Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Couts :poklona: :poklona:

Dneska neskutečnej výkon. Okořeněnej tím, že na konci odehrál skoro celý poslední dvě minuty (což bylo dáno i dvěma icingymi..), ale stejně tam zůstal i při dalším střídání a ještě si dal empty-netter. BOH! :klobuk:

Jinak za závěrečnejch 50min zasloužený dva body.
Od ty doby, co postavili Consol Center, je dost nefer tam proti nam hrat.. :neviem:
Povinný body, nic jiného sem nečekal :ciga:
Neuveritelne, my mozme mat total shit sezonu ale proti tymto proste zahrajeme vzdy :D a este to ma aj furt rovnaky scenar.
Najprv na nas vybehnu v style ze uz sa nas neboja a teraz nam fakt daju, rychlo sa podari gol........a potom nam tam spadne nejaka hovadina a pens sa vsetko rozsype :D
Teraz ale pocitam s tym, ze ideme suckovat dalej.
Prdlajs, nebude to tak hrozný jako minulej rok. Půjde to :good: jen ta obrana je furt tragická.
Wow, tak konecne sme odohrali dobry zapas. Najprv k Emerymu..zda sa mi, ze je o dost lepsi ako minulu sezonu. Obrana je sice stale zla, hlavne mam nervy ked vidim, ako "rozohravaju" Gross, Schenn ci Schultz. Takisto dvojica MDZ-Schenn pri Gocovom gole posobila ako Pat a Mat. Katastrofa. Ako pisal Atlantik, nasi sa na pens fakt vedia poriadne namotivovat a skvele zapasy odohrali Couts, Giroux, Bellemare, Voracek a Simmonds. Hlavne Bellemarov utok :slintac:

No a nakoniec Consol Energy Center: My sme tu doma :!:
kajo píše:Takisto dvojica MDZ-Schenn pri Gocovom gole posobila ako Pat a Mat.
Co do toho tahas Schenna, ten jen hasil 2 na 1, co mel asi delat??
Ja bych spis chtel vedet, kdepak byl ten utocnik, kterej mel zaskakovat za MDZ..
Ze MDZ to nejvic po*ral, o tom zadna..

To je presne ono. Schenn byl pri golu, ma minusko, k certu s nim...

Ste vsichni anal-fabeti. :andy:
Aha, takze Schenn je vlastne anchor tej dvojice a trpi tym, ze hra s MDZ :hroza: Ja na minusky kaslem, nikdy mi to neprislo ako prilis relevantna statistika, ale Luke mojim ocnym testom neprechadza :nono:
Jo to sem chtel rict: Na rozdil od Atlantika, kterej vetsinu hracu Pens (aspon tak se mi to jevi :jn: ) nenavidi, ja az na male vyjimky mam nase docela rad... :hmm:
AndyF píše:Jo to sem chtel rict: Na rozdil od Atlantika, kterej vetsinu hracu Pens (aspon tak se mi to jevi :jn: ) nenavidi, ja az na male vyjimky mam nase docela rad... :hmm:
To je fakt :) to jsem si taky vsimnul :) i kdyz vyhrajou tak stejne pulce da čočku jako krava :) a kdyz prohrajou tak da čočku uplne vsem :)
AndyF píše:Jo to sem chtel rict: Na rozdil od Atlantika, kterej vetsinu hracu Pens (aspon tak se mi to jevi :jn: ) nenavidi, ja az na male vyjimky mam nase docela rad... :hmm:
JJ, svojou laskou k Braydenovi Schennovi si povestny.. :jn:
kajo píše:
JJ, svojou laskou k Braydenovi Schennovi si povestny.. :jn:
A zapomnel jsi na Coburna
Tady je sranda ať se daří, nebo ne. :giggle: Z vás by si měli vzít příklad ti pesimisti z Detroitu. :hehe:
http://bustedcoverage.com/2014/10/23/ph ... arjacking/" onclick="window.open(this.href);return false;
No nevím, podle mě se měl Simmods zamaskovat líp. :neviem:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Vidim dobre nebo MacDonal 4 tydny mimo ?
Anger píše:Vidim dobre nebo MacDonal 4 tydny mimo ?
Evidentne ano. Krom toho Coburn taky zmenil status z "game time decision" na "4 weeks out".
Ano, je to tak. I Coburn.
#Flyers: Braydon Coburn and Andrew MacDonald both out four weeks with injuries.
Hexy odpoledne má rozhovor s novináři.

Každopádně je jasný, že z farmy bude povolanej jeden bek. :yes:

BTW:
Rinaldo- upper body & day-to-day
EDIT:
Mark Alt will be one of the call-ups.
Hextall said he'd make a decision tonight on a call-up "if we don't do anything right quick here" meaning a trade.
Hextall also said he's "hoping to find a defenseman for a hell of a lot less than $2 million." He's been checking all his options.
Dalsi "Del Zotto style" bek na ceste?? :hmm: (btw proti nam byl MDZ dobrej, ale hledat dalsiho takoveho beka misto toho aby dostali sanci talenti, to proste nedava smysl)
:sok:
Wow... tohle bych nečekal. Tak to jsem zvědavej. :nervozny: Jen snad to nebude nějakej Gill, nebo tak...
Atlantik píše:Dalsi "Del Zotto style" bek na ceste?? :hmm: (btw proti nam byl MDZ dobrej, ale hledat dalsiho takoveho beka misto toho aby dostali sanci talenti, to proste nedava smysl)
Asi takhle...
Hexy says it's "a shame" Ghost has only played 2 AHL games. Implication: if these injuries happened about mo. from now, he wld be recalled.
Babcock said Gustavsson starting tomorrow in Philly, where "we haven't won since Christ was a kid." Last win there Game 2 of '97 Cup final.
Wow. To jako fakt? :D :shock:
No ak dostane sancu nejake vemeno typu Gill ci Morris na ukor Alta, tak ma Hexy naserie.
Hextall said the plan through Saturday was to call up only one player (it will be Alt). Beyond that, he's looking at other callups/trades.
Zdá se, že plán je jasnej. Alt btw. dneska ještě odehraje zápas za Phantoms.
No ja som fakt zvedavy, ako bude ta obrana vyzerat...hlavne je ale, ze Streit je stale fit. Tuto sezonu hra zatial proste famozne :slintac: Na tej presilovke je ovela platnejsi ako Kimmo, ktory casto otalal so strelbou a vzdy volil prihravku spat na Girouxa. Keby mal tak o 5-6 rokov menej :-(
Takze Streit, Gross, Schenn, MDZ, Schultz, Alt(?) + XY.. Wow. Nebyt pana Streita, je to zrejme horsi nez na konci lockout sezony :lol2:

AMac je strasne preplacenej, ale furt to byl jeden z tech akceptovatelnejsich beku od vas. Skoda, ze uz neni u vesla Holmy, ten by do toho ted urcite prasknul jak to umel jen on.. Hexyho bych ale jeste neodpisoval :giggle:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS