Tampa - Calgary 5:4
První dvě třetiny to byl klasický Lightning hockey připomínající TOP formu z minulé sezony. Zejména druhá třetina, to byl mazec. Takový tlak jsem už dlouho neviděl. Asi si to pustím ještě jednou. Ty dvě branky sice byly haluzové, ale byl to logický výsledek našeho drtivého tlaku. Boucher složil na první pohled naprosto nefungující a tragickou linku
Pyatt - Jones - Shannon, ale ti co předváděli

každé střídání předvedli tlak, rychlé bruslení, scoring chances, hity... Flames nevěděli, kde jsou. Prostě

asi nemůžeme očekávat, že podobné výkony budou předvádět pravidelně, ale za dnešní zápas si pochvalu zaslouží. Purcell sice tradičních necelých 13 minut TOI, ale rovněž odehrál neskutečný zápas. Každé střídání byl nebezpečný, stickhandling ala Datsyuk, fakt neskutečný výkon... i Stammer ho chválil. Pokud ani takový výkon nezvedne jeho TOI, tak už fakt nevím. Vincent dostal po právu jen nějakých 14 minut, poslední dobou to je jedna velká bída z jeho strany. Downie se rozjíždí, až bych řekl, že poslední 2 zápasy byly jedny z nejlepších v jeho ZK kariéře. A stejně je neustále v mínusu, za což ale nemůže. Tolik pozitiva, nyní obrana...
Obrana+golman zase propadák. Garon nás sice několikrát podržel, ale ten první gol? WTF? Úplně jednoznačně jeho branka. Kubinu už hodnotit nemá cenu, založil OT goal, ale jinak zase bruslil jak dinosaurus. Nicméně alespon nejde žádná branka na jeho vrub. Clark... už dlouho, opravdu dlouho jsem na nikoho nenadával tolik, jak včera na Clarka. Ten Bourqueův gol jsem taky nepochopil, mountaine... to byla fakt real veteran defenseman play

možná bychom ve 3.třetině byli v pohodě, nepřišel-li by tento error po nějaké minutě hry. Nejhorší je, že Clarkův goal byl i ten PPG, jelikož měl krásnou šanci backhandem vyhodit, ale totálně to dosral...
Kdybychom měli nějaký depth v obraně, Clarka bych posadil alespon na 2 zápasy. Ale Žervé...
Každopádně jsme zjistili fakt, že je lepší dávat big minutes MABovi než Clarkovi, ten je fakt letos totálně mimo. Hedman s Brewerem parádní zápas, díky alespon za ně, jediné regulérní top4 beky v teamu. Hedman dobrý výkon okořenil dvěma áčkama.