Gross je bohužel prostě jen a jen nemotorný prase. Doslova. Bohužel.

Mám ho rád, obětuje se při každý střele a tohleto, ale jen toto v dnešní NHL už prostě nemůže stačit. Hexy to imo ví, v LA tam nikdo takovej snad nebyl, jen otázka, kdy si to u Grosse uvědomí...
Bust je Bust prostě. S pukem nic nevymyslí, přihrávku absolutně nemá. Bránit nestíhá, pozičně tuplem neví. Jediný co za ty roky ukázal jsou hity a střela. Jinak fakt jsem něco víc v něm nenašel.

Navíc, jak říkáš, nemáme pro něj ani ideální místo, imo logicky je to vhodnej artikl na trade, ale myslím, že Hexy ho nevytrejduje. Jak říkal, mladý trejdovat nebudem...
4. lajna je naše nejlepší, hlavně Rinaldo-Bellemare

A Akeson dodává klid na puku, tam fakt je to dobrý. Jenže zase otázka, jestli by Bellemare byl jednak na křídle tak dobrej jako teď na centru a jednak jestli by zase na první lajnu měl. I když jasný, za zkoušku nic nedáme a snad horší jak s Bustem to nebude. Ale tam spíš vidím opět problém v tom, že G prostě nikdy asi při 5v5 to točit v útočným pásmu nebude, jednak se přes střední pásmo ani pořádně nerozjede, aby nabral potřebnou rychlost, jednak to buď co nejdřív odevzdá na křídlo a nebo radši nahodí. I když tam to bude asi daný pokynama, ale nevím, no...
Uvidíme, co se za pár zápasů změní a jak to bude vypadat za měsíc. Každopádně tento měsíc nabitej dost těžkejma soupeřama, takže bych se nedivil, kdyby fanoušci v listopadu volali po hlavě Chiefa.
Nejhorší je to, že jsem viděl jen nějaký určitý úseky BOS-DET; MTL-TOR a pak BOS proti nám... A mě se chce brečet, tam ten hokej je prostě někde jinde, hlavně ta rychlost při přechodu z obrana do útoku. Snad se toho u nás dočkám aspoň až přijdou mladí (Ghost, Morin, etc.).

Jinak s
takovouhle hrou absolutně nemáme nárok. Přitom by možná jen stačilo začít zkusit napadat dva beky ve dvou a hrát ještě víc natlákovější hokej... Stejně tento systém nefunguje, přečíslování ve středním pásmu jsme stejně snad pokaždý.