Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC píše:Pre zaujimavost..pozeral som si % statistiku golmanov:
Johnson 8z 93,12% celkovo 7 v tabulke
Theodore 11z 89,00% celkovo 50 v tabulke

A v branke opat Theo..nejake rozumne vysvetlenie? :sad2:
...no asi je im luto 4,5 melona nexat presediet na lavicke....je to fakt polozka...za tie praxy sme mali mat ovela kvalitnejsieho brankara!
Mozno keby Caps vedeli,v akej forme bude xytat Brent,dvojku by stiahli z farmy a radsej by tie praxy pouzili do obrany.Teraz uz darmo plakat nad rozliatym mliekom :?
V zapase s kacermi mal Theodor 87,5% uspesnost ....esteze golmani Ducks nemali tiez svoj den....mohlo to dopadnut celkom inak.Green...dufajme,ze to nebude nic vazne...v obrane to dost skripe.Keby sa pridal k Pothierovi,Morrisonnovi...bola by to hotova katastrofa!
Inac som velmi rad,ze sa xlapcom v poslednom obdobi dari :cool: ...ved bodovali uz v 8. zapase po sebe.Dnes by mohli uxmatnut nejaky ten bodicek v L.A. ....ale v branke uz nebudu mat deraveho LaBarbera,ale svedskeho mladika,do ktoreho Kings vkladaju velke nadeje Erika Ersberga.
Ten si v deviatix stretnuti drzi priemer 1,96 golu na zapas pri 90,96 % uspesnosti.A ak v branke budeme mat o5 Thea,tak sa nasi utocnici budu musiet sakramensky snazit.
njn..ale aky ma toto vyznam? Nechat hravat jednotku len preto ze ma lepsi plat a nehladiac na vykonnost? Ved to je fakt hlupost..
my pre zmenu riesime Mannyho s platom 4.750, pricom jasne troni Timmy s platom 1.100...v zapase proti Sabres som opät pocital s Timmy, objavil sa Manny, dostal 4 kusky, ale to najdôlezitejsie, body, zostali doma, cize som jeho goly moc neriesil a treba podotknut, ze za ne moc nemohol..nevidel som inkasovane goly Thea, ale to neznamena, ze ak brankar inkasuje 4 kusky, ze ho treba ukamenovat..nie aby som sa zastval Thea to vôbec nie, len je "logicke" ze musi dostavat prilezitost, nakolko no nekupovali ako brankara do poctu..mozno treba mat len trpezlivost ako s Buddym :D ale viem co tym chcete povedat, tak ako to vidim ja aj z môjho BOS pohladu..radsej vidim v branke Timmyho ako Mannyho.. :frajer2:
:yahoo: :yahoo: :yahoo: Skvělé!!! 6:4 nad Kačery!!! To předčilo mé očekávání!!! Myslel jsem, že s absencí Sjomina nastanou problémy, ale dnešní zápas mě vyvedl z omylu!!! Mám z dnešního vítěztví velkou radost!!!
Dnes v branke Johnson..skvele :good:
Co sa tyka brankarov, ja byt trenerom nasadzujem podla aktualnej formy nehladiac na to, kto kolko zaraba a kto by mal byt na papieri jednotkou. Co sa tyka statistiky, tak tam je jasne vidiet, kto u nas kraluje. Johnson je zatial vyborny, co potvrdzuje aj jeho 7 miesto medzi brankarmi, oproti Theovmu 50-temu. Momentalny rozdiel vo vykonnosti je myslim si viac nez ocividny..
Prave som prisiel z roboty a dobre je,ze som stihol 3. tretinu.Som vsak prekvapeny pomerom striel na branku Kings.Za 1. tretinu 3 strely :shock: za druhu 6 :o a v 10 min 3. tretiny zatial 5 :? Celkovy pomer 28: 14 v prospex Kings vravi za vsetko.Dnes si jednoduxo nezasluzime vyhrat.
tak nam treba....za slaby vykon slaby vysledok!!!
Na našich hráčích byla první dvě třetiny vidět únava ze včerejšího zápasu v Anaheimu... :( :? :verysad:
Ve třeti třetině zlepšili hru a začali Kings přehrávat...
Bohužel si Ovečkin 6 minut před koncem neodpustil jeden z mnoha hitů a byl zbytečně vyloučen... :thumbsdown: :thumbsdown:
Při oslabení začali naši útočit jak o život a Poti potom chyběl v obraně a dostali jsme třetí gól... :? :? :?
Chvíli potom ale naši snížili Laichem a vypadalo to, že vyrovnáme... :)
Bohužel kapitán Clark nechtěně vyhodil puk za mantinel a byl vyloučen za zdržování hry.A naši hráli zase v oslabení.... :sad2: :sad2:
Tím zbytečně ztratili dvě minuty a potom dvakrát inkasovali při hře bez brankáře dva góly.... :verysad: :verysad: :verysad:

Bohužel dost nám chyběl Mike Green. :( :(
K tomu ještě Alex II. a Feďa... :? :? :?

Přesto se už těším na zápas ze San José a doufám,že to bude z naší strany hezčí hokej jak dnes... :roll: :roll: :roll:

GO CAPS GO !!!!!!!!!!!
Mise "Vymazání Ovečkina = neškodní Caps" splněna! :thumbsup:

Dobrý zápas, děkujeme. Škoda, že Kings nehrají v Southeast Divison, ze 3 letošních zápasů mají bilanci 3-0-0...
sidney77 píše:Mise "Vymazání Ovečkina = neškodní Caps" splněna! :thumbsup:

Dobrý zápas, děkujeme. Škoda, že Kings nehrají v Southeast Divison, ze 3 letošních zápasů mají bilanci 3-0-0...
Oooo..jasne odbornik s velkym O, muselo byt tazke ubranit jeden utok, ked chybal Semin, Fedorov, Green (najvacsie opori), to zato LA by bez Kopitara, Frolova, Browna hviezdilo. To by sa chcelo obcas zaujimat aj o ine tymi a mozno by si prestal vypisovat kraviny.

Co sa tyka zapasu tak po prvej tr. som siel spat, LA hrali skratka vyborne, tam dnes nebol vobec narok na nejaky bod. Osobne si myslim, ze toto je tym z najvacsim talentom. nie my, Pit, ani Chi..Mozno nemaju tak velke hviezdy, ako Oveckin, Semin, Back, Malkin, Crosby ci Kane, Toews ale maju velke mnozstvo velkeho talentu a to jak v utoku, tak aj v obrane, Za par rokov pri dobrom trenerovi a manazmente bude toto vytazny tym a vcera som si hovoril ze ako som rad, ze prave ich nemam v divizii, a teraz som radsej aj o to, ze viem aky dilino im fandi..
Neber to všechno tak vážně...
Nejak si ma vytocil..uplne zbytocne
Cau j.r.-20 sledoval si match? Ja som si kvoli tomu privstal, ale po prvej tr. som siel spat, LA hrali vyborne a co som videl prvu tr. tak sme boli skratka horsi, za dalsie, snazim sa sledovat skoro kazdy zapas, ale uz to ide na ukor skoly :? Trochu skoda tej tretej tr. pri troche stastia sme mohli mat aspon bodik, nie? Ale aj tak som spokojny, tento zapas ma zas o nieco viac utvrdil, kto je u nas numero uno v branke, pri navrate Semina, Fedsa a Greena (ktory fakt chybal, tie presilovky sa bez neho hrat nedaju) to bude lepsie.
btw..zevraj je na spadnutie trejd Nyleta za Byfugliena a Sopela z CHI.. :)
Je vidět, že včerejší zápas s Ducks stál kluky spoustu sil. :?
na to sa ale neda vyhovarat, taky rozpis budu mat aj kluby, co budu hrat proti nam..
Samozřejmě, já to nemyslel jako výmluvu...Já jen, že porazit Ducks se nepovede každý den.
Zdarec XruC... :wink: :wink:
Jak už jsem psal, první dvě třetiny byli lepší domácí Králové, ve třetí třetině my a mohli jsme v klidu uhrát bod, možná i dva.. :yes: :yes:
Theodora bych nezatracoval... Občas taky vychytá zápas... :roll: :roll:

Kde jsi četl tu ínformaci o výměně Nyleta???? :o :o Já osobně bych byl pro... :good: :good: Pomohlo by to nám a Nyletovi asi taky... :yes: :yes:
Byfuglien i Sopel by se nám hodili.... :yes: :yes:
A Nylet by si sebou mohl vzít i kapitána Clarka, protože Clark, Nylander a Jurčina, jsou pro mě nejslabší hráči mužstva... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Místo Clarka bych udělal kapitána Potiho... :yes: :yes:
Sopel by hrál místo Jurčiny... :yes:
Jinak se mi velmi začíná líbit Tyler Sloan... :clap: :clap: Právě vedle Potiho hraje skvěle a tráví hodně času na ledě... :thumbsup: :thumbsup:
Taky jsem velmi rád, že se konečně našli Ovie z Nicklasem a taky začal hrát dobře Kozlov... :clap: :clap:
Z této porážky bych nic nedělal....
O to víc se těším na zápas se Žraloky, to by mohla být paráda... :) :) :)

Takže: GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!
Ja som pisal uz davnejsie, ze Sloan hra paradne. Ten trejd je fakt na spadnutie, uz sa o tom hovori dobry mesiac, dokonca uz vysiel clanok ze je to hotove, ale este neni. Byfuglien je sikovny obranca typu Greena, ale Sopel nema 2x vydarenu sezonu, podla mna je to ale kvalitny obranca a nove prostredie by mu mohlo spravit dobre. Popripade ho vymenit neskor trebars do Vancuveru, kde maju nanho dobre spomienky..a rovno aj s Clarkom a Jurcinom za Ohlunda (to su ale len moje odhady, takze pravdepodobnost takejto situacie je cista nula) Skoda ze nevies po anglicky na originalnom fore Caps sa vsetko dozvedam rychlo a vacsinou pravdivo, ale dnes som nasiel cesky preklad aj na stranke Chicaga..tak ti dam link..http://www.chicagoblackhawks.cz/zprava.php?id=72 Nove informacie z dnesneho dna su ale trosku ine..malo by ist o trejd ako som uz spominal Nyleta za Byfugliena a Sopela..
Tak neviem ako, ci, kedy a skym bude ta vymena Nyleta, raz to plati, potom nie, same zmatky :twisted:
tak az taku nakladacku som necakal :?
fuuu, tak to dnes mame vysledok. Zapas som nevidel, ale vysledok dost napovie. Asi to dnes nebol zrovna najlepsi vykon..
XruC píše:fuuu, tak to dnes mame vysledok. Zapas som nevidel, ale vysledok dost napovie. Asi to dnes nebol zrovna najlepsi vykon..
Neviděl jsem sice celé,(jen o pauzách Cal - Det),ale co jsem viděl,tak jste neměli vůbec nárok! :roll:
Zápas jsem viděl celý a výsledek je dost krutý.... :verysad: :verysad:
Připadalo mi to, že tam žralokům padlo, co mohlo a je fakt, že Johnson dneska moc mužstvo nepodržel, přesněji řečeno - dneska dostal ode mně přezdívku " Díra"... :( :( :( Jeho forma už je asi v pr..li.....(Pryč) :thumbsdown: :verysad: :thumbsdown: :verysad:
A to si ještě obránce Morrisonn dal vlastní gól.... :thumbsdown: :thumbsdown:

Nepřipadalo mi, že by San José Capitals nějak výrazně přehrávali, ale hraje se na góly a těch dali žraloci 7, zatímco my jen 2...
Ak je to pravda, tak sa musel GM Chicaga zblázniť. Nič proti Nylanderovi, ale nielenže má už nejaký ten rôčik a navyše jeho momentálna fazóna nie j veľmi dobrá.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO