Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

http://www.haxball.com/?roomid=~20121bc ... 74777603c4" onclick="window.open(this.href);return false;
Já nestačím zírat, jak i po více než dvou letech, je tu hax tak populární :nervozny:
vo vzkazniku na vherne vcera asi okolo polnoci

Project Hokej Foru : «odkaz»
Project Hokej Foru : 3vs3 friendly někdo?

to nas niekto fejkuje? :lol2:
to by ma tiez zaujimalo :D
když se poptáš na vherně správných lidí.. sice ti neřeknou o koho šlo, ale potvrdí ti, že prej na place dominovali... odvážnější o nich dokonce mluví jako o nových Oilers :neviem:
Len tak som si čítal hax magazín a tam bolo "kajkov pes veští: 12.miesto" a ozaj sme takto skončili :hmm: .. Tak dalšiu sezonu nam dufam vyveští postup
:verysad:
Obrázek
arek píše::verysad:
Obrázek
:-O
AndyF píše: :-O
Necuduj sa. Niekto sa hra na velku hviezdu, inemu sa zas zunovalo prehravat...radsej nemenujem. Kazdy si za tym najde toho, koho tym myslim. Ale sklamali ma(nas).
No ja byl jako dummy stale k dispozici. Dokonce bych v pripade nutkave potreby mohl i hrat!
A to jsem myslel, že jste vyhazovali mě kvůli tomu, aby nebyli konflikty a drželi jste při sobě. :hmm:
Rono: konflikty neboli...proste chalani maju vyssie ambicie.
Andy: :good: ono keby mame GK (Redy sa este nevyjadril), stale by sme mohli skusit tu tretiu ligu. Lebo arek a ja sme viac-menej isti.
What? To jako někteří odešli do jinýho týmu, nebo co?
Ja som chcel PHF zachránit kajo :sok:
Ja to uz nesledujem velmi, takze neviem ci si nieco nasli, ale hladali si. Z vyssie napisaneho logicky mozes usudit, ze loajalny ostal len Redy, arek a ja.

danny: tym, ze si si dal inzerat, ze hladas novy tim? :lol2:
bol vytvoreny "projekt" ako sme mohli pokracovat s A aj B timom kde by boli vsetci spokojny...toto ale nepadlo na mne a dannym v nom sme chceli pokracovat obaja a kedze to padlo tak som si povedal ze vyskusam nieco ine..pokracovat by ste stale mohli redy-kajo-arek mozno ze danny by siel k vam tiez lebo tusim ze 3vs3 tim zatial nemam k tomu finch obcas andy a nie je problem
Nepotrebujeme rady od Judasa. Dakujem.
Ja som chcel hrať v PHF... Wanic ale so mnou v druhej lige nepočítal - redy povedal ze chce hrat len inhf a arek má problémy s pripojením, tak som si začal hladať tím
A ja som sa divil ze najprv som dostal pozvanku do zalozy a nejak sa dlho nikto neozval :D
Finch182 píše:A ja som sa divil ze najprv som dostal pozvanku do zalozy a nejak sa dlho nikto neozval :D
A ty si sa neozval vobec mne :eek2:

Kazdopadne vyzera to tak, ze Redy bude pokracovat za podmienky ze to bude 4fun v tretej lige, s cim suhlasim. Myslim ze aj arek nebude proti, vezmeme dedka a v takom pripade tebe finch by ta pozvanka stale platila.

edit: ak by sme to zrealizovali, zmena nazvu timu by bola vhodna. Nechceme predsa robit HF zle meno :D Nieco priznacnejsie by sa hodilo..trebars "The worst of the worst"
Hm. :(
Rono píše:Hm. :(
Ak mas zaujem, do kempu pozvanku dostanes tiez :D
kajo píše:Ak mas zaujem, do kempu pozvanku dostanes tiez :D
:jj: :serus: :poklona:
:good:

Ale sam vidis podla (crtajuceho sa) zlozenia, ze nebudeme timom, ktory bude dominovat :D Proste len 4fun
Však pohoda. Ale budeme tam 4 Flyeři. :box: :fight:
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA