Mně přijde, že mají až příliš pomalou obranu. Mobilita je důležitá a vyjma Karlssona ji snad nikdo nemá.. (nwm jak je na tom Ceci). Philips, Methot, Cowen .. kuželky a né vše se dá poziční hrou zachránit. Navíc, Lehner mi taky přijde poslední dobou hodně slabej. Je to škoda, protože když né Panthers, tak sem chtěl aspoň Ottawu v PO, takhle nwm komu budu v PO přát.. (Rangers!
)
Ja som to tu hovorila, mali sa sustredit na obranu a nie brat Hemskeho, ktory im je nanic, ked obrana nefunguje. V buducej sezone by nebolo od veci vymenit Spezzu a ziskat dvoch kvalitnych obrancov, predsa, Wiercioch nie je obranca TOP 4 a Ceci je mlady cucak. Lehner je mlady brankar, tam je to pochopitelne. V utoku maju prebytok mladych, kvalitnych hracov, pracovala by som s nimi.Guddy.44 píše:Mně přijde, že mají až příliš pomalou obranu. Mobilita je důležitá a vyjma Karlssona ji snad nikdo nemá.. (nwm jak je na tom Ceci). Philips, Methot, Cowen .. kuželky a né vše se dá poziční hrou zachránit. Navíc, Lehner mi taky přijde poslední dobou hodně slabej. Je to škoda, protože když né Panthers, tak sem chtěl aspoň Ottawu v PO, takhle nwm komu budu v PO přát.. (Rangers!)