Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A hlavne nechcem aby Ekblad skoncil v Edmontone, nakolko neverim, ze sabres budu brat z druheho miesta obrancu.
Já viděl Ekblada na MS juniorů proti našim a nepřipadal mi tak super. Například v Ryanu Murraym z Columbusu vidím potenciál větší. Každopádně se s vámi shodnu a bral bych jej také. V tom útoku se mi to zdá OK s tím, že bych zkusil Trochecka na RW 1. útoku. Naopak v obraně je to horší. Vyjma stálice Campbell, Gilbert a Gudbranson tam nic nemáme.. Navíc Kulikov hraje poslední 3 roky pi*u a v létě nejspíš odejde.

Jo Gudbranson bude reprezentovat Kanadu na MS. To mě potěšilo. On se letos hodně zvedl co se defenzívy týče. Konečně jej "docení" i ti, co jej nevidí hrát tak často. Doufám však, že na širším kluzišti nezklame. :)
Takže menší aktualizace zůčastněných na MS..

Vincent Trocheck, Jimmy Hayes a Drew Shore for USA..

Erik Gudbranson, Jonathan Huberdeau for Canada..

Další věcí o které se mluví je, že Big fucking Ed ukončí kariéru. Má se prý rozhodovat v těchto týdnech. S Tallonem už vyměnili hned po sezóně názory a byla mu sdělena pozice. Pokud ji bude akceptovata smíří se i s rolí v týmu, zůstane. Pokud ne, trh volných hráčů. Ed ale sám řekl, že se chce spíše věnovat rodině a i když hokej stále miluje, cítí už, že jeho konec nastává. Ale officiální prohlášení zatím nevydal. Jen něco málo poodkryl při rozhovorech. :)

Florida has signed Connor Brickley to a two-year, entry-level contract. :good:
The Florida Panthers have fired head coach Peter Horachek..

Prásk! Peter odvedl slušný job, ale nic extra to nebylo. Je to sympaťák, ale my chceme víc jak předposlední místo. I když, s tím kádrem co máme.. No spekuluje se o Laviolettovi. Můj sen je ale Barry Trotz, který koučoval podobně založený tým Predators, jenž útočil podobně jako my z defenzívy. Navíc s ním slavil slušné úspěchy. No nechám se překvapit. Jméno nástupce má být oznámeno do draftu. Tuhle změnu já vítám. Konečně se koučování ujme prověřený trenér a žádný novic.
Gudbranson Named Panthers 2013-2014 Community Ambassador Of The Year

Pro většinu nezajímavé, pro mě však důležité. Já si povahy hráčů nesmírně cením. Vypovídá to totiž o nich někdy mnohem více jak výkon na ledě a každý víme, že ne každý hráč pomáhá týmu vyhrávat body. Některé bitvy se totiž odehrávají i mimo led. A právě nejlepší "bojovník" mimo ledovou plochu byl od nás letos Erik. Už během sezóny jsem ho tu chválil za příkladné vystupování v charitativní činnosti. Tato organizace, jíž byl představitelem věnovala 50.000 dolarů na podporu boje proti leukémii a lymfomu. navíc takto postiženým lidem zařídil vstup do haly Panthers, daroval jim suvenýry a dělal autogramiádu. Některé vážně zasažené pacienty pak navštěvoval pravidelně v nemocnici. Navíc pořádal i posluchačské hodiny, na kterých vyprávěl příběh jeho mladšího bratra Dennise, který sám leukémií trpěl a nakonec se z ní vyléčil. Dával tak najevo takovým lidem, že vždy existuje naděje. Je také kandidátem na King Clancy Memorial Trophy. Prostě Erik. Future Captain! :)

Rocco Grimaldi Agrees To Entry-Level Contract With Florida Panthers.
Grimaldi had 17 goals and 39 points in 42 games with the University of North Dakota in 2013-14.

Shayne Taker has agreed to a one-year contract with the Florida Panthers.
Taker had four goals and 18 points in 40 games with Notre Dame in 2013-14.

Jinak.. The Florida Panthers is interested in trading the first overall pick in the 2014 NHL Entry Draft.
"I'm open for business," Panthers GM Dale Tallon said. "You have three options, you either take it, move back, or trade it. So that's what we're looking at. What's the best deal for our future, that's the key."

Uvidíme uvidíme..
Guddy.44 píše:Prostě Erik. Future Captain! :)
Pokud ho nepředběhne Ekblad..
Matheson Named Boston College Captain For 2014-15 Season..

Erik má zdá se konkurenci.. :jn:
Former NHL coach Marc Crawford may be on Florida GM Dale Tallon's short list of bench-boss candidates..

To by mi zas až tak tolik nevadilo. Ale pořád tak nějak čekám, že sáhneme po Trotzovi. Pořád mám v živé paměti Dineenův styl, který vycházel ze zabezpečené defenzívy a dotáhl nás do PO. Ten Trotzův je vlastně podobný, jen více propracovaný. Navíc by se více hrálo na naše beky, což by mohlo z5 zvednout Kulikova (pokud podepíše).
No na Trotze to nevypadá.Ale Tortorella je volný,ne? :-D
Jirik19 píše:No na Trotze to nevypadá.Ale Tortorella je volný,ne? :-D
To je no. Zase, já bych to s ním špatně neviděl. ve Vancouveru prostě jen neměl hráče, co by mu seděli (např. Sedinovci). Všiml jsem si, že často využíval Keslera (že by to stavěl na Barkova?). Osobně by mi nevadil. Ale mám určité pochybnosti jeho stylu a koučování. A na ty jeho výbuchy taky 2x nejsem zvědavý. :| Ale spíše to vidím na toho Crawforda. Ale je mi to víceméně fuk, ty výsledky ještě tak 2 roky nečekám. :)
Mueller registered 24 goals and 46 points in 49 games with Kloten in Switzerland's top league this past season.

Řeč je samozřejmě o Peteru Muellerovi, na kterého jsem si dnes vzpomenul. Já si jej "zamiloval" už od jeho příchodu k nám. Hodně mě pak mrzelo, když jej Tallon nepodepsal. Na RW toho moc nemáme a Mueller letos ve švýcarské lize ukázal (a na MS to taky nebylo vůbec špatné!), že na NHL by stále mohl mít a po těch otřesech mozku už by mohl být v pořádku (když hrál u nás, bylo na něm vidět, že se dalšího otřesu bojí a nehrál tak, jak dříve třeba za Colorado). Safra, kdyby se k nám vrátil.. :cry:
Guddy.44 píše:Mueller registered 24 goals and 46 points in 49 games with Kloten in Switzerland's top league this past season.

Řeč je samozřejmě o Peteru Muellerovi, na kterého jsem si dnes vzpomenul. Já si jej "zamiloval" už od jeho příchodu k nám. Hodně mě pak mrzelo, když jej Tallon nepodepsal. Na RW toho moc nemáme a Mueller letos ve švýcarské lize ukázal (a na MS to taky nebylo vůbec špatné!), že na NHL by stále mohl mít a po těch otřesech mozku už by mohl být v pořádku (když hrál u nás, bylo na něm vidět, že se dalšího otřesu bojí a nehrál tak, jak dříve třeba za Colorado). Safra, kdyby se k nám vrátil.. :cry:
Podle mě by se mu s příchodem do NHL vrátil i ten strach a byl by poloviční. Něco jako Massa v F1. Není to lehké někdo se z toho neotrká do konce života.
Leo píše:Podle mě by se mu s příchodem do NHL vrátil i ten strach a byl by poloviční. Něco jako Massa v F1. Není to lehké někdo se z toho neotrká do konce života.
Je to možné ale s naší situací co se křídel týče se něco nutně musí provést. A zrovna Mueller to u nás trošku zná a po MS zanechal další dobrý dojem. U nás je ten problém s křídly přímo katastrofální. Vždyť hráči jako Kopecký či Upshall by měli hrát nejlépe ve třetím útoku, ať už jsou to bojovníci jací chtějí. I proto očekávám, že draftujeme Sama Bennetta. Obranumáme do budoucna zajištěnou, Branka pár let počká, takže teď je třeba začít řešit křídla a to i klidně tradem některého prospektu na centru. Příchod Muellera/Bootha či jiného hráče uvítám. Hlavně ať má potenciál na TOP 6.
Potom co Panthers prohlásili, že si svůj první výběr v letošním draftu hodlají ponechat Dale Tallon zvažuje, že by jej byl ochoten vyměnit, ale protihodnota musí mít svou cenu. Cats také na testech měli ,,řeč" s třemi největšími favority (Ekblad, Bennett, Reinhart).

Škoda, že nemá Kes na seznamu i Floridu :-D Jinak nemáme co nabídnout.
Leo píše:Potom co Panthers prohlásili, že si svůj první výběr v letošním draftu hodlají ponechat Dale Tallon zvažuje, že by jej byl ochoten vyměnit, ale protihodnota musí mít svou cenu.
O tomto nevím. Právě naopak se údajně Tallon nechal slyšet, že je otevřený k výměně toho picku a už tu byly i spekulace (například s Flyers), že jej vyměníme. Máme širokou základnu mladých prospektů, ale chybí nám kvalitní zkušení hráči. I já osobně bych byl rád, kdyby jsme ten pick vyměnili. Letos mi žádný z těch mladíků nepřijde jako něco extra.. Možná ten Bennet by se mi stylem hry u nás líbil. Takové má Tallon rád.
Guddy.44 píše:
Leo píše:Potom co Panthers prohlásili, že si svůj první výběr v letošním draftu hodlají ponechat Dale Tallon zvažuje, že by jej byl ochoten vyměnit, ale protihodnota musí mít svou cenu.
O tomto nevím. Právě naopak se údajně Tallon nechal slyšet, že je otevřený k výměně toho picku a už tu byly i spekulace (například s Flyers), že jej vyměníme. Máme širokou základnu mladých prospektů, ale chybí nám kvalitní zkušení hráči. I já osobně bych byl rád, kdyby jsme ten pick vyměnili. Letos mi žádný z těch mladíků nepřijde jako něco extra.. Možná ten Bennet by se mi stylem hry u nás líbil. Takové má Tallon rád.
Hned po loterii o tom mluvili jak jsou šťastní atd. Potřebujete beka a draft je pro vás skvělá příležitost.
Leo píše:Hned po loterii o tom mluvili jak jsou šťastní atd. Potřebujete beka a draft je pro vás skvělá příležitost.
What? :shock: Právěže hned po draftu prohlásil, že je připraven first pick vyměnit. :giggle:
Leo píše:Hned po loterii o tom mluvili jak jsou šťastní atd. Potřebujete beka a draft je pro vás skvělá příležitost.
To jsem naopak slyšel, že jej hned po draftu chce vyměnit..Potřebujeme Beka? To si nemyslím. Gudbranson, Campbell, Kulikov (pokud prodlouží), Petrovic (letos hrál neuvěřitelně!) by měli být první dva obranné páry v budoucí sezóně. Robak a Olsen zase třetí pár. V San Antoniu pak někdo na záskok bude. Popřípadě sedmého beka podepíšeme na trhu. Nepřijde mi, že potřebujeme beka,m spíše křídelního útočníka se schopností zahrát v TOp six. A s těmi beky vůbec problém není, to je naopak naše budoucnost. Na svou šanci čeká například Mike Matheason nebo Ian McCoshen (obahrají spolu za univerzitu Boston) či MacKenzie Weegar. Beka rozhodně ne. :nono:
,,Znamená to pro nás moc a jsme nadšení,“ odmítl prezident pro hokejové operace Panterů Travis Viola, že by snad uvažovali o výměně. „Chceme pokračovat v budování našeho jádra mladých talentů a tohle je pro nás vynikající příležitost.“

Jsou to prvotní reakce dál jsem o tom nic nečet. Florida mě moc nezajímá pokud nejde o výměnu s námi.
Tuším ten článek máš z NHL.cz z toho rozhovoru s Violou. Četl jsem jej, půlka textu je smyšlená, druhá půlka by se dala označit za pravdivou. Ve výslednu je ale lepší číst ty články z NHL.com. Navíc Tallon moc dobře ví, kde jej tlačí bota. Celou sezónu hráli hráči jako Upshall nebo Kopecký top 6 a to je setsakra špatně. Už během uzávěrky přestupů jsme zkoušeli lanařit snipera, ale nevyšlo to. Potom přišlo prohlášení, že se jej pokusíme získat v létě nebo na draftu. To je to, kde nás tlačí bota. Křídelní útočníci do TOP 6, žádný bek. Těch máme požehnaně. Pokud pick nevyměníme, pro mě jedinou možnou volbou bude Sam Bennet. Ale spíše věřím v to, že pick vyměníme za pořádné křídlo.
Guddy.44 píše:Tuším ten článek máš z NHL.cz z toho rozhovoru s Violou. Četl jsem jej, půlka textu je smyšlená, druhá půlka by se dala označit za pravdivou. Ve výslednu je ale lepší číst ty články z NHL.com. Navíc Tallon moc dobře ví, kde jej tlačí bota. Celou sezónu hráli hráči jako Upshall nebo Kopecký top 6 a to je setsakra špatně. Už během uzávěrky přestupů jsme zkoušeli lanařit snipera, ale nevyšlo to. Potom přišlo prohlášení, že se jej pokusíme získat v létě nebo na draftu. To je to, kde nás tlačí bota. Křídelní útočníci do TOP 6, žádný bek. Těch máme požehnaně. Pokud pick nevyměníme, pro mě jedinou možnou volbou bude Sam Bennet. Ale spíše věřím v to, že pick vyměníme za pořádné křídlo.
Tlačí vás tam bota, protože jednoduše ty křídla nemáte. Huberdeau, Fleischmann a Boyes jsou jediní schopní tam zahrát takže je logicky museli doplnit Kopecký s Upshallem.
Fleischmann je na odchodu. (zaplať pánbůh! :oslava: )
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO