Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Takýto deň si aj screen zaslúži! http://imageshack.us/photo/my-images/6/unled1vm.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Včera dado, dnes dejf predtým TF... nenápadne to striedate ale už to smrdí dopingom. :a_von: na testy.
Tak já se přiznám. Tohle je můj doping. :oops:
Obrázek
Dado píše:
No co, vy nuly? Krasna prehra dnes. Len tak dalej supaci. :fucker2:

no co ty supak ? :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Sice jsme kvůli rozhodčímu hráli pořád ve třech, protože tam Andy padal jak Sabovčík v nejlepších letech. Pro neznalé: to je bývalý krasobruslař, který je už asi 30 let v důchodu, takže si ho může pamatovat jen Andy :giggle: . Ale nakonec se nám podařilo vyloupit to jejich akvárium a dali jsme zapomenout na jejich velkohubá prohlášení. :banana:
dejf píše:velkohubá prohlášení. :banana:
Najdi mi jedno :wink2:
Prostym pohledem na tabulku zjistuji, ze stale jeste valcujeme skoro celou konferenci.
Souper dnes nastoupil zcela nepripraven primo z letadla a ani si nezavazal tkanicky. Porazil jsem je sam s prstem v nose
Chtel jsem puvodne za Martinem ke Kentum, ale za ty 2 miliony almuzny jsem to prece nemohl vzit. :ja_neviem: To byla urazka mych kvalit. :bee:
:klobuk_dole:
Jo myslis tohle OBECNY chvastani...
Tak to jo.. :roll:

Editovano: Nakonec rekni, ktere z nich neplati :sarcasm:
To poslední. Protože víc jak 2 miliony si zaloužím jenom já, já a Jaromír Jágr. :frajer2:
dejf píše:To poslední. Protože víc jak 2 miliony si zaloužím jenom já, já a Jaromír Jágr. :frajer2:
Zaslouzim si presne to co ty :bee:
Obrázek
AndyF píše:
dejf píše:To poslední. Protože víc jak 2 miliony si zaloužím jenom já, já a Jaromír Jágr. :frajer2:
Obrázek
a obaja menej ako ja :fucker2:
Joe S. píše:a obaja menej ako ja :fucker2:
Jestli beres vic jak 4, tak na kazdej pad jen zatezujes strop... :uvodzovky:
Joe S. píše:
AndyF píše:
a obaja menej ako ja :fucker2:
:ciga:
švolco píše: :ciga:
:poklona: Obrázek
Ještě tři výhry a kolo je naše. :ciga:
:hroza: :oops: Ospravedlňujem sa.
a čom skončil JetsFan?
my chceme poznat dovod vyhodenia TF :protest: :protest: :protest: :nechutne:
Z vôle Dadovej. Mne nebolo nič a i len naznačené, že sa so mnou nepočíta. Neprejavil som nezáujem tipovať, v oboch kolách som bol najlepší tipér tímu, ken v jednom prípade som nenatipoval, preto ma rozhodnutie Dada zaskočilo. Veril som, že osobný spor, ktorý sa vytvoril v poslednom čase medzi nami, Dado neprenesie do tímu. Žiaľ, mýlil som sa a dosť ma to aj mrzí. Ako som už naznačil, v KTL za iný tím ako za HK hrať nebudem. Ak by niekedy v priebehu tejto sezóny ešte niekedy Dado zmenil názor a chcel by ma späť do tímu, tak by mu to nevyšlo. V žiadnom prípade nechcem žiadnemu z exspoluhráčov vziať miesto proti jeho vôli. Iné je, ak by samotný hráč prejavil záujem o to, aby bol nahradený mnou. Vtedy by som nad ponukou premýšľal.

P.S.: Smiem vedieť čo vám GM oznámil ako dôvod môjho odchodu? Som na dovolenke od štvrtka, s Dadom som si jednu jedinú správu v piatok vymenil. Skrátka som bol odvolaný trochu zbabelým spôsobom, v čase mojej neprítomnosti ako svojho času Gorbačov. Nevadí. Ľudia robia chyby, a ak Dado v budúcnosti svoj krok oľutuje, nemám dôvod mu neodpustiť
:thumbsdown: najskôr predsezonna fraska s EI a teraz toto :nechutne:
Dado mne ohováral a šíril klamstvá o mojom kamarátovi, lebo ten môj kamarát (Jozef) robil Dadovi web. Dosť nechtne mu nadával, hovoril, ako ho ignoruje a vyhýba sa mu. Ja som to Jozefovi povedal, resp. dokonca som mu povedal, že nech sa mu ozve (!), keď mu zaplatil, samozrejme, neposielal som nikdy žiadnu konverzáciu, ale povedal som mu, že mu nadával (ale aj tak veľmi dobre, podľa mňa vedel Jozef, že Dado ho nemá rád). Ono, ak to pritiahnem za vlasy, tak vlastne som pomohol Dadovi takým spôsobom, aby sa mu Jozef ozval. Teda, ono to ani nie je pritiahnuté za vlasy, je to skutočnosť, vyniesol som nejaké veci z diskusie, to si uvedomujem. Na druhej strane, nebolo to nič súkromné, ale len výtržky z názorov, za ktoré sa on nemá čo hanbiť, resp. nemá čo robiť takéto závery. 

Pred mojou prvou sezónou v HK, som kvôli Dadovi, chcel opustiť tím. Prečo? Dado po mne chcel nejakú pomoc takým spôsobom, že by som sa mal registrovať na nejakej stránke stávkovek kancelárie. Odmietol som to a on mi na to následne povedal, že sa registrová na moje meno a moje bydlisko. Toto je tá hranica človečenstva? Hoci o nejaký mesiac mi povedal, že to nespravil, doteraz nie som si istý, či to nespravil. Neriešim to. Odpustil by som mu to aj tak. Navyše ten môj odchod z tímu som si premyslel a ostal som. Očividne aj Dado si nad mojím osudom lámal hlavu. V piatok som mu poslal jednu správu a v nedeľu sa definitívne rozhodol. To je takmer 2 dni času. A asi dospel k tomu, že toto je to najlepšie riešenie. Čo si vy myslíte a čo si aj ja myslím o tom je bezpredmetné. Dado je GM, jeho rozhodnutie treba rešpektovať. Má na to plné právo. Ale skutočne neviem prečo sa bojí povedať ako to bolo. Prečo hovorí v nič ehovoriacich inotajoch? Prečo Vám poskytuje len svoj názor a aj ten nepodložený faktami? Prečo ponúka len svoj pohľad na vec a nie surové fakty, na základe ktorých si dokážete vytvoriť názor. Vari Dada svrbí svedomie? Uvedomuje si, že sa asi nerozhodol správne? Neviem... to vie asi len Dado.

Ospravedlňovať sa Dadovi nemienim. Necítim potrebu, nevidím dôvod. Nespravil som asi nejakú morálne správnu vec, ale určite môj čin nie je horší ako ten Dadov, ktorým bolo ohováranie, a to dosť nechutným spôsobom, Jozefa. Preto nejako nerozumiem tvrdeniu Dada, že on dáva nejaké morálne mantinely. Pretože toto mi pripadá veľmi pokrytecké
Dado píše:Na uvod tesna a hlupucka prehra. Ale hralo sa malo zapasov, divne vysledky, takze zatial pohoda. Rono zaznamenal skvely vstup do KTLky. Dnes sa hra vela zapasov, ak sa nemylim, tak toto uz bude skutocne velkou previerkou. Vela stastia.
Škoda, že jsem neprohodil tipy v zápasech CAR-TOR (původně jsem měl 0) a VAN-OTT (původně jsem měl 1), pak bychom i vyhráli.. Ale hold to je tipovačka no :D
ThrashersFan píše:Dado mne ohováral a šíril klamstvá o mojom kamarátovi, lebo ten môj kamarát (Jozef) robil Dadovi web. Dosť nechtne mu nadával, hovoril, ako ho ignoruje a vyhýba sa mu. Ja som to Jozefovi povedal, resp. dokonca som mu povedal, že nech sa mu ozve (!), keď mu zaplatil, samozrejme, neposielal som nikdy žiadnu konverzáciu, ale povedal som mu, že mu nadával (ale aj tak veľmi dobre, podľa mňa vedel Jozef, že Dado ho nemá rád). Ono, ak to pritiahnem za vlasy, tak vlastne som pomohol Dadovi takým spôsobom, aby sa mu Jozef ozval. Teda, ono to ani nie je pritiahnuté za vlasy, je to skutočnosť, vyniesol som nejaké veci z diskusie, to si uvedomujem. Na druhej strane, nebolo to nič súkromné, ale len výtržky z názorov, za ktoré sa on nemá čo hanbiť, resp. nemá čo robiť takéto závery. 

Pred mojou prvou sezónou v HK, som kvôli Dadovi, chcel opustiť tím. Prečo? Dado po mne chcel nejakú pomoc takým spôsobom, že by som sa mal registrovať na nejakej stránke stávkovek kancelárie. Odmietol som to a on mi na to následne povedal, že sa registrová na moje meno a moje bydlisko. Toto je tá hranica človečenstva? Hoci o nejaký mesiac mi povedal, že to nespravil, doteraz nie som si istý, či to nespravil. Neriešim to. Odpustil by som mu to aj tak. Navyše ten môj odchod z tímu som si premyslel a ostal som. Očividne aj Dado si nad mojím osudom lámal hlavu. V piatok som mu poslal jednu správu a v nedeľu sa definitívne rozhodol. To je takmer 2 dni času. A asi dospel k tomu, že toto je to najlepšie riešenie. Čo si vy myslíte a čo si aj ja myslím o tom je bezpredmetné. Dado je GM, jeho rozhodnutie treba rešpektovať. Má na to plné právo. Ale skutočne neviem prečo sa bojí povedať ako to bolo. Prečo hovorí v nič ehovoriacich inotajoch? Prečo Vám poskytuje len svoj názor a aj ten nepodložený faktami? Prečo ponúka len svoj pohľad na vec a nie surové fakty, na základe ktorých si dokážete vytvoriť názor. Vari Dada svrbí svedomie? Uvedomuje si, že sa asi nerozhodol správne? Neviem... to vie asi len Dado.

Ospravedlňovať sa Dadovi nemienim. Necítim potrebu, nevidím dôvod. Nespravil som asi nejakú morálne správnu vec, ale určite môj čin nie je horší ako ten Dadov, ktorým bolo ohováranie, a to dosť nechutným spôsobom, Jozefa. Preto nejako nerozumiem tvrdeniu Dada, že on dáva nejaké morálne mantinely. Pretože toto mi pripadá veľmi pokrytecké
Takéto závažné obvinenia tu visia už deň a ešte žiadne stanovisko? Žiadne prehlásenie? Don´t believe, v lete bola tlačovka pomaly aj za to, kedy si kto prdol a teraz nič. :slap:

:protest: MY CHCEME TLAČOVKU HOCKEY KENT :protest:
a čo tak vyhlásenia v jednotlivých topicoch, či už tu alebo v zmazaných? niekto má asi krátkodobú pamäť :hmm:
kľúč k úspechu, vyhodiť najlepšieho tipéra potom to ide :rocker:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA