Neviem, kto to bere vážne či ty, alebo ja a neviem komu min. sezónu išlo o to viac skončiť pred nami a kto o tom stále písal. Čo si si myslel, keď som tam napísal, že ma nezaujímate, že si nekuknem čo o mne píšete a tak? Ak si tomu uveril tak si sprostejší, ako ja, chcel som nekuknúť, ale nedalo mi to a napokon víťazstvo nad vami je dostačujúcov porážkov a ponížením pre vás. Neboj sa ja viem, že tebe to sere, že ste nad nami prehrali mňa by to až tak nesralo a kedy mám vám písať hocikedy, keď mi prepne v bedni, ako tebe. Ty v kuse, len kecáš o tom čo ak skončíme horšie, ako mi a nesmieme skončiť ty sa daj liečiť ty si asi závislí na mne už mi to prípadá, že si HOT BOY, ale u mňa nepochodíš radšej buď zoo boy u tých korytnačiek skôr pochodíš. X-men tu už žiadny neni tak si, len dávaj koľko chceš na neho atď a potom vraj, kto je tu zase sprostý, keď tu x-men žiadny neni...dobre stačí ja sa zase ozvem, keď bude na to dôvod, keď budeme hrať spolu nejaký zápasik, nebudem, ako ty posadnutý stále narážaním sa do mojej osoby a nebudme v kuse vypisovať a plakať, aby ste neskončili pred nami, ako ty. Poradím ti ešte jedno daj si pauzu od tocho týmu, ako min. sezónu ku koncu vieš, ako tu bolo dobre pokoj bez teba.
A ešte máte nulu aj aj prd makoví oboje.
A ešte máte nulu aj aj prd makoví oboje.