Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

atlas??? nie post???
arek píše:no uz som vam sem dal nove logo. Dufam ze je to to spravne.
No díki ti teda. :smile03: Viem, že vtedy som sa nezachoval najlepšie v tej téme a ešte aj inde, ale tak no ma to už nasralo, že to tak mešká a viem, že stále nemôže byť tak, ako ja chcem a kedy chcem tak ešte raz veľká vďaka.
Ako vidíte,naša skupina je ťažšia ako tá druhá.Padli sme na 3. miesto.Dole nižšie už nemôžme ísť,lebo 2 či 4 body nám vôbec nestačia.Minimálne 6 bodov v každom kole nám zabezpečí play off.Dnes ixo zaúradoval,Cibula si drží svoj štandart.Už je rad na mne,aby som konečne zabral.Myslím si,že Rado skončí v prvej trojke toto kolo.Má výbornú formu.Tak poďme,na KH strácame iba 6 bodov.Do konca roka sa každý deň hrá minimálne 6 zápasov.Takže v každom kole sa môže nejaký tím odtrhnúť a nahrať aj 20 bodov.Už 2 kolá sme nič moc nenahrali,aj napriektomu sme tak vysoko.To tak nemusí byť vždy.Do konca roka už na fóre nebudem,tak vám prajem všetko dobré do nového roka.A tebe Rado budem posielať moje tipy smskou.Majte sa...
Takže Paľo budeš bez netu čo? Ok jasne posielaj však, ako to bolo pred tým, alebo kľudne dobehni, keď budeš na Sennom aspoň aj predebatuje nejaké veci a pod. Škoda no toho, že už tu do konca new roka nebudeš budú mi tvoje príspevky chýbať, lebo ty vieš vždy tak povzbudiť a máš vždy na situáciu múdre slová a aj tak je tu bieda v komunikácii, ale hlavné sú výsledky, keď budú výsledky príde isto aj komunikácia. Tak aj tebe Paľo teda všetko dobrého do new roka. :smile03: Teraz préjdem k naším výkonom. Škoda, že ste v noci aspoň jeden z vás nechytili
viac, ako 10b, keby sa tak stane bolo by to super, ale zas ani takto to nie je zlé, dá sa to. Som si kus napravil výsledok po včerajšku, keď som získal 2b. Ešte dobre, že som zmenil tip jeden predsa 2b navyše pre tým, ale kua mohol som dať aj na MON pôvodne, ako som prvo chcel a aj na LA, ale tak som celkom spokojný zo svojim výkonom a aj s Cibuľovím. Paľo u teba, keď som videl, že si hneď chytil remízu na BUF tak si vravím ech tento isto dnes pekne nahrá body pre tím, ale ďalej to už nebola žiadna sláva, ale dobre je takto, ako je môžme byť radi, lebo to mohlo dopadnúť aj horšie. Ja som toho názoru tiež v tomto kole by nám 6b zisk priniesol úspech na postup do PO a nedajbože, že zas toto kolo skončíme bez bodov, lebo potom 2. kola by sme to už mali veľmi, veľmi tažké, ale aj na tú situáciu som pripravený a rátam zo všetkým a potom ešte vytiahnem nejaké esá z rukáva. Zatiaľ som s tým 3. miestom na ktorom sa nachádzame spokojný a keby aj tak skončíme toto kolo tak paráda, ale ja chcem radšej ešte lepšie umiestnenie, ale už nechcem ísť nižšie, ako sme teraz. Bude to tažké neni ešte ani polovica kola bude to riadne peklo. :twisted: Zo zadu na nás útočia FA a my musíme útočiť na BF a KH. :twisted: Paľo to hej naša skupina je tažšia a vyrovnanejšia my vždy máme aj na toto smolu kus, že zrovna sme v tej skupine a tak veď ty vieš, ale to Strong Crocodiles nesmie, len tak rozhádzať. :!: To čo si napísal, že si myslíš, že skončím 3, kto vie, lebo ja dakedy sa prispôsobujem vašim tipom tak uvidíme, ale poteší ma oveľa viac, keď sa náš tím umiestni do 3 miesta a to poteší aj Vás. Kašlať na moje Individuálne hodnotenie dôležitejší sme my náš tím, ale poteší aj to a samozrejme, keď niekto tipuje dobre tak je jasne, že sa mu darí aj v individuálnom hodnotení. Dnešné zápasy sú mi nejak nejasné neviem či ich dobre tipnem tak sa budem na Vás teraz prevažne spoliehať. :roll: Do toho SC :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave:
Nevem nevem hoši , nejde mi toto kolo nejako , a sak snad a rozbehnem ved aj minule mi to zacalo padat az po polsezone. Thak zatal sa budete muset uskromnit s timi "vykonmy" co mam teda raz neco raz nic ....uvidime . Stastny novy rok vam rpajem Fešáci :) ......majte sa dobre !!
Dnes Cibula a Badhed nedali dopustiť to, aby sme klesli nižšie v tabuľke. Chlapi dobrá práca. :good: Sme sa dotiahli tak na BF, že na nich strácame už bod, ale na nás sa dotiahli FA a už sa aj tlačia PT. :twisted: Mali by sme sa postarať hlavne o FA bo PT sú neškodný. :lol2: Ja si vezmem na starosť Ohlunda a vy zvyšok. :D Dnes ak ste netipovali tak sa snažte čo najlepšie natipovať ide o veľa a tý čo ste už tipli tak dúfam, že ste sa snažili. Ozaj tu nepomôže nič iné, ako makať, makať a makať :!: Poďme krokodýli poďme do toho, poďme do toho eja eja :povzbudzovanie:
a jedna otazka kolko kol ma toto kolo. ci sezona
Badhed píše:a jedna otazka kolko kol ma toto kolo. ci sezona
:ja_neviem: ja neviem musím sa na to mrknúť, alebo by mohol wildík povedať :roll: Inač, že si aj zavítal do našej témy, že si aj potrafil :D , ale ne v pohode. no už by sa mohlo aj zajtra kolo končiť čo Badhed, aby sme nejaké body mali, ale my toto kolo budeme mať aj tak body :twisted: Po dnešnej noci by si mohol zas inač zabodovať, ako dnes Badhedík :roll: :wink:
Tak dnes mi to priliz nevislo no co uz
Badhed píše:Tak dnes mi to priliz nevislo no co uz
Ale prečo veď t to dnes celkom v pohode vyšlo :wink: 8b pre tím si získal z 12 to je good. :good: A si získal toľko bodov, ako ja a to je už niečom keď získaš toľko bodov, ako GM :-P . Chlapi zatiaľ dobrá práca pome, len tak ďalej :povzbudzovanie:
Hej to sa dnes tipuje abo ne dajte vediet cim skor please abi som natipoval do vecera.Bo vecer toho bohuzial nebudem schopni.A uzite si silvester.Ja budem jak delo.
Tipuje sa aj dnes
no kua dnes sme to inač pohnoly...no čo už neva ideme ďalej aj takéto sa stáva, ako dnes. netraba si proste s tohto nič robiť a ísť daľej. dnes treba zabojovať chlapi :cinka: ešte dobre, že aspoň Badhed chytil 8b, lebo to by už bolo veľmi zle s nali zle. stále sa držíme v top 3jke napriek tomu, že sme aj dnes vybuchli tak pome dnes do toho :povzbudzovanie:
tak uz sme za vami, zatial iba v divizii :D traste sa :box: :bitka3:
inač chlapi všetko najlepšie do nevého roka Vám prajem :)
Obrázek :smile03:
.:Mike:. píše:Obrázek :smile03:
Aj tebe Mike :smile03:
dik ixo za info a stastny novy rok
a zabudol som radsej som natipoval aj na zajtra lebo neviem ako dnes dopadnes ale 100 pro koma
Hosi STASTNY NOVY ROK RPAJEM !!!! Snad sa nekde bavit a je vam super a ne jak ja doma trcta .......Prijemnu zabavu , cavte !!!
Prečo trčať doma Staník? si bol teda niekde či ne? Ja som bol nakoniec na disco osláviť new rok. Som si ale myslel, že aj ja budme doma bo som bo berem antibiotiká a chorý som bol proste, ale presvedčil som kamoša nech ide pridal sa druhý a bolo. Riadne prídeš na disco o 9 anemáš kde sedeť všetko stolý rezervované. tak sme dobrú hodinu stáli kokos. Potom vravim pome dačo piť k baru. šlahol som si do antibiotik čo pijem 4 denne taplety 5karpatských vinecko cervené a este cervený strik a nič riadne total nič ty kokos kua som myslel že ma oddrbe jak štea ved ešte rnao pravidelno davka tablety na zniženie tlaku vysokého, ale asi to výnko virovnalo. Dobre teraz k tipovaniu Ešte, ale dačo čítal som, že si bol na florbale či jak sa ti píše frajer si teda. :D Dnes sme nedopadli inač najhoršie tak by sme nemuseli sa prepadneť ale uvidime ale každopadne ja s Cibim sme podali dobré výkony. Zabrať aj dnes treba
Dooma som bol Ixo , doma som nasaval fernety a sak aj doma sa dalo zabavit no ......
dnes nam to moc nevislo. delime sa o 3 mieste s CH S :twisted: 2b stracame na 2 miesto a KH ty nam zas velmo unikli no neva dnes sa vela zapasov dnes to napravime verim nam chlapi. :yes: kua, ze som cera nezmenil tip na colombus este jak som chcel a mal som dat remizku na philku ach jaj neva dnesna noc nam msimvinst lebo bude tato noc dolozita velmi na priebeh ostatnych dnich do konca kola pome do do toho
Jakozeeeeee heeeej , davam si podmienky :D :D ......Ked to tu nezacne zit v tejto teme zacnem sabotovat svoje tipy :D :D
Cibula1210 píše:Jakozeeeeee heeeej , davam si podmienky :D :D ......Ked to tu nezacne zit v tejto teme zacnem sabotovat svoje tipy :D :D
tak to najskor musis ty sem prispeivat pravidelne a nie 4 krat za mesiac abo tak nejak Cibulka :D
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS