Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

debil píše:po dlhom case som pozrel individualnu tabulku a stoji to za velke prd okrem tomasa.

kolko kol je do konca?
hehe, tak do individualky som uz nemrkol tusim od zaciatku 5 kola :lol2: :angel:

do konca kola -) 2 mini kolecka (dnes 8Z, zajtra 1Z)

1 kolo cini 25 mini koleciek :)
tak po 2 odohratych matchoch mame na konte dokopy 8 bodov

cepi - 3
kopi - 5 (full trefa :thumbsup:

tetkom uz len drzat palecky cervenym kridelkam, tam sme vsetci supli 1tku :roll: po zapase zaeditujeme
cepi píše:tetkom uz len drzat palecky cervenym kridelkam, tam sme vsetci supli 1tku :roll:
inac som chcel napisat, drzime palce hydinke :D a podarilo sa, prehru Red Wings tipoval malokto :thumbsup: aj baffyk tipoval len Xku :P :lol2: no trosku sme sa hecovali cez ICQ, on ako fanda Wings samozrejme, ja ako fanda RD :cool:
dnes sme sa stali este s jednym mansaftom z Vych. konf. najuspesnejsim timom :clap: zial, tym timom bol konkurent o 4 miesto DD :doh: :x :x :x to je haluz, no skoda, ze ten finis prisiel tak neskoro, ale aj za 5 miesto sa davaju body; no jasne, este nieco, ale o tom uz v pm :)
do 52 minuty sme boli este na 4 fleku :) no nic, nepadlo to tam, ale aj tak beriem a dobra praca chalani aj z pohladu taktickej stranky :cool: do celkovej tabulky piseme 2 body :!:

a teraz pôjde do tuheho..nasim uhlavnymi "nepriatelmI pre 6 kolo budu baffykovci no najmä "Beckovi srotovnici" falconi ti su uz jasni a zrejme o dalsi flek ktory zarucuje priamy postup do 2 kola budu spomienani SteelersB, s ktorymi v tejto chvili riesime rovnaky pocet bodov :eek2: PO uz mame iste, ale GM tuzi po 1 kolovom PO odpocinku... :frajer2:
takže na rivalitu s Falconami na chvíli zapomenout, necháme si je až do finále :twisted:
zasloužíme si druhé místo, podává mě už od druhého kola skvělé výkony. Mě snad čeká lepší sezona, než tahle končící.
:cert: Go Devils Go :cert:
na finale asi tazko, len na finale konferencie, ale tam bude Best Bibbers a dakto
Joe S. píše:na finale asi tazko, len na finale konferencie, ale tam bude Best Bibbers a dakto
jj myslel jsme finále konference, jestli tam budete vy tak to nám vůbec nevadí, je nám jedno koho vyřadíme :)
paci sa:

1. The Falcons 30 b
2. Red Devils 22 b
.. Steelers B 22 b
4. Blue Flyers 16 b

vieme o co ide..superi BB + DD maju 12 bodov, ti nas môzu preskocit jedine vtedy (aj to len jeden z nich) ak sa stanu vitazmi kola a my nezabodujeme..teoreticky je to sice mozne, ale prakticky tomu nedavam velke sance Obrázek

BF no najmä SB to su nasi superi pre finis kolo Obrázek

tak pome do nich! Obrázek
cepi píše:paci sa:

1. The Falcons 30 b
2. Red Devils 22 b
.. Steelers B 22 b
4. Blue Flyers 16 b

vieme o co ide..superi BB + DD maju 12 bodov, ti nas môzu preskocit jedine vtedy (aj to len jeden z nich) ak sa stanu vitazmi kola a my nezabodujeme..teoreticky je to sice mozne, ale prakticky tomu nedavam velke sance Obrázek

Cepi, preskocenie nie je mozne ani u BB, ani u DD, spomen si na bod schvaleny pri rovnosti bodov, a vy mate dve vyhry na konte a v pripade BB aj DD by to bolo prve prvenstvo
cepi píše:paci sa:

1. The Falcons 30 b
2. Red Devils 22 b
.. Steelers B 22 b
4. Blue Flyers 16 b

nekuka sa na to zle... :)
jj dzoui, na tom este myslel, tak som rad, ze si mi to potvrdil, v tom pozitivinom slova zmysle :)

petrik: no normalne sa s vami chcem stretnut v PO :bitka3: :D
kua, kua dnes na nas Bsrotovnici poriesili dalsich 5 bodov :evil: skoda, lebo X zapasy sa dnes dali ocakavat, aj ATL, aj FLA, skoda, pri MTL som to mal na uz na placi, ale supol som nakoniec 2jku, aspon ze mackovia nesklamali :thumbsup:
cepi píše:kua, kua dnes na nas Bsrotovnici poriesili dalsich 5 bodov :evil: skoda, lebo X zapasy sa dnes dali ocakavat, aj ATL, aj FLA, skoda, pri MTL som to mal na uz na placi, ale supol som nakoniec 2jku, aspon ze mackovia nesklamali :thumbsup:
hlavně ať nám nezdrhnou jako minule Falconi. Já jsem u Thrashers xku tipl, u Floridy jsem věřil Habs
mne to nejako nevyšlo a verím že budú aj lepšie dni :)
T.Kopecky píše:verím že budú aj lepšie dni :)
na dnesok zabudni :)

dpc, obaja nasi uhlavni rivali su vpredu, to jak naschval :| ale pri dnesnych na hlavu postavenych vysledkoch ma to nejako netankuke, natipoval by som rovnako..u mna jedine Carolina neprekvapila, aj to som tipol 2jku :x
no tak jestli chceme skončit před Steelers B a Blue Fylers tak by jsme si měli pěkně máknout, protože zatím je o bída :thumbsdown:
Cepiku,no já jsem zatím spokojený,vemte si na další dny příklad z T.Kopeckého a bude to úplně super! :lol2: :frajer2:
Baffy píše:Cepiku,no já jsem zatím spokojený,vemte si na další dny příklad z T.Kopeckého a bude to úplně super! :lol2: :frajer2:
Obrázek
:bitka3: vy se tady bijete,to se řekne...tri kola a jsme před váma i před Baffykem/aspoň v tomto kole,jasně,že celkově až v další sezoně :eek2: :yahoo:
ale ste sa rozbehli na titul umelec kola :D je to asi prestiznejsia cena ako normalny titul pre vas :lol:
Baffy píše:Cepiku,no já jsem zatím spokojený,vemte si na další dny příklad z T.Kopeckého a bude to úplně super! :lol2: :frajer2:
baffy, tvoju radu si asi zobrali k srdcu :clap:
jj hoši, my nehrajeme soutěž o umělce kola :?
ale lepsie vyhrat nieco ako nic :-) berte to optimisticky
..jeden za vsetkych, vsetci za jedneho.. :!: .. :clap:

Obrázek

:doh:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG