cepi - 3
kopi - 5 (full trefa
tetkom uz len drzat palecky cervenym kridelkam, tam sme vsetci supli 1tku
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
inac som chcel napisat, drzime palce hydinkecepi píše:tetkom uz len drzat palecky cervenym kridelkam, tam sme vsetci supli 1tku

Cepi, preskocenie nie je mozne ani u BB, ani u DD, spomen si na bod schvaleny pri rovnosti bodov, a vy mate dve vyhry na konte a v pripade BB aj DD by to bolo prve prvenstvocepi píše:paci sa:
1. The Falcons 30 b
2. Red Devils 22 b
.. Steelers B 22 b
4. Blue Flyers 16 b
vieme o co ide..superi BB + DD maju 12 bodov, ti nas môzu preskocit jedine vtedy (aj to len jeden z nich) ak sa stanu vitazmi kola a my nezabodujeme..teoreticky je to sice mozne, ale prakticky tomu nedavam velke sance
BF no najmä SB to su nasi superi pre finis kolo
tak pome do nich!
nekuka sa na to zle...cepi píše:paci sa:
1. The Falcons 30 b
2. Red Devils 22 b
.. Steelers B 22 b
4. Blue Flyers 16 b
vieme o co ide..superi BB + DD maju 12 bodov, ti nas môzu preskocit jedine vtedy (aj to len jeden z nich) ak sa stanu vitazmi kola a my nezabodujeme..teoreticky je to sice mozne, ale prakticky tomu nedavam velke sance
BF no najmä SB to su nasi superi pre finis kolo
tak pome do nich!
hlavně ať nám nezdrhnou jako minule Falconi. Já jsem u Thrashers xku tipl, u Floridy jsem věřil Habscepi píše:kua, kua dnes na nas Bsrotovnici poriesili dalsich 5 bodovskoda, lebo X zapasy sa dnes dali ocakavat, aj ATL, aj FLA, skoda, pri MTL som to mal na uz na placi, ale supol som nakoniec 2jku, aspon ze mackovia nesklamali