Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

je tam ako aktivny hrac na stranke blackhawks no doteraz tam este nebol
njn, ale nastupit ma az okolo 25. novembra, je to aj na stranke BH.
Toews dnes netrenoval :evil: Skoda, asi bude chybat proti PHO. Naopak trenovat zacal Ben Eager. Hossov navrat na konci Novembra.
To urcite vyhrame :smile03: :thumbsup:
Dufam :D tazsie to bude proti avs
DIDI píše:Toews dnes netrenoval :evil: Skoda, asi bude chybat proti PHO.
Toews možno nastúpi proti Coyotes :frajer2:.
Nenastúpil :D Prehrali sme . Mozno nastupi dnes proti AVS, dufam ze ano, bude ho treba
No tak ale toto uz musime vyhrat :dole:
No bolo by to dost dobre. Momentalne sme 9. :thumbsdown:
ho*no hrame . Prehravame 3:2. Vyhravali sme 2:0 ! lenze avs po chybach otocili. Je*at, tento zapas nevyhrame
Tomáš Kopecký odohral proti Avalanche 17 minút a 28 sekúnd, čo je jeho najvyšši ice-time v tejtos ezóne :clap: :clap: :clap: .
A to jedine preto, lebo chybal Toews a Bolland. a mozno este preto ze hral s Maddenom
Obrázek

bude hrat toews ? :slintac:
Asi ano, mal by hrat Toews aj Eager, otazny je Bolland, pockam si na injury report, dam vediet .
Toews nehra a je to jasne citit. Ktovie kolko bude chybat. Jonathan nech sa dalej v svojej kariere podobnym situaciam s hlavou dole vyhne lebo opakovany otras mozgu by nemusel skoncit dobre
Takze konecne natupi Toews, takisto aj Ben Eager. Bohuzial Znova bude chybat Dave Bolland, cize si Versteeg zasa zahra centra !?! Hossov navrat naplanovany na 25. novembra prosti Sharks, dufajme, ze si absenciu nepredlzi
Dufam ze ich Toews nakopne a konecnee vyhrame inak na zapas proti Sharks sa strasne tesim :clap: LETS'GO!
Vyhrali sme :clap: (uz bolo na case..) 4:1. Toews dal gol. Bolland nehral, vypada to zranenie chrbta :sad2: Som zvedavy, kedy nastupi.
KONECNEEE !!! :yahoo: Uz nech to len takto pokracuje :clap:
Takze s Bollandom je to dost vazne 12-14 tyzdnov pre zranenie chrbta. Ma este nejaky iny tim stale takyto problem so zraneniami, ako BH kua ????!!
DIDI píše:Takze s Bollandom je to dost vazne 12-14 tyzdnov pre zranenie chrbta. Ma este nejaky iny tim stale takyto problem so zraneniami, ako BH kua ????!!
hmmm - zeby colorado?
v tejto sezone uz aspon 1 zapas pre zranenie chybali:
budaj, liles, salei, preissing, hejduk, tucker, galiardi, mcleod, hendricks
a este mam pocit ze som na niekoho zabudol :P
DIDI píše:Ma este nejaky iny tim stale takyto problem so zraneniami, ako BH kua ????!!

Aj Vancouver má problémy so zraneniami (Demitra, D. Sedin...). Kľúčových hráčov má zranených aj Atlanta (Lehtonen, Kovaľčuk), Boston (Savard, Krejčí, Lučić), Carolina (E. Staal, Ra. Whitney, C. Ward), Colorado (Hejduk, Salej, Tucker), Columbus (Huselius, Modin), Detroit (Lilja, Franzén, Filppula), Edmonton (Hemský, Horcoff, Souray) Florida (Booth, Dvořák), Minnesota (Sýkora, Bouchard), Montreal (A. Markov, Gill), New Jersey (Pandolfo, Martin, Oduya, R. Niedermayer), NY Islanders (Michálek - vynechá zvyšok sezóny, Weight, DiPietro), Philadelphia (Gagne, Briere) Pittsburgh (Malkin, Letang, Gončar, Talbot, Kennedy - to sú kľúčoví hráči Penguins a ich absencia sa ozrkadlila na výsledkoch posledných troch zápasov: PIT-LAK 2:5, PIT-SJS 0:5 a dnes v noci PIT-BOS 0:3), Washington (Green, Ovečkin)
DIky chalani :D btw Petrik, colorado ti hra tuto sezonu dost dobre, nech sa dari :) Dost ma prekvapili
Mam rad Avalanche ale tak musime vyhrat :beee: :razzi:
Hossa už môže ísť na tréningoch "do tela"

"Cítim sa deň odo dňa lepšie a pravdepodobne vo štvrtok či piatok začnem trénovať s fyzickým kontaktom. Aj v tejto oblasti pôjdeme postupne, najprv ľahšie kontakty, nie plné zásahy, taký malý test. Ak to vydržím, pôjdeme do toho naplno," povedal pre Chicago Tribune 30-ročný trenčiansky odchovanec.

"Práve teraz, štyri mesiace po operácii, je ten čas, o ktorom mi v lete lekári povedali, že budem v poriadku. Ak sa nebudem cítiť na 100% zdravý, vyčkám ešte týždeň. No ak budem úplne fit, môžem byť pripravený nastúpiť o týždeň skôr," konštatoval pravý krídelník. Už sa teším na zápasy. Dávam si riadne dávky v korčuľovaní. Streľba je v poriadku a čo je najdôležitejšie, bez pocitu bolesti. Aj po kondičnej stránke som pripravený. Čo sa týka sily, stále pracujem na sebe v posilňovni. Ešte nedvíham najťažšie váhy, no blížim sa k nim"

paráda, už nech ho vidíme v zápasoch... :good:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA