Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
hmmm - zeby colorado?DIDI píše:Takze s Bollandom je to dost vazne 12-14 tyzdnov pre zranenie chrbta. Ma este nejaky iny tim stale takyto problem so zraneniami, ako BH kua ????!!
v tejto sezone uz aspon 1 zapas pre zranenie chybali:
budaj, liles, salei, preissing, hejduk, tucker, galiardi, mcleod, hendricks
a este mam pocit ze som na niekoho zabudol
DIDI píše:Ma este nejaky iny tim stale takyto problem so zraneniami, ako BH kua ????!!
Aj Vancouver má problémy so zraneniami (Demitra, D. Sedin...). Kľúčových hráčov má zranených aj Atlanta (Lehtonen, Kovaľčuk), Boston (Savard, Krejčí, Lučić), Carolina (E. Staal, Ra. Whitney, C. Ward), Colorado (Hejduk, Salej, Tucker), Columbus (Huselius, Modin), Detroit (Lilja, Franzén, Filppula), Edmonton (Hemský, Horcoff, Souray) Florida (Booth, Dvořák), Minnesota (Sýkora, Bouchard), Montreal (A. Markov, Gill), New Jersey (Pandolfo, Martin, Oduya, R. Niedermayer), NY Islanders (Michálek - vynechá zvyšok sezóny, Weight, DiPietro), Philadelphia (Gagne, Briere) Pittsburgh (Malkin, Letang, Gončar, Talbot, Kennedy - to sú kľúčoví hráči Penguins a ich absencia sa ozrkadlila na výsledkoch posledných troch zápasov: PIT-LAK 2:5, PIT-SJS 0:5 a dnes v noci PIT-BOS 0:3), Washington (Green, Ovečkin)
Hossa už môže ísť na tréningoch "do tela"
"Cítim sa deň odo dňa lepšie a pravdepodobne vo štvrtok či piatok začnem trénovať s fyzickým kontaktom. Aj v tejto oblasti pôjdeme postupne, najprv ľahšie kontakty, nie plné zásahy, taký malý test. Ak to vydržím, pôjdeme do toho naplno," povedal pre Chicago Tribune 30-ročný trenčiansky odchovanec.
"Práve teraz, štyri mesiace po operácii, je ten čas, o ktorom mi v lete lekári povedali, že budem v poriadku. Ak sa nebudem cítiť na 100% zdravý, vyčkám ešte týždeň. No ak budem úplne fit, môžem byť pripravený nastúpiť o týždeň skôr," konštatoval pravý krídelník. Už sa teším na zápasy. Dávam si riadne dávky v korčuľovaní. Streľba je v poriadku a čo je najdôležitejšie, bez pocitu bolesti. Aj po kondičnej stránke som pripravený. Čo sa týka sily, stále pracujem na sebe v posilňovni. Ešte nedvíham najťažšie váhy, no blížim sa k nim"
paráda, už nech ho vidíme v zápasoch...
"Cítim sa deň odo dňa lepšie a pravdepodobne vo štvrtok či piatok začnem trénovať s fyzickým kontaktom. Aj v tejto oblasti pôjdeme postupne, najprv ľahšie kontakty, nie plné zásahy, taký malý test. Ak to vydržím, pôjdeme do toho naplno," povedal pre Chicago Tribune 30-ročný trenčiansky odchovanec.
"Práve teraz, štyri mesiace po operácii, je ten čas, o ktorom mi v lete lekári povedali, že budem v poriadku. Ak sa nebudem cítiť na 100% zdravý, vyčkám ešte týždeň. No ak budem úplne fit, môžem byť pripravený nastúpiť o týždeň skôr," konštatoval pravý krídelník. Už sa teším na zápasy. Dávam si riadne dávky v korčuľovaní. Streľba je v poriadku a čo je najdôležitejšie, bez pocitu bolesti. Aj po kondičnej stránke som pripravený. Čo sa týka sily, stále pracujem na sebe v posilňovni. Ešte nedvíham najťažšie váhy, no blížim sa k nim"
paráda, už nech ho vidíme v zápasoch...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé