Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Steve Reinprecht & Brandon Morrison su UFA.
Brendan Morrison podepsal smlouvu s Capitals a Reinprecht působí od příští sezony na Floridě ... :D
ako tak schopní centri na volnom trhu su len malhotra betts a moore sa mi mari.ja cakam nejaku vymenu skor,ak nie malhotra by bol fajn ani drahy a v columbuse hral ku koncu sezony okolo 18- 20 minut za zapas..len zubrus je urcite lepsi..kazdopadne potrebujeme jedneho centra kedze mame dokopy 3och a nikto nevie co cakat od pelleyho..a to do 2-3eho utoku..urcite je blbost mrhat tam eliasom.. pochybujem ze v kempe prekvapi cormier a tedenby ostava na rok este vo svedsku..je ale dost mozne ze sezonu zacneme s tym co mame a mozne problemy sa budu riesit pocas nej(co sa mi nepaci,ked v divizii mame silnych pens a posilnenych flyers) len mi sme sa oslabili.zase..stale verim ze lou nieco upecie,ked sa naskytne moznost..
Stale moze niekoho čípnuť z KHL :frajer2:
Malhotra by mal byt jasna volba do tretej lajny! Kua na co ten Lou caka! Takeho centra za tie prachy!!!
cipneme zase fjodora? :D
Sergeja Fjodorova?
Bral by som vsetkymi 11 prstami :D Taku tretiu lajnu by nam zavideli vsade okrem Washingtonu D:C: :lol2:
pánové Malhotru by jsem bral všemi deseti!!!! no a o Fedorovovi škoda mluvit ale to je nerealne
ja narazal na sergejovho brata :D
Jáj Fjodora Fjodorova? Heh o jeho vykonosti nemam teraz prehlad viem ze hra KHL po tom co neuspesne skusal v NHL. Sergej siel za nim do teamu takze by bol dost trapas od Fjodora teraz zdrhnut :D
tak spekuluje se o prichodu Marleua a nebo Kessela ktereho bych radeji. podepsat s nim smouvu na tri az ctyri roky, pockat nez doroste Josefson, nebo koho jsme to draftovali letos a centry mame vyreseny.
tak vrátil jsem se po víkendu a čtu hned že se spekuluje o Marleuovi a Kesselovi?? no paráda...za příchod kterehokoliv z nich bych byl moc rád ale raději za Kessela
tak ted se dívám na net a pry jsme byli mezi zájemci o Heatleyho a pak jsme se dostali mimo hru jelikož nejsme Danymu sympatičtí ... on neví kde je dobře ten kluk :)
Heatley ? !!! Ten ču*ák nech si už radšej neotvára hubu, lebo mu z nej ide zápach pri každom slove. S*áč! Blbeček - nakoniec ho už nebude chcieť žiadny klub v NHL.

No kde je lepšie ako u nás??? :D
údajne je na spadnutie Heatleyho prestup k žralokom, tak to som zvedavý...
ROZHOVOR S ELIASOM
Veľmi zaujímavý - okrem iného priznáva totálny betón NJ :D a páči sa mi že ľudsky priznáva túžbu po rekordoch. Väčšina hokejistov sa tvária ako muzikanti: "Štatistiky ma nazujímajú"...

Preview NJ
http://njmg.typepad.com/devilsblog/2009 ... -wing.html

rozhovor s rolstonom pred sezonou.. ked uz je ta uhorkova sezona:D
begbee ten rozhovor s elim jsem četl ráno a jak říká že větší beton snad hrát ani nejde tak sem se smál :D
New Jersey Devils
Komentář: Přípravný kemp Devils letos žádné velké drama nepřichystá. Hledat se bude pouze brankář, který si za rok odchytá maximálně šest zápasů. Více asi Martin Brodeur znovu nepřipustí.
Kandidáti: Yann Danis a Jeff Frazee
Analýza: Frazze loni za Lowell (farma v AHL) odchytal velice solidní sezónu, ale Devils by ho z důvodu dalšího vývoje měli raději nechat chytat častěji. :wowo: Danis tak získá nejjednodušší místečko v celé NHL. :hufi:

//: Zaujímavý voľný hráči:
Hovorí sa o Maximovi Afinogenovi a Jersey - v pripade ultralacneho kontraktu - iny ani nepripustam na vzhladom na jeho posledne vysledky - to vsak moze byt skvela vyhra. Afinogenov ma skvelu rychlost a sikovne ruky, mohlo by sa mu podarit naplnit jeho 40 golovy potencial mozno prave v drese Devils. Stale na to ma.

A ja sa nebranim ani spojeniu Satan - Diabli. :-P
Takže na severe Europy sa hral prestizny Nordic Trophy - klubovy turnaj medzi SWE a FIN klubmi.
Devils mohli být s výsledky Nordic Trophy spokojeni. Zatímco nebylo překvapením, že švédské první výběry hrály podle svého umístění na letošním draftu, letos nejvýše řazený Jacob Josefson vyhrál kanadské bodování turnaje, když získal celkem 9 bodů. Naopak první výběr z roku 2007, Mattias Tedenby, nijak nepřekvapil a v šesti zápasech vstřelil jediný gól.
Prekvapili ma tie fúzy a vlasy. Zaujímavé, ale vidno ako dbajú na imidž klubu.

Mariňáci? Hm...ak je to momentálne módne nečudujem sa že Lou na to nepristúpi. Devils sú jedným z najkonzervativnejsich teamov a tak by to malo ostat. Chvalabohu sme nikdy nepristupili napr na taku blbost ako su tretie dresy, ktore su v drvivej vacsine totalny odpad... :good:
k těm vousům ...jo v New Jersey jak je vidno se hraje jak na goly tak i na design :D:D
Patrik Eliáš to pod novým trenérem nebude mít jednoduché. Jacques Lemaire ho chce v přípravném kempu vyzkoušet na postu centra. více na stránce NJD (nhlpro.cz)

už to začíná ,,,,proč zrvona Eliáš na centru když to je klasické křídlo ?? bože to jsem teda zvědavy jak nakonec bude sestava aby 2. centra nehrál nakonec Salvador :?
ja som rad ze nemame 3 dresy...ale cital som ze tento rok sa na jeden zapas pouziju nejake historicke:) k eliasovi na centry-to sa mi vobec nepaci,uz tam hral a nebolo to ono a takto z nudze plytvat jeho schopnostami..(hlavne ked nudzu nemame a v pohode tam mozme priviest noveho hraca)-sorry za vyraz je to kolosalna ko*otina...len lemaire musi robit a planovat s tym co ma..inak solidny 3-4 center a dobry hrac na oslabenia betts to skusa u flyers v kempe..
dunime proč se omlouváš je to toalni pi*ovina a tedka si vem že Eliáš fakt bude hrát centra a taktika Lemaire bude s centrem dozadu tak kolik udělá Eliáš bodů 50 ??? humuss....jinak s těma historickýma dresama máš pravdu budeme je mít letoss na nějaky zápass
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE