Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2014 fantasy liga

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

nani92 píše:
niekto si trufol dať aj Laca :wave:
:hehe:
Kua za kanadu dávali goly kosatky(a ex) Bieksa a Hodgson, Garrison aj Burrows s asistenciami a ja som nemal ani jedného :oops: :hroza:
zas*anej Mack.. 13 mega si veme a dá 3 body. I blbej Olimb mi udělal víc bodů.. :bitka3: O Pekáčovi nemluvím..
Tak dal som vam naskok a zacinam stihaciu jazdu (ale je to na ho*no, ze ked nestihnes jedneho obrancu do 11:45, tak mas smolu. Ja som tam daval toho posledneho 11:46 no uz bolo neskoro.....)
kajo píše:Tak dal som vam naskok a zacinam stihaciu jazdu (ale je to na ho*no, ze ked nestihnes jedneho obrancu do 11:45, tak mas smolu. Ja som tam daval toho posledneho 11:46 no uz bolo neskoro.....)
Zkus jim napsat. Podle pravidel prece kdyz nemas tym, plati tym z minuleho dne. Nic moc ale lepsi nez nic...
Tím na dnes mám už hotový, ešte som 19 milionov ušetril, poprosím poslať na účet :ciga: .
V predchádzajúcich dnoch som nemal gule riskovať a stálo ma to kopec bodov, dnes som si to vynahradil teda :dudo:
AndyF píše:
kajo píše:Tak dal som vam naskok a zacinam stihaciu jazdu (ale je to na ho*no, ze ked nestihnes jedneho obrancu do 11:45, tak mas smolu. Ja som tam daval toho posledneho 11:46 no uz bolo neskoro.....)
Zkus jim napsat. Podle pravidel prece kdyz nemas tym, plati tym z minuleho dne. Nic moc ale lepsi nez nic...
Take je to tam chaoticke, ze neviem najst ani mail, kde by som im mohol napisat. Ale mas pravdu, mali by mi pripisat nejake body zo zostavy z predosleho dna...
Jarda si zapomenul sestavit tým na dnešek, nebo mám nějaký error? :lol2:
Boze nechyta Masalskis :slap:
AndyF » Ned Máj 11, 2014 1:05 pm píše:Boze nechyta Masalskis :slap:
:hehe:
to ja som mal povodne v zostave Hueta Meuniera Pujacsa alee neee panko ma vela volnych milionov treba to cele prekopat :slap:
Ja som vymenila Masalskisa za Hueta a dobre som spravila :tada:

špagetky dali gol :sok:
:bitka3: Francie..
dat Kanadu a prehrat s Talianmi :cool:

takze postupka Taliansko vyhralo s Francuzskom to vyhralo s Kanadou a ta vyhrala so Slovenskom a kua :|
Kapitan Da Costa se mi fakt vyplatil. 2 x 0 :samovrazda:
AndyF píše:Kapitan Da Costa se mi fakt vyplatil. 2 x 0 :samovrazda:
ja to mam rovnake :bitka3:
Tak aspon tomu Lotysi nasypte! treba ho pak odvolaji.
mrdat toto uz samozrejme aj Holosa som mal ale sak dam ho preco preco nie a sup presilovkovy gol :slap:
:fnuk: postavil som Mezina a chyta Koval
Rono píše:
Jinak na prvních třech místech :flyer: fans. :ciga:
Úvod som mal slabší ale už som vám tu trojku rozbil :ciga: , dnes zatial top výkon :cinka:

Ale miesto Sergeja som skúsil Andreja Kosticyna a ten dnes ani nehrá :hroza: , Sergej dal SHG, fck me
arek píše::fnuk: postavil som Mezina a chyta Koval
Se mi včera taky stalo s Grubauerem/Zuppem. :slap:
Ohlund píše:Úvod som mal slabší ale už som vám tu trojku rozbil :ciga: , dnes zatial top výkon :cinka:

Ale miesto Sergeja som skúsil Andreja Kosticyna a ten dnes ani nehrá :hroza: , Sergej dal SHG, fck me
On je už konec hracího dne? :shock:
Ktera sv*ne je bratislavska cucka?

Ale jo, vim to.
no mne ma hrat este 8 (len dve timy maju viac) hracov takze mne sa dnesna hra este len prakticky zacina..ale asi som to po*ral s Pujacsom Meunierom a Holosom ktorych som na poslednu chvilu vymenil :slap:
AndyF píše:Ktera sv*ne je bratislavska cucka?

Ale jo, vim to.
Aha, voni sou Olimbove dva a ten jeho se nechal vyloucit :hehe:

Beru zpatky :oops:
Na ty Olimby bacha! :lol2: To je podobná zákeřnost jako gólmani.
258 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES