Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLORADO Avalanche vs. MINNESOTA Wild

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

Avalanche
66%
25
Wild[/b]
34%
13

Obrázek

Brady Shaw ‏@shawsy28 1h
@andystrickland sure looked like bickell extended his knee even more. Higher speed collision as well pic

Obrázek

just saying :ninja:
Brady Shaw ‏@shawsy28 1h
@andystrickland sure looked like bickell extended his knee even more. Higher speed collision as well pic

Nemůžu si pomoct, ale podle mě Sobotka dostal spíše koňara na stehno než ránu do kolena. To nic nemění na tom, že to musela být ku*va bolestivý a faul to byl. Bryan není žádný likvidátor :nono:
Roy oznámil, že na Barrieho nahradí v zostave Wilson. Pre mňa osobne horšie ako keby mal nastúpiť Sarich s problémami s chrbátom. Wilson bol pomalý, pozične nemožný a pri citeľných stratách Duchenea, Mitchella je strata najlepšieho ofenzívneho obrancu, PP quaterbeka, jednoducho kritická. Snáď má Wilson natrénované a prekvapí ma. Ja som dúfal, že Elliott dostane svoju príležitosť a na PP nám pomôže. Miesto neho by mohol pomôcť na presilovke povolaný Hishon. Ak ho skôr nezlikviduje Rupp.
:hmm: tak Barrieho nakoniec v zostave nenahradi Elliott, ale Wilson. Zrejme snaha Roya trochu vybalansovat pomer sil co sa hry do tela tyka. No a Wilson ma samozrejme aj viac skusenosti… tuto sezonu toho ale vela nenahral, tak snad sa chyti :pray:

Okrem toho bol povolany Joey Hishon – nas vecne zraneny Mr. Porcelain, byvaly 1st round pick z roku 2010. Bolestive rany schytali v pondelok viaceri nasi utocnici – bordeleau dostal sekeru po ruke, cliche zase do ruky schytal priklep od modrej – je mozne ze niekto z nich (alebo niekto iny) nebude moct nastupit na game 4…

Cooke ma dnes hiiiring, tak som zvedavy. Lifetime ban? :pray: one can dream… cakam 15-20 zapasov :hmm:
Obrázek
Prvá formácia má až na MacKinnona rovnaké čísla, Landy dokonca o 1,2% lepšie. MacK ale odohral aj striedania s McGinnom alebo Talbotom, takže v konečnom dôsledku 1st line ostala na tom istom. Za to druhá formácia si pohoršila takmer o 25% a snáď až na dva pokusy v o-zone neboli vôbec vidieť. Tretia formácia bola doslova eliminovaná, štvrtú pre jej nízky TOI nemá význam zmieňovať. Mitchell v bottom six jednoducho chýba. ROR bez Duchenea polovičný smerom dopredu. Dúfam, že zranenie Barrieho nám nezlomilo väz.

The percentage of a players’s 5v5 TOI played against Player X (Brodziak bol HS):
Obrázek
Obrázek
Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie 18m
Nice to see Joey Hishon called up by COL, with chance he plays Thurs. Kid has battled through a lot. If he plays, it'll be his 1st NHL game. :cool:
Joeymu bych to hrozne pral! Na druhou stranu nechapu proc nedostal sanci v zaveru zakladni casti, kdy jsme casto nastupovali s 11 utocniky a v utoku byli nuceni hrat Barrie, resp. Wilson. Vstrebat Royuv defenzivni system totiz podle me neni zalezitost jednoho treninku...

Urcite by to ale chtelo zaradit do 3.utoku nejakej ofenzivni prekvapivej prvek, protoze s trapicim se PAPem mame v podstate jen jeden opravdu fungujici utok smerem dopredu, kterej je schopnej vytvorit si tlak.
cooke len 7 zapasov? WTF?
petrik píše:cooke len 7 zapasov? WTF?
Asi slibil, ze uz to neudela. :neviem:
petrik píše:cooke len 7 zapasov? WTF?
Cookeových 7 zápasov je ďalší výsmech v podaní NHL(PA?). Pri jeho histórii by nemala byť žiadna tolerancia a NHL ako podnik, ktorý zarába vďaka svojim šikovným zamestnancom, by ich mal chrániť. Vymýšľajú pravidlá, sústavne sa vyjadrujú o tom, ako treba zabrániť zraneniam a potom príde netalentovaný sociopat, ktorý vraj má talent, ale bohužiaľ nie na hokej a dajú mu stopku na 7 (slovom: sedem) zápasov. Cookea by mala odpísať celá liga od samotných hráčov až po vedenie klubov pre ich vlastné zdravie.

Životné úspechy sociopata M.C. v skratke: Savardovi ukončil kariéru, zákerný faul na Montadora, lakeť do tváre od neho schytali napr. E. Kane, Yandle či Anisimov. Kauza Karlsson, Parenteau si isto spomenie, ako ho Cooke špinavo hodil na DiPietra ešte keď hrali za Isles, krosček zozadu na Markova alebo ako kopol Osgoodovi korčuľou do krku. Knee-on-knee od neho schytali napr. Ovečkin, Bogosian, E. Cole či nedávno Ničuškin a teraz Barrie. M. Roy-ovi doslova prišpendlil hlavu na mantinel atď.

Najhoršie je, že my jednoducho nemáme depth na to, aby sme sa so stratou obrancu vyrovnali, nie to ešte nášho najlepšieho ofenzívneho beka. Už pred sériou sa písalo, že strata Johnsona alebo Barrieho by mohla byť kritická. Wilson bol pomalý, ako som písal pozične nemožný a Roy mu zrejme neveril počas sezóny, keďže ho nestaval. Ostáva nám len dúfať, že Wilson prepne aspoň na priemerný PO mode a vrátime sa k lepším výkonom. Ak dnes Varly zachytá ako v poslednom zápase, verím, že vyhráme.

Perlička na záver:
GoneFullHolmgren píše:10 years from now they will have a trophy named after Matt Cooke for reformed dirty hockey players.
:giggle:
Varly zachytal, ale s 12 strelami len tak skoro nevyhráte, v Minnesote ste dokopy nič nepredviedli, nebyť toho štastia v 1. zápase už by ste boli jednou nohou na greenoch. Hádam Minny ten obrat dokončí. :povzbudzovanie:
V minnesote sa v plnej nahote ukazalo ako velmi nam chybaju Duchene a Mitchell. Bez nich mame jedinu nebezpecnu lajnu a tu domaci bez problemov pokryju ked maju v domacich zapasoch moznost nasadit na nich toho koho potrebuju. Druhy utok je bez duchenea nieze polovicny, ale snad ani nie tretinovy, PAP bud este nie je dolieceny alebo je brutalne z formy, ROR je zrazu non-factor a o bottom6 ani nehovorim, tam mame bez mitchella len dve 4th line co to vo vlastnom pasme vedia ako tak ubranit, ale za stredovou ciarou uz len nahodit a odist striedat…

Som zvedavy ci do game 5 zariskujeme s duchenom. Tam bude opat vyhoda striedania na nasej strane, stastneho a spol mozeme posielat na lad proti komu bude vyhovovat nam… osobne myslim ze Duchene ak co len trochu bude moct tak do toho zapasu naskoci – mozno ho budeme setrit a nasadzovat len na presilovky alebo ak by sa skore zle vyvijalo, ale nechat ho za takehoto stavu sediet by bol moc velky luxus :hmm:
Atlantik píše:Colorado, ale bude to strasne tezke. Minnesota bude hodne kousat, jedinym faktorem proc jsem volil tuhle variantu je domaci prostredi ktere zrovna u serie Minnesoty muze hrat roli.
Tak kdo je tu odbornik?? Bez ohledu na vysledek serie, je uz ted jasne ze klicovy faktor serie byl uz tady detekovan.
Absolútny blitzkrieg v podaní Minnesoty. Ešte 3 minúty pred koncom sme mali na konte 8 SOG! Pre porovnanie Wild mali 7 striel hneď z úvodu zápasu. A nejde len o strely, naša bottom six bola absolútne bezzubá, nie len smerom dopredu, ale aj čo sa fyzickej hry týka. Predtým naša hra súpera bolela, teraz Bordy, McLeod a spol. "nazbierali" 14 hitov za celý zápas. Keď Mild potrebovali nový impulz, strhnúť momentum, tak Niederreiter a Cooke hitovali čo "chytili". McLeod síce zabránil, myslím Parisemu, strielať do prázdnej brány, ale okrem Talbota tam jednoducho nezahral nikto. A nejde len o Duchena, Mitchella či Barrieho. Keď sme na PP vyhrali FW a napr. Benoit mohol strieľať, miesto toho aby sa oprel do puku alebo aspoň nahodil smerom na bránu, vyslal vlažný puk na mantinel. Seriózne sme presilovky trénovali? Žiadny tlak v o-zone, nulový ťah na bránu. Ešte aj keď Johnson mohol zakončovať, tak prihrával na backhand Cliche-mu. Jediný gól Kuemperovi dal Suter, keď tečoval strelu Radara. Formácie pôsobili ako 3 náhodní korčuliari, ktorí sa nejakým nedopatrením ochranky ocitli na ľadovej ploche. Landy a MacK včera ani len nevystrelili.

32:78 na strely v Minnesote, samozrejme pre Mild. A vraj sú hráči Toronta na golfe, podľa Corsi si zahrali minimálne v St. Paul! :sarcasm:

V závere na ľade to najlepšie, čo máme k dispozícii. MIN v oslabení, jeden z brániacich hráčov prišiel o hokejku, 6 proti 3 a 1/2. A? A nič. Varly mal po slabších zápasoch v Denveri, ktoré sme paradoxne dokázali vyhrať, konečne formu aká sa od neho čakala. Dúfam, že začal trénovať streľbu, pretože potrebujeme od neho aj nejaké góly.

Do ďalšieho zápasu by som postavil Elliotta. Chýba bek, ktorý vie založiť útok a má rýchlosť, obrana pri výsledkoch 0:1OT a 1:2 nie je kľúčovým problémom. Samozrejme je to predovšetkým Varlyho zásluha ale s Wilsonom do hry neprišlo absolútne nič.
Atlantik píše:Atlantik píše:
Colorado, ale bude to strasne tezke. Minnesota bude hodne kousat, jedinym faktorem proc jsem volil tuhle variantu je domaci prostredi ktere zrovna u serie Minnesoty muze hrat roli.

Tak kdo je tu odbornik?? Bez ohledu na vysledek serie, je uz ted jasne ze klicovy faktor serie byl uz tady detekovan.
Odborník pre celú Western conference, ktorá má celkovú bilanciu na domácom ľade 15-1. :jn:
Sloter píše: Odborník pre celú Western conference, ktorá má celkovú bilanciu na domácom ľade 15-1. :jn:
Heh, ono k nekterym seriim na Zapade jsem se ani nevyjadril, ja preferuji Vychod. Ale presto si myslim ze prave v tehle serii to je nejextremnejsi. Ten rozdil mezi tim co se delo v Coloradu a co v Minnesote byl EXTREMNI. Pricemz Minnesota je v ty serii lepsi.
V prvom rade nemáme depth na to, aby sme sa dokázali vyrovnať so stratou najlepšieho útočníka top six, najlepšieho bottom six a najlepšieho obrancu. Ako píše petrik, súperovi si stačí postrážiť jednu formáciu, pričom je kľúčová domáca výhoda nasadzovania útokov. K tomu PAP je prakticky neviditeľný a to sa potom ťažko hrá. Včerajší zápas bol jeden z najhorších, čo som videl. Nefungovalo nič. Tak trocha ako prvé PO pod Saccom, keď nás prevalcovalo v prvom kole SJS. Vtedy bol ústrednou postavou v bráne Anderson.
Ano uz je to tu.najvecsi pretender celeho plejof colorado zacina dostavat na prdel. nic neocakavane. Go Wild!
Tak druhy zapas na domacom lade medzi Wild vs Varlamov nastastie opat uspesny. Dovolim si tvrdit ze tento 2.domaci zapas zahrali Wild este lepsie ako uvodny domaci zapas. Ako pisal Sloter tiez som postrehol v polovici 3.tretiny ze Avs vyslali len chabych 8 striel ale necakal som ze ich mali stale na konte az dotej presilovky 6 na "3" ked Granlund hral dlksie bez hokejky. Ale i tento domaci dvojzapas bol na nervy ked obe zapasy mohli skoncit zakazdym minimalne o 2-3 goly v prospech Wild ale miesto toho sa Wild museli zakazdym strachovat o vysledok do poslednych chvil v zapasoch :x . Ale hlavne je ze je seria vyrovnana.

Na druhej strane ma docela stve aku neskutocnu smolu ma na hokejke Moulson, pocas serie uz 2x skvelo tecoval puk ale zakazdym ztoho bola len tycka dneska zahodil i najazd a pritom mal este viacero slubnych sanci, uz by mu to tam mohlo padnut, pretoze zatu aktivitu si to rozhodne zasluzi.

Na zaver sa tiez vyjadrim k Cookovmu faulu. Spociatku som tomu faulu nedaval velku vaznost a len som sledoval ten zapas dalej kde v istej dobe museli Avs hrat len so 4 bekmi kedze po hite bol otraseny dalsi obranca Avs ale nastastie unho to nebolo nic vaznejsie.
Dalej po zapase som dufal ze vtom nebol zo strany Cooka ziadny umysel z prvych neprehladnejsich zaberov sa mi zdalo ze to nemusel byt umyselny faul, ale zial cim dalej sa naten okamih pozeram oto mi je jasnejsie ze vtom bol umysel. Odkedy Wild angazovali Cooka tak myslim ze horsiu svinarnu ako tento faul na Barrieho este nespravil sice maval zopar spinavych hitov ale este ako tak na hranici pravidiel, ale toto bolo privela. Po Heatlym mam uz dalsieho aspiranta,ktoreho v drese Wild uz nechcem vidiet hravat, ale samozrejme ze to zalezi len od vedenia Wild nakolko tam este ostanu. I ktej suspendaci by som osobne dal minimalne 12+ zapasov...
a preto je lepsie mat Cooka vo svojom time ako v superovom :-/

tie 2 domace zapasy pre mna sokujuca dominancia :sok: neviem ci sa setrili celu sezonu na tieto 2 zapasy, ale dominovali v tych zapasoch asi tolko ako vo vsetkych predoslych dokopy, bola to zabava sledovat ako isli neustale po puku ako pes po udenom :lol2: aj ta atmosfera :jupi: ale ta efektivita :doh: minimalne jeden zapas mal mat jasny vysledok a nie jeden urvat az v predlzeni a druhy s bobkami v gatiach

Haula :poklona2:

som zvedavy a strasne sa tesim na dalsi zapas, o kolko sa to otoci, bral by som Gaborikovych 360 stupnov :giggle:
mitch píše:Ano uz je to tu.najvecsi pretender celeho plejof colorado zacina dostavat na prdel. nic neocakavane. Go Wild!
Ty máš v skutku ojedinelé myšlienkové pochody. :giggle: Najprv naznačíš, že Avs robili prestavbu zle a potom, keď máme za sebou jednu z najúspešnejších sezón v histórii a v PO, bez kľúčových hráčov a sme jedným z najmladších mužstiev, držíme zatiaľ všetko otvorené, tak sa tu pochváliš, že dostávame na prdel. Aby toho nebolo málo, ešte pridáš svoj neuveriteľný postreh, že to nie je nič neočakávané. Skutočne nie, pretože napriek všetkému pred sériou bola MIN skúsenejším tímom a nikto z nás sa nevyjadroval, že by to malo byť ľahké (ale rozhodne lepšie ako Hawks) . Pekne sa sústreď na draft, čaká vás veľa roboty aby ste to nezbabrali. :wink2:
Str Apr 03, 2013 6:24 pm; mitch píše:Rozdiel medzi nami a vami a oilers je ten ze nas rebuild bude urobeny spravne.
Sloter píše:
mitch píše:Ano uz je to tu.najvecsi pretender celeho plejof colorado zacina dostavat na prdel. nic neocakavane. Go Wild!
Ty máš v skutku ojedinelé myšlienkové pochody. :giggle: Najprv naznačíš, že Avs robili prestavbu zle a potom, keď máme za sebou jednu z najúspešnejších sezón v histórii a v PO, bez kľúčových hráčov a sme jedným z najmladších mužstiev, držíme zatiaľ všetko otvorené, tak sa tu pochváliš, že dostávame na prdel. Aby toho nebolo málo, ešte pridáš svoj neuveriteľný postreh, že to nie je nič neočakávané. Skutočne nie, pretože napriek všetkému pred sériou bola MIN skúsenejším tímom a nikto z nás sa nevyjadroval, že by to malo byť ľahké (ale rozhodne lepšie ako Hawks) . Pekne sa sústreď na draft, čaká vás veľa roboty aby ste to nezbabrali. :wink2:
Str Apr 03, 2013 6:24 pm; mitch píše:Rozdiel medzi nami a vami a oilers je ten ze nas rebuild bude urobeny spravne.

Tolko zbytocnych reci.
http://vimeo.com/92970195" onclick="window.open(this.href);return false;

skoro :panika:
takze Duchene :hmm: :nervozny: :scare:
Duchene will not play tonight.
167 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES