Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#3 WASHINGTON Capitals vs. NEW YORK Rangers #6

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

WAS
53%
26
NYR
47%
23

davidoil píše:Jsem zvedav kdo nastoupi misto erata....tipuju Wilsona. To by byl krasny debut v nhl a zaroven play off
:arrow: http://www.washingtonpost.com/blogs/dc- ... caps-fans/

Obrázek

Absolútna paráda, krásny príbeh :poklona2:
Tak dneska se naši borci bojí i kýchnout, aby nebyli vyloučení... :-O :-O :shock:
Ty pruhovaný ku*vy, nás vylučujou jak o život... :ref: :ref: :ref:
V první třetině, hned 3x... :shock:
To už nemůže být náhoda... :? :?

GO CAPS GO!!!!!!!!!!

Tak zase vlastní gól... :cry: :cry:
Ovečkin netrefil prázdnou bránu... :shock: :shock: :shock:
Po druhé třetině 1:0 pro Rangers... :evil:
Ale je fakt, že byli lepší... :-(
Zkusme to vyrovnat.... :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!

Přes drtivý nápor v posledních 2 minutách, se nám vyrovnat nepodařilo... :-( :? :cry:
Rozhodne zase 7 zápas.....................

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!
Zas siedmy zapas, kto by to bol povedal...Este ze to neuvidim, tych nervakov bolo za posledne roky uz prilis. Dnes suboj skvelych brankarov, Holtby je famozny. Nas prvy utok musi priniest nieco viac ako dnes, inak sa dalej jednoducho nepohneme. Najviac ma dnes vytocili zbytocne tresty, od Greena, Warda ci Fehra uplne lacne a zbytocne vylucenia, takto jednoducho sa nechat vyprokovat je na facku, pritom Rangers mali byt ti nervoznejsi.

Dnes pre Rangers presne 0 trestnych minut. :) Esteze menej sa uz neda.
dneska hra 58 minut na jednu bránu. Rangers celej zápas jasně lepší, škoda,že toho tam nepadlo víc. Perfektní disciplína, za celej zápas nebylo proč hráče Rangers vyloučit (což hodně taky rezultovalo z toho, že se hrálo pořád na bránu Washingtonu)

Zato hráči caps to nějak neunesli, Green pár minut před koncem krosčekuje do ksichtu zvedajícího se hráče přímo před rozhodčím, jako dík no. Fanoušci Caps si stěžovat na rozhodčí nemůžou, všechno co se pískalo, bylo tak očividný, že to bylo vidět až z empire state building.
lets go Rangers píše:Green pár minut před koncem krosčekuje do ksichtu zvedajícího se hráče přímo před rozhodčím, jako dík no.
ale :stop: na 7zápas asi neuvidíme že?
lets go Rangers píše:dneska hra 58 minut na jednu bránu. Rangers celej zápas jasně lepší, škoda,že toho tam nepadlo víc. Perfektní disciplína, za celej zápas nebylo proč hráče Rangers vyloučit (což hodně taky rezultovalo z toho, že se hrálo pořád na bránu Washingtonu
:hroza: Tebe objektivita nechyba. Prispievas zasadne po vyhras NYR a tvoje komentare su stale o tom istom, ako to bola hra na jednu branku a ako ste si zasluzili vyhrat, a ze vsetko co piskli rozhodcovia bolo spravne.

doje*ali sme to neskutocne, ale s takymto pristupom si postupit ani nezasluzime. Trochu mrzia ti vy*ebanci v pruhovanom, ktori nas tahaju ku dnu (okrem matchu c.1) zapas co zapas. Pritom keby nam co to piskli navyse (ked "sem-tam" pisknu pre Rangers) s takou PP by sme uz mohli byt v druhom kole. Zajtra to vidim na NYR, ako som napisal, pridu mi psychycky vyrovnanejsi, domaci lad v 7 zapase velka vyhoda nieje a mozme sa spolahnut na pruhovane sv*ne, ktore ako ich poznam to zoberu pekne od podlahy.

Zajtra pozerat nebudem, ale chcem napisat, ze aj ked to vidim skor na Rangers, verim ze to budeme nakoniec my, kto pojde dalej
A uz seriem na rozhodcov, lebo to nema zmysel, ale mrzi to, ked nemaju rovnaky meter a z nejakeho mne neznameho dovodu uprednostnuju jeden tim. Stale si myslim ze nam takto pred 4 rokmi ukradli SC.

Uz iba toto: http://www.washingtonpost.com/blogs/dc- ... in-game-6/" onclick="window.open(this.href);return false;

“Well, you know, we’ve seen this three times at Madison Square Garden in the last week,” May responded. “And we had the same referee, Marc Joannette, on Wednesday night [in game 4]. The same guy today turned his back and looked away when Mathieu Perreault was hit five seconds after a puck — [was] ran from behind, head-first into the glass. Not a call.

“1st Star today for Rangers #25 referee Marc Joannette, even worse today than he was at MSG Wednesday,” May wrote on Twitter. “Should be ashamed, very bad.”

ale treba si to precitat cele
lets go Rangers píše:dneska hra 58 minut na jednu bránu. Rangers celej zápas jasně lepší, škoda,že toho tam nepadlo víc. Perfektní disciplína, za celej zápas nebylo proč hráče Rangers vyloučit (což hodně taky rezultovalo z toho, že se hrálo pořád na bránu Washingtonu)
Stydim se za to, ale v teto serii me to vic tahne k Rangers (jednak ze subjektivnich "Pens" duvodu jako jsou PO-matchupy a nesnesitelna americka fanbase WSH a pak se teoreticky rysuje epic fail Ovechkina atd..). Presto musim uvest veci na pravou miru, pac tenhle prispevek je cistej TROLLING. Odhlednuc od brutalniho piskani sudich (jedina pomoc pro Caps snad bylo vylouceni za ataky na Dorsetta jen na ty 2 min, jinak to byl obvyklej jednostrannej hnuj, ktery jsem cekal a predpovidal) - jsem ochoten priznat prevahu NYR v prvnich 2 tretinach, ale ani tam to nebylo na jednu branku a Godqvist se musel ohanet cely zapas.

Posledni tretina a predevsim zaver pak ale byl JASNE v rezii Caps, tomu zapasu klidne sedela plichta. Schopnosti Caps v pocetni vyhode jsou extremni, to ukazali v zaverecne powerplay, ale v normalni presilovce na to prostor proste nedostavaji.

Za vsechno mluvi Lundqvistuv pozapasovy komentar:
Pierre - "Henrik, tell us about the last 40 seconds of the game"
Henrik - "It's been like that every game"
Jak jsem rikal, zapasy mezi NYR a WSH maj sve kouzlo :kajo:
lets go Rangers píše:dneska hra 58 minut na jednu bránu. Rangers celej zápas jasně lepší, škoda,že toho tam nepadlo víc. Perfektní disciplína, za celej zápas nebylo proč hráče Rangers vyloučit (což hodně taky rezultovalo z toho, že se hrálo pořád na bránu Washingtonu)

Zato hráči caps to nějak neunesli, Green pár minut před koncem krosčekuje do ksichtu zvedajícího se hráče přímo před rozhodčím, jako dík no. Fanoušci Caps si stěžovat na rozhodčí nemůžou, všechno co se pískalo, bylo tak očividný, že to bylo vidět až z empire state building.
:D Ty si hrozny ch*j AndyF
:lol:
Sleduju znovu opakovacku a zda se mi, ze Rangers Lundqvistovi asi moc neveri. Snazi se blokovat skoro kazdou strelu a pri vetsim zavaru jsou vetsinou tak 1-2 v brankovisti...
XruC píše:
lets go Rangers píše:dneska hra 58 minut na jednu bránu. Rangers celej zápas jasně lepší, škoda,že toho tam nepadlo víc. Perfektní disciplína, za celej zápas nebylo proč hráče Rangers vyloučit (což hodně taky rezultovalo z toho, že se hrálo pořád na bránu Washingtonu
:hroza: Tebe objektivita nechyba.
ne nechybí, ta chybí fanouškům Washingtonu co si po každém prohraném zápase stěžují, že je zařízli rozhodčí, led byl moc studenej, vítr foukal proti nim atd. Místo aby si přiznali, že byli prostě horším týmem.
AndyF píše:Sleduju znovu opakovacku a zda se mi, ze Rangers Lundqvistovi asi moc neveri. Snazi se blokovat skoro kazdou strelu a pri vetsim zavaru jsou vetsinou tak 1-2 v brankovisti...
Ty už si vážně nemocnej z toho Bryze. Nejdřív Howard, pak Kvík a teď Henrik. Jen aby sis musel sám sobě dokázat, že Bryz není omyl.
Hráči v playoff blokujou střely víc než v základní části a dokonce lezou a padaj do brankoviště. Vau, to jsem ještě v životě neviděl :-O
Ano, taky mam jeden (spise obecnej) dotaz ohledne golmanu, ktery tedy napisu tady. Kdyz tak na to PO koukam a kdyz vidim co tam ti golmani predvadej - Reimer, Quick, Howard, Plesoun, Vokoun atd atd a pak samozrejme blazni z teto serie Holtby s Lundqvistem - tak se jen ptam co ten Fleury v teto lize vlastne jeste dela? Rozsirovat tu druhou cast otazky na vic osob ze solidarity k Andymu nebudu...
Atlantik píše:Ano, taky mam jeden (spise obecnej) dotaz ohledne golmanu, ktery tedy napisu tady. Kdyz tak na to PO koukam a kdyz vidim co tam ti golmani predvadej - Reimer, Quick, Howard, Plesoun, Vokoun atd atd a pak samozrejme blazni z teto serie Holtby s Lundqvistem - tak se jen ptam co ten Fleury v teto lize vlastne jeste dela? Rozsirovat tu druhou cast otazky na vic osob ze solidarity k Andymu nebudu...
To muzes klidne rozsirit, me je to nakonec fuk. A jak uz tady nekde padlo, mel jsem o tobe lepsi mineni :andy:
Atlantik píše: - tak se jen ptam co ten Fleury v teto lize vlastne jeste dela?
to je jednoduchý, Fleury musí hrát prostě proto, že je jednička draftu a má vysokou smlouvu.
Ono se blbě vysvětluje, vzal jsem tohodle brankáře před Ericem Staalem, kterého 99% skautů považovalo za jedničku v nejnabitějším ročníku draftu za posledních dvacet let, dal jsem mu smlouvu na pět let za 25 milionů a teď mi dělá dvojku za UFA brankářem co jsme vzali za dva melouny ročně. To je prostě evidentní chyba GM a ten holt musí zkoušet jestli se Fleury náhodou nechytí aby odůvodnil výše zmíněné.
dejf píše:
AndyF píše:Sleduju znovu opakovacku a zda se mi, ze Rangers Lundqvistovi asi moc neveri. Snazi se blokovat skoro kazdou strelu a pri vetsim zavaru jsou vetsinou tak 1-2 v brankovisti...
Ty už si vážně nemocnej z toho Bryze. Nejdřív Howard, pak Kvík a teď Henrik. Jen aby sis musel sám sobě dokázat, že Bryz není omyl.
Hráči v playoff blokujou střely víc než v základní části a dokonce lezou a padaj do brankoviště. Vau, to jsem ještě v životě neviděl :-O
Toto však vôbec nie je žiadna Andyho paranoia ale dlho známy fakt. Nejde ani tak o to, že by mu Rangers v osobe Tortorellu dostatočne neverili. Proste takto hrajú (čo samozrejme má vplyv na jeho štatistiky a vlaňajšiu Vezinu, ktorú doslova uchmatol Quickovi a vlastne aj na tohtoročnú nomináciu, ku ktorej sa radšej nevyjadrujem už vôbec). Ja sa na tom zabávam (teda zabávam... skôr je mi z toho betonárstva do plaču a na zvracanie - a na počudovanie Rags fans nie preto, že by som im tento štýl závidel - naopak, ofenzívny potenciál, ktorý majú sa nemá kedy prejaviť až na ojedinelé záblesky a to je škoda*) už niekoľko rokov, špeciálne v prípadoch, keď ich táto ich vlastná "zbraň" pochová - viď. naše konferenčné finále alebo aj predminulý (?, myslím) zápas proti Caps. Nafúkanec ale má svoj trénerský štýl (ktorý inak v Tampe tak výrazne nepraktikoval - ktovie prečo, Khabi? :hmm:) a ja som v podstate rád, že ho nemení. Z objektívnych príčin. :giggle:

Nuž ale tak späť k pointe - Andy má samozrejme "pravdu". :antry:

*takým zábleskom bol aj predchádzajúci zápas v MSG kde hrali hokej v pravom slova zmysle a boli ďaleko lepším tímom.
to Atlantik: to jenom dokazuje vyjímečnost tebou jmenovaných... TOP elitních golmanů na světě prostě není 30 :neviem: a tebou jmenovaný v opačnym světle hrajou za děravými obranami.. :D Vokoun těžil z momentum ... hlavnímu golmanovi se nedařilo.. on dodal týmu novej impuls.. jistotu... nikde neni psáno že by tohle měřítko snesl po celou základní část a uvidíme jak dlouho to dokáže potáhnout v play off...
Atlantik píše:- tak se jen ptam co ten Fleury v teto lize vlastne jeste dela?
to je jednoduchý. Fleury musí hrát prostě proto, že tak nějak vychytal Penguins jeden :cup:, několik sezón díky němu bojují Penguins o presidentovu trofej a gólmanů kteří si držej formu je, že bys je spočítal na prstech jedné ruky a navíc, můj ty světe, zpravidla chytají celou kariéru v jednom týmu!
Jen pro zajímavost (známé skutečnosti!):
Anderson prošel tolikrát waiverem, že už tam má vyšlapanou cestičku.
Držitel Conn Smythe a Veziny Tim Thomas? Strávil půl kariéry v nižších ligách v Evropě!
A nemusim chodit nakonec daleko, Bobr se zázračně přes jedno léto naučil chytat tak, že je kandidát na Vezinu. nebo že by to bylo všechno jinak?? :hmm:

S gólmanama je to prostě těžký.
Wanic píše:to Atlantik: to jenom dokazuje vyjímečnost tebou jmenovaných... TOP elitních golmanů na světě prostě není 30 :neviem: a tebou jmenovaný v opačnym světle hrajou za děravými obranami.. :D Vokoun těžil z momentum ... hlavnímu golmanovi se nedařilo.. on dodal týmu novej impuls.. jistotu... nikde neni psáno že by tohle měřítko snesl po celou základní část a uvidíme jak dlouho to dokáže potáhnout v play off...
Ackoliv mas castecny point (presne tyhle duvody jsem bral v potaz a byl jsem pripraven az doposud Fleuryho hajit), tak jde o to ze Fleury si tam dava vlastnaky a to kvuli tomu, ze proste v brankovisti plave, to nema nic s nejakou deravou obranou.. Navic je EXTREMNE psychicky labilni, ale uz dost, tohle neni o Fleurym.. Na druhou stranu Lundqvist je celou dobu v nejlepsi mozny pozici a proto mozna nekomu prijde, ze nic zazracnyho vlastne ani nemusi predvest.

Ad Andy) Fleuryho schopnosti v ZČ prilis zpochybnovat nechci, akorat mi prijde ze zatimco ostatni golmani v PO jdou jeste o level vys, tak on se sesype vzdycky do suterenu. Ja vim co v nem je a proto me strasne mrzi vyslednej efekt, ale bohuzel vedle tech plusu co jsi tu vytahnul je nutno uvest KOLIK toho po*ral a to by bylo materialu na elaborat..
Atlantik píše: Ad Andy) Fleuryho schopnosti v ZČ prilis zpochybnovat nechci, akorat mi prijde ze zatimco ostatni golmani v PO jdou jeste o level vys, tak on se sesype vzdycky do suterenu. Ja vim co v nem je a proto me strasne mrzi vyslednej efekt, ale bohuzel vedle tech plusu co jsi tu vytahnul je nutno uvest KOLIK toho po*ral a to by bylo materialu na elaborat..
At pocitam jak pocitam, tak v PO jste hrali za posledni 3 roky 3 kola. Lonsky PO snad nebudeme brat vubec v potaz. Letos to bylo jak vejce vejci. Takze by spis stalo za to zavzpominat na tu serii s TB, kterou jsem teda ja nevidel vubec. Jak tam to vypadalo?? Nechce se mi kvuli tomu hledat sestrihy..
AndyF píše: At pocitam jak pocitam, tak v PO jste hrali za posledni 3 roky 3 kola. Lonsky PO snad nebudeme brat vubec v potaz. Letos to bylo jak vejce vejci. Takze by spis stalo za to zavzpominat na tu serii s TB, kterou jsem teda ja nevidel vubec. Jak tam to vypadalo?? Nechce se mi kvuli tomu hledat sestrihy..
Je to jednoduchy.. Vsechno se bere v potaz (a serie s Flyers dvojnasob). V poslednich 5-ti PO seriich mel Fleury mene nez 90% (je tam i serie s Ottawou 2010, kdy jsme si to vystrileli). Jedina serie kde snesl kriteria, byla prave serie s TB (myslim ze tam mel nakonec presne 90%), nicmene i tam byl vyrazne prehran nikym jinym nez Lolosonem. A pak kdyz vidim, co predvadeji v PO ostatni golmani.. To uz ho proste nejde hajit..
Atlantik píše:tak jde o to ze Fleury si tam dava vlastnaky a to kvuli tomu, ze proste v brankovisti plave, to nema nic s nejakou deravou obranou.. Navic je EXTREMNE psychicky labilni
v tom s tebou souhlasim :D stejnej problém má i dlouhodobě Nabokov (OH proti Kanadě :lol: ).. ale ono je dost těžký, když golman dokáže obstojně odchytat celou základní část, na něj nespoléhat jenom kvůli tomu, že nézvladl play off... kor když se to stane jednou... u Fleuryho už je to teď každopádně častější (a už angažování Vokouna před sezénou ukázalo, že v Pittsburghu nejsou slepí) díky jeho konkratu s tim v současnosti GM Pens nic moc jinýho nezmohl... změna působiště by podle mě byly win-win pro všechny zainteresovaný..
Atlantik píše:
AndyF píše: At pocitam jak pocitam, tak v PO jste hrali za posledni 3 roky 3 kola. Lonsky PO snad nebudeme brat vubec v potaz. Letos to bylo jak vejce vejci. Takze by spis stalo za to zavzpominat na tu serii s TB, kterou jsem teda ja nevidel vubec. Jak tam to vypadalo?? Nechce se mi kvuli tomu hledat sestrihy..
Je to jednoduchy.. Vsechno se bere v potaz (a serie s Flyers dvojnasob). V poslednich 5-ti PO seriich mel Fleury mene nez 90% (je tam i serie s Ottawou 2010, kdy jsme si to vystrileli). Jedina serie kde snesl kriteria, byla prave serie s TB (myslim ze tam mel nakonec presne 90%), nicmene i tam byl vyrazne prehran nikym jinym nez Lolosonem. A pak kdyz vidim, co predvadeji v PO ostatni golmani.. To uz ho proste nejde hajit..
No taky se podivej, co predvadej v PO ty ostatni obrany.
AndyF píše:
Atlantik píše:- tak se jen ptam co ten Fleury v teto lize vlastne jeste dela?
to je jednoduchý. Fleury musí hrát prostě proto, že tak nějak vychytal Penguins jeden :cup:, několik sezón díky němu bojují Penguins o presidentovu trofej a gólmanů kteří si držej formu je, že bys je spočítal na prstech jedné ruky a navíc, můj ty světe, zpravidla chytají celou kariéru v jednom týmu!
.
Vychytal cup? :sok: Díky němu? spíš navzdory němu.
jeho 90,82% úspěšnost byla nejnižší úspěšností brankáře při vítězství Stanley cupu od roku 1992 kdy stejně ofensivně nabitý Pittsburgh, vyhrál i s průměrným Barrassem.

Tvrdit že Fleury vychytal cup, je asi to samý jako tvrdit, že Chicago vyhrálo díky Niemimu.

Jinak, ale nejde o nějak špatného gólmana. Fleury je v rámci NHL průměrný gólman, který měl prostě štěstí, že ocitl v týmu spolu s generačnímy talenty.
AndyF píše: Jen pro zajímavost (známé skutečnosti!):
Držitel Conn Smythe a Veziny Tim Thomas? Strávil půl kariéry v nižších ligách v Evropě!
.
Thomas nikdy v žádný nižší lize v evropě nechytal. Chytal jenom v SM-lize a Elitserien, a to před příchodem KHL byly nejlepší ligy v evropě.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS