Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

V pátek zas nemůže pitak.
Co takhle čtvrtek večer v 8 nebo 9 hod. To nikdo z vás nejede domů z práce, ze školy, volby taky nejsou.
Možná Popvodník by s tím mohl mít problém, ale ten nás nezajímá. :bee:
dejf píše:V pátek zas nemůže pitak.
Co takhle čtvrtek večer v 8 nebo 9 hod. To nikdo z vás nejede domů z práce, ze školy, volby taky nejsou.
Možná Popvodník by s tím mohl mít problém, ale ten nás nezajímá. :bee:
v sobotu o 10ej ráno, popvodník bude drichmať niekde v parku ožratý na lavičke :lol2:

Ale ten štvrtok :good:
nemozem v utorok a v sobotu vecer. Inak mi to je jedno (ak to bude po 19, rep 20-tej hod)
Lukas33 píše:Posielal som pozvánky na existujúce tímy, názov si nový majiteľ zmení... ak bude chcieť. :jn:
mě nic nepřišlo :scare:

můj email máš v osobní poště

...s tím termínem draftu se nějak přizpůsobím - snad
Pozri teraz, mám pocit že 1x som zle napísal mejl. :D

Vo štvrtok môžem.
tak daj oficiálne, že vo štvrtok bude draft :petrik:
Ještě jsme minulej rok řešili, že bychom při zranění mohli místo jednoho hráče dát dva na IR. Hodně nás s tím mělo problémy. Dá se to ještě nastavit?
Pozriem to, ale mám pocit že tam bol nejaký problém.

EDIT: Dá sa to. Takže teraz je otázka takto, chceme 2 IR pozície?
chceme :hfman: skrátená sezóna znamená rýchlejší sled zápasov = viac zranení, tak tomu bolo vlani aj v NBA
Joe S. píše:tak daj oficiálne, že vo štvrtok bude draft :petrik:
:D Počkám do zajtra, nech má viac ľudí možnosť ozvať sa.
Najlepsie na vikend,cas nehra rolu,prisposobim sa.
Ved ono aj ta nedela a cas je celkom vyhodny,v nedelu vecer je predsa kazdy normalny clovek dom a pri peci,alebo zene.
Popradcan píše:Najlepsie na vikend,cas nehra rolu,prisposobim sa.
Ved ono aj ta nedela a cas je celkom vyhodny,v nedelu vecer je predsa kazdy normalny clovek dom a pri peci,alebo zene.
na Slovensku a v Čechách sa pracujúci resp. študujúci ľudia presúvajú práve v nedeľu večer :dup:
U mna cez tyzden nepripada do uvahy :eek2: ,ja mozem jedine cez vikend,sobota ,alebo nedela. :neviem:
chceme 2 IR
O víkendu večer. :yes:
aj ja môžem len cez víkend :?
termin vyhovujuci 20-tim ludom nenajdeme ani nahodou, uspech bude ak bude vyhovovat aspon 15-tim

aby v tom bol prehlad, navrhujem taketo hlasovanie:
stvrtok - 1
piatok - 1
sobota - 1
nedela - 1

mne vyhovuje hociktory vecer rovnako (rozmyslat o drafte skor cez den asi nema zmysel)
kazdy zucastneny by mohol pripocitat 1 ku dnu ktory mu aspon ako-tak vyhovuje. napr. po mne pride popvodnik, ktoremu vyhovuje len vikend, takze napise:
stvrtok - 1
piatok - 1
sobota - 2
nedela - 2

po nom pride niekto komu vyhovuje piatok a sobota a napise
stvrtok - 1
piatok - 2
sobota - 3
nedela - 2

atd... snad je to pochopitelne... na konci budeme vidiet ktory den vyhovuje najviac ludom ;)

takze zacinam:
stvrtok - 1
piatok - 1
sobota - 1
nedela - 1
2
2
2
2
ČT - 2
PÁ - 2
SO - 3
NE - 2
2
2
4
3
ja se prizpusobim, je mi to vcelku jedno, ale kdyz mam tu moznost tak vynecham nedeli takze:

3
3
5
3
:roll: to je taky problem skopcit tam aj tie dni nech sa v tom dalsi co sem pridu nestratia? ;)
Tyhle stránky navštěvují samí inteligentní lidé, kteří s tím nebudou mít problém. To, že nás podceňuješ, není od tebe pěkné. :D
petrik píše: :roll: to je taky problem skopcit tam aj tie dni nech sa v tom dalsi co sem pridu nestratia? ;)
Stejně "vyhraje" sobota, takže je to zbytečné, to tam dopisovat.. :jn:
ČT - 4
PÁ - 2
SO - 2
NE - 1
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES