Praveze! Thornton bol len nejaky hrac do poctu, hraval v 4. formacii. Takisto zacinali Calder s Bellom, ale neskor sa z nich stali hlavne postavy v klube - do vymeny. Pozri, Staal, Malkin a Crosby, ale aj Oveckin a Nash hraju od prvej sezony prve husle, tak mi tu laskavo nehadz hrusky s hroznom do jedneho velkeho vreca....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Thornton hral kdesi v p*** v stvrtom utoku, cize nemal dobrych spoluhracov, striedali sa pri nom kadejaki bitkari a neschopaci a podobne to bolo s dalsimi hracmi, co teraz hraju dobre. Lenze ked nej*** Nasha kamsi do p*** do stvrteho utoku, ale do prveho, tak nebude hrat ako k***, ked na to jednoducho ma, ale bude hrat dobre a tahat cely tim A ty tu robis vedu z toho, ze zo zaciatku kariery mali hraci skur*** malo bodov.
SĂş rĂ´zne dĂ´vody, preÄŤo hráč nemusĂ maĹĄ vydarenĂş prvĂş sezĂłnu. JednĂ˝m z dĂ´vodov je aj ten, ktorĂ˝ spomĂnaš. A z toho dĂ´vodu som uviedla štatistiku, aby som ukázala, Ĺľe prvá sezĂłna nemusĂ byĹĄ dĂ´leĹľitá, keÄŹĹľe kanadskĂ© bodovanie nemusĂ vĹľdy zohÄľadniĹĄ kvality hráča v jeho nováčikovskej sezĂłne.
Teraz si idem zahraĹĄ to pexeso
.
Teraz si idem zahraĹĄ to pexeso
chorche, pls, krot svoje vasne, mt-svk si tu ako zienku (ziadne deculo..) vazime, tak ber na to trosku ohlad; poho, kazdy ma svoj nazor, paci sa, vymena nazorov nemĂ´ze nikomu uskodit, ublizit, ale tak da sa to podat aj inou, prijatelnejsou, resp. rozumnejsou formou, pĂ´jde to? som rad
howk
Taky musĂte brát v Ăşvahu ÄŤas strávenĂ˝ na ledÄ›,hru v pĹ™esilovkách,jedná-li se o hráče obranĂ©ho charakteru- oslabenĂ.A nebo o cizince-jazyková bariera.NechtÄ›l jsem vám do toho zasahovat,celkem bych Ĺ™ekl Ĺľe tato debata nemá smysl.ÄŚĂsla z prvĂ© sezony jsou celkem nezajĂmavá.Jsou hráči kteřà hráli v AHL,EvropÄ› ÄŤi dorosteneckĂ˝ch ligách prvnĂ housle a okamĹľitÄ› dostali dĹŻvÄ›ru trenĂ©rĹŻ NHL v prvnĂ lainÄ› a osvÄ›dÄŤili se.Hrajou pĹ™esilovky i oslabenĂ ztrávĂ spoustu ÄŤasu na ledÄ›.Crosbyho vlastnÄ› pĹ™ipravovali od malinka nejen na hokej,ale i na mediálnĂ tlak.Do NHL pak pĹ™ijdou jako kompletnĂ pouĹľitelnĂ hokejistĂ©.JinĂ˝m to trvá dĂ©le,.TÄ›ch dĹŻvodĹŻ je mnoho-vysokĂ© tempo hry,spoluhráči,nezvyk na mediálnĂ tlak,treningová pĂle a ÄŤasto škola.Taky jejich vlastnĂ charakterovĂ© vlastnosti a pĹ™etlak dobrĂ˝ch hráčů v klubu na postÄ›,kde novic hraje.Ĺ kolu jim moc schvaluju,nebudou celĂ˝ Ĺľivot hrát, jen hokej.Pak je trenéři zaĹ™adĂ do 4.Ĺ™ady a nemĹŻĹľete ve statistkách ÄŤekat za 5 minut strávenĂ˝ch na ledÄ› na zápas s dvojicĂ bitkařů zázraky.DĹŻleĹľitĂ© je aby se pozdÄ›ji prosadili a svĹŻj talent nepromarnili. A to se tĹ™eba v pĹ™ĂpadÄ› Thorntona povedlo.jinak dÄ›vÄŤe za toho Nashe pĹ™idám krom Haláka ,4.kola draftu nÄ›jakou pÄ›knou roztleskávaÄŤku.A to se vyplatĂ!!
Cepi:
. Ja som jednĂ˝m prĂspevkom troška Chorcheho podpichla
, on to zobral vážne a troška pritvrdil
, tieĹľ som si to mohla odpustiĹĄ.
Montreal : To tvrdĂm od zaÄŤiatku, ale Chorche to zle pochopil, bolo z toho nedorozumenie a tĂ˝m pádom sme tvrdili to istĂ© len kaĹľdĂ˝ inĂ˝mi slovami. Inak, s vĂ˝menou nesĂşhlasĂm, Nasha nedáme ani za celĂ© druĹľstvo roztlieskavaÄŤiek.
. Ale venujem vám Výborného, Modina, Hainseyho, Footeho, Leclaira , Kleslu, Fjodorova, Norrenu... (koho tam ešte máme
) za Haláka a najmä vášho GM
.
P.S. Ale Brule je aj tak lepšà ako Lombardi
.
Montreal : To tvrdĂm od zaÄŤiatku, ale Chorche to zle pochopil, bolo z toho nedorozumenie a tĂ˝m pádom sme tvrdili to istĂ© len kaĹľdĂ˝ inĂ˝mi slovami. Inak, s vĂ˝menou nesĂşhlasĂm, Nasha nedáme ani za celĂ© druĹľstvo roztlieskavaÄŤiek.
P.S. Ale Brule je aj tak lepšà ako Lombardi
mt-svk: Prepac. Kvalita sa prejavuje casto tahom v prvych kolach draftu, ti skauti vacsinou nespia, ale sleduju, kto je dobry, niekedy sa hra c otukava na farme a niekedy skratka musi zostat zastrceny v riti v 4. utoku len preto, aby si navykol na tempo NHL....
Ak ma byt Brule lepsi, ako Lombardi, potom je Ĺ koula lepsi, ako Pronger - co je jasny nezmysel! Brule je nikto dokonca aj na pomery v Columbuse....
Ak ma byt Brule lepsi, ako Lombardi, potom je Ĺ koula lepsi, ako Pronger - co je jasny nezmysel! Brule je nikto dokonca aj na pomery v Columbuse....
Tak děvče už mi došel prach
.KdyĹľ uĹľ roztleskavaÄŤky nechcete tak nemám nikoho.LedaĹľe bych nabĂdl sebe
.Ale to by jste zkrachovali,protože by vám klesli návštěvy a utekli sponzoři
Ale jedno ti povim.K Hanseymu.U nás mu nedali docela zbytečně pořádnou šanci a teď toho můžou litovat
.Roste z nÄ›j spolehlivĂ˝ bek :!:Foota,kdyby nabĂdlo bĂ˝valo Coloredo bylo by to super.Ani dnes nehraje zle,ale stárne je to znát.VĂ˝bornĂ˝ je dobrĂ˝ hráč,ale prcek.Po obdobĂ,kdy u nás hráli pinÄŹovĂ©/Perrault,Audette,Petrov a jinĂ/uĹľ budu radši kdyĹľ hráči budou vÄ›tšĂho vzrĹŻstu.U branky a mantinelĹŻ to jen praská a chce to trochu sĂlu.I kdyĹľ šikovnost se tÄ›mto hráčům nedá upĹ™Ăt.Perrault je nejlepšà na vhazovánĂ z celĂ© NHL.VĂ˝bornĂ˝ má ÄŤeskou školu,navĂc vĹŻdcovskĂ© schopnosti.My máme Koiva
.Brankářů máme-jen se podĂvej na Hamilton-Cory Price
to je tĹ™Ăda+Jarda Halák
.
Klesla jde výkonnostně dolu
a Fjodorov-o tom jsme mluvili.Ten by nezapadl a navĂc s rusy jsou šparnĂ© zkušenosti
.Radši frankofonĂho kanaÄŹana.Ti hrajou srdcem.nedá se nic dÄ›lat budeme si muset ponechat tĂ˝my tak jak jsou.
Montreal:
. A taká bola snaha
. Pozri, vyber si hráčov akých chceš, výnimkou: Nasha, Bruleho, Brassarda, Svitova, Picarda, Pineaulta, Starkova, Fritscheho a Russella
.
Chorche: V tom Brulem sa momentálne nezhodneme. Ale uvidĂme budĂşcu sezĂłnu. DĂşfam, Ĺľe ma nesklame
.
Chorche: V tom Brulem sa momentálne nezhodneme. Ale uvidĂme budĂşcu sezĂłnu. DĂşfam, Ĺľe ma nesklame
Chorche:chorche píše:mt-svk: Ak myslis, ze to bude nieco ako Calder, ktory sa tiez zo zaciatku v NHL len ukazal, az potom hral hokej na vysokej urovni, tak to sa asi mylis.
Montreal: Ty nedopraješ krajanovi Výbornému takú lahôdku
úte 12. čer 2007 19:02
Lásko, Nash dĹ™Ăve ÄŤi pozdÄ›ji odejde, s tĂm se budeš muset smĂĹ™it...................mt-svk píše:Chorche:chorche píše:mt-svk: Ak myslis, ze to bude nieco ako Calder, ktory sa tiez zo zaciatku v NHL len ukazal, az potom hral hokej na vysokej urovni, tak to sa asi mylis.. AkĂş dostal šancu Brule, aby ukázal svoje schopnosti? Prakticky Ĺľiadnu. Okrem toho sa zranil (to sa tĂ˝ka aj Picarda). A ak sa nedarĂ hráčom, ktorĂ majĂş LG okolo 18 minĂşt, ako chceš aby sa presadil hráč s takĂ˝m LG, ktorĂ okrem toho hrával v treĹĄom Ăştoku?
Montreal: Ty nedopraješ krajanovi Výbornému takú lahôdku? Aký si to vlastenec
. Na Nasha zabudni. Tam je výber hráčov, z ktorých si môžeš vybrať. Za to mi stačà Halák a váš skvelý GM
.
AkĂş šancu dostal Joe Thornton v prvej sezĂłne? TieĹľ prakticky Ĺľiadnu. Pritom sám vidĂš, Ĺľe to bol a je vynikajĂşci hráčchorche píše:mt-svk: Ta uvaha sa mi paci. Ano, Brule nemal sancu a navyse sa zranil. No ale sanca sa dobremu hracovi predsa dava, ze?
Philly: UvidĂme. Mimochodom, Ĺľiaden tĂm, ak chce byĹĄ ĂşspešnĂ˝, nemĂ´Ĺľe stáť na jednom hráčovi. Samozrejme, Ĺľe by ho bolo škoda, ale ako sa hovorĂ "karavána ide ÄŹalej"
:o DÄ›vÄŤe,proÄŤ by mÄ›l jĂt Nash do Philladelphie,kdyĹľ já se o nÄ›j s tebou pĹ™etahuju nÄ›kolik ÄŤlánkĹŻ
.Tomu se Ĺ™Ăká nevÄ›ra
Ale máte pravdu oba.Nash za ÄŤas pĹŻjde za lepšĂm,zvláštÄ› uvÄ›domĂ-li si ,Ĺľe SC je v Columbusu nedostupnĂ˝.SamozĹ™ejmÄ› ho spolknou bohatĂ a ĂşspěšnĂ.Tušim,Ĺľe smlouvu v Columbusu má ještÄ› na 3 roky,do tĂ© doby bude okolo Nashe relativnĂ klid.A souhlasim i s tebou dÄ›vÄŤe,Ĺľe klub nemĹŻĹľe stát na jednom hráči.
Nakonec Nash dost marodil a pĹ™esto Columbus hrál a nebyl na ĂşplnĂ©m chvostu všech tĂ˝mĹŻ celĂ© NHL.Ovšem pokud pĹŻjde karavana Columbusu tĂmto tempem,tak jĂ i v přÚtĂ sezonÄ› pojdou velbloudi/slovenskĂ˝ pĹ™eklad ĹĄavy
/ a do PO se nedostane!!Měli by přidat!!!!
stř 13. čer 2007 11:14
A sakriš, nynĂ jsi trefila hĹ™ebĂÄŤek na hlaviÄŤku............mt-svk píše:AkĂş šancu dostal Joe Thornton v prvej sezĂłne? TieĹľ prakticky Ĺľiadnu. Pritom sám vidĂš, Ĺľe to bol a je vynikajĂşci hráčchorche píše:mt-svk: Ta uvaha sa mi paci. Ano, Brule nemal sancu a navyse sa zranil. No ale sanca sa dobremu hracovi predsa dava, ze?. A to som ti vtedy tĂ˝mi štatistikami chcela ukázaĹĄ, bohuĹľiaÄľ pochopili sme sa presne opaÄŤne
.
Philly: UvidĂme. Mimochodom, Ĺľiaden tĂm, ak chce byĹĄ ĂşspešnĂ˝, nemĂ´Ĺľe stáť na jednom hráčovi. Samozrejme, Ĺľe by ho bolo škoda, ale ako sa hovorĂ "karavána ide ÄŹalej". len tak na okraj, si si istĂ˝, Ĺľe pĂ´jde do Philadelphie
?
Cepi:No, ak budĂş k maldĂ˝m talentom pristupovaĹĄ takto, ani nikdy nebude:cepi píše:to co tvrdim uz davnejsie, modrokabatnici mĂ´zu nad ucastou v PO zatial len snivat, prepac mt, ale tak to jednoducho citim![]()
chyba mi tam viac Nashov..mladici tu "PO karavanu "sotva potiahnu..
Brule:: http://bluejackets.nhl.com/team/app?pag ... ge&tab=gbg
Picard:: http://bluejackets.nhl.com/team/app?pag ... ge&tab=gbg
Okrem toho si pri každom zápase možno pozrieť štatistiku.
KeÄŹ ÄŤĂtam fĂłrum Columbusu , je mi naniÄŤ. Ako centrovproteĹľujĂş voÄľnĂ˝ch agentov ako Gomez a pod., to sa tĂ˝ka aj inĂ˝ch postov a mládeĹľ pchajĂş najlepšie do 3, 4 Ăştoku.
Montreal:: Neboj, nie som zradca, ale viem sa domyslieť ako Philly túži po Nashovi...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé