Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Freddie je šikovná a verím, že sa jej bude dariť aj nadalej.No a odo mňa, ako nového GM nového tímu Kent, sa to patrilo. :smile03:Schwolco píše:nevadi kajo.. my mame este casinak freddie, milos mate prve body v historii HK
A čas vás dvoch príde.O tom som presvedčený. :smile03:
No z tej dnešnej biedy a prekvapujúcich výsledkov , sa veľmi pekne darilo Freddie , ktorá získala 14 bodov.
Skvelá práca Freddie, len tak daľej.
Kajo získal 10 bodov získal tak svoje prvé body, za HK
ja -8 bodov
schwolco -6 bodov
Kajo musíme už opatrnejšie vsádzať , na X výsledky.V poslednom čase sa nám nedarí ich tipovať a keď príde taký deň ako dnes,(aj keď taký deň tak skoro nepríde, aspoň si myslím) keď nebola žiadna, tak nás to oberá o dôležité body. :smile03:
schwolco sa zatiaľ pomalšie rozbieha. Zatiaľ sa zoznamuje s prostredím a fanúšikmi nového tímu, kedže na to mal z nás, najmenej času.Ale jeho čas príde a potvrdí svoju vysokú tipérsku kvalitu.
No zatiaľ ten rozjazd nového tímu , trochu hapruje.Ale postupne ten motor naštartujeme a keď sa rozjede, tak potom bude s našimi súpermi amen.
:smile03:
Kajo získal 10 bodov získal tak svoje prvé body, za HK
ja -8 bodov
schwolco -6 bodov
Kajo musíme už opatrnejšie vsádzať , na X výsledky.V poslednom čase sa nám nedarí ich tipovať a keď príde taký deň ako dnes,(aj keď taký deň tak skoro nepríde, aspoň si myslím) keď nebola žiadna, tak nás to oberá o dôležité body. :smile03:
schwolco sa zatiaľ pomalšie rozbieha. Zatiaľ sa zoznamuje s prostredím a fanúšikmi nového tímu, kedže na to mal z nás, najmenej času.Ale jeho čas príde a potvrdí svoju vysokú tipérsku kvalitu.
No zatiaľ ten rozjazd nového tímu , trochu hapruje.Ale postupne ten motor naštartujeme a keď sa rozjede, tak potom bude s našimi súpermi amen.
kajo píše:Prepac škvolko..![]()
![]()
Ja viem,ze to je Pavlas,predtym Michel.Ani by ma neprekvapilo ak si das nabuduce Golonku alebo nieco podobne..
michel - nas svetly bod vo futbale
aa pavlas dlhorocny slovanista, kvalitny obranca
oboch mi je luto ze skoncili karieru..
golonka je namyslena ziletka
Ja som nemyslel obráti sa garde v tom smere, že vy pôjdete dole, ale my hore. :smile03: Ja váš tím neriešim, kedže ste v inej skupine.Nech sa darí aj nadaľej. :smile03:maros píše: a milos ze sa garde obrati toho sa nembojim toto podla mna este nenastane dost dlho![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zodpovednosť za doterajšie slabé výkony nášho tímu, beriem na seba.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé