Matejko píše:ze mas hrud 91 (jak modelka
OK takze tricko riesim velkosti L a dam echo, ci je mozne poriesit aj XXL, zas netreba si mysliet ze to tricko je elasticke a vyzeram v nom ako potapac
hm, Filipe, no skoda, ale tak tato vec sa riesila uz dost dlho, bolo to v teme pokec, mozno si ten topic nenavstivil, tak si o tom nevedel, ale tak dobre vediet, ak by nahodou :frajer2:
ale samozrejme, ako spominal eman, aj ty mozes supnut ponuku, co a ako..nie je problem
ja som mal na vyber, asi z vyberu 10-15 hokejistov, ale tento navrh mi padol na prvu supu..padla tu poznamka, ze ci sa tam nemohlo objavit aj logo HF, ktore mame vycapene, ale u mna zvitazila jednoznacne volba skorujuceho hokejistu..to zaujme na prvy pohlad aj tych menej zaujatych
canes, ako som spominal, nejde vyhoviet hned naraz kazdemu, ale rozhodnutie padlo viac menej jasne, admini to bez debatky a ti zvysni to boli vyhodnocovatelia KTLky, ti si to zasluzia hadam najviac..no napr. taky open sa vzdal tirka v prospech ineho usera a ja sa ho vzdam taky tak, aby sa uslo aj tym "druhym v poradi"