Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Tricko HF!

Diskuze o všem možném i nemožném.

Matejko píše:ze mas hrud 91 (jak modelka :roll:
:lol2: no dole tomu urcite tak nie je :D

OK takze tricko riesim velkosti L a dam echo, ci je mozne poriesit aj XXL, zas netreba si mysliet ze to tricko je elasticke a vyzeram v nom ako potapac :roll: niee klasika, pohodka,

hm, Filipe, no skoda, ale tak tato vec sa riesila uz dost dlho, bolo to v teme pokec, mozno si ten topic nenavstivil, tak si o tom nevedel, ale tak dobre vediet, ak by nahodou :frajer2:

ale samozrejme, ako spominal eman, aj ty mozes supnut ponuku, co a ako..nie je problem

ja som mal na vyber, asi z vyberu 10-15 hokejistov, ale tento navrh mi padol na prvu supu..padla tu poznamka, ze ci sa tam nemohlo objavit aj logo HF, ktore mame vycapene, ale u mna zvitazila jednoznacne volba skorujuceho hokejistu..to zaujme na prvy pohlad aj tych menej zaujatych

canes, ako som spominal, nejde vyhoviet hned naraz kazdemu, ale rozhodnutie padlo viac menej jasne, admini to bez debatky a ti zvysni to boli vyhodnocovatelia KTLky, ti si to zasluzia hadam najviac..no napr. taky open sa vzdal tirka v prospech ineho usera a ja sa ho vzdam taky tak, aby sa uslo aj tym "druhym v poradi"

:!: poprosim teda tych, ktorych sa to tyka, aby mi zaslal svoje udaje, resp. doplnili chybajuce (hlavne co sa tyk velkosti), aj ti ktori by mali o triko zaujem..ak budem mat zoznam s udajmi, tak ho sem vycapim, aby sa vedelo, kto na co este zabudol..ale surit, nesuri
napadlo ma,ze som si nevsimol,ze by mal tricko zadarmo CHESTER...tento typek by si to isto zasluzil
canesman píše:napadlo ma,ze som si nevsimol,ze by mal tricko zadarmo CHESTER...tento typek by si to isto zasluzil
cepi píše:uzivatelia

Matejko
Open Fire
arek
Janik
Chester
JoeS
marek85 (maro)
Norvic
FijObb (na môj podnet pre nezistnu pomoc pri tvorbe sekcie TV Net)

vyfasuju tricko (1ks podla vyberu farby) na naklady HF t.j. zadarmiko :yes:
:frajer2:
Chlapi keby na to mam kupim tricko dalsim dvadsiatim ludom minimalne. ALe zial sme neziskova organizacia.
cepi, mna z toho zoznamu vyskrtni, ja som sa ho vzdal v prospech druhych, trebars Chestera 8)
tak na dotaz ohladom velskoti XXL mi cekol jeden z kompetentnych nasledovne:

jasnacka. Na tej stranke - http://www.reklamnytextil.sk mas uvedene aj
velkosti pri vsetkych produktoch..co ponukaju, to sa da zohnat, len pri niektorych produktoch, ktore nie su stabilne na sklade, treba cakat, alebo sa daju nahradit niecim podobnym..to je aj pripad teraz aj Tvojho tricka, lebo nebolo Fruit&Loom, ale M&C,
ale kvalita je ta ista....9 pride ten chalan z Australie, tak s nim dam rec aj o tych
dalsich veciach..ozvem sa Ti.

jasne Open, Tvoja poziadavka bola zaznamenana :yes:

:arrow: tu je zoznam, resp, menoslov userov, ktorych poprosim o doplnenie (ostatnych ktori mi zaslali vesklere info uz mam ulozenych v databazke :frajer2:

janik

- velkost :?: (pories obvod hrudnika, ak budes mat ako ja modelkovy je to jasne :)

Chester

- farba - :?:
- velkost - :?:
- adresa - :?:

JoeS

- farba - :?:
- velkost - :?:
- adresa - :?:

leci, ty si mi sice poslal udaje a tak, ale vies aka bola stavka, takze zan cvakam ja :frajer2:
do buducna je moznost vyrobit aj rôzne mikiny, polokosele, ci siltovky (na tie kludne napiste svoj nazor, ci by ste mali zaujem

cepi a tie siltovky, by boli tiež s nápisom, hokejfórum.com?
milos76 píše:cepi a tie siltovky, by boli tiež s nápisom, hokejfórum.com?
jasne bez problemov..na margo siltoviek mi napisal: mam dojem, ze siltovky co si pisal sa iba vysivaju, co je o malo drahsie /technologia/, ale neviem, ak dorazi kompetentny chlapik z Australie budem vediet viac
fajn chalani, tak som dnes riesil rozhovor s dodavatelom, veci sa maju tak, ze este dotiahnem u seba posledne detaily ohladom cisiel uctu + nejakej tej velkosti, pak to vsetko preposlem jemu a na nasledne dodanie sa caka cca 2-3 tyzdne; v prvom rade musim ale ja ako prvy odoslat vsetky tie potrebne veci, takze este chvilku trpezlivosti..do konca roka to mate kluci doma :lol2:

:arrow: vysledna cifra so vsetkym cini 380,-...platia aj tie tmavo modre verzie + velkosti ake ste mi zaslali..

tak zatim :frajer2:
:arrow: taakze chalani, k dnesmu dnu boli zaslane peniazky osôbke, od ktorej pak zavisi dodanie Vasich triciek..celkovo sa jedna o 13ks triciek a dobu dodania predpokladam do konca mesiaca (t.j. februar resp. najneskôr zaciatkom marca)..vdaka za trpezlivost, ale nie je co riesit, sme vo finisi :frajer2:
fajn kluci, dnes mi volal typek, ze tricka sa dna 29.3´08 vydavaju na put k svojim majitelom :frajer2:
29.3.2008??? a nie 29.2.2008? hm tak to este pekne dlho potrva :(
janik píše:29.3.2008??? a nie 29.2.2008? hm tak to este pekne dlho potrva :(
:doh: jasne janik, 29.2, t.j. zajtra :frajer2:
cepi píše:fajn kluci, dnes mi volal typek, ze tricka sa dna 29.3´08 vydavaju na put k svojim majitelom :frajer2:
Kurnik...ja uz ciham na postarku a ocakavam tricka....to snad nie :) 8)
Matejko píše:Prislo uz niekomu 3cko?
nedalo mi to, vytocil som dotycnu triko osôbku a veci sa maju tak, ze trika su uz hotove, ma ich vsetky u seba, len mensi problem a tym aj isty casovy sklz nastal z dôvodu ich dodavky, resp. samotneho balenia..typek ich nechce riesit cez balik (aj kvôli postovnemu) ale caka na bublinkovu foliu, ktoru mu uz mali zabezpecit, len nejako sa nemaju k cinu, tak sa v najbl. dnoch vyberie do Blavy, ci Pezinka kde sa cestou stavi po ne a rozposle ich..otazka par dni :frajer2:
cepino v pohoddke..aj tak este zima.. :D
definitiva: v sobotu (22.3) budu rozposielane trika :frajer2:
Tricka dorazili.Diki cepi(aj ostatni,co na tom makali)Su super,ale kludne mohli byt aj "L-ka"...Ale ja mam univerzalnu postavu,tak mne to sadne aj tak.Noch einmal,danke!! :D :cool:
Alex píše:Tricka dorazili.Diki cepi(aj ostatni,co na tom makali)Su super,ale kludne mohli byt aj "L-ka"...Ale ja mam univerzalnu postavu,tak mne to sadne aj tak.Noch einmal,danke!! :D :cool:
no paradicka :biglol: fajn, tak hadam dôjdu aj ostatnym chalanom, tak nech tu potom hodia info, ci aj oni maju tak univerzalne tela ako Akexino :lol2: inak, kludne sem mozete supnut photo ako vyzeraju tie tmavo modre, ci biele :yes: ako Vase hlavy ma nezaujimaju :D postacia tie trika :smile03:
ok,cepi,ked misegra vrati fotak,tak spravim par aktov :D :oops:
aj mne uz dnes doslo tricko :clap: . Je super, som spokojny :frajer2:
Mne este nedorazilo. Ale snad v pondelok dorazi.
no nam uz dorazili
164 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS