Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Panthers

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

ani ne , no na dneska staci , aby nas ADMINI nezdzubali oki , zajtra pokracujeme v pokece :)

neboj..sak napisal ze v nasej miestnosti si mozeme kecat kolko chceme...

sak hej ale no , inak , myslis ze skoncime posledny ??

hej chlapci nic neije stratene len sa treba snazit a snazit a snazit jak povedal Lenin ucit sa ,ucit sa ,ucit sa.... ja hovorim snazit,snazit a zase snazit :D....... neberte to na lahku vahu vas team vsetkych poteebuje

sak jasne neboj , mi sme si toho vedomi a preto pomilimi krokmi kracame dopredu :D

Saalem super , dnes si nas opat potiahol a stiahli sme stratu uz loen na 24.5 boda.To dokonca sutaze musime stiahnut :wink: Podme len tak dalej.Stanik pohoda stava sa aj lepsim , ty as este rozbehnes :cool:

neboj nic..xixix..ja vas s krsnym este predbehnem...uvidis...

No to zase nemusis ale bolo by super keby si ma predbehol , pretize vtm prpade by si mal viac bodova boli by sme aj vissie v tabulke :D

ja viem--...xixi..heh..co uz...uz sa tesim na novu sezonu..hned od zaciatku....

sak staci sa uzb tzesit na PLAY OFF sak tam imukazeme kto su pantery ne :D :D :D 8) :wink: :lol: :lol:

neboj nic..ani sa nepochvalis ze sa ti po niekolko rokoch podailo vyhrat??? :D :D

naco prosim ta , sak medik uz o tom vie :) a pivo ma slubene :D

hehe nechcelo by sa mi je....na vychod

ne on si pren pride do TT :D

no saalem dnes skvely vykon
sak pridem neboj sa len nech mi to tam este bude

No medo neviem neviem , uz mam rozpracovyna plan na celych 6 litrov :D

sak 6200 a 6 litrov tak to este premna ostane no nie????a ked nie tak mi kupis tvrde :D

xe no to vies , sak uz mam len 4 litre dva apol som neska uz roz*ebal :D

na co???? :o

tak vies medo:Dvzdy sa nieco najde kam dat peniaze..no nie?:Ddnes som mal slaby den v tipovacke..kurna

saalem super , dnes si bol zasa najlepsi :cool:

Chalani supeeeeeeeeer Salem si super, to je ono uz len 6 bodov a nie sme posledny , podme do nich.Zautocime dokonca aj an 6 miesto .GO GO GO PANTHERS !!!

Ajaj Krstny zacni troska makat bo za uz Salem dobehol xe , ten vazne este dobehne aj mna :)

super chalani skvele sa vam dari uz len 6 bodikov a nieste posledny a tomu sa da co povedat tak nech uz dnes budete preposledny po pripade 6 :wink:

mozem zato:Dale ne...neboj nic..dobehnem aj teba stando:Dxixix...a urcite budeme najmenej siesty..nemajte boja:D
222 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES