Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

veru tak, dnes to nebola ziadna slava, povedal by som slaby priemer, aj ked poniektore zapasy dopadli opät zaujimavo..
nic to, aj zajtra je den, pevne verim, ze naskok FB sa nezvysi a pred DD opät nejake bodiky nadbehneme

tak good luck Obrázek
Obrázek RD summary Obrázek

14.kolo (17.1.´07)

BUF vs. BOS 6 : 3
DET vs. NSH 5 : 3
DAL vs. CGY 4 : 2
COL vs. PHO 4 : 3

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1,5b
milos76 -) 4b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 1,5b

Bodovy zisk pre tim

6 bodov

Timova tabulka Vychodnej konf.

Obrázek Fire Birds - 119,5 bodov
Obrázek Red Devils - 113,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 112 bodov

Individualna tabulka

9 Lecavalier#4 (48,5b)
12. milos76 (47b)
17 BigChief (45b)
32 cepi (41b)

dnes vysledkova pohoda, vysledky dopadli podla viac menej podla papierovych predpokladov; kto sa nimi riadil, dopadol ako nas milos :thumbsup: timovo zabodoval aj sefik svojou polovicnou trefou; zvysni clenovia timu zda sa pri niektorych zapasoch zariskovali, tak to aj tak dopadlo :) darmo, v pripade "vztahu" GM vs. BB plati jedno nepisane pravidlo.. :wink:

co je vsak zaujimavejsie, je neprijemne dotahovanie sa DD na 2 flek, ktory dlhsi cas okupuje prave nas mancaft!, strata, ci naskok s FB zostal po nocnych vysledkoch nemenny
blizi sa slusna zapasova porcia, som presvedceny o tom, ze ta s bodovymi rozdielmi pekne "zamicha"

tak good luck Obrázek

Hlavně by to chtělo uspět, DD nás už teměř mají :o

...

no chlapci som na vas hrdii..ide vam to skvele...
normalne ste ma prekvapili..len tak dalej :cool:

DD sa na nas stale dotahuju a FB nam utekaju...no co...treba sa vyplakat do vankusa a trochu viac sa posnazit... 8)

No dnes mi tie tipy, konečne vyšli.Už bolo načase.Som rád, že aj ja občas pomôžem tomuto tímu,držať sa na popredných priečkach ligy. :wink:
marek85 píše:no chlapci som na vas hrdii..ide vam to skvele...
normalne ste ma prekvapili..len tak dalej :cool:
DĂ­ky za pochvalu.Od teba, ma to teší.AspoĹ

cepi píše:d darmo, v pripade "vztahu" GM vs. BB plati jedno nepisane pravidlo.. :wink:
ake pravidlo? :shock: :shock: :shock: :shock:

Joe S. píše:
cepi píše:d darmo, v pripade "vztahu" GM vs. BB plati jedno nepisane pravidlo.. :wink:
ved nepisane... 8)

Joe S. píše:
no on pokaždé dá na Boston :lol: :D 8)

To som robil minulĂş sezĂłnu, v prĂ­pade Rangers.A nevyplatilo sa mi to.Tá seria 6 prehier za sebou, ÄŤo mali nedávno, ma pripravila o stupne vĂ­ĹĄazov.SkonÄŤil som 4 a chĂ˝bal mi 1 bod, na bedĹ

15.kolo (18.1.´07)

BOS vs. PIT 5 : 4 :thumbsup:
CAR vs. WSH 2 : 5
PHI vs. NYI 2 : 4
ATL vs. MTL 1 : 4
OTT vs. VAN 1 : 2
FLA vs. TOR 2 : 3
NJD vs. TBL 2 : 3
NSH vs. CBJ 4 : 0
EDM vs. ANA 4 : 1
SJS vs. PHO 5 : 2
LAK vs. STL 1 : 3

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 3b
milos76 -) 2b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 10,5b :!:

Bodovy zisk pre tim

13 bodov

Obrázek Red Devils - 127 bodov
Obrázek Fire Birds - 126,5bodov
Obrázek Drexel Dragons - 124 bodov

Individualna tabulka

2. Lecavalier#4 (59b)
19. milos76 (49b)
25. BigChief (47b)
34. cepi (44b)

:taptap: :taptap: :taptap: po dnesnom vykone pouzijem len 2 podstatne slovicka :arrow: Lecavalier#4 + Red Devils

leci -) bez komentara, staci si pozriet, ako si pocinali jednotlive muzstva, ich dnesne celkove timove bodovanie a porovnat to s lecavalierovou bodovou smrstou :poklona: viac k tomuto vykonu nemam co dodat

Red Devils -) v presnej plovicke sezony zaznamenal po dnesnych vysledkoch (a najmä vykone leciho) tento tim malo vidany obrat a dostal sa tak urcite celkom necakane na 1 miesto vo svojej konferencii a vôbec celej KTL ligy :!:
nech uz dopadne nasa premierova sezona akokolvek, uz teraz ju mĂ´zem v predstihu oznacit za velkolepu :cool:
aj ked je tato sutaz nevyspytatelna, o vysledkoch NHL nevraviac, nepochybujem o tom, ze po jej skonceni horsie ako 3 tento tim neskonci! to je momentalny ciel GM a potom je mozne vsetko.. :wink:

:taptap: :taptap: :taptap:

to be continued: pride cas aj na "polovicne" zhrnutie, rekapitulaciu..

No jo vyšlo to :cool: Sice to bylo nečekané štěstí, ale je to fakt super pocit. Snad mi to tak půjde dál a Red Devils dále budou na prvním místě, jinak fakt jsem nečekal že by mi to mohlo takhle vyjít, ale je to :cool:

je ale škoda Ĺľe kdyĹľ uĹľ se mi ty tipy tak povedli, Ĺľe jsme nevyhráli. :( No co, aspoĹ

Dneska se mi nezadařilo :( , snad to s vámi bude lepší než se mnou :wink:

Obrázek RD summary Obrázek a sme v polovicke :!:

kedze nam odbila polovicna 15tka, kratke obzretie sa za touto pre nas mimoriadne uspesnou castou KTL sutaze
pouzijem na to 2 vystiznych smajlikov a tym je povedane viac menej vsetko -) :taptap: :thumbsup2:

clenovia:

milos76 -) udrzuje si svoj vysoky standard z predchadzajucich sezon, drzi sa stabilne v TOP20 a uz teraz ho mĂ´zem oznacit ako c.1 = v najskorsom pridavani tipov, takze jedno prvenstvo uz v kapse mame :D

BigChief -) ako novacik prijemne prekvapil a v celkovej produktivite atakuje TOP20.. jednoducho sefik 8)

Lecavalier#4 -) po pomalsom rozbehu to v poslednych kolach rozpalil na plne obratky; klobucik dolu, urcite jedno z najprijemnejsich prekvapeni, jeho individualne miesto v TOP3 to len potvrdzuje
:!: pokial bude tento tim fungovat aj nadalej a ja budem jeho GM leci ma v tomto time miesto iste na dobu neurcitu..to je pan lecavalier moja odpoved na Vase pm otazky ohladom zmluv a veci s tym suvisiacich

GM -) rozhodne som cakal od seba viac..ale spolieham sa na druhu polovicku; v predoslej individualnej sezone som sa do polovicky taky tak rozbiehal pomalsie a v zavere som predvadzal to, od coho som vlastne tu :D
p.s. ano, to nepisane pravidlo vo "vztahu" GM - BB mi mĂ´ze uskodit, ale s tym som uz viac menej zmiereny a vyrovnany :wink:

bol by som vsak rad, aby ste sa zhodnotili aj vy samotni, ako to vnimate vy, ci ste so sebou (ne)spokojni a ake su Vase pripadne individualne ambicie

:!: zavadzam novu bodovu kolonku, ktora bude umiestnena v zatvorkach pri jednotl. individualnych tipoch z daneho dna; pĂ´jde o celkovy bodovy sumar od zaciatku tipovania, t.j. individualne bodove pridavky pre cely tim
treba to vsak brat trosku s rezervou, pretoze zapocitvaju sa do nej iba uspesne tipy 2 jednotlivcov, no v niektorych pripadoch len jeden. vid priklad uvedeny dole (zvysne sa zapocitvaju do bodovania viaceri, ale to neriesim)

cepi -) 3
milos76 -) 2b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 2b

tu sa do individualnej bodovej statistiky pre tim zapocitali pouze 3 body pre cepiho (zvysok do viaceri), iste, iste zas si to zlizol GM :) ale na tom nesejde, proste mohol by tam byt uvedeny ktokolvek, cize ak su tipy rovnake u viacerych, sup s nimi do kolnky viaceri

cepi -) 1b
milos76 -) 2b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 2b

v tomto pripade sa neriesi nic, ak, tak by sli 4 body do kolonky viaceri
tak hadam chapisto :wink:

good luck Obrázek v dalsom polrocniku KTLky "vinsuje" Obrázek GM cepi Obrázek

16.kolo (19.1.´07)

Columbus - Detroit 3 : 1
Calgary - Anaheim 3 : 2
Chicago - Minnesota 0 : 3
Buffalo - Vancouver 4 : 3 pp

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1b (27,5)
milos76 -) 0b (31)
BigChief -) 1b (25)
Lecavalier#4 -) 1b (31,5)

Bodovy zisk pre tim

2 body

Obrázek Red Devils - 129 bodov
Obrázek Fire Birds - 128,5bodov
Obrázek Drexel Dragons - 127 bodov

Individualna tabulka

2. Lecavalier#4 (60b)
23. milos76 (49b)
25. BigChief (48b)
34. cepi (45b)

No ja nemôžem byť, s mojim účinkovaním spokojný.Veľmi mi tie moje tipy ,v tej prvej polovici sezóny nevyšli.Tiež dúfam, že mi druhá polovica sezóny vyjde lepšie, ako tá prvá.Mrzí ma, že som nášmu tímu moc nepomohol, ale dúfam, že sa zlepším.

Lecavalier je vodca tímu.Musím dať tiež pred jeho výkonmi, klobúk dole.Verím,že sa pobije o stupne víťazov v celkovom hodnotení a pri troche šťastia,ich aj dosiahne. :cool:

BigChief ma tiež,príjemne prekvapil.Ako nováčik,si nepočína zle.My traja spolu s cepim,sme tak na približne rovnakej výkonnostnej úrovni.Tak dúfam,že nám tá druhá polovica sezony vyjde o niečo lepšie a všetci 3 skončíme v TOP 20,v celkovom hodnotení jednotlivcov.Tá strata na tých pred nami není veľká,tak sa nám to môže,pri troche šťastia podariť. :wink:

cepi: patríš k najlepším GM v lige.Musím povedať ,že odvádzaš supr prácu a som rád, že sa ukázalo, že sme urobili dobre, keď sme ťa zvolili GM. :cool:

jsem moc rád že se se mnou v týmu počítá. V tomhle týmu chci být co nejdýl a hlavně s ním zvítězit, což v tehle sezoně není nemožné. Máme to dobře rozběhnuté. Jinak pravda, ten začátek se mi vůbec nepovedl, vůbec mi to nešlo a já jsem uvažoval jestli vůbec mám šanci tomuhle týmu pomoct, pak se mi ale začalo více dařit a jsem rád že mi to konečně začalo vycházet. Jinak si i tak myslím že mám co zlepšovat, některé dny mi nevyjdou, takže ještě nejsem se sebou spokojen na 100%. Koneckonců pořád jsem druhý :D a na první místo mi ještě něco chybí. Ale nejraději bych byl kdyby se nám povedlo zvítězit s týmem.

Dneska jsme bodovali a na prvním místě jsme zvětšili svůj náskok. A já jsem se dostal na první místo v individuálních hodnoceních :cool: Popravdě mě před sezonou ani nenapadlo že bych mohl být někdy první :o

Lecavalier-number4 píše:Dneska jsme bodovali a na prvnĂ­m mĂ­stÄ› jsme zvÄ›tšili svĹŻj náskok. A já jsem se dostal na prvnĂ­ mĂ­sto v individuálnĂ­ch hodnocenĂ­ch :cool: PopravdÄ› mÄ› pĹ™ed sezonou ani nenapadlo Ĺľe bych mohl bĂ˝t nÄ›kdy prvnĂ­ :o
Leci gratulujem.Si fakt supr tipér a pri troche šťastia, tam vydržíš možno aj do konca sezóny. :wink:

So mnou to ide bohužiaľ dolu vodou, ako aj s mojim obľúbeným klubom Rangers.Stále sa prepadáme ,nižšie a nižšie.Boxerskou terminologiou povedané, asi by bolo najrozumnejšie, hodiť do ringu uterák. :x :x

milos76 píše:
Lecavalier-number4 píše:Dneska jsme bodovali a na prvnĂ­m mĂ­stÄ› jsme zvÄ›tšili svĹŻj náskok. A já jsem se dostal na prvnĂ­ mĂ­sto v individuálnĂ­ch hodnocenĂ­ch :cool: PopravdÄ› mÄ› pĹ™ed sezonou ani nenapadlo Ĺľe bych mohl bĂ˝t nÄ›kdy prvnĂ­ :o
Leci gratulujem.Si fakt supr tipér a pri troche šťastia, tam vydržíš možno aj do konca sezóny. :wink:

So mnou to ide bohužiaľ dolu vodou, ako aj s mojim obľúbeným klubom Rangers.Stále sa prepadáme ,nižšie a nižšie.Boxerskou terminologiou povedané, asi by bolo najrozumnejšie, hodiť do ringu uterák. :x :x
Díky, ale zůstat tam bude hodně těžké, jinak si myslím že Rangers se po All-star game zvednou. Ale to je jen můj tip i když by se mi hodilo spíše kdyby Rangers prohrávali.

17.kolo (20.1.´07)

NAS CHI 6:3
NYR - ATL 1:3
WAS - FLA 1:4
LOS - PHO 2:3
SAN - STL 0:1
CAR - TAM 5:6 (sn)
EDM - CGY 0:4
NJD - PHI 4:3 (sn)
MIN - DAL 1:2 (sn)
BOS - OTT 0:3
MON - BUF 4:3
COL - DET 3:1
PIT - TOR 8:2

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 7,5b (35)
milos76 -) 3b (31)
BigChief -) 6b (25)
Lecavalier#4 -) 6,5b (38.)

Bodovy zisk pre tim

14 bodov

Obrázek Red Devils - 143 bodov
Obrázek Fire Birds - 141,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 141 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (66,5b)
21. BigChief (54b)
29. cepi (52,5b)
32. milos76 (52b)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS