RD summary
a sme v polovicke
kedze nam odbila polovicna 15tka, kratke obzretie sa za touto pre nas mimoriadne uspesnou castou KTL sutaze
pouzijem na to 2 vystiznych smajlikov a tym je povedane viac menej vsetko -)

:thumbsup2:
clenovia:
milos76 -) udrzuje si svoj vysoky standard z predchadzajucich sezon, drzi sa stabilne v TOP20 a uz teraz ho mĂ´zem oznacit ako c.1 = v najskorsom pridavani tipov, takze jedno prvenstvo uz v kapse mame
BigChief -) ako novacik prijemne prekvapil a v celkovej produktivite atakuje TOP20.. jednoducho sefik
Lecavalier#4 -) po pomalsom rozbehu to v poslednych kolach rozpalil na plne obratky; klobucik dolu, urcite jedno z najprijemnejsich prekvapeni, jeho individualne miesto v TOP3 to len potvrdzuje

pokial bude tento tim fungovat aj nadalej a ja budem jeho GM leci ma v tomto time miesto iste na
dobu neurcitu..to je pan lecavalier moja odpoved na Vase pm otazky ohladom zmluv a veci s tym suvisiacich
GM -) rozhodne som cakal od seba viac..ale spolieham sa na druhu polovicku; v predoslej individualnej sezone som sa do polovicky taky tak rozbiehal pomalsie a v zavere som predvadzal to, od coho som vlastne tu
p.s. ano, to nepisane pravidlo vo "vztahu" GM - BB mi mĂ´ze uskodit, ale s tym som uz viac menej zmiereny a vyrovnany
bol by som vsak rad, aby ste sa zhodnotili aj vy samotni, ako to vnimate vy, ci ste so sebou (ne)spokojni a ake su Vase pripadne individualne ambicie

zavadzam novu bodovu kolonku, ktora bude umiestnena v zatvorkach pri jednotl. individualnych tipoch z daneho dna; pĂ´jde o celkovy bodovy sumar od zaciatku tipovania, t.j. individualne bodove pridavky pre cely tim
treba to vsak brat trosku s rezervou, pretoze zapocitvaju sa do nej iba uspesne tipy 2 jednotlivcov, no v niektorych pripadoch len jeden. vid priklad uvedeny dole (zvysne sa zapocitvaju do bodovania viaceri, ale to neriesim)
cepi -) 3
milos76 -) 2b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 2b
tu sa do individualnej bodovej statistiky pre tim zapocitali pouze 3 body pre cepiho (zvysok do viaceri), iste, iste zas si to zlizol GM

ale na tom nesejde, proste mohol by tam byt uvedeny ktokolvek, cize ak su tipy rovnake u viacerych, sup s nimi do kolnky viaceri
cepi -) 1b
milos76 -) 2b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 2b
v tomto pripade sa neriesi nic, ak, tak by sli 4 body do kolonky viaceri
tak hadam chapisto
good luck 
v dalsom polrocniku KTLky "vinsuje"
GM cepi