Tohle mě skutečně pobaviloVanek, Stafford, Gaustad & Roy get the A's
Holy shit. Have you guys seen the comments on WGR? Some people are looking at this like it was a federal election and their guy didn't win! Hahahaha
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

skvelý report, radosť čítať...The Rev píše:Ještě než jsem se dostal ke stadionu, bylo hned jasno, kdo že tu bude opravdu doma. Všude maníci v dresech Vaneka, rakouské vlajky, šály Sabres.. Hned při rozbruslení se rozjíždělo "Let's go Buffalo" a přidalo se skutečně hodně lidí. Nahoře byl jakýsi "fanclub" LA, který čítal asi 20 kousků. Ale už k zápasu, první třetina byla taková.. tlačili jsme dle mě až moc na pilu, trocha vyčkávání by neuškodila, na můj vkus až moc turnoverů. Ve druhé třetině to zase rozjel Luke s Thomasem, Luke dvakrát skóroval a hned bylo veseleji. Po skvělé teči Goose jsme si mohli poslechnout goal horn a goal song Hell Yeah potřetí. Jenže při zbytečném faulu Stafforda u brány Kings přišla PP, už podruhé ztráta hole, Kings to chytře sehráli přes muže bez hokejky a Kopitar one timerem trestal :frajer2: Jenže žádné klasické bránění Sabres při back2back games nepřišlo, naopak Stafford se zorientoval nejlépe před Bernierem a navýšil skóre. V posledních momentech utkání však přeci jen opadla koncetrace Sabres a Kopitar nádherně vykoupal Millera a snížil. (Všimnul jsem si takového malého detailu, kterého si asi nevšimnete, pokud nejste blízko akci, a to sice, že Miller koukal na druhou stranu, při přihrávce na Kopitara se hodně odrazil a divoce se přemístil, jenže okamžitě zjistil, že Kopitar to zasekne na druhou stranu a Miller vyklouže, takže se mu do toho ještě snažil hrábnout lapačkou, ovšem neúspěšně. No, kdyby mu to vyšlo, asi by byl Anže za pěkného blbce). Nicméně si Miller spravil chuť a na konci Kopitara vychytal bravurně. Snad natřikrát to tam nepropasíroval Kopitar. Ještě bych zmínil, že jsem nepochopil neuznaný gól Kalety, Cody vysokou holí nehrál, což asi rozhodčí brali za hotovou věc a tak jen kontrolovali, zda-li se Kaleta dotknul puku. Takže zatímco celý stadion sledoval na kostce, že gól byl regulérní, rozhodčí byli opačného názoru. Navíc si stejně myslím, že Kaleta do toho šťouchnul. Kaleta gól a Cody asistence? Úplně jsem v tu chvíli slyšel, jak moje yahoo zaplakala
No, ještě trochu něco připíšu. Nerozumím těm lidem, co tam byli v jiném dresu než těch týmů, co hrály. Viděl jsem dost lidí s dresem Ovechkina, pár fandů Leafs, Red Wings![]()
taky za "music" během komerčních přestávek, trochu to ničilo pokřiky. Pobavil mě contest mezi oslavnými pokřiky mezi Vanekem a Ehrhoffem. Po zápase pak Ehrhoff rozdal veškeré svě věci fanouškům :frajer2: Celkově to bylo super
The Rev píše:Nerozumím těm lidem, co tam byli v jiném dresu než těch týmů, co hrály
The Rev píše:Já si nevyskakuji a OndroNR je tiskový mluvčí všech klubů NHL, to sis ještě nezvykl?mitch píše:ale ale taketo uvody buffala som uz videl niekolkokrat. by som zatial vobec nevyskakoval nic to neznamena.