Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak môj hráč NO.1 Stempniak je u Vás. :verysad:
No trejdy zhodnotim až zejtra..... protože jsem ještě plnej emocí a k objektivitě by to mělo asi daleko... Nicméně... z prvního pohledu supr zprávy.....

Stepniak a Wolski na posílení ofenzivi, Schnieder na posílení přesilovky a Morris starej známej kvalitní bek... kterej se mi vžycky líbil.... v Bostonu už jsem ho nesledoval takže nevim, ale když hrál u Yots tak vypadal dobře.....

Co se protihodnot týče tak z prvního pohledu draft picky nemrzí (jestli se jedná o 4. a 6. tak mě to tolik netrápí)... Zimmerman byl hráč z farmy ze San Antoria... jeho plat, kdyby se někdy dostal do NHL by byl nejnižší možnej kterej umožňuje kolektivní smlouva... takže to asi nebude bek pro A tým... spokojenost.... jenom ten Wolski..... Porter i Mueller určitě nepředvádí hokej na top6 forwardy... ale oba jsou ještě mladý... a tenhle trejd nás může v budoucnu mrzet..... už jenom díky tomu očekávam od Vojtka hodně...... i tak si na první pohled myslim, že jsme vydělali..... no ale to už zase hodnotim... zejtra se celá situace bude vidět líp.....
Tak takéto trade deadline som u Phoenixu ešte nezažil. Takže si to zhrnme:
Derek Morris :arrow: Obrázek
4. kolo draftu 2011 :arrow: Obrázek

Wojtek Wolski :arrow: Obrázek
Peter Mueller and Kevin Porter :arrow: Obrázek

Mathieu Schneider :arrow: Obrázek
Sean Zimmerman and 6. kolo draftu 2010 :arrow: Obrázek

Lee Stempniak :arrow: Obrázek
4. kolo draftu and 7. kolo draftu Obrázek

Alexandre Picard :arrow: Obrázek
Chad Kolarik :arrow: Obrázek

Petteri Nokelainen :arrow: Obrázek
6. kolo draftu :arrow: Obrázek

Miika Wiikman and 7. kolo draftu 2011 :arrow: Obrázek
Anders Eriksson :arrow: Obrázek

Tak síce sme Corva nezískali, no pre nás nesmierne úspešné a výhodné trady. Som nadmieru spokojný, hlavne s Wolskim a Stempniakom. Morrisa a Schneidera bral Maloney určite kvôli skúsenostiam. Tiež celkom fajný ťah. Na väčšinu výmen sme minuly výbery v drafte, čo nám neuškodí, pretože hráčov máme draftovaných dosť. Fakt paráda. Wanic, aj ty budeš rád.
EDIT: Ešte dodám, že Phoenix bol asi teraz najaktívnejším tímom, čo sa týka výmen (7).
No pekne, podle mne je PHX vitez trade deadlinu.
Preco musi ist Wolski prave do PHX horsi team :hroza:
blackhawks88 píše:Preco musi ist Wolski prave do PHX horsi team :hroza:
Nač sem píšeš takéto blbosti?
Normálne sa mi hnusí Chicago kvôli takým fanúšikom ako si ty. By ma veľmi zaujímalo odkedy fandí Chicagu. Podľa mňa nie dlho.

No, ale to je teraz jedno. Ticho závidím Phoenixu za to, čo cez deadline spravili. Nie ako Waddell, ktorý pred tromi rokmi, kedy bola Atlanta prakticky v rovnakej situácii ako je teraz Phoenix. Závidím Vám GM, ktorý urobil fantastickú prácu. Teda až an jednu vec. Toho Muellera mal poslať do Atlanty :evil:
ThrashersFan píše:Normálne sa mi hnusí Chicago kvôli takým fanúšikom ako si ty. By ma veľmi zaujímalo odkedy fandí Chicagu. Podľa mňa nie dlho.

No, ale to je teraz jedno. Ticho závidím Phoenixu za to, čo cez deadline spravili. Nie ako Waddell, ktorý pred tromi rokmi, kedy bola Atlanta prakticky v rovnakej situácii ako je teraz Phoenix. Závidím Vám GM, ktorý urobil fantastickú prácu. Teda až an jednu vec. Toho Muellera mal poslať do Atlanty :evil:
Neboj. Predminulé roky som sa tiež cítil ako ty. Teraz však oslavujem, ako keby som vyhral milión. Dosť ma to potešilo. Dlho som nevidel takúto Maloneyho aktivitu.
Atlantik píše:No pekne, podle mne je PHX vitez trade deadlinu.
bez debaty.....o postupe kojotov do PO nepochybujem ani nahodou....
cepi píše:
Chalani, krásne sa čítajú takéto príspevky. Lepšie, ako keď väčšina chcela Yotes sťahovať do Hamiltonu... :)
yzy19 píše:
cepi píše:
Chalani, krásne sa čítajú takéto príspevky. Lepšie, ako keď väčšina chcela Yotes sťahovať do Hamiltonu... :)
To chce podle mi i těďka. Phoenix není město pro hokej...
Neis, možno hej. No ako sa Phoenixu začalo dariť, tak mnoho ľudí stíchlo. Bol by som zvedavý, koľko fans by sa sem hrnulo, kebyže náhodou získame SC...
neis píše:To chce podle mi i těďka. Phoenix není město pro hokej...
V dnešnom svete nikoho netrápi miesto pre hokej. Asi keď nie sú v Kanade kluby tak sú na to dôvody... Navyše všetci tu chcú rozširovanie hokeja do iných miest, krajín, ale hlavne, že chcú NHL zaizolovať len do "tradičných" miest.
No s chladnou hlavou se mi trejdy hodnotí ještě líp..... získali jsme mnohem víc, než jsme ztratili.... mimochodem i zámořské servery hodnotí všechny Phoenixké akvizice jako výhru....

OBRANA
Derrek Morris za cenu za výběr ve 4. kole v draftu... to je doslova vítězství.... hodně si tohodle beka vážim a věřim že má na to být TOP4....
Mathieu Schneider už je starej... ale za Zimmermana a 6. round pick je to dobrej test..... třeba bude hrát dobře a bude to geniální tah, pokud vyhoří tak jsme neztratili skoro nic.....

Jak ale budou vypadat obrané páry?
Jovanovski - Michálek (tam neni co řešit)
Yandle - Morris (tohle by mohla bejt dobrá druhá obraná řada... ale dle mého názoru, tihle dva nebudou hrát spolu, i když Morris určitě z TOP4 beků nevypadne)
Aucoin, Schneider a Lepisto se poperou o zbylá 3 volná místa s tim, že Vandermeer bude náš 8 bek, tudíž navíc.... Nejratši bych viděl Schneider - Lepisto a Aucoina jako zálohu......

ÚTOK
Wojtek Wolski ..... Muellerovi se u nás nedařilo a za Laviny si dá hned gól :evil: Ale tak, jeho trejd se očekával, uvidíme co Wojtek předvede..... tohodle trejdu se docela obávam.... Peter se u nás stále mohl prosadit.... Kevin Porter neni vůbec špatnej hráč... ale u nás se nikdy nechytl.... Tady ale myslim, že trochu vydělalo Colorado... nicméně všechno bude záviset na tom, jestli Wolski potvrdí svůj potenciál a vyklube se z něj elitní střelec pro první lajnu....
Lee Stepniaka moc dobře neznam... ale podle jeho statistik a hlavně podle naší sestavy... bych ho tipnul na 3. řadu.... Takovejhle trejd oceňuju... potřebovali jsme zlepšit naší 3. tak doufam, že Lee bude ten pravej.... 4.kolo a 7. kolo jsou zanedbatelný drafty... v zhledem k tomu, kolik už máme mladíčků v týmu.... jsem si jistej že dva roky absence na draftu nám na kvalitě do budoucna vůbec neuberou....
Petteri Nokelainen ... od tohodle hráče čekam hodně.... Do mé paměti se zaryl už letos v Anaheimu a doufam, že udělá hlavní tým.... Phoenix se připravuje na odchod Langa do hokejového důchodu nejspíš.... jinde by pro něj místo asi nebylo.... Turris bude ještě zrát na farmě... Nokelainena čeká v krátké budoucnosti 3. řada si myslim....

Složení útočných lajn by mohlo vypadat nějak takhle.....
Wolski - Lombardi - Doan (takhle by mělo vypadat složení naší nové první lajny při absenci Upshalla)
Průcha - Hanzal - Vrbata (tady neni co řešit)
Stepniak - Lang (Nokelainen) - Korpikovski / Pyatt (osobně by se mi líbila lajna Stepniak - Nokelainen - Korpikovski... ale uvidíme jak to celý dopadne....)
Korpikovski / Pyatt (Bissonnette) - Fiddler - Winnik

FARMA
Nemyslim si, že Alexandre Picard udělá hlavní tým.... tento rok ani příští..... Phoenixem byl také hned odeslán na farmu... vzhledem k tomu, že je mu 24 třeba se do NHL ještě prosadí.... nicméně je to spíše nedůležitý trejd vzhledem k Phoenixkému "A" týmu... ale pro farmu je to dobře... ohlasy na Chata Kolaříka na našem oficiálním fóru nebyly příznivé.......

Miika Wiikmana vůbec neznam, takže nevim jestli je to přínos, ale beků teď máme přebytek, takže Anders Ericsson neni žádná ztráta.... Dostali jsme za něj aspoň něco.... Wiikman jde zatím do AHL... ale myslim, že se bude brzo stěhovat do Las Vegas... 7. kolo draftu pro nás asi nebude hrát žádnou roli.....
No s tými obrancami to bude fakt komplikované. Ťažko povedať, kto by si zaslúžil v obrane zostať a kto nie.
Ja by som to dal takto:
Jovanovski - Michálek
Morris - Yandle (Toto bude veľmi parádna obranná dvojica. Morris má skúsenosti s Kojotmi a určite ich dožičí aj mladíkovi Yandlemu. Moc sa mi páčia.)
Schneider - Lepisto (No tu by som si posledoval výkona Schneidera a podľa toho usúdil, či sa tam hodí alebo nie. Lepisto by si nezaslúžil ísť preč... Na druhej strane, čo s Vandenmeerom a Aucoinom? Asi čakajú, že sa buď Morris alebo Schneider neuchytí. Ale je dosť možné, že to bude striedať Lepisto/Aucoin, alebo Schneider/Aucoin a Vandenmeer sa asi pobere z Áčka)
neis píše:To chce podle mi i těďka. Phoenix není město pro hokej...
12 725
16 687
13 421
16 734
10 385

Posledních 5 domácích návštěv :clap:

Po letošním létu... jsou tákovéto návštěvý docela zázrak.... hokej v Arizoně má své fanoušky.... s přibívajícím úspěchem se lidi ke svému milovanému týmu začínají znova vracet.... s novým majitelem a lepší propagací tohodle sportu timhle tempem budem za chvíli výdělečnej market...... Od začátku sezóny se návštěvy zvedly o 25% whoo...

DOGS RULE

jo a mimochodem, to nehokejový město je 6. v celý NHL :yahoo: Philadelphie je kde?
Fanoušci dokonce začínají být v naší aréně semtam už i slyšet, to dřív nehrozilo.... new beginning....
Wanic, sme 5. :good: Ale sme si to posrali, pretože sme boli 4. :D Ale verím po príchode nových hráčov ďalšie výhry Yotes. Stempniaka by som dal možno aj do druhej lajny... Ale zas to je czech lajn a tú sa neoplatí ničiť. Takže buď bude v tretej, alebo sa len vymení poradie lajn...
Já myslel v celý NHL.. to se dělíme o 6. místo s Jersey....

Mno na to složení řad sem strašně moc zvědavej.... tenhle zápas ještě asi nebude hrát Schneider a Stepniak.... i tak už se nemůžu dočkat třetí hodiny ranní..... až je uvidim v akci..... tohle bude takovej nemastnej neslanej zápas.... ale moc se těšim na příštích několik zápasů.... jak se bude dotvářet podoba týmu pro (snad... kua 11 bodů už snad neztatíme) play off.....
Wanic píše:Já myslel v celý NHL.. to se dělíme o 6. místo s Jersey....

Mno na to složení řad sem strašně moc zvědavej.... tenhle zápas ještě asi nebude hrát Schneider a Stepniak.... i tak už se nemůžu dočkat třetí hodiny ranní..... až je uvidim v akci..... tohle bude takovej nemastnej neslanej zápas.... ale moc se těšim na příštích několik zápasů.... jak se bude dotvářet podoba týmu pro (snad... kua 11 bodů už snad neztatíme) play off.....
Veď dnes bude big fight Wolski vs Mueller :D Ináč máme krásny 10 bodový nadskok pred 9. tímom. Čo je dosť. Tá východná konferencia ako pozerám, je o dosť slabšia. Škoda, že tam nie sme, no aspoň je Záp. konferenecia napínavejšia a atraktívnejšia. Postup z nej do PO bude asi viac cenný, ako keby sme postúpili z Východnej konferencie.
Ještě bych do těch trejdů doplnil, že Stempniak nás stal kromě 4. a 7. kola draftu i Matta Jonese.... taky žádná ztráta....
yzy19 píše:Veď dnes bude big fight Wolski vs Mueller :D Ináč máme krásny 10 bodový nadskok pred 9. tímom. Čo je dosť. Tá východná konferencia ako pozerám, je o dosť slabšia. Škoda, že tam nie sme, no aspoň je Záp. konferenecia napínavejšia a atraktívnejšia. Postup z nej do PO bude asi viac cenný, ako keby sme postúpili z Východnej konferencie.
jj, bude zajímavé sledovat Muellera v jinym dresu....

jnk. pravda... Západní konference je letos nabitější než východní.... právě proto doufam, že trip do Jihovýchodní divize (jež nás čeká za 3 domácí zápasy) bude úspěšnej....
Paradni trejdy :thumbsup: Smekam pred vedenim Yotes....
leo píše:Paradni trejdy :thumbsup: Smekam pred vedenim Yotes....
To aj ja. :)
Shrnutí reportéra pro oficiální stránky Coyotes... je tam nádherně vystiženo i to, co v tomto topicu ještě zmíněný nebylo... a to dopad na Phoenix pro budoucnost....
At the end of the day, Don Maloney added five NHL players and gave up only two (Mueller and Anders Eriksson). And, the only money he added to next year’s payroll is the $950,000 owed to Nokelainen. The highest draft pick surrendered on the day was a fourth rounder (there were also a couple of conditional picks). Wolski, the most important acquisition of the day, is a restricted free agent so the Coyotes have control of his situation. The Coyotes are a better team by far today than they were yesterday and Maloney didn’t lose any flexibility in terms of building the team for next season.
Jednoduchý překlad: Na konci dne, Don Maloney přidal 5 hráčů NHL a vzdal se pouze dvou (Mueller a Eriksson). A jediný peníze které přidal na výplatní pásku pro příští rok je $950,000 za Nokelainena. Nejvyšší draft kterého jsme se zbavili je 4. kolo. Wolksi, nejdůležitější akvizice dne, je RFA, takže Kojoti mají kontrolou nad jeho sitací. Kojoti jsou dnes lepší tým než byly včera a Maloney neztratil flexibiltu při budování týmu pro příští sezónu....
Neskutočne parádne sa pozerá na tú súpisku. Mám moc dobrý pocit aj zo samotného Wolskiho, aj keď hovoria viacerí, že je to risk. No fakt mám skvelý pocit. Takúto silu Phoenixu som dlho nezažil, škoda len toho Upshallovho zranenia.
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS