Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tento týždeň už vyčerpané 4 zmeny :scare: snáď čučka Talbot a náhrada za zraneného Krátera Toffoli mi v boji s lukášom pomôžu, bo zatiaľ je to veľmi zlé :nervy:
petrik píše: Asi budem este musiet nasadit blues golmanov na zapas proti floride, hadam to nedoyebabru a na druhy den proti stamkosovi a spol ich budem moct nechat sediet… :pray:
:petrik:

ok, brankari maju volny vikend... :giggle:
ale v utoku neskutocne teciem :scare: tam budem cez vikend potrebovat maly zazrak :pray:
Joe mi zobral Toffifee :crybaby: :ban:
27 bodov :lolo:

uvodnu vyhru potrebujem ako sol, vediem cely tyzden, bol by som vdacny za akekolvek vitazstvo, v niektorych vyrovnanych stats sa to zrejme preklopi na jednu ci druhu stranu, ale potrebujem to uz konecne trhnut a slavit :gol:

waiver Chimera dnes 1+3 , z 2 doterajsich zapasoch 2+4 :thumbsup:
Pasha píše:DARREN HELM je definitívne pripravený naskočiť do hry, žiadne setbacks (KONEČNE!!!)
kedze mam k dispozicii uz len jeden moves, asi ho necham este dnes odpocivat, 18 mesiacov mimo, nech sa rozbieha pomaly a od buduceho tyzdna môj tim opät o nieco serioznejsi (predpokladam ze uz aj s Fasthom)
Carlson aj pri 7 goloch 0 bodov, vdaka bohu že už je preč :hroza: . Ako som aj očakával tak Harding hned prvým štartom získal pre Antyho 2 štatistiky, ja mám štarty 4 a na výhry to je 0:1 :hroza: hádam ma ten Cory spasí (síce pri súčasnej forme Devils a Sabres viac ako 1 win za týždeň ajtak mať nebudem :dudo: ). Pominville má už 10 bodov (9+1), naštastie Granlund sa ho stále drží a má 0+10, možno práve Mikael je strojcom jeho úspechov :hmm: . No nič stále je väčšina štatistík tesných a dnes je strašne vela zápasov, posledná šanca niečo s tým urobiť, tak pome nato kerberi.
Lolodelphia nesklamala, Holtbyho SO mení situáciu v boji s Lukášom :petrik:

Len v bodoch tečiem riadne, na to nie som zvyknutý, kua, treba zabrať ešte :nervy:
Zda sa mi, ze preberam stafetu po dejfovi s marodmi :hahano:

S takym lazaretom priebezne 5:8 je dobre.
Ked uz trpiet, tak poriadne. Rozhodol som sa zobrat vyhodeneho Giordana, ktory by sa mal do 2 mesiacov vratit. Horsie je, ze s Nashom to nevyzera vobec dobre a uz sa vynaraju aj spekulacie, ze Rags by mali na nom uplatnit buy-out, co je samozrejme blbost, lebo to sa pri hracoch zapisanych na IR neda. Briera poslem asi tiez do FA, lebo vobec netusim ako dlho bude out a aj tak je mizerny. Nechcete ho niekto? Ohlund? :jn:
Giordana som mala ja, ale nakolko by mal chybat cca dva mesiace bolo to rpe mna prvielke susto nechavat si ho na supiske.

Ja mam dnes problem koho nechat seidet :D ...normalne mi vsetci hraju :lol2:
Tak nech sedět ty, co maj nejvíc bodů. Ať ty ostatní nejsou smutní, že maj málo bodů a dostanou šanci se k nim bodově dotáhnout. :wink:
kajo píše:Ked uz trpiet, tak poriadne. Rozhodol som sa zobrat vyhodeneho Giordana, ktory by sa mal do 2 mesiacov vratit. Horsie je, ze s Nashom to nevyzera vobec dobre a uz sa vynaraju aj spekulacie, ze Rags by mali na nom uplatnit buy-out, co je samozrejme blbost, lebo to sa pri hracoch zapisanych na IR neda. Briera poslem asi tiez do FA, lebo vobec netusim ako dlho bude out a aj tak je mizerny. Nechcete ho niekto? Ohlund? :jn:
Na toho jsem si delal zalusk ja, no neva. Ale konecne mi poprve v sezuone odehrali golmani 2 zapasy, skoda ze se nepocitaji i trestne minuty :lol:
V priebehu dnešných zápasov som proti Antymu viedol už aj 10-3, ale kedže je vela štatistík úplne vyrovnaných tak to skore poskakovalo stále hore dole, potom začal zápas Avs so žigerom v bráne a hned prehrávam 5-6 a môže byť ešte horšie pretože mu momentálne hrajú 4 hráči v poli a mne 2... Ach zrovna takéhoto súpera musím dostať, obaja máme po 30 bodov a pritom väčšina ligy by bola rada aj za 20, arek aj za 10 :giggle: .
Inak mali by sme spraviť hlasovanie, podla mňa by sa brankári Avs mali zakázať lebo to až nie je fér proti nim hrať :-D :protest:
ja si s tym Deadmontonom nedam pokoja :popi: opätovne som sahol po Bachmanovi (2/9 a uz je DTD) neriesil bks, prave v bks sme boli na tom so superom narovnako, ak by som nespekuloval, tak som v tomto ukazovateli po dnesnej noci vo vedeni o 2bks, takto to uz nedam (a to benchnuty Helm zriesil GWG cim by som sa 5GWG dostal do vedenia) j*bat!

jedno stastie ze 0uongo :moj: stiahol roletku a to som este rozmyslal, ze G necham vsetkych na benchi, kedze vo vsetkych G stats som viedol, super ma vsak este dnes v hre Rama, no proti CHI, tak hadam sa nic nezmeni

vedenie 12:3 urcite necakane, no nie konecne, pocitam s korigovanim stavu, kedze super ma v poskednom hracom dni viac panacikov v hre, kazdopadne premierovy triumf by mal byt viac menej isty, ale radsej :psst:
Uz aj Elias a Tanguay :nurses: Takze to mame McGinn, Giordano, Nash, Briere, Stuart, Elias, Tanguay :nurses:

Zrejme preberam stafetu po dejfovi :hmm:
Tento týždeň proste :slap:. Dokonca aj Pavelec sa pridal číslami k ramovi a Dubnykovi :shock:. Pripomína mi to minulú sezónu, zo začiatku aj nejaká výhra, no hneď na to sa na mne začali takmer všetci súperi chytať a dostával som výprasky. Hlavne golmani by sa mohli zobudiť! Hlavne že po drafte som bol spokojný s výberom do kasy :cool:. Inak 1,3 kurz, že Jardo nedá do konca sezóny žiaden hitík :lol:.
Ja sa uz bojim dakoho pustit von :giggle: lebo som teraz pustila Lappiera a tipujem ze sa chyti najblizsi zapas.... u mna je to jak vazenie :lol2: :lol2:
3 dni tu nie som a pribudnu mi 4 hraci na DTD???? WTF!?!?!? Aha, hram proti :petrik: Cakal som zakernosti, ale lamat mojim hracom clenky si fakt memusel! :nervy:
kajo píše:Uz aj Elias a Tanguay :nurses: Takze to mame McGinn, Giordano, Nash, Briere, Stuart, Elias, Tanguay :nurses:

No nechci na nikoho ukazovat, ale právě minulou sezonu u mého stadionu velmi časo parkoval podezřelý polský fiat. Letos už po něm neni vidu. Bejt tebou, tak si tohle zkontroluju. Přece jenom nemůžeš si být jistý, s jakým šmejdem se tvoji hráči potkávají. :jn:
Reto Berra Confirmed, co znaci, ze v G stats to (konecne) davam a to 5:0 :ejha:
Karle Karle :nurses:

Obrázek

skoda ze v buducom tyzdni nehram proti tebe :angel:
njn, pozeral som pred stadion a ten polsky fiat tu parkuje! :-O
S Antym nakoniec tesná výhra 7-6 :yahoo: . Dnes mal jeho Harding dokonca SO (proti NJD by som vychytal asi aj ja) ale vdaka tomu SO bol víťazný gol už ten prvý Granlundov, takže z yahoo pohladu sa skore nemenilo. Čo ma ale zachránilo bol včerajší pick Scandellu, prehrával som o 4 bloky a sám Marco mal dnes 3 a dokázal som to aspoň vyrovnať a to nakoniec tento zápas rozhodlo, škoda že na goly som o 1 prehral a v bráne mám také polená, zo 6 štartov 1 win a u súpera 3 z 3 :hroza: .

V dalšom kole silný Redy, ktorý si bude chcieť napraviť chuť po debakli od popvodníka :nervozny: , ale keby s nim hrám už tento týždeň dostal by ešte viac ako od mafiána (11-2), a v tomto dalšom týždni ma vyklepe :roll: do pekla aj s rozpisom :protest:
kajo píše:Uz aj Elias a Tanguay :nurses: Takze to mame McGinn, Giordano, Nash, Briere, Stuart, Elias, Tanguay :nurses:

pomaly ta dobieham. Mam 6.
Harcov Drunks : Chicoutimi Bandits 10:4
S výsledky mých brankářů tenhle týden nešlo prohrát. Něco mi říká, že mě dovedou k vítězství v lize. :jn:
:plus:
:king: 2W, GAA 1.02, 96,4%, 1 SO :wink2: Zdravím Andyho
Reimer GAA 2.00, 95,6%, 1 SO
Ward 3+1, +5

:minus:
Schenn 0+0, -3
Timonen 0+0, -2, Je jedinej hráč v týmu, který ještě nebodoval. Ani s hity a bloky to není žádná sláva. Má to u mě chlapec nahnutý. Raději by si měl vytáhnout kufr ze skříně.
Duchene 0+1, Od něj teda čekám víc. :dup:

Tenhle týden hraju proti tomuhle.
Obrázek
Snad se po prohře nerozpláče. :neviem:
dejf píše: :king: 2W, GAA 1.02, 96,4%, 1 SO :wink2: Zdravím Andyho
Jo jo, proti nejzoufalejsim zoufalcum :cool:
Emery ma taky SO, uz mu pisu nominaci na Vezinu :yes:

Ve ctvrtek hraji Rags s Pens, nezapomen Obrázek nasadit!
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES