Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Do psej riti, tak zacala nam druha tretina a pozeram ze Theo v branke, Johnson sa nam zranil, kua a celu tretinu drzal neskutocne tym, neskutocny vykon pri minutovom oslabeni 3:5. Tak a teraz sme vazne v pci, aaaaaaaach nie, Theo nie, boze, preco? :sad2: :sad2: :sad2:
Vidim ze to dost zasiahlo aj hracov a uz to nieje to co v prvej tr. Dost su stiahnuti, Johnsona je velka skoda v poslednej dobe mal neskutocnu fazonu, kazdy zapas bol vyhlaseny za hviezdu, dokonca 3. hviezda tyzdna, mal fakt vybornu formu, dufam ze nic vazne a skoro sa vrati, lebo to by bola pohroma jak svet. :(

edit: tak Theo prezil 2 tr. bez ujmi a nas prvy utok v zavere rozputal hotove peklo a zasluhou Semina sme pridali este jeden golik. Nas maly Alex ma formu jak hrom, ide mu karta, zatial 2+2
Super, tak nakoniec pekna vyhra 5:1, rozdiel medzi nami a Canes bol vsak len jeden: prvy utok, to bolo hned jasne, kto je na lade a je to vidiet aj v statistikach, trochu ma stve ze ostatni sa viac-menej len tak vozili, v 3 tr. mali sance viaceri, ale tam uz islo o to, kto z nich to najviac prekombinuje, inak by bol vysledok uplne iny. Za velke minus vidim ale hlavne stratu Johnsona, fakt dufam, ze nic vazne, lebo to bude pruser, tiez dufam, ze sa vrati Fehr a s nim aj produktivita zvysnych utokov. Dnes idem spat spokojny, kiez by takychto vecer bolo coraz viacej :)
Tak to byl masakr!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Fanoušci Caroliny prominou, ale Carolina byla chvílemi trapná.... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Naše mladé pušky je doslova rozstříleli... :clap: :clap:

Semin 2+3 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Backstrom 1+3 :clap: :clap: :clap: :clap:
Ovečkin 1+2 :clap: :clap: :clap:
Green 1+1 :clap: :clap:

Skóre mohlo být daleko větší, ale naši mladí chlapci si hru v poslední třetině užívali a zpestřovali ji hezkými kousky, které bohužel k dalšímu gólu nevedly.
Bohužel zápas měl dvě kaňky. A to zranění Johnsona a nepostavení Fehra. :sad2: :sad2: :sad2:
V tom dávám zapravdu XruCovi.... Clark je úplně trapnej!!!!!!!!!! :thumbsdown: :thumbsdown:
A to nám dělá kapitána. :thumbsdown: :thumbsdown:
Fehr který minulý zápas podal skvělý výkon, zůstal na lavičce a místo něj se tam plácal Clark... :sad2: :sad2:
Věřím tomu, že kdyby hrál Erik, tak by to bylo ještě lepší... :yes: :yes:

GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!
masaker tiez, ale skor by som napisal one offensive show, kde ani odnas si nikto iny moc nepipol..
Gólman Washingtonu Brent Johnson si ve včerejším utkání s Carolinou poranil kyčel, ale nemělo by jít o nic vážného. Pokud by Johnson nebyl v pořádku na dnešní trénink, jsou Capitals připraveni povolat Darena Machesneyho nebo Semjona Varlamova.
nhl.cz

Snad to nebude nic vážného! :modlenie:
no tak to je parada,ze xlapci vyhrali :cool: .....prvy utok konecne zahral tak ako ma a my sme si pripisali dalsie 2 body.Pre mna to ani nie je prekvapenim,kedze som sa uz skor vyjadril,ze zo zapasov s NYR.T.B.,CAR. a NJ beriem len 2 body.Tak este jeden a tyzdenny plan bude splneny.Go Caps go go go !!!
Dufam,ze Brent sa vrati do zostavy uz v nasledujucom zapase.Fedorov tak isto by uz mohol naskocit....uz si dost oddyxol :D
Dufam,ze Theodor zatim co Brent flaka nexyti formu .....potom by mal Bruce o jeden problem navyse....,ze koho postavit do branky :lol2: :lol2: :lol2:
Ten Boudrou je nepoucitelny, zas dal prednost Clarkovi pred Fehrom, nerozumiem tomu, aj ked sa to akokolvek pokusam pochopit, utoky az na prvy a stvrty poskladany bez ohladu na nejaku chemiu, cert to ber s tym druhym, tam terno necakam, ale utok Laich-Steckel-Fehr vyzeral, ze si sadol a chlapci spolu hrali skvele, teraz je to len na nich dvoch, lebo Clark je drevo, zacinam ho obrovsky nenavidiet, pri mne by si chlapec zahral, leda tak na verejnom.. :|

Dnes mam taky pocit, ze prehrame, tak uvidime..
Mohol by sa chytiť Varlamov a Theodoreho dať na waiver draft.
Lenze kto by si ho vybral? Varlamov vyzera dobre, zevraj ma ale dost problemi so zdravim, nechcem mat druheho DiPietra, ked je v branke chyta vyborne, ale casto zraneny, skorej to teda vidim na Michaela Neuvirta..
ked si nikto nevyberie Theodora...vyplatit ho zo zmluvy a hotovo!!! Dnes sa po dlhsiom case o5 postavi do branky,tak dufam,ze sa xyti a nepoyebe mi tiket !!!
vyhra je nasa, len neviem, ci sa mam radovat, na zapas nenastupil Nylander a na 3 tr. uz aj Semin. Johnson, Morrison, Fedorov, Nylander, Semin..zacina sa nam to neprijemne rozrazstat a horsie je to o to, ze ide o lidrov.. :(
Zapas som nevidel,ale nevadi....hlavne ,ze sa vyhralo.S tou marodkou sa uz pomalicky dotahujeme na NJ :? ....uvidime nakolko su zranenia vazne.Dnesny zapas bude velmi vyrovnany, predsa len Caps vonku nehraju zapasy tak dobre,ako doma...ale aj tak si myslim,ze z dnesneho duelu si uxmatneme minimalne bodik.Potom si xlapci odbehnu na vyletik do Californie,kde zohraju velmi tazke zapasy s Anaheimom,S.J.,L.A. a nakoniec zavitaju k divoxom.Z tyxto stretnuti a hladiac na nasu momentalnu supisku ocakavam minimalne 4 bodiky,ale samozrejme ,ze sa nenastvem,ak ix bude viac :D .
Já jsem viděl jen kousíček. Asi do 15. minuty první třetiny, pak jsem se šel dívat na Floridu, ale asi zhruba ve stejném čase (ve stejné části hry) jsem usnul a probudil se až ve tři :D ale s vaší výhrou proti New Jersey se dalo počítat :) jste v laufu a Devils neměli v bráně ani pořádného brankáře
Banda dementov, idiotov a primitivou, taku tragicku hru v nasom podani som uz davno nevidel, toto predcilo vsetky doterajsie "podarene" vystupenia, ved to nebol ani klub NHL ale spolok korculujucich alkoholikov po prepitej noci, na tento vykon nestaci ani slovo tragicky, Este si nepamatam, ze by som sa tesil, kedy skonci zapas WSH, ale dnes teda hej, kto to nevidel urcite neuveri a podla vysledku nesudte, lebo keby nemali NJD take drevo a Theodore jeden zo svojich zivotnych zapasov tak by bol vysledok 12:3 a to fakt neprehanam, dnes mala obrana tazko v pci, prejstou sa dohodli ze vzdy na zaciatku dostanu rychly gol, aby mal zapas vzruso a keby nebolo opat prvej lajny tak ideme zo sklopenymi usami domov. Ale takto to fakt nejde, nemozme stale hrat na jeden utok a o tej hre v obrane ani nehovorim. Zacinam mat pocit, ze sa mozme porovnavat asi tak len z klubi v JV divizii, vsetko ostatne je nad nase sily..
Inak ale ten co urcoval hviezdy zapasu musel byt velky fanusik NJ, lebo prvy bol Gionta, ktory mal az jeden gol, druhy Elias, s 2+1 a taky 5 bodovy Backstrom az tretou..
Tento zapas som pozeral aj napriek tomu,ze som rano isiel do prace.Ci lutujem??? Nie,....rad si pozriem kazdy zapas Caps,ale ten vcerajsi zapas bol z nasej strany fakt ubohy.Spokojny mozme byt akurat tak s bodom,kt. zaistil 1 sekundu pred koncom zapasu Oveckin.Theodor sa snazil,ale ked vam obrana vobec nepomaha,tak v branke by mohol stat aj Luongo a ani ten by dnes neodisiel naprazdno!!! Mozem povedat,ze NJ si vypracovali take mozno 3 golove sance,z kt. mohol padnut gol nebyt Thea...ale o goly Devils sme sa vlastne postarali my svojimi hrubkami.V dalsom zapase by som dal kludne priestor vsetkym obrancom z farmy.Ved preco nie? Horsie ako nasi ,,profici" nezahraju.Najma pri tom piatom gole,ked diabli ostrelovali Thea z kazdej strany (ten co to poxytal...aj so stastim),potom zrdka a ten gol uz jednoduxo musel prist....ved si tam s nami hrali BAGGO...a my sme nevedeli ,kde skor skocit ci neskocit.Jak prasa,ked ujde z xlieva a beha pojasene po dvore.To bol nas vcerajsi VYKON.
A k tym najazdom...z 3 ani 1 !!!
Kozlov so svojim ladnym krokom nosorozca tam ani nemusel ist...moja babca by s motykou spravila lepsiu fintu ako on.
Oveckin spravil to najjednoduxsie co sa dalo....strela medzi betony gol ale nepriniesla.
Gordon...dost som bol prekvapeny jeho nominaciou....ale spravil to,co som od neho ocakaval....NIC!!! To uz volil Bruce poslat Fleischmanna,Fehra ci Greena. :bitka3:
ZAVER: ,, Dufam,v lepsi zajtrasok! "
Dnes nas caka velmi tazky zapas.Tvrda hra kacerov nam rozhodne nesedi.Z poslednyx 10-ix stretnuti sme dokazali vyhrat len tri krat.Superovho brankara sme prekonali 17 krat,pricom inkasovanyx golov bolo podstatne viac 32.Bodik by som bral vsetkymi desiatimi,ale na to,ze v zostave bude zrejme xybat Fedorov a Semin v zadu Morrison to bude asi nad nase sily.A najma s tou nasou preslavenou obranou.Som zvedavy ako to dopadne.....len nex to nie je debakel!!!
:povzbudzovanie: Go Caps go go go :povzbudzovanie:
Hej hej..dnes to bude proti kacerom fakt tazke, ale mam takeho tusaka ze motyka vystreli :)
Som myslel, ze dnes mozme vyhrat, ale prave som sa dozvedel, ze do branky pojde Theodore, prve informacie zneli o Johnsonovi. Jednu vec nechapem, mate brankara ktory ma skvelu formu, je vyhlaseny aj za 3. hviezdu tyzdna, posledne zapasi pusti maximalne 2 goly, slabo sa zrani, vynecha 2 zapasi a uz nema sancu na navrat. Preco tam zase tlaci toho motaka? Ano zaraba 4,5 mil. ale to nieje dovod, na prvom mieste by mal byt tym, ale u nas nejak casto sledujem preferovanie istych zrovna nie moc kvalitne podavanych vykonov niektorych hokejistov. Fakt tomu nerozumiem, mi to pripada v inych tymoch, nemas formu? sedis, u nas, nemas formu? Nevadi..hras dalej a zaberas miesto lepsim :(
Pre zaujimavost..pozeral som si % statistiku golmanov:
Johnson 8z 93,12% celkovo 7 v tabulke
Theodore 11z 89,00% celkovo 50 v tabulke

A v branke opat Theo..nejake rozumne vysvetlenie? :sad2:
Výborně.... :clap: :clap: :clap:

Je to tam..... :good: :good: :good: :yahoo: :yahoo:

DUCKS - CAPITALS 4:6

Theo nepředvedl žádné zázraky, ale na vítězství to stačilo... :yes: :yes: :yes:

Bohužel zápas nedohrál po tvrdém hitu Prongera Mike Green.... :verysad: :verysad: :verysad:

Doufejme, že bude do zítřejšího zápasu na ledě králů fit.... :yes: :yes:
Tak gratulace k vyhre Capitalisti :D Prave jsem dorazil z prace, hledam vysledek a malem me porazilo, dostat doma 6 kousku je poradna ostuda :thumbsdown: Musim se podivat na highlits co jsme to tam vyvadeli, ale prohravat v 8.minute 0-3 mluvi za vse... Navic v Honda Center hrajeme posledni dobou hrozne at uz konecne vyrazime na nejaky trip, trebas na vychod ten minuly nam vysel skvele :yes:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS