Lehner byl hrac tydne a lepsi nez plesoun je uz i krom toho nejaky ten patek.. Vychytal jim 3 zapasy v rade, kde chytnul vic nez jen 2 tutovky..
S touhle prohrou sice nema plesoun nic, nicmene jsem presvedcen ze Lehner by minimalne jeden ze dvou wraparoundu do stavu 0:2 mel.. I tak by to bylo jedno, Sens byli hrozni a jeden gol plusminus na tom nic nemenil. Ale do budoucna by meli popremyslet nad golmanem no.1, nic vic nic min..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Celkove ta formace MacArthur-Turris-Ryan hraje fantastickej hokej zapas za zapasem, ale zbytek teamu Ottawy az na par vyjimek je proste odpad.. Spezza, Michalek, special teams, obrana
Pritom tam maj ten (uspesny) team jako loni, akorat se zdravym Spezzou, Karlssonem a jsou doplneni o vyborne hrajicich Ryana s MacArthurem.. Neco je spatne.
Atlantik » 24 Dec 2013, 14:24 píše:mam toho uz dost, co zapas to zraneni.
Zdá se mi to, nebo Anderson konečně začíná nalézat formu z minulý sezony?
Už jsem tomu ani nevěřil.
Je hezký vidět, že už to na sebe umí vzít i takovej Ziba, o Turrisovi se to dávno vědělo. Jinak i přes poslední akci se mi zas nelíbil Karlsson, i na svý poměry až moc kazí a dozádu je klasicky marnej, nic na tom nemění ten gól na 3:1, co udělal. Michálek zas celkem mimo, už by se mohl před olympiádou trochu rozjet, jestli se ho teda Lojza chystá vzít...
No ani bych nečekal, že dvě výhry za sebou v tak těžkejch zápasech přijdou zrovna v době, kdy jsou zraněný stálice Spezza a Phillips.
Je hezký vidět, že už to na sebe umí vzít i takovej Ziba, o Turrisovi se to dávno vědělo. Jinak i přes poslední akci se mi zas nelíbil Karlsson, i na svý poměry až moc kazí a dozádu je klasicky marnej, nic na tom nemění ten gól na 3:1, co udělal. Michálek zas celkem mimo, už by se mohl před olympiádou trochu rozjet, jestli se ho teda Lojza chystá vzít...
No ani bych nečekal, že dvě výhry za sebou v tak těžkejch zápasech přijdou zrovna v době, kdy jsou zraněný stálice Spezza a Phillips.
Lebo má problémy aj v útoku? Lebo zem je guľatá?mt-svk » Štv Mar 06, 2014 6:30 pm píše:Nech mi niekto vysvetli, naco je ottawe Hemsky, ak ma problemy s obranou?
Ich aktualnejsi problem je obrana a nie utok. Hoci ja si myslim, ze bol brany k Spezzovi, aj ked si myslim, ze Ottawa by sa ho mala cim skor zbavit.Joe S. píše:Lebo má problémy aj v útoku? Lebo zem je guľatá?mt-svk » Štv Mar 06, 2014 6:30 pm píše:Nech mi niekto vysvetli, naco je ottawe Hemsky, ak ma problemy s obranou?
Každý hráč co dokáže dávat goly a branky připravovat jednoznačně pomůže. Že Ottawa mohla posílit koncepče lépe je věc jiná, ale přišel prakticky zadarmo, takže ani tady nevidím problém. Ke všemu takový hráč pomůže celé organizaci i mimo led, protože takové monenty táhnou lidi na stadiony, k obrazovkám, do obchodů, nebo dokonce přitahnou zcela nové fanoušky. Není moc krásnějších momentů v hokeji, než tyto kouzla... I já se díky Hemskému na Ottawu rád podívám a nemá to nic společného stím, že je to Čech. V nhl patří mezi nejzábavnější a nejšikovnější hráče 1on1 a je vždy radost sledovat co vymyslí, proto jsem byl zklamaný, co se sním děje v
Edmontonu. Hemský je jednoznačný přínost pro Ottawu..
Edmontonu. Hemský je jednoznačný přínost pro Ottawu..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé