Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Plesoun chytil 2 totalni tutovky a cely dve tretiny daval sanci na dobry vysledek.
Lehner byl hrac tydne a lepsi nez plesoun je uz i krom toho nejaky ten patek.. Vychytal jim 3 zapasy v rade, kde chytnul vic nez jen 2 tutovky..

S touhle prohrou sice nema plesoun nic, nicmene jsem presvedcen ze Lehner by minimalne jeden ze dvou wraparoundu do stavu 0:2 mel.. I tak by to bylo jedno, Sens byli hrozni a jeden gol plusminus na tom nic nemenil. Ale do budoucna by meli popremyslet nad golmanem no.1, nic vic nic min..
Karlssonov ice time proti PHI 33:47, ten chlap neschadza z ladu
ina oslabovkova paradicka od MacArthur_a

Celkove ta formace MacArthur-Turris-Ryan hraje fantastickej hokej zapas za zapasem, ale zbytek teamu Ottawy az na par vyjimek je proste odpad.. Spezza, Michalek, special teams, obrana :thumbsdown: Pritom tam maj ten (uspesny) team jako loni, akorat se zdravym Spezzou, Karlssonem a jsou doplneni o vyborne hrajicich Ryana s MacArthurem.. Neco je spatne.
taky Plesoun tiez vyrazne zaostava
Obrázek

Treti(e) dresy Ottawy sú krajšie než štandardné. :| :thumbsup:
Mne sa tiez velmi pacia, neviem konrketne ze co, ale su pohľadné a velmi dobre vyzeraju na lade....
2 tucnaky jednou ranou :giggle: (aj ked Dupuis z toho vyviazol este celkom solidne)
Az na to ze ten hit byl tak nizkej, ze v podstate Crosbyho hitoval na koleno.. A s Dupuisem to vubec nevypada dobre.. Nevim, mam toho uz dost, co zapas to zraneni.
Atlantik » 24 Dec 2013, 14:24 píše:mam toho uz dost, co zapas to zraneni.
Obrázek
Obrázek

Zebra down! :giggle: :ref:
Vidim v tom cisty umysel :-D
Tohle nemá chybu! :lol2:
Zdá se mi to, nebo Anderson konečně začíná nalézat formu z minulý sezony? :shock: Už jsem tomu ani nevěřil. :)

Je hezký vidět, že už to na sebe umí vzít i takovej Ziba, o Turrisovi se to dávno vědělo. Jinak i přes poslední akci se mi zas nelíbil Karlsson, i na svý poměry až moc kazí a dozádu je klasicky marnej, nic na tom nemění ten gól na 3:1, co udělal. Michálek zas celkem mimo, už by se mohl před olympiádou trochu rozjet, jestli se ho teda Lojza chystá vzít...

No ani bych nečekal, že dvě výhry za sebou v tak těžkejch zápasech přijdou zrovna v době, kdy jsou zraněný stálice Spezza a Phillips.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Karlsson :wub:
Cory Conacher na waiveru.. Tak to je docela sranda, protože Bishop se v Tampě prosadil dokonale. :|
Nech mi niekto vysvetli, naco je ottawe Hemsky, ak ma problemy s obranou?
mt-svk » Štv Mar 06, 2014 6:30 pm píše:Nech mi niekto vysvetli, naco je ottawe Hemsky, ak ma problemy s obranou?
Lebo má problémy aj v útoku? Lebo zem je guľatá?
Joe S. píše:
mt-svk » Štv Mar 06, 2014 6:30 pm píše:Nech mi niekto vysvetli, naco je ottawe Hemsky, ak ma problemy s obranou?
Lebo má problémy aj v útoku? Lebo zem je guľatá?
Ich aktualnejsi problem je obrana a nie utok. Hoci ja si myslim, ze bol brany k Spezzovi, aj ked si myslim, ze Ottawa by sa ho mala cim skor zbavit.
Hemský už 4 asistence.. :klobuk: Prostě, Hemský>Voráček :jn:
Tak Hemský ukazuje, že hokej hrát rozhodně nezapoměl, že výměna z EDM pro něj byla spásou, Jeho dnešní gol bude jistě patřit do TOP 10 sezony. Nááádhera :slintac:

problemom je to, ze to Ottawe moc nepomoze :cry:
Každý hráč co dokáže dávat goly a branky připravovat jednoznačně pomůže. Že Ottawa mohla posílit koncepče lépe je věc jiná, ale přišel prakticky zadarmo, takže ani tady nevidím problém. Ke všemu takový hráč pomůže celé organizaci i mimo led, protože takové monenty táhnou lidi na stadiony, k obrazovkám, do obchodů, nebo dokonce přitahnou zcela nové fanoušky. Není moc krásnějších momentů v hokeji, než tyto kouzla... I já se díky Hemskému na Ottawu rád podívám a nemá to nic společného stím, že je to Čech. V nhl patří mezi nejzábavnější a nejšikovnější hráče 1on1 a je vždy radost sledovat co vymyslí, proto jsem byl zklamaný, co se sním děje v
Edmontonu. Hemský je jednoznačný přínost pro Ottawu..
Nj hlavne doma hrá Ottawa príšerne, posledných 5 zápasov prehrali a naposledy porazili doma tesne Buffalo.. Chudáci diváci, mali by im vracať vstupné a tipérom by mali vrátit vklady :jn: ako je možné že nedajú ani unavenú tampu :slap: .
Ale ten Hemského gol bol parádny :thumbsup:
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS