Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Florida Panthers - San Jose Sharks 3:2

Tak jsem si dnes pustil záznam zápasu se Sharks.. A musím říct, objektivně vzato že Sharks nepředvedli "nic". Ano, je sice hezké, že měli 54 střel ale drtivá většina střel šla do Luongova hrudníku a ten si tak musel pohlídat jen poskakující kotouč před ním. Druhá věc.. byli jsme o dost aktivnějším týmem v bruslení. Sharks si tam jezdili jak na veřejném bruslení a jen stříleli odkud se dalo. Uznávám, že 54 střel je hodně, nicméně, na ty "tutovky" to bylo vyrovnané. :wink: První třetina nepřinesla lautr nic a byl to absolutně nezáživný hokej.. Vše začalo až od druhé třetiny a přesilovky Sharks, ve které nejprve padla tyčka po střele Marleaua a následně i šťastný gól Havláta po všelijakých odrazech a sraženích. Nicméně, pak přišly 2 velké šance naší strany. Nejprve Brad Boyes šikovně vybojoval puk a v obležení obránců Sharks si jej přikopl před sebe a pálil z první. Pohledná akce nicméně, mířil nad. Druhá, o dost zajímavější šance přišla o chvíli později, když akrobatickým zákrokem vychytal Wilsona Niemi. V půlce druhé třetiny pak přišly naše 2 rychlé branky. Při té první Pirriho jsme měli štěstí, protože puk se odrazil od brusle Niemiho, druhá branka Howdena, co přišla vzápětí ale šla na bedra Sharks, kteří k bránění přistupovali jak sněhuláci.. V závěru třetiny pak ještě navíšil Upshall. Sharks v této třetině vyjma šance Boyela, který dostal solidní křižnou přihrávku od Kennedyho nepředvedli nic a jen nastřelovaly puky na branku. No třetí třetina už byla jasně v podání Sharks. tam už byly i dobré tutovky a gól, co prostě musel přijít (Brent Burns).. Luongo ustál tlak, který hlavně ke konci byl extrémní. Couture, Pavelski, Marleau a Thornton to tam motali.. Nicméně, nemohu si odpustit, většina střel jak jsem řekl šla přímo do brankáře. Takže s čistým svědomím mohu říct, že výhra zasloužená. Hrát jenom jednu třetinu se nevyplácí. :fucker2: Samozřejmě, musím uznat že štěstí dnes bylo spíše na naší straně. :)
"Kevin Dineen named head coach of Canada's National Men's Under-18 Team
Trevor Letowski and Gord Murphy named assistant coaches" Tak nechť se daří! :)
Florida Panthers - Anahaim Ducks 2:6

Tohle byla komedie od první minuty. Ta první třetina se ještě dala. Solidně jsme se do Anahaimu i opřeli nicméně.. Ta naše obrana, to je k pláči. Dnes naším nejlepším hráčem Trocheck. Celkově se ten kluk zápas od zápasu zlepšuje a musím dát opožděně za pravdu flájerovi Loganovi, který v něm viděl větší potenciál než já. Zatímco na začátcích ztrácel puky a bránil otřesně. Po těch rozkoukávacích zápasech se neskutečně zvedl v defenzivě (ano, občas ty hrubky ještě dělá). Nicméně, dnes byl na vše krátký i on, protože obrana se rozhodla, že bránit nebude. Není potřeba tu rozvádět šance zápasu, Anahaim byl o parník lepší a hrál jako tým, co chce dosáhnout úspěchu. Každá jejich lajna byla lepší jak naše. Ve finále to dopadlo tedy 6 banány v naší brance a mohlo to být i víc (např. Perryho jednoruč, co těsně neskončila gólem). Dnes za nás odehrál snad nejhorší zápas sezóny Campbell. To bylo neskutečný!! Jestli se blbě vyspal nebo co to sakra bylo. Hlavně ta komedie u 4? gólu, kdy se zamotal před brankou a nebyl schopný ani puk odpálit pryč. Místo toho do něj nesmyslně kopnul. Během druhé třetiny pak ještě jednou dělal to své spinarama a ztratil při něm kotouč. No měl jsem z něj nervy na dranc. Další případ byl Robak.. Tak jak jsem si přál, aby dostával prostor v áčku si teď přeju, aby se vyměnil s Petrovicem.Neskutečná kuželka dnes. Obcházel jej snad každý. Zápas se ale nedá hodnotit zcela jasně. Asi suckujeme aby jsme měli lepší pozici pro draft, což chápu. Nicméně, já jakožto zastánce boje do posledního zápasu jsem si dnes prošel malým peklem. Jsem na Anahaim strašně zvědav v PO. :klobuk:
"Mikeu Santosovi nebude prodloužena smlouva na funkci asistenta generálního manažera Floridy, kterou zastával od července 2010. Santos byl zároveň generálním manažerem záložního týmu Panterů v San Antoniu. O jeho práci se podělí další z asistentů GM Eric Joyce a ředitel oddělení pro hokejové operace Mike Dixon."

Prostě Erik.. Hodí jej na brankáře a pak jde do něj bušit. :slap: Zápas jsem neviděl, stačil mi sestřih utkání, abych si udělal obrázek..

"Roberto Luongo suffered an upper-body injury and lasted just 20 minutes in Thursday's 3-0 loss to the Hurricanes."
Nesouhlasim. Nemam rad , kdyz hrac s pukem jede na branu takovym zpusobem, ze je jasne, ze nedokaze zastavit, nebo se vyhnout. Samozrejme ze kolize s obrancem muze zpusobit ze zastaveni je obtizne, ale s tim musi pocitat.
Urcite ho na brankare nehodil.
Pro me chyba Dvoraka.
Ano, máš pravdu Andy, řekl jsem to dost nepřesně. Když jsem si to teď s odstupem času pustil znovu, tak to už také beru spíše jako chybu Dvořáka. :) Už je ze mě cítit ta frustrace proher... Nechť už je všemu konec.
Trocheck je frajer. Byl to nejlepší hráč WJC, nejlepší hráč OHL v loňský sezoně. možná kolem něj není takový humbuk jako kolem Barkova nebo Huberdeaua, ale pro mě je na podobný úrovni jako oni a myslím že právě on s Barkovem budou ti, kteří vás potáhnout nahoru. Jistě, má ještě spoustu mezer, ale to má většina mladých hráčů, a já pevně věřím že na nich zapracuje a bude zase lepším hokejistou ... co udělal v posledním (nebo předposledním?) zápase při těch nájezdech, to byla zase parádička :thumbsup:
Tallon se nedávno v jednom kanadském rádiu zmínil, že Erika Gudbransona jednou vidí jako případného kapitána týmu "is likely going to be the captain of our team some day."

Gudbranson na to:"Those are great words to hear from Dale. That was pretty cool, but to me it's just about what you do on the ice, it's what you do in the dressing room. I think it starts now. The environment here needs to change. We need to become winners here. I think for these last nine games pushing ourselves to the limit and going out and playing well, playing hard, playing together, is going to be a huge factor for next year."

Samozřejmě i pro mě to je logická volba. Už sem to tu jednou nakousl, ten kluk se jako lídr chová na ledě i mimo něj. Vede charitativní akce, na ledě se nebrání za spoluhráče postavit. Na střídačce často k spoluhráčům promlouvá. Když dostal A na dres, hned jsem si toho začal všímat. Budu rád, když jednou převezme C po Edovi, který naopak už nemá jako vůdce týmu moc co dát skrz ta zranění. Jinak, v rozhovoru byla dále zmíněna Erikova produktivita. Je tomu bohužel tak, ale směrem dopředu je bídný. Nicméně, ne každý lídr musí nutně sbírat stovku bodů za sezónu. A právě obětavost a schopnost čelit tvrdým ranám soupeře je pro mě jeden z důvodů, proč volit právě jeho. (tím druhým je samozřejmě ten důvod, že po odchodu Weisse je to můj nejoblíbenější Panter). Uvidíme uvidíme, ale na další sezónu, kdy naše veterány nahradí mladíci z farmy, co se letos v NHL rozkoukávají se těším. :)
Obrázek

Nová maska Dana Ellise, který by měl dnes nastoupit proti Devils. Dnes nesmíme darovat ani bod! :)
Dnes sem si trošku zapátral po draftových výběrech Floridy a .. trošku jsem se zarazil. Vlastně, Žádný náš draftovaný hráč u nás pořádně neprorazil až na světlé výjimky (namátkou Weiss, Bouwmeester, Horton.). Naopak, seznam těch nepovedených je obstojně dlouhý. Vybral jsem si pět výběrů, které byly snad největší propadáky v nedlouhé historii.

5.) Anthony Stewart

Jako 25. hráče jsme si v prvním kole vytáhli urostlého kanadského křídelníka. To, že ze Stewarta byl jen stín onoho hráče, kterým se měl stát je už věc druhá. Stewart nejen že nezvládl přechod do NHL, on se pořádně neuchytil ani v AHL! Zpočátku tak dostával šanci v prvním týmu sporadicky a když už ji dostal, nijak nepřekvapil. Po čtyřech neúplných sezónách jsme jej poslali o dům dál. První rok po výměně se prosadil obstojně v kádru tehdejší Atlanty (39) bodů, o rok později už však v dresu Caroliny nasbíral jen bodů 20. Místo Stewarta byly na onom draftu v tu dobu stále volní hráči jako Patrice Bergeron, Loui Eriksson, Corey Perry či Shea Weber. :slap:

4.) Denis Shvidki

Další provar. 12. hráč draftu roku 1999. 76 zápasů v NHL (vše v našem dresu) a pouhých 25 bodů. Přitom před draftem v juniorské lize překonal hranici 100 bodů! Energetické křídlo nemělo dost silnou vůli a pracovní morálku a i přesto, že si na pár zápasů zahrál vedle hráčů jako P. Bure a V. Kozlov, nebodoval. Jeho laxní přístup nicméně nezůstal jen u nás. Po NHL to zkoušel i v KHL a v německé DEL. Nikde nevydržel déle jak dvě sezóny. Ještě minulý rok pak nastupoval za druholigový Heilbronner Falken.. V témže draftu, kde se "hvězdy" rodily až v pozdějších kolech byli draftování například Henrik Zetterberg, Ryan Miller, Mike Comrie či Martin Havlát!

3.) Kenndal McArdle

Jeden z nejhorších výběrů vůbec. Hvězda WHL a klubu Moose Jaw Warriors Kenndal McArdle je dalším z dlouhé řady talentů, kteří i přes velmi dobré fyzické parametry a předpoklady neobstál. Podobně jako Stewart se neprosadil ani v nižší AHL. McArdle byl dobrý kamarád Stewarta a možná i to způsobilo, že se absolutně v NHL neprosadil a udělal si tak nálepku maximálně promrhaného talentu. Přitom jej tvořila směsice dobrých vlastností (Rychlost, agilita, střela zápěstím, fyzické parametry a agrese). Po tradu do Winnipegu dostal poslední šanci, nicméně ani tu se neprosadil. 42 zápasů a pouhé 3 body! Po tradu Luonga kdekdo čekal v draft Tuukka Raska, který byl shodou okolností vybrán hned po tomto levém křídle. Yandle, Letang, Šťastný, Quick byli vybráni po něm..

2.) Mike Brown

Mike Brown.. bitkař, který neodehrál za Panthers ani jeden zápas! Tady je to jasný provar spíše z něčeho jiného. Brown byl údajně draftován POUZE pro ochranu Pavla Bureho a vedení už předem vědělo, že nikdy nebude lámat bodové rekordy. Přesto na něj ukázali už v prvním kole jako na celkově 20. hráče draftu 1997. Nakonec pak Brown stejně odehrál převážnou část své NEhokejové kariéry v AHL v dresu Springfieldu, než byl vytrejdován do Anahaimu, kde dostal pár menších šancí. 34 zápasů a 3 body. Na draftu byl pro podobný účel např. Brenden Morrow. Jak dojemné a smutné.

1.) Petr Tatíček

9. hráč draftu 2002. Suverén. 3 zápasy, 0 bodů, problémy s kouči a manažmentem. Už po jeho draftu bylo jasné, že s Tatíčkem to nebude snadné. Přechod do AHL se mu nedařil. Nedokázal se prosadit a navíc se často hádal s koučem, který jej po nepovedených zápasech přeřazoval do 3./4. lajny. Tento truc trval až do roku 2005, kdy dostal před tradem šanci ve třech zápasech. Poté měl mít údajně pohovor s manažerem týmu, kterému prý oznámil, že Panthers dál odmítá nastupovat a chce být vytrejdován. Stalo se tak a skončil na farmě Pens. V NHL nicméně dlouho nevydržel a po jednoroční štaci v Kladně se usadil ve švýcarské lize. Nedávno napadl rozhodčího, za což obdržel od disciplinární komise trest na sedm zápasů a pokutu 1500 franků. Netřeba jmenovat, co lepšího na draftu bylo.. :slap:

Dallas Stars - Florida Panthers 2:3

Neuvěřitelné.. Doteď nevěřím svým očím. Zápas, který měl 2 strany mince. Tou první je první třetina, kterou také začnu. V té měli Stars jednoznačnou převahu a jediná vážná akce bylo sólo Scotta Gomeze, který se nádherně prokličkoval před branku a ještě senzačně nahrál do "tutovky" Butlerovi, který to spálil. První gól jinak jasná hrubica Kulikova, který zase (po kolikáte letos už?) chyboval při rozehrávce.. Benn to pak krásně poslal v brejku k tyčce. Následovalo asi 5 přesilových her Stars. Máme nejhorší oslabení nicméně!! Nicméně, v posledních zápasech se zlepšujeme (ubráněno 16/17 v posledních 6ti zápasech). Tento zápas budíž too důkazem. Z 6ti jsme inkasovali jen jednou a to po hrubici Gudbransona, který špatně NEvyhodil puk. V další PP nás Stars doslova zavřeli v našem obraném pásmu a bušili do nás jak jen to šlo. Málem přidali i další gól, když Upshall opět zle vyhodil. Jenže v polovině utkání se něco zlomilo. V čase 28:20 nastřeloval Gudbranson puk před branku a tečí se prosadil právě Upshall. Od té doby jsme do konce třetiny dominovali. Lítali jsme po ledě, bojovali u mantinelů (např. Trocheck rozmáznul Daleyho u mantinelu), dělali si se Stars co jsme chtěli.. nastřelili jsme 2 tyče a měli jsme snad 5 velkých šancí ke skórování. Druhý gól nakonec přidal Pirri. Ve třetím dějství se naopak inciciativy ujal soupeř a začal do nás bušit on, ale Luongo nás i za pomocí tyčky držel zuby nehty! Navíc se nám se štěstím podařilo vstřelit gól a získat 2 body, které nám sice nepomohou, ale zdramatizují boje o poslední wild card..
Jovanovskimu slusne preplo, hned jsem si vzpomnel na Bertuzziho...
#FlaPanthers Nick Bjugstad sets #NHL record for the least amount of points for a team leader with 38.
:giggle:
:neviem: Už aby pověsil brusle na hřebík.. Já už pomalu vyhlížím nového kapitána týmu. Příští sezónu nejspíš odehrajeme bez kapitána a tu následnou by C měl dostat Gudbranson.

Jinak to bodování. Fantomas se tu směje nicméně. Tým prochází přestavbou. Barkov, který by dle mého jinak interní bodování klubu vyhrál se zranil. Rekord to je nehezký, bohužel je třeba se dívat na tuto sezónu pouze z pohledu výhledu do boudoucna, což například já dělám. Na rozdíl od Edmontonu se mi totiž výběry v draftu líbí. Nevolili jsme na draftu žádné ofenzivní superhvězdy, takže ani v budoucnu nečekám trhání rekordů v bodování. Nicméně se mi tým s výhledem do budoucna pozdává. Máme směsici talentovaných hráčů do všech herních činností. Bjugstad, Trocheck, Barkov, Huberdeau, Gudbranson, Howden, Pirri, Petrovic, Shore, Matheson, Grimaldi, Robak.. Samozřejmě, není nikde jistota, že hráči svůj potenciál naplní. Tallon však své výběry volil rozumně a před ofenzivním skillem dával přednost pracovní morálce. Věřím, že kluci se semknou jako tým a každý z nich ze sebe vydá maximum. Tuhle sezónu.. možná i tu příští hold není potřeba brát vážně. Až poté dojde na lámání chleba.
Redy píše:Jovanovskimu slusne preplo, hned jsem si vzpomnel na Bertuzziho...
Naša škola :wink2: , tak ako aj Cooke, Ruutu, Burrows, Ohlyho sekera na Koivua :paperbag:
fantomas píše:
#FlaPanthers Nick Bjugstad sets #NHL record for the least amount of points for a team leader with 38.
:giggle:
Tak to je ozaj bieda, ale na druhej strane Bjugstad prekvapil, nečakal som že to vyhrá zrovna on. Guddy ako to vidíš do dalšej sezony? môže to Nick ešte zlepšiť? alebo toto bola len náhoda a ťažil z toho že chýbal Barkov? A má ešte Hubi nato aby patril k top hráčom? alebo po tejto katastrofálnej sezone to tak už nevidíš.
Tak Bjugstad v sobě něco má. Na univerzitě zvládal 20 branek. Střelu má dobrou o tom žádná. Horší to už je s tou technikou. Sem tam něco pěkného předvede, jako třeba proti Detroitu ale jinak se jeden na jednoho absolutně neprosazuje. Defenzíva taky není jeho silná stránka přesto by se s ním v budoucnu mělo počítat na pozici třetího centra. Těch 40 bodů by s ideálními spoluhráči dávat mohl. V tom bych problém neviděl ale více bych od něj teda nečekal. Jako záskok do prvních dvou útoků OK ale ne na dlouhou dobu. Spíš bych řekl, že letos těžil z toho, že Barkov byl out a dostával tak jeho minuty. Samozřejmě, ta produktivita je zkreslená jelikož jednoho dvacetibrankového střelce. Druhá věc pak je, že půlka týmu hrála celou sezónu pi*u.

Huberdeau.. já nwm, po zranění se vrátil docela ve formě. Byl to zase ten starý dobrý Huberdeau z minulé sezóny. Kličkoval, rval se o puk, tahal to.. přihrával, střílel. O 100% zlepšení. Já si myslím, že letos to je jen nepovedená sezóna a v té další už to bude OK. Je to zároveň i moje zbožné přání protože bez něj je ta ofenzíva ta tam. Třeba dnes co jsem koukal tak byl náš nejnebezpečnější hráč a jako jediný s Trocheckem se prosazoval při hře 1 on 1. Uvidíme. Nad ním jsem hůl nezlomil.

Nad kým jsem ji však asi definitivně zlomil je Kulikov. To je něco tak příšerného! Včera to byla doslova mašina na turnovery (což je ostatně celou sezónu). Takový hráč nemůže hrát top minuty a ještě proti nejlepším lajnám soupeře. On umí velice dobře bránit. To ano ale rozehrává jak ****. A to doslova. Včera jen v první třetině dvě nahrávky na hůl soupeře a z té první byla i vedoucí branka Columbusu. Já fakt nevím, co se s ním stalo. Nikdy takhle blbě nehrál.. On má přednosti stát se parádním bekem. Bruslení špica, hra do těla špica, obranná hra špica, střela špica, poziční hra taky není vůbec zlá.. ale ty rozehrávky.. To jsem ještě neviděl. I v AHL bych našel lepší beky, co umějí rozehrát. A to on v tomhle ještě dva roky zpět exceloval a například na modré při PP si dovolil spinarama a následně zadovkou nahrával (tohle předvedl proti Tampě, kdy takhle nahrál na gól Fleischmannovi). Nwm..

Hlavní teď je, sehnat střelce. A to klidně dva. To je nás největší problém. Pak by se taky měla obměnit obrana. vyházet ty dřeva jako Jovanovski či Olsen a nechat hrát Mathesona, Robaka a Petrovice. Například Petrovic hrál letos velice dobře. Robák už se do toho taky dostává. Olsen je nafouknutá bublina. Všechny ty zázraky co zkreslují jeho výkony u nás zažil po přestupu po boku Gudbransona. Jinak je to naprostý průměrák. Spíše 7. bek.
Harvey Fialkov ‏@hfialkov 15m
Tallon said Horachek did a “fine job,’’ and “everybody has the right to come back” hmmm. #FlaPanthers

Harvey Fialkov ‏@hfialkov 15m
Tallon certainly didn’t overdo his praise for Horachek. I’d say 70-30 he doesn’t return. #FlaPanthers

Thomas Drance ‏@ThomasDrance 11m
Panthers would be stupid, stupid, stupid to let Horachek walk after the job he did this season imo.

Hope_Smoke ‏@Hope_Smoke 10m
@ThomasDrance Dreger speculated last week that he's not sure Florida retains him. Suggested Carlyle replaces him next year.

Tallon :thumbsdown:
No moment. To je zase přehnané ne? Horachek opravdu hru zlepšil.. Ale že by udělal díru do světa? To tedy ne.. Vždyť PP a PK jsme hráli šíleně.. Zlepšili jsme se při hře 5 na 5 a dostávali méně branek. Jenže za to Dineen nemohl. Po vyřazení z PO totiž Dineen dostal nakázáno (a byl to údajně dokonce i Tallon), že má hru otevřít a začít hrát ofenzivní hokej. A to se nám hrubě nevyvedlo. Letošní sezónu se v tom pokračovalo. Nwm, jestli Dineen chtěl, aby se hrálo původním stylem (myslím ten defenzivní, co nám po deseti letech přinesl PO), ale hráli jsme stále otevřený hokej a dostávali příděly banánů. Pak přišel Horachek. Dostal "volnou" ruku a začal hrát systém, který vycházel z defenzívy a "vylepšil" jej o střílení na branku z každé pozice. Tím chci říct. Žádný mistr taktik to není.. Sympatie, které k němu mám samozřejmě touží po tom, aby jej Tallon (u kterého mám blbého tucha, že tak nějak rozkazuje všem, co a jak bude) nechal koučovat i další ročník. Na druhou stranu.. druhá strana mého já si přeje, aby jsme na onen post dosadili někoho zkušenějšího. Osvědčenějšího. Ale když už Horachek ven, tak i jeho asistenti.. Letos nám totiž nefungovalo nic. :slap:
Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie 3h
By my math, there's 76.8% chance one of 5 teams in studio will go home with No. 1 pick. Or 23.2% they don't. #arithmetic

Strombone ‏@strombone1 2h
@TSNBobMcKenzie I'll slide you a five in a couple weeks when I see you. You know what to do!

Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie 18m
FLA wins draft lottery. Panthers have first pick in 2014 NHL draft.

Strombone ‏@strombone1 1m
@TSNBobMcKenzie geez Bob I was only kidding......You can get fired for something like that.......

:rofl: Luuuu.

No tak to som teda zvedavý ako to dopadne.
Nechapem ako moze tim co mal z poslednycb styroch rokov trikrat top 3 vyber dostat teraz znova celkovy prvy vyber. taketo timy by mali byt z loterie automaticky vyradene. Nie je mozne aby niekto zbieral uplnu spicku draftu styrikrat z piatich rokov a niekto napriklad ani raz.
mitch píše:Nechapem ako moze tim co mal z poslednycb styroch rokov trikrat top 3 vyber dostat teraz znova celkovy prvy vyber. taketo timy by mali byt z loterie automaticky vyradene. Nie je mozne aby niekto zbieral uplnu spicku draftu styrikrat z piatich rokov a niekto napriklad ani raz.
Furt lepší jak Edmonton :grc:
mitch píše:Nechapem ako moze tim co mal z poslednycb styroch rokov trikrat top 3 vyber dostat teraz znova celkovy prvy vyber. taketo timy by mali byt z loterie automaticky vyradene. Nie je mozne aby niekto zbieral uplnu spicku draftu styrikrat z piatich rokov a niekto napriklad ani raz.
Jo.. také z toho nejsem nadšený. A víš proč? Protože radši bych ten 1. pick měl minulý rok a měl v týmu Macka jak teď někoho z těch talentovaných chlapců. Letos mi to přijde jako hráči "druhého sledu". Tím druhým sledem mám na mysli hráče jako Yakupov, Nugent, Jordan Staal a já nwm co ještě. Macka považuji za TOP výběr jako Tavares, Stamkos či Crosby. 1. draft pick není prostě vše. Musí mít svou hodnotu a tu v něm letos tolik nevidím. Nwm, možná bych si měl ta jména na draftu lépe pročíst ale můj názor jsem psal výše. A jak sem už řekl.. klidně bych šel do draftu "až" jako 3. či 4. .. :|
IMO Florida bude silno uvazovat o Ekbladovi.
Kdybych byl fan Floridy, tak bych si rozhodně přál Ekblada. V žádném z těch útočníků (Reinhart, etc.) nevidím žádného future rozdílového hráče. :neviem:

Zatímco Ekblad me svoji hrou dost získal a jednou má na to být TOP Dman týmu. A klidně i být mezi to širší spičkou NHL mezi beky..
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA