Presne ten obrázok sa páči najviac aj mne

. Asi v blízkej dobe niekoho požiadam, aby mi spravil nejaké podobné podpisové obrázky.
S tým KTL tímom súhlasím. Časom určite niečo poriešime, ale teraz som dostal ponuku na dvojkolovú zmluvu v jednom z existujúcich tímov a prial som

. (Teda dostal som ju z viacerých, ale prial som až túto

) Ty si na tom ivan ako?
Už som tu to triko spomínal, že som si objednal dlhý rukáv a napísali mi že mi pošlú krátky, modré triko s originálnym logom. Ale takých by som chcel aspoň 6, na každý deň jedno okrem nedele jedno

.
V tabuľke je to extrém, Minesota a Anaheim nám dýchajú na krk, majú len o bodík menej a zápas k dobru. Problém je v tom, že Minesota hraje s Edmontonom, takže tu si moc nenavyberáme vhodnejšieho víťaza, lebo ani jeden ani druhý by nám nevyhovoval. Ja si myslím, že lepšie by asi bolo, keby vyhrala v riadnom hracom čase Minesota, síce by nás preskočila, ale EDM by nám neušiel. :ja_neviem:
No a Anaheim hraje s Phoenixom, ktorý dnes ukázal, že mieni hrať stále naplno

a súperom situáciu komplikovať. Tu je pre nás žiadanejšia prehra ANA.
Ešte som sa chcel vyjadriť ku našej divízii. To je nenormálne niečo.
Keď sa pozriete do tabuľky, zistíte, že St. Louis BLUES je tímom, ktorý bojuje o Play Off, je na hranici postupu so ziskom 75tich bodov a aj tak nám to stačí len na posledné miesto v divízii. Nech mi ešte niekto rozpráva o ťažkých divíziach. Priaznivci Atlantickej argumentujú, že mimo NYI je to najlepšia divízia so stálymi účastníkmi vo vyraďovacích bojoch a majú pravdu. Ale bolo by fajn, keby tento rok postúpila celá centrálna divízia. Neviem nakoľko je to možné a zaujímalo by ma, či sa to už niektorej divízii podarilo. :frajer2: