Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tímto vítazstvom nad kralmi sa udiali 3 dôlezite veci
1.Backstrom mal konecne shutout ked naposledy sme mali shutout len v uvode sezony
2.Gáborík dal uz svoj 200.gol za nás
3.Opet sme sa dostali na celo Severozapadnej divizie,ale stale to tam je natesno a definitivne istý ucastou v play off budem az ked sa vzdialime diviznim tímom
A dostal sancu i B.Pouliot na úkor zraneneho Belangera
1.Backstrom mal konecne shutout ked naposledy sme mali shutout len v uvode sezony
2.Gáborík dal uz svoj 200.gol za nás
3.Opet sme sa dostali na celo Severozapadnej divizie,ale stale to tam je natesno a definitivne istý ucastou v play off budem az ked sa vzdialime diviznim tímom
A dostal sancu i B.Pouliot na úkor zraneneho Belangera
v zapase Minnesoty v San Jose sa zranil Kurtis Foster a dokonca ho museli odnasat na nositkach
asi to bude zlomenina
ze by koniec sezony pre Kurtisa
ide vsak o to, ze sa zranil v suboji pri signalizovanom zakazanom uvolneni (sice ho vyhral, no to bola zrejme mala utecha)
aj komentatori to spominali, ze by sa to nestalo, keby aj v NHL plati bezdotykove zakazane uvolnenie, cim by sa predislo takymto zbytocnym zraneniam
WildCelt píše:v zapase Minnesoty v San Jose sa zranil Kurtis Foster
Foster sa porúčal k ľadu, kde zostal ležať 12 minút a pomáhať mu museli doktori. Do nemocnice sa dostal až za pomoci nosítok, pričom nohu mu museli zabandážovať. Podľa informácií má nohu zlomenú a sezóna sa pre neho skončila. "Je to veľká strata, hral svoj najlepší hokej," povedal kouč Wild Jacques Lemaire.

Nehoda sa stala v momente, keď Foster korčuľoval za odstreleným pukom z obrannej tretiny Sharks. Nasledovalo zakázané uvoľnenie, no Mitchell súboj tvrdo dohral a protihráča zranil.
Rovnaké pravidlo o "icingu" platilo aj v Česko-slovensku, no po tragickej smrti zlínskeho hokejistu Luďka Čajku (zápas sa hral v Košiciach, Čajka upadol po náraze do kómy a už sa neprebral) toto pravidlo zrušili a zakázané úvoľnenie sa píska v momente, keď puk prejde cez všetky čiary bez teču.
to hej, ale tieto su uplne zbytocne
toto nie je prve taketo zranenie a urcite ani posledne
ja mam taky pocit, ze sa o tom uz raz diskutovalo, aj som myslel, ze to uz bolo schvalene alebo to len skusali v priprave a napokon to nezmenili
neviem, ci sa toho NHL nechce proste vzdat, pretoze sa tym lisi zamorsky hokej od europskeho
mne osobne sa to paci, tie suboje medzi braniacim hracom a utocnikom v tychto situaciach (a este viac na PC
) ale ide o to, ze by sa tym predislo zbytocnym zraneniam
no ale, asi si budeme musiet pockat, kym sa niekto zabije
tak to bolo aj s ochrannymi sietami za zadnymi mantinelmi, tak by to bolo keby Zednik uz vonia fialky a tak to mozno bude, ked X si...
Zmenu by radi privítali viacerí tréneri aj hráči v zámorí, sú však aj opačné hlasy. "Je to jedna z vecí, ktoré sa môžu stať pri zakázanom uvoľnení. Fanúšikovia to však milujú," povedal tréner San Jose Ron Wilson.WildCelt píše:to hej, ale tieto su uplne zbytocnetoto nie je prve taketo zranenie a urcite ani posledne
ja mam taky pocit, ze sa o tom uz raz diskutovalo, aj som myslel, ze to uz bolo schvalene alebo to len skusali v priprave a napokon to nezmenili
Je pravdou, že fanúšikovia majú radi tvrdé nárazy, ale nie za cenu zdravia hráčov a predsa fanúšikovia nemôžu tvoriť pravidlá ligy.WildCelt píše:asi si budeme musiet pockat, kym sa niekto zabije![]()
![]()
![]()
Foster má 26 rokov a pred zranením bol na vrchole svojej doterajšej kariéry. Zlomenina ho vyradí minimálne do konca sezóny. Nič z toho však nemuselo byť, keby vedenie NHL uprednostnilo bezpečnosť hráčov pred záujmami fanúšikov. Alebo zmenu prinesie až fatálny úraz ako v prípade Čajku?... (pravda)
Velmi dobre radivojevic. pekna akcia aj s demitrom. Radivojevic ak by slusne bodoval moze byt uzitocny v playoff ako brnaiaci utok s nejakym golom za zapas. Wild ak chce uspiet v playoff tak sa nemsie spoliehat na hravov ako Demitra ale prave takych ako Fedoruk, Simon a aj Radivojevic.
divochov teraz cakaju 4 domace zapasy proti vsetkym diviznym rivalom
nehovorim, ze ich vsetky vyhraju
ale rozhodne maju vychodiskovu poziciu velmi dobru a pevne verim v ich vitazstvo v divizii
o playoff uz nepochybujem :frajer2: a v playoff sa uz tesim na nejakeho divizneho rivala
dufam, ze to bude niekto z ich divizie
Tak mozno predsa sa opet vratime k zelenej ferbe od buducej sezony,ale to su zatial len nieake prognozy a uz i na MB pripravili ako by mohli vyzerat nase dresy,mne sa to celkom páči,ale drviva vacsina tam ma radsej tú cervenu farbu.
Takto by mohla vyzerat nasa 3.sada dresov

alebo

Ostatne timy:
Takto by mohla vyzerat nasa 3.sada dresov

alebo

Ostatne timy:
To si asi mýliš z pred 2 rokov, vtedy používali letci aj oranžové dresy a hviezdy mali na drese svoje logo.
V tejto sezone sa 3. dresy vôbec nepoužívajú a PHI a DAL používajú doma tieto:

Vedel som že naše teoretické dresy opäť nenajdú velkú odozvu u ostatných, ale sú to typické farby pre ten tím a provinciu tak to chápem a navyše také dresy nikto nepoužíva mohlo by to byť originálne, určite by som chcel vidieť ako to vyzerá na hráčoch. No a proti tým Carolinským nechápem čo máš... kombinácia farieb podobne ako NJ super a logo je podla mna určite lepšie ako ten hurikán.
A znovuzavedenie 3. dresov je úplne zbytočné, tímy ich ajtak použijú len pár krát do roka, ide len o obchod..
Tieto príspevky sú skôr OT a mali by byť v téme NHL Dresy... Tak pridám aspoň niečo k Minnesote, náš brankár Luongo sa stal včera otcom dcéry s menom Gabriella Anna a prvé kroky z Floridy boli do Minnesoty kde sa pripojil k tímu a je šanca že dnes nastúpi, dúfam že vychytá víťazstvo pre dcérku
Tak s hokejom aký predvádzame posledné 3 zápasy nám nepomôže ani Luongo...po prvej tretine prehrávame 2:0.Minnesota zahrala dobre 2 presilovky, jednu využili a 2. gol strelili kráko po skončení druhej poč. výhody. My sme naopak v presilovkách bezzubí, v prvej sme ani raz nevystrelili, takmer sme dostali gol a v druhej to bolo trocha lepšie ale bez šancí.
V tejto sezone sa 3. dresy vôbec nepoužívajú a PHI a DAL používajú doma tieto:

Vedel som že naše teoretické dresy opäť nenajdú velkú odozvu u ostatných, ale sú to typické farby pre ten tím a provinciu tak to chápem a navyše také dresy nikto nepoužíva mohlo by to byť originálne, určite by som chcel vidieť ako to vyzerá na hráčoch. No a proti tým Carolinským nechápem čo máš... kombinácia farieb podobne ako NJ super a logo je podla mna určite lepšie ako ten hurikán.
A znovuzavedenie 3. dresov je úplne zbytočné, tímy ich ajtak použijú len pár krát do roka, ide len o obchod..
Tieto príspevky sú skôr OT a mali by byť v téme NHL Dresy... Tak pridám aspoň niečo k Minnesote, náš brankár Luongo sa stal včera otcom dcéry s menom Gabriella Anna a prvé kroky z Floridy boli do Minnesoty kde sa pripojil k tímu a je šanca že dnes nastúpi, dúfam že vychytá víťazstvo pre dcérku
Tak s hokejom aký predvádzame posledné 3 zápasy nám nepomôže ani Luongo...po prvej tretine prehrávame 2:0.Minnesota zahrala dobre 2 presilovky, jednu využili a 2. gol strelili kráko po skončení druhej poč. výhody. My sme naopak v presilovkách bezzubí, v prvej sme ani raz nevystrelili, takmer sme dostali gol a v druhej to bolo trocha lepšie ale bez šancí.
to som sa nesnazil dako najst dresy iba som pozeral nas MB a tam to bolo....primaprema píše:na jake strance ty dresy najdu?zajimavé navrhy dresu.....
4 : 0 
No tak neviem preco zatial nehra Parrish a zraneni neni.Postupne klesal z 3.do 4.utoku a teraz uz vobec nehra,ale aspon sa chopil sance talentovany Benoit Pouliot
1.tretina
Oba tímy mali po dvoch presilovkach a ako brat spominal tak fakt to bola hrôza z ich pohladu a dokonca i Koivu isiel najazd v oslabeni len Luongo to chytil,ale my sme obe presilovky zahrali slusne a jednu znich sme vyuzili ked sa paradne trafil Bouchard a bolo 1:0.Potom onedlho o 6.minut sa presadil uz tentokrat golovo Koivu po prihravke od Rolstona si spravil priestor a vymietol vinkel a bolo 2:0.Koivu ma zatial z 2 zapasov 1+4
2.tretina
hned v uvode sme isli sediet ked vylucil rozhodca Vorosa a tato presilovka vyzerala slubnejsie nez predchadzajuce,ale taktiez sa nevedeli na dlksiu dobu usadit.Potom prisla nasa presilovka v 8.minute a Gabby s Demom dobre drzali pasmo a potom Gabby prihral Burnsovi pomedzi kruhi a on sprvej strelil a puk presiel az za chrbat Luonga a bolo 3:0.O dalsich 5 minut prislo precislenie 2:1 a Gaborik prihral Fedorukovi,ktory bezproblemov zvysil uz na 4:0 a pre Luonga sa uz zapas skoncil ked isiel chytat Sanford.Este v zavere mal najazd Gaborik,ale tusim tesne netrafil.
3.tretina
Som si myslel ze uz sa to v pokoji dohra,ale mylil som sa ked sa strhlo v rozpeti 5-6 minut okolo 5 sarvatiek.Najskor Boogaard tvrdo hitol Bieksu a potom sa pustil Cowan do Boogaarda,ale na 4rany ho Boogaard zlozil potom o 5 minut tam po faule Burrowsa na Boucharda vznikla vacsia sarvatka medzi 4na4
Burns,Carney,Boogaard a Simon a za VAN Burrows,Cowan,Mciver a este jeden
V poslednej desat minutovke Nucks zabrali na tempe a mali viac vyraznejsich sanci na gol:Isbister,Sedinovci,Mciver a Pettinger
Este v poslednej minute Johnsson opeciatkoval tycku a hned mu znovu prihrali ale tentokrat bol pozorny Sanford a chytil do lapacky.Na konci este Mciver parkrat sácal do Gabbyho,ale potom tam dobehol Fedoruk a hned ho zlozil na lad.Predsa len uz mi ani tak moc nevadi ze uz mame viac tvrdasov,pretoze sa zídu na taketo podobne situacie....
Teraz nas budu cakat Avs a opet budeme na domacom lade a tusim uz teraz by malo byt PO definitivne iste
jj ale to hlavne i zato ze ked sa mnohí hraci zranili tak Lemaire musel poprehadzovat utoky a vytvoril celkom slusny 2.utok Rolton-Koivu-Radivojevic a dobre boduju skoro tak jak nazaciatku utok B-B-R preto ma Radivojevic uz viac bodov...chorche píše:Konecne zacal Radivojevic hrat hokej!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem