Anchorage Eagles
brankari:
tu som mal stastie ze za supera brankarai neodohrali 2 potrebne zapasy, takze som brankarske kategorie vyhral 6:0. ale od spokojnosti som mal rozhodne daleko. najma co sa kvalitativnych kategorii tyka - v 5 odohranych zapasoch GAA 3,86, SV% 83,8

navyse spolu len 83 zasahov, to je tiez na 5 zapasov pomerne malo
nespokojnost s brankarskou situaciou som sa rozhodol riesit trejdom - viac info nizsie
obrancovia:
potesil najma pitkanen: 1+2, +4, 11 striel, 9 blokov

spokojnost aj s charom: 2 PPG, 12 striel (najviac z teamu

), 7 hitov, 5 blokov
nesklamali: ekman-larsson, mottau
sklamali: hannan (uz som ho aj dropol, bol dobry iba na bloky, inak zbieral iba minusky

), phillips,
trochu ma brzdi suter na IR, ale nastastie nemalo by to byt vazne
utocnici:
najlepsim utocnikom bol prekvapujuco brad richadson - strelil hattrick coloradu, pridal aj asistenciu, +3 body a aj 7 hitov
nesklamal ani heatley (1+3 vsetko PP) a koivu (0+3, +3, 30 FW)
priemerne zahrali hossa (2+0, -1, aspon ze 11 striel), connolly (2+0, +1) aj dalsi
sklamali: kunitz, od ktoreho ocakavam viac ako len 1 asistenciu a 3 strely a 6 hitov, a aj coloradski jones (0+1) a galiardi (0+0)
zmeny:
po 2 odohranych zapasoch sa ukazali niektore slabiny mojho teamu, najma na brankarskom poste a tiez na buly a v PP (okrem mikka koivu to bolo na buly slabe). tieto problemy som sa pokusil vyriesit angazovanim halaka a spezzu. halak je v st.louis bezkonkurencnou jednotkou, takze minimalne 2 zapasy za tyzden by mal mat iste, okrem toho zatial podava velmi dobre vykony aj co sa kvalitativnych stats tyka. od spezzu (ked sa vylieci - je momentalne DTD) si slubujem aspon bod na zapas, vacsinu z nich v presilovkach a urcite posini moj team aj na buly
za tuto dvojicu som obetoval az stvoricu hracov - z branky sa porucal tragicky niemi, ktory v uvode sezony strasne sklamal (necakal som zazraky co sa vykonov tyka, ale aspon vitazstva urcite

), a z utoku odisla hned trojica hracov - prijemne prekvapenie uvodu sezony tomas kopecky, center buffala tim connolly a na city som TT-mu zahral chrisom thorburnom z atlanty

co sa kanadskych bodov tyka, zrejme tymto trejdom nieco stracam, ale islo mi najma o posilnenie brankarskeho postu a tym padom som s trejdom velmi spokojny