Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Ivan píše:Sa dosmejes ked nahra 30 bodov :razzi:
Lenže ja nahrám viac :frajer2:. :smile03: .
Tak chalani, dnes to bolo perfektne.
Ja - 25
Zigy - 15
George - 16
Barrki - ako vzdy najmenej -10 :D

Kanterko, ked som tak pozeral kolko ste nahrali vy, tak mam taky pocit ze sa mozno neudrzite ani v najlepsej 5.
Ivan píše: Kanterko, ked som tak pozeral kolko ste nahrali vy, tak mam taky pocit ze sa mozno neudrzite ani v najlepsej 5.
Ja viem :D.
Super vykon korytnacky. Sme jasne prvi. :clap: Perfektne nam toto kolo vyslo , aj ked chvilu bola kriza ale potom som sa prebudil a uz to islo.( samochvala smrdi, viem :D ). Teraz len pokracovat v dobrych vykonoch...

GO TURTLES GO GO GO :box: :cinka:

P.S. : Vsetci ste pozvany na oslavy :oslava: . Barrki plati :D ( mas to u nas GM :good: )
Tak chlapci, nakoniec nam to vyslo, klobuk dole :yes: Sme prvi a ziskali sme cenne body, teraz len udrzat tento bodovany trend a nezaspat dalsie kola na vavrinoch, aby sme nemuseli bojovat o play-off do poslednej chvile, tak ako vlani :) Hoci mne sa toto kolo nevydarilo, tak g.e.or.g.e nas potiahol, a tiez Ivan (ten si tuto pochvalu vynutil pod hrozbou fyzickeho utoku na moju osobu) :D Takze som rad korytnacky ze sa nam tak dari, GO TURTLES GO :clap:
nemam co by som povedal..
46 bodov v sobotu hovori za vsetko.
poslednych par dni sme sa v tabulke navzajom preskakovali, zial v sobotku ste boli najlepsi v celej ktl..
hadam sa vam vrati forma z pred 2 rokov..
Nechcely sme byt stale na prvom mieste, treba aj fanusikov trochu postresovat, ale v sobotu sme uz museli zabrat, a bolo to aj vidno. A teraz nas caka tazky super Cassovia wariors, vytaz vychodu, ale hadam vytazi zapadu neprehraju, co myslite?
Po dohadoch ci som onemel alebo nie prichadzam povedat ze nie neonememl:Dlen mi je tipovanie prednejsie ako kvakanie:) (co niektorym na tomto fore je prednejsie kvakanie :-P ) chcel by som vyjadrit maximalne potesenie s prvym kolom...ci uz v celkovej tabukle alebo individualnymi darilo sa nam na oboch frontoch :) len tak dalej panciere :good:
Ivan píše: P.S. : Vsetci ste pozvany na oslavy :oslava: . Barrki plati :D ( mas to u nas GM :good: )
Aj ja chcem ísť, pretože som bol súčasťou mužstva počas jedného kola a play-off :D .
Pokojne kanter, najprv oslavime v Brne a potom v PD, mozes sa pridat kedykolvek. Sa mi doniesli chyry, ze barrki toho nakupil tolko, ze mozeme chlastat aj tyzden, uz sa tesim. :oslava: :oslava: :oslava:
Mam taky zly pocit, ze sme zase prehrali. 14:13 ak sa nemylil.
Ivan - 6
george- 4
Barkki- 2 :bitka3:
zigy - 7

Uz sa treba zobudit po tych oslavach a zacat hrat.
Ty chruno mal som 5 bodov :D
barrki dnes si ta beriem do parady a budem ta osobne branit :hit:
Prijimam vyzvu :D
barrki píše:Prijimam vyzvu :D
Ty co prijimas, chod sa po tej opici radsej vyspat. Dnes nenastupis! :D
ku*va Ivan, ja ti v utorok tak na*ebem po tej chriape... ja ze ked budes brat tie sedativa tak sa ukludnis ale ty nic :D
Ale klud Barrki. Kopni do seba este jeden poldeci a bude ti lepsie. Asi potrebujes vyrovnat hladinu :D ... Dnes si teda zober volno, aj tak by si zavadzal na lade :lol2: . A kym si toto precitas, tak ja sa idem pobalit, lebo toto je asi na vyhadzov ako ta poznam :D
Dnes sme vyhrali 16:14. Ale bolo to otrasne s nasej strany
JA- 0 :oops: :-P
George- 0
Zigy- 7
Barkki- 9 :good:

teraz mi inak vynada a este ma aj vysmeje zm*d jeden :D
Ivan píše:Dnes sme vyhrali 16:14. Ale bolo to otrasne s nasej strany
JA- 0 :oops: :-P
George- 0
Zigy- 7
Barkki- 9 :good:

teraz mi inak vynada a este ma aj vysmeje zm*d jeden :D
No Ivan tak dnes si sa opat raz ukazal vo svojom typickom svetle... Velke reci a ho*no z toho :D Ale nemyslis ze nula je hanba aj na teba? Este jedna nula v tomto kole a naozaj balis kufre :fucker:

P.S.: A tiez by si sa mohol naucit ako sa pise moj nick :bitka3:
Raz sa ti zadari a uz si riadni sef, co? Take gulove ty bunko :fucker: . Nie vzdy sa mi zadari, teraz mam krizu, musim sa jej nejak zbavit. A uz viem aj ako :oslava: .
Ach jaj, toto kolo je strasna bieda. Ak to tak to pojde dalej, tak budeme bez bodov a co je horsie, ten ma*or x-men skonci pred nami. Tak sa pustime do nich !!! :bitka3: :box:
Tak do toho chlapi.Dnes nemáte ani najmenšiu šancu proti nám.Nedarí sa vám a dnes dostanete riadny výprask. :D
Však treba sa trošku vyhecovať.Držte sa!
Snivaj dalej, sa budete schovavat po tom vyprasku :bitka3: . A ja to beriem ako hecovacku, to len tvoj GM by zase odpisal nejaku uplnu kravinu :lol2: :rocker: GO TURTLES GO :rocker:
:skodoradostny: 0b :skodoradostny2: Milý Ivanko máte to za 0b, takže máte prd makoví :razzi: :giggle: :haha3: :butt: A mi máme 3b :ejha: :dance2: Jaj či fajne chutí výhra a hlavne nad vami. Tak ten ma*or, ako si ma nazval x-men aj, keď x-men tu ni už nieje to si asi mýliš, ale to jedno...tak ten ma*or pomohol vyhrať nad vašim týmom. Toľko ponižovaniia voči mojej osobi to sa vám, len opláca a ešte, len bude, takže zatial dovi...a možno nabudúce vyhráte :moj: ... keď poprší a naschne. :razzi: Prečo by som ja rozčuľoval nad tebou veď najlepší protiútok je súperova zbran, ako ty nedáš pokoj a podpichávaš a tak aj ja budem, ale ja budem, len keď budem mať na to dôvod nie, ako ty za každú somorany, ale to jedno hlavne že máme 3b :clap:

GO FD GO :povzbudzovanie: :groupwave: :dance:
Tebe to uz ozaj preskakuje v tej hlave? Si odporujes stale, sa uvedom co pises. Najprv tvrdis ze ta PT nezaujima a hned nato pises, ze toto vytaztvo ti robi väcsiu radost, kedze je nad nami. A preco si doteraz nic nepisal? Ty pises, len ked vyhravate, umenie je podpichovat este pred poznanim vysledku. A ked ta idem trochu podpichnut tak hend pises uplne debiliny. Ty toto beres az prilis vazne. CHOD SA DAT LIECIT !!!
A este jedno som chcel, tak mame nulu alebo prd makovy? :D
A pre mna budes nadalej len ten sprosty x-men. Nic viac, nic menej. (teda menej mozno)
GO PT GO :clap:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS