Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Do 4. kola ideme s nezmenenov zostavou. Cibula predĺženie zmluvy do konca sezóny. Dopočul som sa aj také, že tu mal niekto záujem o Cibula :dup: . K tomu, len tak v skratke. Cibulove miesto je tuto v tomto tíme a len tak ľahko sa nedá zvábiť inému tímu. Samozrejme ak chceš Cibula odísť tak kľudne choď nebudme tu ja nikoho držať na silu a podobne končí ti po tomto kole zmvula tak si môžeš ísť kam chceš. Ak chceš ty ja ti predlžujem zmluvu do konca sezóny, al eak ty nechceš a chceš ísť do iného tímu s ktorým si myslíš, že sa do PO tak nech sa páči. Nieže vezmeš tak, že mi jedno ak pôjdeš a podobne ty vieš, že pre teba tu je miesto vždy. ?á, tarez také čudné aj dni tak možno aj preto takáto reakcia. Ja to berem tak, že s Cibuľom ak ak sa raz rozhodneme podniknúť nejaké kroky napr. odchod s tímu tak pôjdeme spoločne, alebo aj spoločne skončíme aj s tipovaním. Do 4. koal cchem s vami ešte prbrať nejakú taktiku a plán, ktorého sa možno budeme držať. Takže Badhed do zajtra si spojazdni icq a ty buď tiež Cibula na icq a s Paľom to preberem osobne. Ak náhodou by ste ty Badhed nebol na icq tak ťa staktikou oboznámim a povieš čo, ako ty na to jo? Bude sa to skôr týkať mňa počas celého kola čo chcem robiť a čo vy na to poviete teda. Ja by som cchel už zotrvať s touto zostavou, ako sme teraz do konca sezóny čiže už žiadne zmeny aj keď nám pôjde aj keď nie. Néjde veď zas tak veľmi o veľa aj keď som sklamaný s týchto našich výsledkov posledne dni odflakujem to s tipovaním, ale to sa 4 zmení.
palkovk píše:Rado,stredu,stvrtok a piatok tak ako sme sa dohodli.Zajtra odchadzam do Ciech.Tak zatial
Jasne Pali. :wink: Počas tých dní čo budeš sa to vyjasní a dá všetko do poriadku. Už som obvolal pár chlapíkov a ten buzer... sa má... :D Nechaj na mňa ja sa o všetko postarám :lol: :lol: :lol: :D už aký lol som ni Paľo? :D

Majte sa chlapi. A myslite na to čo máme v podpise aký text.
Zdravim ta IXO , nho ano zaujem prisiel , a poviem ti takto , zakladnu cast dobojujem v time SC som tu najdlhsie z timov a je ti fajne kolektiv , nece sa mi odtialto preto tu dkonca zakladnej casti zostavam , a vsak , ak ti nebude vadit , ze ak nahodou nepostupime do PO a po zakladnej casti sa mi ozve tim ktory v PO bude tak aspon na hostovanie teda dokonca PO by som rad isiel k nim zabojovat o vyhru .....no skratka neco podobne ako Hossa z Atlanty do Pitsburghu , atlanta nepostupila tak na PO pretsupil do Pitsburghu a dotziahli to az do finale , teda takymto nejakym sposobom by som cel postupovat ak nahodou nepostupime do PO , ak ti to teda ovsem vadit nebude ......ja to odkazem aj tim co mali o man zaujem a podpbne , takze takto Ixo dobre ?? moze byt ???
Takto Cibula ak ti ja dám zmluvu na 3. kola tak to bude do konca sezónya neviem či už bude potom možné, že prípadne ak nám ujde to PO tak či môžeš ísť inde neviem, aké sú pravidla. Viem, že min rok. ak ak mal típer s tímom zmluvu do konca sezóny a jeho tím postupil do PO predlžovala s amu automaticky zmluva aj na PO tak neviem ja ti vravim pekne ak ccheš chod inde aspon si zahras PO bo u nas si nebude a ak chceš takéto robit čo si mi napísal tut že po tom ze nepostupime pojdes do ineho timu ak to pravdla dovolia tak chod radsej teraz prec nechem mat take ako bol afi minuli rok ten sa tiez takto od na sodisiel bol v play off pdobna situcia keby neni pali v tíme tk kašlem už na toto vseštko lebo je to len trápoenia z našej stranya všetko je asi z a mna. Bo som na hovn.. GM a všetko ti vravim ešte raz ak to chas takto mas to vyhutane tak chod teraz prec radsej a ak ches ozaj play off ist po vyhru tak sa ozaj zdekuj vravim ti to ako kamaos ja uz daco potom doriesim
Nie ja neuteciem z potapajucej sa lode a nenecham nas ani na pospas a vobec to nieje kvoli tebe skratka nam nejde a s tym nic nenarobime....nie neskoncis s tym , pojdes dalej jasne ...a ak to nepojde tak ako som cel tak smola nebudem hrat PO no ale ja SC len tak neopustim v tazkj chvili
Ale ty nie ale ja rozhodnem nad tebou a už včera ked si mi pisla tak som vedle bolo vydno ze by si chel zmenu ist do ineho timu necham si to premyslet ak aj ked si kamos je dost mozne ze nepojdes s nami do 4. kola bud eto len pre tvoje dobre tym sa trapi mozno skusim este nieco aj ty potrebues uz zmenu skoro rok si unas a zatial veky k.... bude to mozno aj tak dobre necham si to rozmyslet zajtra poviem co ako ale skor to bude tak ze pojdes inde
ODMIETAM BYT VYHODENY !!!!! :D
:butt: Sam si vcer anaznacoval aj tak take a dnes aj tot s tym po ze by si siela jedno z druhym si tu od zaciatku ale tak co raz aj tak by prisla zmena ja sam tiez neviem ale mozno to ozaj bude tak leosie je o teba zaujem velky asi ja ako GM ta pustam a nech sa stebou dohodnutu ak mi najdu za teba bahradu do 4. kola tam ta pustim takze kto mal o teb azaujem nec sam i ozve PM dohodneme sa
NEJDEM NIKAM A TIM TO HASNE A VER ZE AK MA VYMENIS TAK TIM DRUHYM TIMOM NEPOMOZEM .......ESTE NA TO NEMAM
Ale mas ale pojdes ak sa ozvu GM o teba zaujemcova a daju mi niekoho tak ides bud pojdes ty, alebo ja skoncil som s tymto uz
nemozes ksoncit , SC bdu bez GM teda zaniknu a to ja dopustit nestem !!!!
No tak to budes viest ti a bodka a tym padok keby neni palo v time tak to aj tak urobim ale v time cchem otmto ostat len za Pala, ale ozaj Cibi rataj stym ak sami niekto ozve dnes abo zajtra PM a ponukne mi dakoho za teba ides
ja nemozem byt GM bo ja ot nezvladnem a NEJDME NIKAM !!! povedal som ez az ked zacne PO
Ale to mozes sit uz teraz ako potom nemar rad take ze ak nepojde do po ty zbupkas potom inde abudes v play off ami nic bud vsetci nic alebo tak chod radsej teraz ved ty pojdes teraz het
Tho nema zmysel :(........pekny vanocny darcek !!!! idem off
ixo to nemyslíš vážně že chceš propustit nejlepšího tipera který dává týmu nejvíce bodů :shock: jen kvůli tomu že by chtěl když se do PO nedostanete pomoct jinému týmu který by v tom PO byl,já když se do PO nedostanem což doufám že se nestane :modlenie: tak jsem ochotný poslat mé tipery na hostování aby si vyskoušeli PO za jiný tým,pokud by měl o ně někdo zájem. :yes:
Popřemýšlej o tom. :smile03:
PRED ZACIATKOM 6. KOLA SA UZATVARAJU SUPISKY, VYMENY MEDZI 6. KOLOM A PLAYOFF UZ NIE SU MOZNE :!:
WildCelt píše:PRED ZACIATKOM 6. KOLA SA UZATVARAJU SUPISKY, VYMENY MEDZI 6. KOLOM A PLAYOFF UZ NIE SU MOZNE :!:
aha,dík za připomenutí :wink:
Zhrnieme si to trochu. 3. kolá do konca základnej časti a 3. kolá už odohraté. Počet bodov, ktorý zatial máme je 0 a to znamená, že účasť v PO je zatiaľ nám veľmi vzdialená a nereálna. Čo spraviť, aby tento tím sa dostal do PO. Jednoznačne počas týchto 3. kôl čo nás čakajú musíme v každom kole čo najlepšie zabodovať, ale ani to nám nezaručí účasť v PO ak aj tieto 3. kolá dobre zabodujeme, lebo niektorí súperi už majú dobre nahraté body. Samozrejme šanca tu na účasť v PO je, len to chce asi viac bojovnosti a hlavne si viac veriť, ako predošlé kolá. Dnes teda vstupujeme do 4. kola, takže do toho silný krokodýli držme sa. :smile03: :povzbudzovanie:
Tak chlapi nechcem to zas zakríknuť, ako s minule s Cibulovov formou ale zatiaľ to máme dobre rozbehnúte. Treba aj naďalej takto pokračovať a hlavne si treba veriť, že máme na to PO a nič nás nesmie rozhodiť. Paľo tebe som to dobre rozohral tak trebe v tom zotrvať. Ozaj Paľo potrebujeme tvoju formu z 1. kola. Ešte dnes sa tipuje a potom už, len od 26 zas. Chcel by som Vám chlapi popriať Šťastné a veselé Vianoce. :smile03: Nech sa Vám hlavné splní čo si, želáte, alebo ste si želali a tiež si odychnite počas sviatkov, ale netreba zas zanedbať tipovanie. :wink: Tak sa majte zatiaľ dobre Chlapi. :frajer2:
ObrázekObrázek
Chlapi prajem vám príjemné sviatky,veľa darčekov,rodinnú pohodu.Moje body nahral Rado,takže jemu vďaka za to,že máme toľko bodov.A vám samozrejme.Rozdiely su tesné.Po každom kole môžeme sa dostať do čela, ale i klesnúť na samé dno.Tak sa držte.Majte sa
Chlapi dnes sme podali skoro najlepší výkon spomedzi všetkých tímov. :) Dobrá tímová práca, parádny výkon 34b. :taptap: Hádam sa nám už bude takto dariť aj naďalej a už tie slabé výkony, ktoré sme mali v min. kolách nás už opustili. Som rád, že som mohol nahrať toľko bodov pre tým a tiež som rád, že Badhed pomohol svojim výkonom tímu. Dobrá práca Badhed v noci sme vytvorili spolu dobrú dvojicu v útoku, ale nám to tam padalo čo? :) Badhed snaď ti tento výkon pomohol k tomu, aby si sa prebudil k tvojim starým super výkon a snaď sa tiež staneš ťahúňom tímu. :roll: Dneska všetci proste parádny výkon som spokojný. :thumbsup: Sme si dali takýto darček na Vianoce. :yahoo: Zas to netreba prehnať s pochvalami a tak,ale proste nebudeme, len písať, keď sa nedarí, treba aj keď sa darí vtedy hlavné písať. Je treba, aby sme sa burcovali, hecovali, podporovali a výsledky dobré prídu, lebo tento tím na to má. Dobre chaloši ešte raz dnes a zajtra sa netipuje tipujeme až 26. :frajer2: Po Vianociach pokračujeme v takýchto výsledkoch. GO SC GO :povzbudzovanie: :groupwave:
Musím vás pochváliť chlapi,najviac si zaslúži Rado.Toto kolo ti ide.Tých 19 bodov bola paráda.Teraz nasledujú dni,keď sa hra veľa zápasov.V nich treba bodovať naplno,aby sme sa udržali na čele.Nám pomôže už len to,ak skončíme na prvých miestach.Piate miesto nám nestačí.Ešte raz pochvala pre tím SC!!!
Presne tak, ako napísal palkovk nám pomôže už, len to ak skončíme na prvých miestach. Rozdieli medzi miestami sú minimálne a stačí jeden nepodarený deň, jedno zaváhanie a sme mimo hry a to si nesmieme dopustiť. :!: :!: :!: Teraz sa nám darí a treba to využiť pokiaľ to, len pôjde. Musíme si narobiť náskok pred súpermi dostatočný a potom si môžme dovoliť aj to zaváhanie ak nám jeden, pár dni nevydá, ale teraz proste nemôžme poľaviť :!: :!: :!: Inač Paľo vieš, ako tipujem NHL bez tých uložených zápasov v exeli veď ty vieš čo. Som to zmazal, aby ma to nemílilo, ale teraz ide do tuhého potreboval by som to, mohol by si mi to zaslať na mail a napísať kedy si to naposledy aktualizoval. :) Inač som aj zabudol ty si v pokroku rozbil aj ten mešec či to tvoj otec? Mama niečo minule spomínala, ale aj ty si sem niečo písal ak sa nemýlim. Dobre chlapi zajtra zase sa tipuje tak sa držte. :frajer2: :box:
no uz som vam sem dal nove logo. Dufam ze je to to spravne.
Rado poslal som ti na atlas mail s tymi subormi.Aktualizované sú k 23.12.Teda su tam vsetky zapasy.Ten mesec som vyhral.Bolo to 1441 Sk.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES