Do 4. kola ideme s nezmenenov zostavou. Cibula predĺženie zmluvy do konca sezóny. Dopočul som sa aj také, že tu mal niekto záujem o Cibula
. K tomu, len tak v skratke. Cibulove miesto je tuto v tomto tíme a len tak ľahko sa nedá zvábiť inému tímu. Samozrejme ak chceš Cibula odísť tak kľudne choď nebudme tu ja nikoho držať na silu a podobne končí ti po tomto kole zmvula tak si môžeš ísť kam chceš. Ak chceš ty ja ti predlžujem zmluvu do konca sezóny, al eak ty nechceš a chceš ísť do iného tímu s ktorým si myslíš, že sa do PO tak nech sa páči. Nieže vezmeš tak, že mi jedno ak pôjdeš a podobne ty vieš, že pre teba tu je miesto vždy. ?á, tarez také čudné aj dni tak možno aj preto takáto reakcia. Ja to berem tak, že s Cibuľom ak ak sa raz rozhodneme podniknúť nejaké kroky napr. odchod s tímu tak pôjdeme spoločne, alebo aj spoločne skončíme aj s tipovaním. Do 4. koal cchem s vami ešte prbrať nejakú taktiku a plán, ktorého sa možno budeme držať. Takže Badhed do zajtra si spojazdni icq a ty buď tiež Cibula na icq a s Paľom to preberem osobne. Ak náhodou by ste ty Badhed nebol na icq tak ťa staktikou oboznámim a povieš čo, ako ty na to jo? Bude sa to skôr týkať mňa počas celého kola čo chcem robiť a čo vy na to poviete teda. Ja by som cchel už zotrvať s touto zostavou, ako sme teraz do konca sezóny čiže už žiadne zmeny aj keď nám pôjde aj keď nie. Néjde veď zas tak veľmi o veľa aj keď som sklamaný s týchto našich výsledkov posledne dni odflakujem to s tipovaním, ale to sa 4 zmení.
Počas tých dní čo budeš sa to vyjasní a dá všetko do poriadku. Už som obvolal pár chlapíkov a ten buzer... sa má...
Nechaj na mňa ja sa o všetko postarám
už aký lol som ni Paľo?
Majte sa chlapi. A myslite na to čo máme v podpise aký text.
Jasne Pali.palkovk píše:Rado,stredu,stvrtok a piatok tak ako sme sa dohodli.Zajtra odchadzam do Ciech.Tak zatial
Majte sa chlapi. A myslite na to čo máme v podpise aký text.