Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

petrik píše:
Ohlund píše:Ja som zabudol natipovať :hroza: a pritom som tu bol včera viackrát ... Ale ked vidím tie výsledky tak o moc som neprišiel a s velkou pravdepodobnostou by som vychytal shutout..
stava sa, pohoda. ja uz som mal strach ci to nebude nieco vazne s tvojim compom...
Túto sezonu by som už mal neako dokončiť, ešte stále robí problemy ale už mám neaké fígle jak ho nakopnúť... stačí ked vydrží do konca sezony.
Dnes by to mala byť dalšia výhra a znovu sme začali zápasové kolo dobre :thumbsup: , ešte stále verím že by sme mohli v 1. kole PO oddychovať. :-P
Ohlund píše:
petrik píše:
Ohlund píše:Ja som zabudol natipovať :hroza: a pritom som tu bol včera viackrát ... Ale ked vidím tie výsledky tak o moc som neprišiel a s velkou pravdepodobnostou by som vychytal shutout..
stava sa, pohoda. ja uz som mal strach ci to nebude nieco vazne s tvojim compom...
Túto sezonu by som už mal neako dokončiť, ešte stále robí problemy ale už mám neaké fígle jak ho nakopnúť... stačí ked vydrží do konca sezony.
Dnes by to mala byť dalšia výhra a znovu sme začali zápasové kolo dobre :thumbsup: , ešte stále verím že by sme mohli v 1. kole PO oddychovať. :-P
samozrejme sanca zije :yes: keby sa nam do konca tohto kola darilo aspon tak ako doteraz...
posledne dva dni nam celkom vysli, skoda ze vcera sa k tvojmu paradnemu vykonu este niekto nepridal, dnes sme "zabrali" dvaja a hned to bolo o inom :thumbsup:
posnazme sa najlepsie ako vieme a uvidime ako to nakoniec dopadne :twisted:
tak ak som sa neofajcil tak dnes by sme vo dvojici mali uhrat aspon bodik za prehru po predlzeni :good:
dufajme ze Ohlund s Minnesotom cez vikend comp rozchodia... (alebo aspon do PO :modlenie: )
Dva týždne mi ten komp išiel ešte dobre a ked už napíšem že to "mám pod kontrolou" tak samozrejme na druhý den mi odišiel nadobro :hroza: .
Ale počas tohto týždne som už aspon zistil kde je chyba, v pondelok dám objednať novú dosku a dúfam že už niekedy v polovici budúceho týždna by som to dal dokopy a mohol sa naplno vrátit aj k vyhodnoteniu (alebo skúsim niečo vykúzliť už zajtra ráno?)... ale pri mojom štastí radšej nič neslubujem :ja_neviem: .
Dnes som rozchodil aspon taký starší šrot...
Ohlund píše:Dva týždne mi ten komp išiel ešte dobre a ked už napíšem že to "mám pod kontrolou" tak samozrejme na druhý den mi odišiel nadobro :hroza: .
Ale počas tohto týždne som už aspon zistil kde je chyba, v pondelok dám objednať novú dosku a dúfam že už niekedy v polovici budúceho týždna by som to dal dokopy a mohol sa naplno vrátit aj k vyhodnoteniu (alebo skúsim niečo vykúzliť už zajtra ráno?)... ale pri mojom štastí radšej nič neslubujem :ja_neviem: .
Dnes som rozchodil aspon taký starší šrot...
:wave: :yahoo: :clap: :scare: :wave: :yahoo: :clap: :scare: :good: :good: :good: :hop:
tak ta vasa nestastna vynutena pauza nas nejako "vyhodila zo sedla" a nejak sa nam nedari donho opat naskocit... po slubnom zaciatku kola sa v poslednych dnoch dost trapime :P
nastastie v tomto kole nam prakticky uz o nic nejde, takze si luxus slabsej formy mozeme dovolit. ale uz iba niekolko dni - playoff klope na dvere a tam to uz musime rozbalit naplno :!: :povzbudzovanie:
takze navrhujem cez vikend poriadne zresetovat hlavy :oslava: , urobit za ZC hrubu ciaru a vrhnut sa na najdolezitejsiu cast sezony :yes:
tak dnes nam to vypukne. predpokladam ze Vam starym harcovnikom uz nemusim vysvetlovat kde a ako sa tipuje PO, ze mame vlastne tipovacie temy ako aj po minule roky a podobne ;)
takze nam vsetkym len zazelam good luck :good:
povedal som si ze najazdy necham v abecednom poradi, je to konieckoncov aj tak vzdy len o nahode... (to len aby ste si potom nemysleli ze som zabudol urcit poradie ;) ) :D
tak to vyzera ze na odplatu s kentakmi si budeme musiet este minimalne rok pockat, v druhom kole skrizime hokejky s cepiho red devils :box:
tak mame za sebou dalsiu sezonu a ako tradicne by som na zaver rad podakoval celemu teamu za celosezonnu poctivu tipersku robotu :good: opat sa v tomto smere nemame za co hanbit, dokonca sa nam aj podarilo zastavit tu postupnost kazdorocne sa zhorsujucich vysledkov.
sice sme zase skoncili v 2. kole ako aj vlani, ale aspon sme dosiahli o 2 vitazne zapasy viac :-P
3. miesto v konferencii po ZC je tiez velmi dobry vysledok :thumbsup:

tak ako aj po minule roky plati ze ak pred buducou sezonou nepocitite neodolatelnu tuzbu po zmene teamu, u mna mate vsetci flek isty ;) it is up to you ;)
have a nice holliday, see you in september :ahoj:
teda vy riadne slapete v ET..asi by sme mali urobit dopingove kontroly :hmm:
arek píše:teda vy riadne slapete v ET..asi by sme mali urobit dopingove kontroly :hmm:
my si hrame vlastny turnaj... :D a nasrali ste ma s tym ze moje vykony su sklamanim, tak som to zacal brat vaznejsie :D

este v teame prehodnotime ci pojdeme naplno aj PO (resp. ci nam bude stat zato podat vykon dostatocny na vitazstvo - naplno pri takejto konkurencii urcite nebude treba ist) alebo to tam niekomu blahosklonne darujeme a pred zaciatkom ostrej ligy si doprajeme o par dni volna navyse... :hmm:
petrik píše:
arek píše:teda vy riadne slapete v ET..asi by sme mali urobit dopingove kontroly :hmm:
my si hrame vlastny turnaj... :D a nasrali ste ma s tym ze moje vykony su sklamanim, tak som to zacal brat vaznejsie :D

este v teame prehodnotime ci pojdeme naplno aj PO (resp. ci nam bude stat zato podat vykon dostatocny na vitazstvo - naplno pri takejto konkurencii urcite nebude treba ist) alebo to tam niekomu blahosklonne darujeme a pred zaciatkom ostrej ligy si doprajeme o par dni volna navyse... :hmm:
len aby sa ti tie velke reci nevypomstili vo stvrtfinale :fucker2:
arek píše:
petrik píše:

len aby sa ti tie velke reci nevypomstili vo stvrtfinale :fucker2:
ved som si prave pripravil podu aby som potom mohol povedat ze sme to vypustili kvoli volnu navyse :D
voľno navyše?? ani nie, keď sa hrá aj o umiestnenie :lol2:
Joe S. píše:voľno navyše?? ani nie, keď sa hrá aj o umiestnenie :lol2:
pfff - kto nas prinuti? :bee:
arek píše:len aby sa ti tie velke reci nevypomstili vo stvrtfinale
8)
arek píše:
arek píše:len aby sa ti tie velke reci nevypomstili vo stvrtfinale
8)
:fucker:
diky celemu timu za vyborne vykony a vysledky na pripravnom turnaji Elite trophy. :serus: pomyselny titul sme sice prenechali inym, ale mne pre dobry pocit staci fakt ze sme boli vramci turnaja bezkonkurencne najlepsi, co je sympaticky prislub do novej sezony. dufam ze nam rovnaka forma vydrzi co najdlhsie. a ocenujem aj to ze sme sa vsetci styria o uspech pricinili rovnakym dielom, nikto nevycnieval ani nezaostaval :thumbsup:
dnes este nic neriesiaci zapas o 5. miesto, ucast v nom je dobrovolna, kto chce moze radsej zvolit oddych a regeneraciu (phillipo s tym zacal uz o den skor :D). do zaciatku sezony velim inak rozchod, ale na prvy den sezony 6.10. vas vsetkych cakam pripravenych v plnej sile a top forme!
petrik píše:dnes este nic neriesiaci zapas o 5. miesto, ucast v nom je dobrovolna, kto chce moze radsej zvolit oddych a regeneraciu
to nie je prilis pekne gesto voci nasmu timu :dole:
arek píše:
petrik píše:dnes este nic neriesiaci zapas o 5. miesto, ucast v nom je dobrovolna, kto chce moze radsej zvolit oddych a regeneraciu
to nie je prilis pekne gesto voci nasmu timu :dole:
neberte to zase osobne, nema to nic spolocne s tym proti komu hrame :D
je to predsa priprava kde sa nie vsetky zapasy hraju naplno ;) minimalne ja dnes urcite nastupim, tak sa snazte aby som vas neporazil sam ;)
Musím říct, že i když jde jen o přípravu, je pro nás pocta vyřadit tak silného soupeře. :) :thumbsup:
Azizek píše:Musím říct, že i když jde jen o přípravu, je pro nás pocta vyřadit tak silného soupeře. :) :thumbsup:
tak dik :)
Azizek píše:Musím říct, že i když jde jen o přípravu, je pro nás pocta vyřadit tak silného soupeře. :) :thumbsup:
To bola menšia odplata za minuloročné PO. Ja sa musím v sezone dosť zlepšiť lebo to bola bieda, ale potešilo ma ako sa darilo tímu a hlavne pipovi s petrikom. :thumbsup:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG