Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

neuveritelne, z tolkych zapasov som spravil 0 :sok: este, ze ste to kolegovia po mne zalepili :good:
Fortune píše:neuveritelne, z tolkych zapasov som spravil 0 :sok: este, ze ste to kolegovia po mne zalepili :good:
aspoň vidieť že aj to sa dá... nič to, body máme, takže pohoda. Večer som si to prezrel a mali sme to pekne rozhodené a poistené všetky možnosti na väčšinu zápasov, čo je super. Tak si to predstavujem. :yes:
Takže ja osobne ti ani nemám čo vytknúť, ideme ďalej :wink2:
dnes pekne takticky zvladnute, my sme to prehrali hned prvym zapasom a uz ste nam nedali najmensiu sancu to dobehnut :klobuk_dole:
mali sme viac šťastia... :wink2:
no mtf ... dnes jsme to s exem zavřeli na nulku :oops: :roll: a i přesto ta série pokračuje :sok:
výborně Walte a Fortune :tlap: :poklona2: :taptap:
Fakt neskutočná séria :sok: :poklona2: , polovica kola a stále bez straty bodu, myslím že už ste blízko aj k vytvoreniu nového rekordu KTL, kolko to mali RD výhier pred pár rokmi? Isté je len to že dlhšia ako 15 zápasová tá séria nebude.
Baffy píše:no mtf ... dnes jsme to s exem zavřeli na nulku :oops: :roll: a i přesto ta série pokračuje :sok:
výborně Walte a Fortune :tlap: :poklona2: :taptap:
dík našťastie to vyšlo, aj keď ja som pôvodne chcel zariskovať viac a to by bolo ešte lepšie... :wink2:

dnes do toho dajte všetko, bolo by fajn to ešte troška natiahnuť. pekne sa na tú tabuľku pozerá. :yes:
Perfektní výkony celého týmu nám přináší neskutečnou serii výher!!10 zápasů vítězně je skvělá šňůra která se hned tak někomu v KTL nepovede.Díky všem spoluhráčům BF a přeji hodně štěstí v dalších kolech.
:taptap: :thumbsup2: :taptap:
No chalani pekne to válcujete v tomto kole klobúk dole.Formu budete mať na play off velmi dobre načasovanú,v tom dobre poznávam robotu starého lišáka Ivana :wink: :klobuk_dole:Dnes a zajtra budú na programe derby súboje medzi vami a mojím tímom .na ktoré sa dosť teším,pokúsime sa s vami hrať vyrovnanú partiu a zabojovať o minimálne 1 výhru a mierne zakopnutie vášho tímu na ceste k 1 miestu v tomto kole.Nech to dopadne akokolvek,držím palce nech sa darí v play off a dostanete sa daleko. :good: Samozrejme pokial nenarazíte na nás. :D :jupi:
Dean píše:No chalani pekne to válcujete v tomto kole klobúk dole.Formu budete mať na play off velmi dobre načasovanú,v tom dobre poznávam robotu starého lišáka Ivana :wink: :klobuk_dole:Dnes a zajtra budú na programe derby súboje medzi vami a mojím tímom .na ktoré sa dosť teším,pokúsime sa s vami hrať vyrovnanú partiu a zabojovať o minimálne 1 výhru a mierne zakopnutie vášho tímu na ceste k 1 miestu v tomto kole.Nech to dopadne akokolvek,držím palce nech sa darí v play off a dostanete sa daleko. :good: Samozrejme pokial nenarazíte na nás. :D :jupi:
dík Miloš, ten súboj bude pre nás dvoch o niečo zaujímavejší, tak sa na neho teším rovnako tak... :wink2:

aj preto dúfam, že chalani natipujú dobre a potiahneme sériu zasa o krok ďalej, bolo by to pekné.
tak som to dnes pešpekuloval, ale vsádzal som na tipy ktoré sme nemali podchytené. Žiaľ prekvapenia sa dnes nekonali a to som nedal ani na svojich, zrejme aj to rozhodlo :?
Walt píše:tak som to dnes pešpekuloval, ale vsádzal som na tipy ktoré sme nemali podchytené. Žiaľ prekvapenia sa dnes nekonali a to som nedal ani na svojich, zrejme aj to rozhodlo :?
Žádná plichta :ja_neviem: škoda,ale máme nahrabáno jak na jiném mistě napsal janík :D tak zatim dobrý.
ok, najbližšie už nie je možnosť vidieť naše tipy, tak to bude o troška lepšie...
inak potom si veci dohodneme cez pm, bude to dôležité :wink2:
tak páni ešte zaberieme, bolo by naozaj zúfalé prísť o prvé miesto v poslednom kole, keď vedieme od začiatku...
V týchto posledných 3 kolách to chce aspoň jednu výhru a máme to isté, tak zamakať, mám pocit, že sme sa akosi upokojili a dávame to už tak nejako na náhodu, či pohodičkovo. Tak aby sa nám to nevypomstilo... :nono:
ak budeme tipovať takto ako dnes, tak sotva môžme pomýšľať na lepší výsledok, ani to radšej nejdem komentovať... :hroza:
Walt píše:ak budeme tipovať takto ako dnes, tak sotva môžme pomýšľať na lepší výsledok, ani to radšej nejdem komentovať... :hroza:
:oops: omlouvám se chlapi,včera jsem tu měl známé a trošku se to pak zvrhlo :oslava: ,
že jsem natipoval pozdě a ještě k tomu špatně .... mrzí mě to sorry,dnes to napravíme :cinka: :cinka: :cinka:
stalo sa aj mne, takže nič hrozné na tom nevidím, skôr som chcel upozorniť že sa treba pozbierať a začať to dávať zodpovedne, ok..? :wink2:
Ešte aby som si sťažoval, že sme jasne prvý... :D
Falcons jsou těžký soupeř :-( doufám,že je nechytíme v PO.Jinak Baffy v klidu :yes: vůbec to neřeš já natipoval včas a uplně na H..tak snad to dneska vyjde :cool:
zatial to po troch zapasoch vyzera celkom slubne, uvidime rano ako to cele dopadne, dufam, ze matchball bude premeneny :) :golf:
kokos to aké výsledky zasa boli, tá čajová MIN dala BOS, moje dve remízy skončili so stavom 3:2, ako naschvál, celkovo to vyšlo mizerne dnes pre nás. :?
tak sme si to dnes postrážili (aj vďaka skvelej defenzíve Baffyho a Fortuneho dnes :) ) a je z toho zaslúžené 1. miesto za toto kolo. :good:

Takže všetkým sa chcem za výkony v ZČ poďakovať, bolo to myslím si vcelku fajn. Dúfam, že v PO do toho dáme všetko a poriadne potrápime súperov. Tak nech sa nám zadarí, aby sme mohli byť po tejto sezóne so sebou spokojný. :yes:
nastastie sme doviedli lod do vitazneho pristavu, tesim sa na playoff :yahoo:
Gratulujem chalani k 1 miestu v tomto kole,podávali ste skvelé výkony už od 1 dna tohto kola a zaslúžene ste tak udržali ten 1 flek v ňom a postúpili na 2 miesto celkove :oslava: .O sile vášho tímu som nikdy nepochyboval,nech sa darí v play off. :klobuk_dole:
dík, možno sa čoskoro vidíme... :wink2:
tak som nám (aj po vzájomnej dohode) nakoniec v drafte do PO vybral = cepiho

tak ho u nás vítam a dúfam, že bude posilou... :yes: :oslava:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA