Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ale ne asi si len spravil srandu :D :D ale mna skoro drb... ked som to cital prvi krat
ale janik ma upokojil
ja som to vraveeel ze je to blbost ako tento tim hahahaa som alfred hitckoko :lol3: :lol3: chlapy ja som to ani nvazne nebral to bolo jasneee
Tak pocuvajte..

Vsetko co sa za poslednu pol hodku povedalo, napisalo v tejto teme sa nezaklada na pravde, je to novinarska kacica, vystrelok nasich redaktorov z BG. Islo iba o vystrelok, ktory mal zviditelnit tak slavny tym aky je tim MB v obci KTL timov. Cielom bolo trosku ozivit dianie V KTL. Osoby ,ktore ucinkovali v tomto pribeha boli vyberane nahodne a nie sme voci nim osobne angazovani dakujem.
takže tim si dokazal že vas tim je off a nikto sa onho nezaujima loooooooooooooooooooooooooooooooool dali ste si pekne do huby :lol3: :lol3:
to sme sa teda pobavili maro :fucker: :fucker: :bitka3: :x
Dakujem..ale bolo to good ne? :D :D
janikus soraaac..
ja som sa nahodov neskor pobavil ked mi to maro povedla ze je to fake tak bola sranda citat tje prispevki :D :D
ale inac preco nam to preberas o bol nas napad moj a wildov mi sme tu uz take rozhovory davali :!:
houby houby zlate rybicky..toto tu este nem bolo
a dakujem ze ste mi dali najavo ze ma na vychod nedate..ze si najlepsieho GM na zapde len tak nedaaate...

prepacte az ma to dojalo :cry: ..
momentalne ma nas tim dost problemov aj bez toho aby sa zbytocne znervoznovali nasi tiperi a mysleli si ze ich podrazam :!: :x
JJ sorac videl som videl..mal som si vybrat Wilda radsej..
este raz omluva vsetkym ,ale najme wolfikovi :)
kebi si si vibral wilda tak bi drb... medika :lol2: :lol2:
maro ty si teda riadny FALAD :fucker: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marečku, kedže tá veľká novinka nebola pravdivá bol to nonsens, ale ty máš predsa aj tak novinku, ktorá sa udeje v tomto tíme od 3.kola a ja viem aká to je, ale to nechám si pre seba. :wink:
ixo píše:Marečku, kedže tá veľká novinka nebola pravdivá bol to nonsens, ale ty máš predsa aj tak novinku, ktorá sa udeje v tomto tíme od 3.kola a ja viem aká to je, ale to nechám si pre seba. :wink:
aku? ze tim zanika? :biglol:
no kebyže tam daš wilda tak je jasne že tomu nikto neuverí kedže mi sme v IC na vždy ja wild a seabrook určite stym by si moc vela nenamutil
no to boli ale nervy citat posledne clanky fuj asi 2 z 3 mojich srdc prave zinfarktovali :D :D :D kebyze fakt odchadzas asi by som ta skopal do kocky priamo na ulici dakde v kosiciach :bitka3: :bitka3: :bitka3:
si si vlastne aj zachranil zivot :biglol: :biglol: :oslava: mehehe

k ixovi ja nejak citim co to budu za zmeny ale aj tak somr ad ze to bola len kacica a ze som sucastou tohto timu
no k tim zmenam aj ja viem o njecom ale tie zmeni sa mozno konat nebudu to je len zatail take rozpravanje ale iste to njeje . podla mna bi sme mali mat nejaku talcovku dakedi a porozpravat sa o tom
suhlasim tlacovka by bodla nejake konferencne rozhovory na icq alebo tak nieco
jj to som presne mislil minuli rok sme mali skoro kazdi mesiac taketo icq party :D :D ale teraz nic .
No je cas..Oznamujem, ze tento tyzden zorganizujeme icq stretko..Tak sa dohodnime kedy. Kedze cez vikend niektori uz maju program , ze marosko :D , tak navrhujem nedelku or stvrtok vecer..
mozem sa zucastnit aj ja :D
ha ha ja som tiez nem bol pozvany uz vas.. :cry:
ja mozem aj nedelu to tak o 18:00 a stvrtok tak o 20:00 ale dohodnite sa vi mne to je jedno ja si dajako cas najdem
Tak vyzera to na stvrtok zatial..vecer....presny cas upresnime
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES