Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Tak pocuvajte..
Vsetko co sa za poslednu pol hodku povedalo, napisalo v tejto teme sa nezaklada na pravde, je to novinarska kacica, vystrelok nasich redaktorov z BG. Islo iba o vystrelok, ktory mal zviditelnit tak slavny tym aky je tim MB v obci KTL timov. Cielom bolo trosku ozivit dianie V KTL. Osoby ,ktore ucinkovali v tomto pribeha boli vyberane nahodne a nie sme voci nim osobne angazovani dakujem.
Vsetko co sa za poslednu pol hodku povedalo, napisalo v tejto teme sa nezaklada na pravde, je to novinarska kacica, vystrelok nasich redaktorov z BG. Islo iba o vystrelok, ktory mal zviditelnit tak slavny tym aky je tim MB v obci KTL timov. Cielom bolo trosku ozivit dianie V KTL. Osoby ,ktore ucinkovali v tomto pribeha boli vyberane nahodne a nie sme voci nim osobne angazovani dakujem.
no to boli ale nervy citat posledne clanky fuj asi 2 z 3 mojich srdc prave zinfarktovali
kebyze fakt odchadzas asi by som ta skopal do kocky priamo na ulici dakde v kosiciach
si si vlastne aj zachranil zivot :biglol: :biglol:
mehehe
k ixovi ja nejak citim co to budu za zmeny ale aj tak somr ad ze to bola len kacica a ze som sucastou tohto timu
si si vlastne aj zachranil zivot :biglol: :biglol:
k ixovi ja nejak citim co to budu za zmeny ale aj tak somr ad ze to bola len kacica a ze som sucastou tohto timu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé