Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

colorado nie je momentalne super na ktorom sa da povedat ci tim hra dobre kedze vyhrat s coloradom nie je az tak problem. uvidime v sobotu s detroitom, to bude skutocny test.

coloradu by pomohol aj forsberg s jednou nohou. okrem smytha tam teraz nikdo nie je schopny potiahnut. ale kratkodobe neuspechy sa stavaju a nemusia byt uplne smerodajne do zostatku sezony.
tak dnes nas caka uz ozajstna skuska privitame na nasom lade detroit na tento zapas som velmi zvedavy ale myslim si ze s pomocou a podporou nasich divakov by sme mohli detroit porazit ale bude to velmi tazke no uvidime ale hrame doma tak nasim chalanom verim LET´S GO FLAMES :clap:
dnes musíme bez podmínečně vyhrát protože detroit nemám moc rád! :twisted:

GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
chcem vidiet perfektnu tretiu tretinu. jeden gol je zalostne malo na vyhru. nehraju nic extra.
usmudlane presilovky sa napokon ujali. 2:2 Mark Giordano. Ale teda v presilovkach ziadna slava. Mark Giordano hra dobre s pukom a pohybuje sa dobre, hlavne teda v superovej tretine. Zato taky Phaneuf ma dnes asi den volna.

Detroit trochu zabral a vyhral. Priemernost pokracuje.
tak dnes to nebolo nic extra sak ale detroit je len detroit musime si priznat ze na nich nemame a ani mat nebudeme ale ideme dalej dala sa cakat tato prehra s najsilnejsim timom ligy no a hor sa na LA ktore musime bezpodmienecne doma porazit go FLAMES go
nevadí s touto prohrou jsem bohužel počítal,ale počítám s tím že proti LA vyhrajete!

takže GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
.:Mike:. píše:nevadí s touto prohrou jsem bohužel počítal,ale počítám s tím že proti LA vyhrajete!
Aby si sa neprepočítal. :D
no tak co dnes rozdrtime kralov na nasom lade :bitka3: maju sa na co tesit :fucker: go FLAMES go :clap:
dnes paradny vykon plamene kings si ani neprdli super vykon len tak dalej go FLAMES go
Lukas33 píše:
.:Mike:. píše:nevadí s touto prohrou jsem bohužel počítal,ale počítám s tím že proti LA vyhrajete!
Aby si sa neprepočítal. :D
a vyhráli jsme :clap: :yahoo:
Velmi ostro mnou sledovana seria troch zapasov s vancouverom. Vancouver bohuzial na nas vie hrat. A preto som zvedavy ci vieme odpovedat, prisposobit sa a zahrat proti takemuto superovi. Je to aj naznak do zostatku sezony.

Vedu sa reci ze predavame Aucoina (to je teda faakt prekvapenie).
debil píše:Velmi ostro mnou sledovana seria troch zapasov s vancouverom. Vancouver bohuzial na nas vie hrat. A preto som zvedavy ci vieme odpovedat, prisposobit sa a zahrat proti takemuto superovi. Je to aj naznak do zostatku sezony.

Vedu sa reci ze predavame Aucoina (to je teda faakt prekvapenie).
predavame??? nebude vymena??ja by som radsej tu vymenu ale to je jedno to sa dalo cakat aj ked zas na druhej strane nehral adrian az tak zle
no a samozrejme som aj ja moc zvadavi na dnesni nas vykon vo vancouveri a dufam ze podame kvalitny vykon ako naposledy s kings do toho plamene :clap:
Ashley a Mary-Kate iba jeden gol zatialco nas borec Cammalleri zaznamenal hetrik znamena super vyhru v prvom zapase serie. :good:

Asi osemstotridsiatapiata variacia utokov Mika Keenana priniesla zatial vcelku fungujuci prvy utok Cammalleri - Lombardi - Iginla.

Zo zostavajucich dvoch zapasov serie chcem aspon 1 vyhru.
Skvelý výkon Cammalleriho. :clap: 3 strely - 3 góly. :clap: Hetrik mohol dať už proti Kings. Škoda, že sme ho vymenili.
..bez komentara.. vsimnut si 2 lidiciek napravo :doh: :cool:
Obrázek
paraada dnes sme konecne porazily vancouver uz bolo na case a skvely cammaleri nam zariadil toto cenne vyitazstvo len tak dalej a dufam ze ich porazime aj doma pri odvete go FLAMES go
pěkně to Cammalleri nandal vancoverovcům :clap:
taakze dnes odveta nic ine ako vyhru dnes neberiem go flames go
tak na tento zápas sa vyslovene teším, očakávam veľmi vyrovnané a dobré stretnutie a (tak ako som natipoval) remízu v riadnom hracom čase, no a potom zrejme výhru Flames na nájazdy... :modlenie:
ja zase dufam ze vyhrame v riadnom hracom case a nedarujeme kostakam ani ten bod go flames go
dnes musí flames určitě vyhrát a kosatkám nedarovat ani bod!!!!

GO FLAMES GO!!!!
taak aj dnes sme ukazali kosatkam kto bol v tomto dueli panom podali sme celkom presvedcivy vykon aj ked prva tretina bola poslabsia v dobrom svetle sa ukazal aj ich mlady brankar schneider ale nemali na nas dufam ze v takichto vykonoch budeme pokracovat aj nadalej najblizsie nas caka slaby dallas ktory privitame na nasom lade let´s go flames :clap:
paráda 3:1, :clap: pokračujem v naši krasojízdě nadále, :yahoo: :yahoo: tak snad nám to nepokazí Dallas

Let's go Flames!!!
GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS