po uvodnej tretine vsetko otvorene..na to, ze sa zapas zacinal takto skoro, ma hra slusne tempo a akcie kmitaju na jednej i druhej strane..hm, som prekvapeny, ze Habs nevyuzili ani jednu z 3 ponukanych moznosti, Dipi to tam riesi s prehladom (i so stastim), no na strane druhej mohli domaci pyta pocas oslabovky 5:3, resp. Guerinovej supe, ktora opeciatkovala len zrd Huetovej branky..Higgins inak dost dobre dopadol po tom nepeknom narazeni na mantinel..
akurat redaktor Galaxie tel. priamo z Montrealu, kde hodnoti situaciu Habs v tejto sezone..vsetko smeruje tym spravym smerom, fanusikovia su nabudeni, plni ocakavania a veria v 1 miesto Severovychodnej divizii..tesi skvela praca 1 lajny a Plekancova vyborna forma, ktory ma vyskoe predpoklady zvitazit v kanad. bodovani svojho timu
hehe to bolo dobre na uvod II tretiny
dohravalo sa 11 sekund este z prvej, zaznela sirena a brankari, i hraci si vymenili strany 
edit:
zakiksoval Guerin a pri klasickom golovom najazde Habs to tam Pleky golovo upratal..no podobny najazd premenili v gol aj ostrovania, ehm, dost stastny ,milimetrovy gol..A pri nom pisal Miro Satan..kazda 4 presilova hra Habs konci golom a tak sa aj stalo Streit si vyborne nabruslil a strelou z prvej po idealnej prihravke Koiva dostal domacich do 1 goloveho vedenia..o par minut neskôr Kovalov nechytatelnou strelou zapästim prestrelil vsetko co mu stalo v ceste..Rick bol bezmocny..golove vrecusko sa nam tak sympaticky v II tretine roztrhlo a pri golovych zapasovych suchotach NYI (z posl - 3Z - 4 G..) su 2 body iste..celkom potesi, nakolko naskok pred 9 ostrovanmi môzeme po dnesnom zapase opät o nieco navysit
akurat redaktor Galaxie tel. priamo z Montrealu, kde hodnoti situaciu Habs v tejto sezone..vsetko smeruje tym spravym smerom, fanusikovia su nabudeni, plni ocakavania a veria v 1 miesto Severovychodnej divizii..tesi skvela praca 1 lajny a Plekancova vyborna forma, ktory ma vyskoe predpoklady zvitazit v kanad. bodovani svojho timu
hehe to bolo dobre na uvod II tretiny
edit:
no a Pleky to potvrdil uvodnou trefou v zapase a svojim 17 tohto sezonnym golom..co nevyslo domacim v presilovke to si vynahradili v oslabovkecepi píše:tesi skvela praca 1 lajny a Plekancova vyborna forma