Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

po uvodnej tretine vsetko otvorene..na to, ze sa zapas zacinal takto skoro, ma hra slusne tempo a akcie kmitaju na jednej i druhej strane..hm, som prekvapeny, ze Habs nevyuzili ani jednu z 3 ponukanych moznosti, Dipi to tam riesi s prehladom (i so stastim), no na strane druhej mohli domaci pyta pocas oslabovky 5:3, resp. Guerinovej supe, ktora opeciatkovala len zrd Huetovej branky..Higgins inak dost dobre dopadol po tom nepeknom narazeni na mantinel..

akurat redaktor Galaxie tel. priamo z Montrealu, kde hodnoti situaciu Habs v tejto sezone..vsetko smeruje tym spravym smerom, fanusikovia su nabudeni, plni ocakavania a veria v 1 miesto Severovychodnej divizii..tesi skvela praca 1 lajny a Plekancova vyborna forma, ktory ma vyskoe predpoklady zvitazit v kanad. bodovani svojho timu

hehe to bolo dobre na uvod II tretiny :lol2: dohravalo sa 11 sekund este z prvej, zaznela sirena a brankari, i hraci si vymenili strany :cool:

edit:
cepi píše:tesi skvela praca 1 lajny a Plekancova vyborna forma
no a Pleky to potvrdil uvodnou trefou v zapase a svojim 17 tohto sezonnym golom..co nevyslo domacim v presilovke to si vynahradili v oslabovke :) zakiksoval Guerin a pri klasickom golovom najazde Habs to tam Pleky golovo upratal..no podobny najazd premenili v gol aj ostrovania, ehm, dost stastny ,milimetrovy gol..A pri nom pisal Miro Satan..kazda 4 presilova hra Habs konci golom a tak sa aj stalo Streit si vyborne nabruslil a strelou z prvej po idealnej prihravke Koiva dostal domacich do 1 goloveho vedenia..o par minut neskôr Kovalov nechytatelnou strelou zapästim prestrelil vsetko co mu stalo v ceste..Rick bol bezmocny..golove vrecusko sa nam tak sympaticky v II tretine roztrhlo a pri golovych zapasovych suchotach NYI (z posl - 3Z - 4 G..) su 2 body iste..celkom potesi, nakolko naskok pred 9 ostrovanmi môzeme po dnesnom zapase opät o nieco navysit 8)
no tak Montreal to tuto sezonu fakt mysli vazne z postupom do PO o tom vsedci aj dnesna vyhra na domacom lade proti Islanders 1 : 4 bol to pekny zapas a hlavne utocny ale prevazne len zo strany Montrealu Montreal bol jednoznacne lepsim teamom nedal vela sanci Islanderes na to aby prekonali Hueta ktory dnes chytal famozne inkosoval iba 1 gol a to v 2 tretine od hraca Blake Comeau naopak jeho naprotivok Dipietro si dnes nevylepsil svoje statistiky ale pohorsil ked ho prekonali tyto hraci Plekane Streit Kovalev a Dandenault ktory specatil vyhru Montrealu par minut pred koncom zapasu na konecny stav 1 . 4 :frajer2:
:) Super :yahoo: :clap: :clap: :clap: vítězství je naše.V té druhé třetině mě to zmátlo,když nastupoval Huet do branky,kde chytal v první třetině hned jsem si toho všiml a říkal jsem si,že to spletli.Ale ono to bylo během přestávky domluvené kvůli chybné časomíře.To byla tedy kuriozitka.Jinak díky cepi za popis utkání.Naše goly dali v oslabení Plekanec,Streit po skvělé přihrávce Koiva,Kovaljov a Dandenault po ťukesu s Markovem a Streitem.
Nebyl to zápas v kdovíjakém tempu.V tomto ohledu byla nejlepší první třetina,kdy nás zachránila tyčka,ale vyhráli jsme zaslouženě.Měli jsme víc šancí než soupeř a víc jsme se tlačili do útoku.Rick DiPietro chytal ovšem výborně.
Z našeho mužstva chválím nesobeckého technického a rychlého Kovaljova,který krásně hledal přihrávkami Plekance a vůbec celý první Plekancův útok.Také až na chybu Briseboise před gólem hrála zodpovědně celá obrana,včele s golmanem Huetem.
V závěru mi ještě zatrnulo,když Ryderem nahazovaný puk trefil do obličeje u mantinelu klíčového obránce Markova.To byl ošklivý moment.Zaplať pánbůh,že to dobře dopadlo a Markov je snad v pořádku.
Zítra s Rangers.Doufám že to opět dopadne.,,Držím palce HABS!!!"
Pozn.XruCi :thumbsup: nevěš hlavu.Máte fantastického útočníka Sašu Ovečkina,a ono se to všechno zlepší.I ostatní hráči Caps se chytnou.Neni to tak dlouho co jsi si liboval na NHLpro.cz jak hraje Green,Bäckström.A já jsem s tebou souhlasil.Navíc vám hrozně chybí zraněný Nylander,což je nenahraditelná ztráta.Já vim,už čekáte na pořádné výsledky dlouho.Přesto si myslim,že vaše mužstvo má zdravý základ a je jen otázka času,kdy mladí hráči vyspějí.Dej jim ještě rok,vždyť proti předešlým létům jdete očividně nahoru.
Bravo Canadiens! Porážka nenáviděného Islanders mě potěšila. :yahoo:
Co je to s tím Kovaljovem, že teď tak boduje? Já už ho dávno odepisoval! :?
:) Kovaljov je výborný hráč,který je bohužel náladový.Loni ho hra nebavila a po ledě se ploužil.Své nálady pak kompenzoval v mediich,kde si stěžoval i na své spoluhráče a hledal chyby všude jinde,jen NE u sebe.Pravděpodobně měl i verbální konflikt s Guyem v kabině,ale to se těžko dozvíme.Přitom po chřipkové epidemii to nešlo nikomu a mužstvo se nastartovalo až v závěru soutěže,kdy to bylo pozdě.
Současný Alexej je úplně jiný hráč.Vyloženě mu sedla spolupráce s Tomášem Plekancem a Andrejem Kosticynem.Tomáš mu umí přihrát,ale i šikovný A.Kosticyn mu dokáže najet do volného prostoru na přihrávku,či přihrávku oplatit.Oba mu rychlostně stačí a s myšlením pro kombinaci je jejich hra lahodící oku.Moc hezky spolu spolupracují,podporováni ofenzívním Markovem zezadu.Jen vzpomeň kolikrát se během sezony dostali do přečíslení 2-1 či dokonce 3-1.Sám Kovy patří k technickým hráčům s rychlý bruslením a pohotovou střelou zápěstím.Nedělá mu problém souboj 1-1 a dokáže se prosadit individuelně.Osobně si myslím,že strašně na něm zapracoval Carbonnou.Urovnal staré spory a dal mu opět důvěru.Kovy začal opět pracovat pro tým a přináší to patřičný efekt.Jeho ochota vracet se a vypomáhat obraně napovídá,že se nad vším zamyslel a začal opravdu makat pro tým,a Ne na sebe.A najednou ho všichni zase začínáme vynášet de nebes.Bravo!!!!!!
Prospělo to nejen jemu,ale i Canadiens!!!!Je radost se na něj koukat.Osobně ho považuju za vynikajícího hráče na kterém ani 34 let není příliš znát.
Je to hvězdný útočník,který když má den dokáže diváky pobavit.Jak goly,či skvělou kombinací,a nebo i jinak,díky skvělému hokejovému myšlení a obratnosti na bruslích.V zápase proti Capitals ztratil za brankou s pukem na holi rukavici a obratně se přes bránícího hráče Capitals pro ni vrátil,aniž by se musel puku předčasně zbavovat.I to svědčí o jeho současné pohodě a radosti ze hry.Bravo Alexi,jen tak dál!!!!! :taptap:
Pozrel som si cast zapasu aby som ci je skutocne Montreaql tak dobry ako ma vysledky. Montreal hra ozaj dobre po vsetkych strankach a moze ist velmi daleko tento rok. Oproti minulej sezone ked tim hral moc europsky dobre kombinoval,ale nebola tam ta fyzicka cast sa to teraz dost zmenilo a montreqal je uplne vyrovnany aj po tejto stranke. V podstate to tak vypada ze pripsievaju v ofenzive aj hlavni hraci (kovalev, plekanec) aj nizsie utoky cize je to dost vyvazene a to je dobre. Hamrlikovi v obrane tento viac europsky hokej viditelne vyhovuje.
Rus sa nejak rozbehol. Dari sa mu v produktivite tak skusa byt tvrdas. lenze laktom sa to nerobi.

http://www.youtube.com/watch?v=r1JyfSQzalg

A k tomu odplata Hollwega na Kostycina. Neni mozne lebo zapasy rangers mi obvykle pripominaju balet labutie jazero.

http://www.youtube.com/watch?v=QsICojHtELo
:) Supeeer!!!Vítězství je naše,dva body jsou doma. :yahoo: :clap: :clap: :clap: Po neuvěřitelně prohraném utkání s Rangers,z kterého nespím ještě teď :cry: , zavítala do Montrealu Ottawa Senators.Tentokrát přijela oslabená o zraněné hvězdy Daniela Alfredssona a Dannyho Heatleyho. Canadiens chyběli nemocný Hamrlík a Ryder,zřejmě nepostavený z výkonnostních důvodů. V naší brance nastoupil Huet a na druhé straně chytal Martin Gerber.

Utkání pro nás nezačalo nejlépe. Ve 3. minutě chyboval Bouillon, puk mu sebral Vermette a okamžitě vypálil.Huet puk pouze vyrazil a pro Chrise Kellyho nebyl problém dopravit puk do poloprázdné branky.Vcelku zbytečný gol. Vyrovnat se podařilo v přesilovce,kdy Kovaljov obešel dva soupeře, přihrál přesně Plekancovi a ten předložil milimetrový pas A. Kostisynovi, který stál na hranici brankoviště a pouze nastavil hokejku. 1:1 HABS pokračovali v útočné hře a vytvořili si další šance. Podruhé se trefil Plekanec po krásné kombinaci Kovaljov-Andrej Kostycin. 2:1 pro nás. V této třetině jsme byli jednoznačně aktivnější.

V druhé třetině jsme pokračovali ve své aktivitě.HABS diktovali tempo hry a dokázali to především vyjádřit gólově. V polovině zápasu měli velkou šanci Senators,jejichž přečíslení 3 -1,náš brankář v pohodě zlikvidoval,k vyraženému puku se dostal A. Kostycin, který přihrál Streitovi na modrou čáru a ten překvapivě golfákem vystřelil. 3:1.O pár minut později jsme hráli přesilovku a naše první řada Kovaljov,Plekanec,A.Kostycin opět roztočila kolotoč na jehož konci byl podruhé Tomáš Plekanec. Ten chytře z brankové čáry nastřelil zezadu beton,či zadek Gerbera a puk zapadl do branky.4:1.Byl to takový lišácký český gol a Gerber i přes masku měl trochu vztek.

V třetí třetině se podle očekávání vrhla do útočení Ottawa.Snížit na 4:2 se jí podařilo po třech minutách,kdy Spezza dostal přihrávku ideální přihrávku a vymetl roh Huetovy branky. O chvilku později hrála Ottawa přesilovku. Střelu od modré čáry tečoval Vermette a gol.Huet měl zakrytý výhled. 4:3 a začalo další zbytečné drama do konce třetiny. Vyrovnání viselo ve vzduchu,ale Huet byl skvělý a několik tutovek vychytal .Ustáli jseme i munutovou hru Sens bez brankáře.
Co dodat.V posledních zápasech,jako by nám v závěru chyběla kondice,či je to lehkomyslnost -,,Nevím".Umíme si vytvořit nadějný náskok,abychom ho lehkovážně ztratili.Proti Rangers se nám to vymstilo a ani v dalším zápase nebyla Ottawa daleko od vyrovnání.Moc nám chyběl obránce Hamrlík,a jeho důraz před brankou.Stále se opakuju,ale opět výborně hrála první Plekancova řada s Kovaljovem a A.Kosticynem.Nádherné kombinace ti chlapci předvádí.Mám jen pocit,že nikdo další je,ale nepodpoří.Koivu se poslední zápasy trápí a Higgins by snad potřeboval fotbalovou branku,aby se trefil.Koivův útok podle mne hraje pod své možnosti.Naopak roste Streit a včera měl i světlé okamžiky Dandenault.Obrana tentokrát obstála především díky vynikajícímu Huetovi.Jsem rád,že po nevydařeném zápase s Rangeŕs/za goly ho nevinim/ neztratil na jistotě a opět předvedl fámozní výkon.Čeká nás derby s Torontem.Sice se jim nedaří,ale pro nás jsou nebezpeční.Držím palce,,Lets Go HABS"!!!!!
Musim ti dát za pravdu kolego debil. :( Kovaljov trefil Hollwega v zápase s Rangers loktem.Neodpískaný faul.Nezdá se mi,že by v tom byl úmysl.Už chvilku před tím Kovaljov Hollwega remploval.Spíš ho chtěl dohrát.Hollweg mu navíc dopomohl tím,že situaci řešil otočkou,zaseknutím čelem ke Kovaljovovi.Rozjetý Kovaljov ho potom trefil loktem proti mantinelu.Bez diskuze - nebezpečný faul!!! :thumbsdown: Mělo se pískat!!!!
Ottawu mate coskoro za zadami..ti vsak môzu opät zacat kusat po uzdraveni Heatlyho a Alfieho..rozdate si to s nimi o prve miesto v nasej divizii..zial, my nie sme pre Vas konkurenciou :verysad:

pozeram ako valaju bieloruski bratrickovia Kosticynovi..zvlast Andrejovi to tam pada, no ani jeho mladsi brasko nezaostava a po prichode do 1 timu sa stal jeho pevnou sucastou a klape im to jedna radost..bieloruski fandovia musia mat radost a predpokladam, ze hokejove Bielorusko fandi Montrealu :cool:

Plekanec je "pripad" sam o sebe a ma namierene, k svojej zivotnej sezone
Obrázek
Huet klasa 8)
Obrázek
Obrázek
:( Přesně to dopadlo tak,čeho jsem se nejvíc obával.Derby utkání se špatným koncem pro nás.Vyhecované Toronto po brankovém debaklu s Floridou se zvedlo a porazilo nás.V zápase nebylo nijak zvlášť lepší,ale dalo důležité goly a to je to rozhodující.Co je nám platné,že naši hráči předváděli slušnou nátlakovou hru,když byla bez patřičného efektu.Je to i pomsta za nespravedlivě přehozeného Haláka.Hrajeme na jeden útok.Plekanec,A.Kosticyn,Kovaljov hráli zase výborně.Snaží si přihrát kombinovat.Celkem i efektivně zakončí.Ale kdo další?Kapitán Koivu již delší čas nevymyslel nic.Utápí se ve svých kličkách,ale před brankou není vůbec důrazný.Navíc chyboval při rozehrávce v power play.Včera přehozený Higgins s Latendressem nevymysleli taky nic.Higgins už mi drásá nervy,protože se do šancí dostane,ale minimum akcí efektivně zakončí.Včera,ale nehrál celkem nic.Je to stále stejná písnička.Když máme proti soupeři něco vymyslet,tak je toho schopná pouze první Plekancova řada.Nikdo další je nepodpoří.I včera pas Plekance na Kovaljova při druhém golu byl výstavní.Ostatní zase nic.Smolinski je sice dobrý na vhazování,ale jinak neni moc vidět.Hrajeme nevyrovnaně.Překvapivě porazíme silnou Ottawu a s psychicky nalomeným Torontem prohrajeme.Je to škoda.Přitom bych pochválil obranu/chyběl nemocný Hamrlík/.Zahrála vcelku spolehlivě a vyloženě nechybovala.Komisárek padal do střel,jak je jeho zvykem.Stále tvrdším obráncem se stává Bouillon.Přitom je to prcek.Jeho letní příprava v posilovně mu šla vyloženě k duhu.Navíc je to docela rychlík.Nevyhořel vyloženě ani golman Price o jehož nominaci mám samozřejmě své pochybnosti.Rozumným okem řečeno,s těmi goly moc dělat nemohl.No,musíme se připravit do Ottawy.Držim palce!!!,,Lets go HABS!!!!!!"
:( Po delší době jsem se na zápas nedíval a debakl.Ottawa si z nás udělala legraci.Mám po náladě.Carbo si stěžoval na zhoršenou hru obrany a bohužel jeho slova se potvrdila,,Zapomeňte na to, že nestřílíme branky. Větším problémem je hra v defenzívě,“ řekl Carbonneau. „Dostáváme tři branky za zápas a na to rozhodně nejsme zvyklí.“

„Poslední dva měsíce jsme hráli dobře v defenzívě a to také bylo klíčem k úspěchu.“ viz NHLpro.cz

Je to škoda.Zřejmě nejsme tak dobří,jak jsme si mysleli.To je už zase druhý zápas,kdy jsme bodově vyšli naprázdno.Přitom mě se zdálo,že obránci vzadu hrají celkem spolehlivě.Také jsem je několikrát pochválil.Ale je pravda,že těch obdržených golů bylo v poslední době na naše poměry, až příliš.Ono taky bránění není jenom věcí obránců,ale i zodpovědnou činností všech hráčů na ledě.Útočníci také musí vypomáhat obraně,poctivě se vracet a to se neděje.Carbonnou má rozhodně pravdu,obranu musíme zlepšit.

Je těžké být fanouškem HABS.Každoročně po euforii,přichází pád.Teď jsme zase dole,doufám,že se to zase v lepší obrátí.Držim palce,,Lets go HABS!!!!!"
no podla mna rozhodol zaciatok a Huetove lacne goly.Potom sa uz tazko otaca proti silnym muzstvam.......No po odchode Jara na farmu sa MTL nedari :D
ehm montry, nielen vy ste spapali 6tku :oops: :censored: Heatley - Alfie to je des a hruza :)

"To bola parada, naozaj som sa bavil. Ked vsak mate po svojom boku Daniela a Danyho, to tam spadne aj same. Wow, uzivali sme si to od prvej sekundy po poslednu," vyjadril sa autor hetriku Spezza.

chcelo by to nejake ozivenie v time, co tak supnut Jara opät hore, hore t.j. do branky :frajer2:
Je těžké být fanouškem HABS.Každoročně po euforii,přichází pád.Teď jsme zase dole,doufám,že se to zase v lepší obrátí.Držim palce,,Lets go HABS!!!!!"
No tak oproti fanouškovství u Columbusu je to procházka růžovým sadem :lol2: . Ne, tak jsou chvíle kdy se vůbec nedaří a někde se vyhrává jeden zápas za druhým, tak to prostě je.
Hokejistov zámorského tímu Montreal Canadiens

Ryana O'Byrna

Obrázek

Toma Kostopoulosa

Obrázek

zatkla v pondelok polícia pred nočným klubom v americkej Tampe.

Obrázek

Podľa miestnych médií obranca O'Byrne čelí obvineniu z krádeže kabelky a útočník Kostopoulos sa bude zodpovedať za marenie výkonu polície.

Incident sa odohral po tom, ako jedna z návštevníčok podniku nahlásila zmiznutie svojej kabelky biletárom. Napokon sa taška spolu s mobilným telefónom našla u obrancu Canadiens, ktorý postával pred klubom. Po príchode polície sa hokejista bránil tvrdením, že kabelka patrí jeho priateľke, so svojou verziou však nepochodil. Spolu s ním skončil vo väzbe jeho spoluhráč Kostopoulos, ktorý údajne neuposlúchol výzvu polície.

"Okolo policajtov sa zhromaždila skupinka ľudí, ktorých sme identifikovali ako hráčov a predstaviteľov NHL. Niekoľkokrát boli vyzvaní, aby sa vzdialili od policajného auta a nezasahovali do výkonu príslušníkov," uvádza sa v stanovisku polície.
Oboch hráčov už prepustili na kauciu, O'Byrne sa vykúpil sumou 2000 dolárov a Kostopoulos zaplatil 500 dolárov. (hokejportal.sk)

Obrázek
Obrázek

montry, nevies o tom nieco..?.. :lol2: :angel:
na dnešní zápas by měli oba dostat stop :) :stop:
věřím že dneska zopakujete výkon ze zápasu v Ottawě. Minule vám to tam sázeli Heatley, Alffredson a Spezza, dneska si vás prozměnu podají Lecavalier, St.Louis a Richards :yes:
no leci, v tej Tampe si to pekne naplanoval :D ..je mi trosku podozrive, ze pred zapasom s Tampou doslo k tejto lacnej udalosti a obaja hraci budu dnes svojmu timu chybat :| skutocne dobra praca leci :cool:
:( Bohužel cepi.Včera na webu Canadiens byla zrovna tak strohá zpráva jakou uvádíš ty.Jestli budou oba hráči hrát nevím,ale v kádru HABS jsou.Od NHL distanc nemají,to jsem nikde nečetl.Vše je v rukách Carbonnou jak návštěvu ve veřejném domě vyřeší.Zřejmě si budeme na info muset počkat.Pravděpodobně to půjde k soudu,takže ostudy je kopec.Také na fanouškovském webu jsem nic podstatného nezaznamenal.Jenom dohady.Klub se podobnými incidenty nerad chlubí,mohlo by to poškodit jeho dobré jméno.Co k tomu dodat? Je to ostuda,očekávám,že se oba provinilci budou muset před veřejností omluvit.Zrovna to udělali v době,kdy to klub nejmíň potřeboval.Místo aby trénovali a po debaklu spytovali svědomí,tak to řeší návštěvou bordelu.Zkrátka prů....
Pokud leci jde o zápas s Tampou,tak doufám že přetrhneme šňůru a konečně vyhrajeme.Vaše svatá trojka bude určitě nebezpečná,ale rodáka z Montrealu Viny Lecavaliera by pálilo svědomí,kdyby svému rodnému městu měl ještě přitížit :D Co by mu řekli táta s mámou spolu s třídní učitelkou?To by se doma nemohl ani ukázat :D Takže pěkný hokej,,Lets go HABS!!!!"
dělal jsme co jsem mohl cepi :D
Vinny to určitě nějak přežije že dá pár kousků Huetovi do klece :D Ale nejspíš budu zápas sledovat live, takže taky doufám v pěkný hokej s vítězným koncem pro Bolts, i když bohužel v nabídce na Sopcastu zatím nejsme :(
este k tej kabelke..ti dvaja si riadne zavarili, ako Kanadania môzu mat v buducnosti problemy so vstupom do USA..mimochodom, kauciu za nich zaplatili Higgins a Huet :)

naozaj uz ma vôbec neprekvapuje, ze tolko priblbych to ludi sa kotula po tej nasej zemeguli :roll:
:( Prohra s číslem tři.Začíná se zase opakovat loňský rok a v závěru se budu klepat,aby jsme postoupili do PO.Sledoval jsem to z highligty a zdáli se mi aktivnější domácí,zřejmě i zaslouženě vyhráli.Markovův dalekonosný pas na Higginse a Plekancův gol po kombinaci byly sice hezké,ale co je to platné,když jsme nakonec prohráli takovým tlumeným šourákem Prospala. :sad2: A samozřejmě cenné body zůstali v Tampě.Začíná nám ten výlet na Floridě špatně.Převčírem fó-pá O´Byrneho s Kostopoulosem a dnes další prohra.Dnes Panthers.Únava neúnava,musíme bezpodmínečně vyhrát.Přitom s Floridou se nám v předešlých zápasech moc nedařilo.To jsem zvědav co tam uškudlej,,Lets go HABS!!!!"
tak dneska s Floridou vám budu fandit, jen jim dejte.
Dneska jste nehráli špatně, na nás to dneska ale nestačilo. Vypálil jste pouze 21 krát. Na Floridu musíte pálit častěji, Vokoun má ve zvyku chytnout 40 střel za zápas :roll:
:) No konečně - vítězství :yahoo: :clap: :clap: :clap: bereme dva body.Výhra se ale rodila v porodních bolestech.Naše mužstvo hrálo zakřiknutě při hře pět na pět a bylo pouze nebezpečné v přesilovkách.Ovšem ty byly včera golově jalové a teprve se ujala až ta poslední v prodloužení,po dost přísném vyloučení Cullimoreho.Kovaljov se nemýlil.Dost mě překvapuje,že jsme vyhráli i na střely.Florida se mi zdála během zápasu aktivnější.Z naší strany bych vyzdvihl golmana Price,který podal slušný výkon a dlouhý čas nás držel na jednogolovém odstupu pro domácí.Dostat ještě jeden kus,asi bychom prohráli.Závary před brankou řeší opravdu mistrně a zdá se,že se v treningu zaměřil i víc na likvidování střel z dálky.Tentokrát je bravůrně měl.Gol Montadora přes chumel hráčů neviděl,zato nemohl.Opět se snažil Higgins a jsem rád,že se konečně zase trefil.Rozhodně podali spolu s Koivem lepší výkon než v minulém zápase proti Tampě.Jinak se opakuji,kombinačně převyšuje všechny naše řady Plekancova řada.Ta se mi opravdu líbí.Tentokrát se jim dlouho nedařilo zakončit,ale i tak se mi líbili.Chuť si nakonec spravil Kovaljov v prodloužení,kdy prostřelil po ledě jinak výtečného Vokouna a dostal nás k bodům.Utrápená výhra,ale beru ji všemi deseti.Potvrzuje se,že nám strašně chybí marod Hamrlík.Mužstvo si už zvyklo na jeho rozehrávku a ta teď trošku chybí.Také jeho důraz před vlastní brankou je znát.Doufám,že už proti dvojzápasu s Fleyrs nastoupí.Moc by nám jeho příchod bodnul.Oba provinilci O´Byrne a Kostopoulos se na ledě oběvili.I když druhý jmenovaný jen minimálně.To znamená,že klub je zatím trestat nebude a vše se bude řešit na civilní úrovni.Budu rád,když vyváznou s mírnějším trestem a potvrdí se,že to byla jen klukovina.Nemůžeme si dovolit,aby kdoko-li mužstvo oslabil.Čeká drsná a nevyzpytatelná Philadelphia.Tak snad alespoň jeden zápas vyhrajeme!!!!Začínáme doma.Držím palce,,Lets go HABS!!!!!!"
výborně Habs výborně, škoda že až v prodloužení
Podle mě jste v totmo aspoň podle stats odehráli monhem lépe než proti nám :thumbsup:
Viděl jsme pár zápasů Habs a s hodnocením Plekancovy řady s tebou musím souhlasit, hrají oprvdu skvěle
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING