Byl bych klidnej bejt vámiPainKiller píše:No hurááá. Toto teda trvaloCap hit mohl teda být určitě nižší... 6.5 ideál, 7 maximum, ale holt se spokojim i s těma 7.5. Stammer ale musí hrát tak jako první část sezony, pak si ty peníze zaslouží. Délka je ok, v tu dobu skončí smlouva i Martymu.
Zítra by se měl oznámit i podpis Purcella... tak snad to bude nějaká rozumný slouva podobnou té Dwonieho. Jinak pak bude soupiska už uplně kompletní.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kdyby se dostal až k arbitráži, tak by to byly 3M minimálně, i víc. A to je pořád moc, nejsem fanda podepisování velkých smluv po jedné dobré sezoně. Cokoliv dražší než 2.5M a na víc jak 2y bude pro mě moc. Ideálně jak Downie prostě, "dokazovací" smlouvu 2y/4.5M total a hotovo. Potom klidně víc když bude ty 2 roky hrát dobře.
Wheeler teď dostal něco takového, tak Purcell by snad mohl taky....
Wheeler teď dostal něco takového, tak Purcell by snad mohl taky....
Jenže Wheeler dělá 3 roky konzistentně cca 20 branek a 40+ bodů. A odehraje prakticky všecky zápasy. Kdežto Purcell něco pořádně hrál až letos. Proto je pro mě určitě cennější hráč, který dělá (už se dá říct stabilně) cca 40 bodů a 20 branek než hráč, který udělá za stejnou dobu jednou bodů 50 (a jedno dobré PO). Navíc 45 a 51 bodů není rozdíl, to se dá taky říct, že Purcell nedal nikdy ani 18 branek, zatímco Wheeler pokaždé.
Sice je pravda, že dostal pořádně prostor až u nás, ale stejně, jedna dobrá sezona prostě nestačí (nebo neměla by stačit).
Sice je pravda, že dostal pořádně prostor až u nás, ale stejně, jedna dobrá sezona prostě nestačí (nebo neměla by stačit).
Já sem porovnával Purcella s Wheelerem, Bergenheim byl příklad na přeplacení hráče po jednom menším úspěchu. Nic takového u Wheelera ani Purcella (zatím) není...
Tož a tohle....s takovým pohledem na věc nemusí nikdo psát na taková fóra žádné příspěvky, protože ani jeden (a od nikoho) přirozeně nic neřeší a s ničím nepohne. A samozřejmě že ne, vždyť jsou to jenom názory a diskuze fanoušků, od nich snad někdo čeká, že něco změní? Nechápu pointu tady toho.Getzo5 píše:Btw. who the fuck cares čo je správne, keď na papieri bude stále len to jedno číslo a vy s tým neurobíte absolútne nič. Nikto.
A ja som na to porovnanie názor napísal. Arbitráž sa nezaoberá priemernou produkciou, ale aktuálnou a "tabuľkovou hodnotou". To je to, o čo ide agentom a s čím sa GMs musia vysporiadať. Fanúšikovské modlitby vyslyšané nie sú.mountain píše:Já sem porovnával Purcella s Wheelerem, Bergenheim byl příklad na přeplacení hráče po jednom menším úspěchu. Nic takového u Wheelera ani Purcella (zatím) není...
Tož a tohle....s takovým pohledem na věc nemusí nikdo psát na taková fóra žádné příspěvky, protože ani jeden (a od nikoho) přirozeně nic neřeší a s ničím nepohne. A samozřejmě že ne, vždyť jsou to jenom názory a diskuze fanoušků, od nich snad někdo čeká, že něco změní? Nechápu pointu tady toho.
Celé zle. Pointa je, že sa treba zaoberať reálnymi číslami, nie tými "ktoré sú spravodlivé". Však si pokojne píšme čo chceme, ale ráta sa len to, čo je blízko skutočnej hodnote. Ak fanúšik odmieta brať do úvahy ako to vo svete funguje, je to strieľanie do prázdna. Ale prosím, mne je to jedno. :ja_neviem:
Já moc dobře vím, jak to funguje, ale to přece neznamená, že s tím musím souhlasit. Pro mě (a jsem si jistý že i pro mnohé další) je to prostě blbost a to, že se to běžně stává, na tom nic nemění. Bohužel. To se tady celou dobu snažím říct.
A jsou i výjimky - třeba loni Downie byl (až na to PO) ve velice podobné pozici jako je letos Purcell a dopadlo to výborně (2y/3.7M total). Tohle je podle mě správná cesta a ne hned po nějakém dílčím úspěchu vypálit smlouvu až do stropu. To, že to tak ovšem často nefunguje, je věci jiná no a znova - nevím, proč by se mi to nemohlo nelíbit.
A jsou i výjimky - třeba loni Downie byl (až na to PO) ve velice podobné pozici jako je letos Purcell a dopadlo to výborně (2y/3.7M total). Tohle je podle mě správná cesta a ne hned po nějakém dílčím úspěchu vypálit smlouvu až do stropu. To, že to tak ovšem často nefunguje, je věci jiná no a znova - nevím, proč by se mi to nemohlo nelíbit.
Nevím to na 100%, ale mám dojem, že arbitráž určuje jen hodnotu hráče, tedy jeho plat. Délku kontraktu by si měl určit zaměstnavatel
Jestli Teddy k arbitráži nakonec půjde... dostane ohodnocení IMO cca 3.5+ mega.
EDIT: Tak Purcell údajně podepsal na dva roky za 4.725 mega... cap hit 2.36 mil.
Good job SFY
zatím to ale napsal jenom Kypreos, ostatní mlčí
EDIT: Tak Purcell údajně podepsal na dva roky za 4.725 mega... cap hit 2.36 mil.
Jestli je to pravda, tak je to víc než dobrý
Můj ideál byl cap-hit cca 2.5, takže SFY se do toho trefil
Každopádně zatím neni nic official, takže radši počkám, až to potrvdí někdo z espn nebo tsn... 
EDIT: Podpis je official
Parádní cap hit. Víceméně skoro stejná smlouva, jakou dostal Downie
Mountainovy prosby byly vyslyšeny, stejně jako moje
Skvělá práce... arbitráž by mu dala minimálně o jeden mega navíc.
EDIT: Podpis je official
Taky si myslim, že Teddy pujde ještě výš
S Vinnym si sedl parádně, nakonec bysme mohli mít dvě kvalitní dua: Marty-Stammer & Vinny-Teddy
I kdyby Purcell jenom zopakoval výkon z loňska, tak bych byl spokojenej, ale IMO kdyby dokázal navázat na Play-Off, přes 60 bodů by udělal bez problému. Je to zajímavý, ale Teddy je jeden z nej tahů Lawtona... přes všechny ty průsery dokázal sem tam udělat i něco dobrýho.
Tým je tedy ready na sezonu, popravdě bych ale ještě podepsal někoho do třetí lajny, třeba Prospala. Musí se nám vyhýbat zranění v top6, protože tam nemá kdo koho nahradit
Malonovi dávám zároveň poslední možnost ukázat, že si ty prachy alespoň částečně zaslouží. Chjo, přitom je to takovej sympaták
Strašně mě mrzí, že si neudržel výkonnost v lajně s Martym a Stammerem, v tý době měl zaděláno na svoje maximum, cca 70+ bodů. Pod stropem máme ještě volných něco málo přes 4 mega, ten Prospal by se za 1 meloun hodil. Takže nezbývá než doufat, že někdo z prospectů překvapí a udělá Áčko
Tým je tedy ready na sezonu, popravdě bych ale ještě podepsal někoho do třetí lajny, třeba Prospala. Musí se nám vyhýbat zranění v top6, protože tam nemá kdo koho nahradit
Největší favorit jednoznačně Ashton. Connolly a Panik ještě 1-2 roky stráví v Norfolku. Wright nejspíš taky, další sezonu by ale mohl přebrat místo po Adamu Hallovi. Uvidíme no, Ashton je můj kůň. Nakonec ještě vykopne Malona z top6kisin píše:Mně se to líbí. Někdo z 'velké čtyřky' - Connolly, Panik, Ashton, Wright udělá áčko!
Souhlas, Ashton by měl být fyzicky nejlépe připraven a asi je i favorit, i když Wright má zase zkušenosti s profesionálmím hokejem (AHL i NHL) - Panik má nejmenší šance, skoro nulové. Líbí se mi, že každý z této 4ky je naprosto odlišný typ hráčePainKiller píše:Největší favorit jednoznačně Ashton. Connolly a Panik ještě 1-2 roky stráví v Norfolku. Wright nejspíš taky, další sezonu by ale mohl přebrat místo po Adamu Hallovi. Uvidíme no, Ashton je můj kůň. Nakonec ještě vykopne Malona z top6
(Ashton - power-forward, Wright - defenzivní 2nd/3rd line center, Connolly - scoring winger, Panik má pro změnu imho nejlepší hokejové myšlení)
V průběhu sezony jsem si říkal, že by Halla po sezoně mohl nahradit B.Jones. Zjistil jsem, že to je blbost, takového hráče nemůže nahradit mladej cucák. Hall je jeden z nejlepších hráčů do 4.linky v lize. Doufám, že u nás dohraje kariéru.
B.Jones jde do kempu ve stejné pozici jako loni - NHL ready, ale jistý flek holt nemá.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé