Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mně jako dvojka nevadí, stejně nešlo nějak moc vybírat... Ale PHX a Smitty jako jednička? No nevím, nevím...

Michel Ouellet návrat, farmář nebo náhrada za Bergenheima? :D
to je ulet podepsali jsem Ouelleta... spis asi farmar, ne?
stejně nešlo nějak moc vybírat.
... mmno tak je tam treba Varlamov.
Asi tak no, jestli Smith podepsal u Coyotes za 2M, tak s tímhle u nás nemohl zůstat - tohle by mu SFY nedal ani omylem. Tak vzal jako backup (i když - nečekám, že Roloson odchytá 65 zápasů) Garona za docela rozumné peníze. Snad to zvládne, protože si myslím zachytá víc než klasická dvojka.
A Ouellet? Ten snad ani nehrál NHL poslední dobou ne? To je (doufám) posila na farmu, protože mnohem lepší varianta je Ritola nebo B.Jones.
No zabojovat by o první tým mohl, ale nějak mu nevěřím, takže spíš půjde na tu farmu, no :)

EDIT: Varlamov jde do Ruska, ne?
mountain píše:Asi tak no, jestli Smith podepsal u Coyotes za 2M, tak s tímhle u nás nemohl zůstat - tohle by mu SFY nedal ani omylem
... no nevim, je Garon za 1.3M zas az takovej rozdil?
Tak čím levnější tím lepší a asi takhle - Smith nebo Garon je možná jedno, ale 1.3M a 2.0M už jedno není. Takhle se ty peníze můžou použít na Stamkose, který si zdá se odmítá uvědomit, že není Crosby nebo Ovechkin a požaduje zřejmě velké peníze, jinak by se to tak netáhlo nebo třeba na Richardse (i když jednání s ním pěkně blokuje právě Stamkos :x ). Může to pomoct, jestli nabídneš 6.3M nebo 7.0M, to už může u někoho rozdíl hrát. Není to moc, ale každá úspora dobrá.
To sice jo ale nejsem si jistej ze Garon r=je stejne kvalitni golman jako Smithy. No nic, to uz je fuk. Jinak s Varlamovem jedna AVS takze to Rusko asi nebude.
Jn, u nás je to stejně pokus-omyl co se týká brankoviště. Takhle se u nás během dvou let vystřídalo zatím 5 gólmanů (Smith, Ellis, Desjardins, Roloson, Garon) a to nepočítám ty roky před tím, kdy to taky pěkně lítalo. A po sezoně to bude zase to samé, protože pro Roliho to bude pravděpodobně poslední sezona.
Škoda, že jsme nešli po tom Vokym. Řešení On + dvojka ~1M by nebylo o moc dražší než to co máme teď.
Hehe, docela sranda, Yzerman je neaktivní, tak se teďka na TBL chatu řeší, jak se správně čte Neckář :lol:
Podle posledních informací se SFY setkal s Bradem :hmm:
Garon nie je zlý brankár, dokým sa nezranil chytal u nás celkom dobre, v tejto sezóne bol práve on väčšou oporou ako Mason. Dobrý podpis pre vás.
J. T. Wyman je co zač? :lol:
Megis píše:J. T. Wyman je co zač? :lol:
Two-way contract, takže jen akvizice na farmu :thumbsup: Jinak Colorado podepsalo Giguera na dva roky za 1.25 mil. ročně :hmm: Možná by byl lepší jak Garon, ale uvidíme.
No, vypadá, že pro dnešek jsme hotovi. Máme vyřešené (na jeden rok) brankoviště a přidali jsme nějaké kousky na farmu, takže nic moc aktivita. SFY předložil Bradovi nabídku a uvidíme, jak se rozhodne, protože se o něj jak známo zajímají další týmy. Hlavně Kings, Leafs a Rangers. Imo získat Richardse nebude otázka peněz - spíš bude záležet na něm samotném, kam bude chtít jít (contender team) a taky na délce kontraktu. V tomhle případě nejsme myslím úplně bez šance. V Torontu ho nevidím, ti můžou nabídnout "jenom" ty peníze, Kings taky plus trochu schopnější tým, v Rangers je zase Torts.....no uvidíme, jsem zvědavý jak to s ním dopadne.
Po všech těch vyjádřeních, rozhovorech s Yzermanem (poslední tady http://watch.tsn.ca/featured/clip494230#clip494230" onclick="window.open(this.href);return false;) bych to odhadl tak, že SFY moc dobře ví, že nejlepší nabídka nepřijde od nás a spoléhá na to, že Brad se bude chtít vrátit domů, do města a k hráčům, které zná, kde se mu dařilo atd. V tomhle jediném jsme oproti ostatním ve výhodě....pokud by to Brad udělal a fakt se vrátil, tak by u mě velice stoupnul - bylo by to od něho moc pěkné.
PS: a jestli se ukáže, že Vokoun podepíše někde za cca 4.5M, tak mě asi je*ne! Protože naši gólmani nás stojí 4.8M a s Vokym za tamtu cenu plus nějakou dvojku za cca 1M by to bylo podstatně lepší...
Jo, to je asi jediná věc, co mě na těch golmanech mrzí, že je to záležitost jednoho roku. Jinak ani s jedním problém nemám. Co se týče Brada, doufám, že se rozhodne pro nás. Na netu se už hromadí spekulace, že SFY má pro Stamkose připravené dvě smlouvy: 1. Když podepíše Brad 2. Když Brad nepodepíše. Takže Doufám, že to Richardsovi nebude moc dlouho trvat a vrátí se k nám :) Sám řikal, že je ochotnej jít s platem dolu, takže pokavad by to nebylo tak rapidní a SFY mu nabídl cca 46.4 mega na 8 let... proč ne :thumbsup:
PainKiller píše:Jo, to je asi jediná věc, co mě na těch golmanech mrzí, že je to záležitost jednoho roku. Jinak ani s jedním problém nemám. Co se týče Brada, doufám, že se rozhodne pro nás. Na netu se už hromadí spekulace, že SFY má pro Stamkose připravené dvě smlouvy: 1. Když podepíše Brad 2. Když Brad nepodepíše. Takže Doufám, že to Richardsovi nebude moc dlouho trvat a vrátí se k nám :) Sám řikal, že je ochotnej jít s platem dolu, takže pokavad by to nebylo tak rapidní a SFY mu nabídl cca 46.4 mega na 8 let... proč ne :thumbsup:
Ehm, možno je to len štýl akým si to napísal, ale má sa to chápať tak, že Brad je teraz priorita a podľa toho sa uvidí, čo Stammer? :hmm: :giggle:
Richieho na 8 let? To bych se teda bal... maximalne na 6.
Getzo5 píše:Ehm, možno je to len štýl akým si to napísal, ale má sa to chápať tak, že Brad je teraz priorita a podľa toho sa uvidí, čo Stammer? :hmm: :giggle:
Je to jen spekulace :D Ale SFY možná bude čekat na vyjádření Richardse, uvidíme.
safa píše:Richieho na 8 let? To bych se teda bal... maximalne na 6.
Jde o to, že Brad se dívá po dlouhodobém kontraktu... nejlíp do konce kariéry. Ale SFY by mu těch 6-8 let nabídnout mohl, pokud bude plat postupně klesat :D
Erik pise:
Tampa Bay is out of the running for unresticted free agent Brad Richards, Steve Yzerman says.
Hmm, to o Bradovi neslyším rád :cry: Snad to neni na úkor Stammera, že doasten smlouvu za 8.5 mega. Co se SFY vyjádřil, tak cena za Brada byla až moc vysoká :hmm: Jinak Bergenheim zůstává na Floridě. S Panthers podepsal na 4 roky a caphit 2.75 mil. :!: :hroza: Hovadskej overpayment.
PainKiller píše:Hmm, to o Bradovi neslyším rád :cry: Snad to neni na úkor Stammera, že doasten smlouvu za 8.5 mega. Co se SFY vyjádřil, tak cena za Brada byla až moc vysoká :hmm: Jinak Bergenheim zůstává na Floridě. S Panthers podepsal na 4 roky a caphit 2.75 mil. :!: :hroza: Hovadskej overpayment.
Tallon :lol2: :cool:
No Fleishmann a 4,5 M mi přijde jako mnohem větší hovadina... Fakt nechápu smysl platových stropů, když jsou dokonce některé týmy nuceny hráče přeplácet :hroza:

Jinak Yzerman mi přijde hodně slabý letos, by mě zajímalo, koho by chtěl ještě podepsat
Tak Florida bere (a přeplácí) všechno co je volné, aby se dostala aspoň na ten floor. Ten tým bude "zajímavý" - všecko hráči do druhé/třetí lajny, podepsaní bez ladu a skladu....
Brad taky nebude, kurnik letos se mi to léto vůbec nelíbí. SFY bude mít co dělat, abysme byli alespoň stejně silní jako loni - i pokud podepíšem RFA co máme, tak silnější nebudem :?
Richie chce prej 12.5M/sezonu ...

Bergie me mrzi ale za tyhle penize... vubec mi prijde ze se nekteri GM letos utrhli. Mountaine neboj, do PO to zase snad doklepem a pred trade dealine naberem nejaky hvezdy z odpadlejch tymu. ;-) Ver svemu GM.

EDIT: Tak ne, podle poslednich zprav chce Richards smlouvu na 9 let za 64M ... coz je sice velmi rozumnych 7.1 mega rocne ale 9 let ? To znamena do jeho 40ti let ? Hm...
Tak to by bylo určitě frontloaded, nějaký signing bonus a tak. Určitě požaduje na delší dobu, těch 7let minimálně....cap hitem by to nevyšlo špatně kdyby se to šikovně poskládalo. Ale SFY říkal, že naše nabídka byla hodně vzdálená od nabídek ostatních....ono jestli tam přišel a nabídl mu 5M, tak tam nemusel ani chodit, to není nabídka ale žebrota. Home discount byl určitě možný, ale až tak moc těžko. Ono kdyby měl Stamkos trochu rozum a nepožadoval snad nějakých 8M (což je dost dobře možné, protože nevím, na čem jiném se ty jednání mohly zakousknout než na tomhle), tak bysme mohli konkurovat....
A Bergyho bych tady viděl rád u nás, ale za 2.75M na 4 roky, to no way. To radši ať hraje B.Jones.
Kdybych to prozatím shrnul:
G: +Garon, -Smith : tady je to asi plus minus stejné jak loni - Roliho čekám jako jedničku na celou sezonu trochu horšího než loni, Garona zase lepšího jak Smitha, takže cca to samé (nepočítám teď, že Roloson stojí 3.5M, což mi přijde teda hodně).
D: +Gervais, -Lundin, R.Jones : tady bych řekl, že je to mírné oslabení. Že odejde R.Jones mě zas tak nevadí, počítalo se s tím a zkusit Gervaise místo něho, proč ne že. Ale vzít MAB přes Lundina, s tím nesouhlasím. Lundin je spolehlivý bek, což se o MAB říct nedá a jeho obávaný příspěvek na PP jsem taky neviděl - často na PP ani nechodil. Ale třeba ještě SFY neskončil....
O: +nikdo, -Gagne, -Bergenheim : největší problém. I když budu předpokládat, že podepíšem Stamkose a Purcella, tak jsme pořád přišli o top6 útočníka a dobré křídlo do třetí lajny. Navíc v tuhle dobu už na trhu není moc náhrad - do top6 prakticky žádná, to už můžem vzít zpátky toho Gagneho. Tady se předpokládám bude ještě něco dít, ale nic velkého to asi nebude.
SFY teda zatím moc aktivní není, ale ve velké části případů to není jeho chyba - pokud mu Bergenheim řekl, že chce 2.5M+ a na víc let, tak je naopak dobře, že ho nechal jít. Stamkos se taky cuká kvůli (pravděpodobně) penězům, Gagne hrál tak, že by si zasloužil tak 2.5M max a jak vidí ty sumy co lítají hlavně s Floridy, tak může chtít klidně 4M a to je za něho moc (za toho Gagneho, který hrál loni). O Purcellovi žádné zprávy nejsou, Brewer sice taky nebyl levný, ale kdyby šel do FA, tak dostane 4.5M.....letos je to divné.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA