Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

JJ zdálo se mi, že se to měnilo. Jinak i tak jsou ty náhrady docela solidní. Za Stamkose by šly určitě 4x 1draft, což je od takového Toronta nebo Floridy perfektní kompenzace a základ pro all-star tým budoucnosti...
Hm...Bergeron byl jeden z těch, kteří kdyby odešli, tak žádná slza neukápne. Nepřišlo mi, že by byl nějak extra užitečný. Ale tak naštěstí je to údajně two-way, není to long-term a ani nějak drahé, takže jako #6-7 se to snad dá tolerovat. Horší je, že tohle tak trochu naznačuje, že necháme jít Lundina, což se mi teda už nelíbí ani trochu. Zatím máme pod smlouvou Brewera, Hedmana, Clarka, Kubinu, Ohlunda, Gervaise a Bergerona. Tzn. Lundin by byl osmý bek pod smlouvou....leda že by se SFY chystal někoho vyměnit (když už, tak Ohlunda prosím :-) )
Jo ještě podepsal Hall na další rok. K tomu se asi nedá říct nic jiného než "OK", na PK (tam hlavně) a do 4.lajny je dobrý (pokud je to za podobné peníze jako loni).
EDIT: tak Bergeron je asi one-way
Bergeron je určitě one-way :roll: Halla další rok u nás uvidím rád, cena bude IMO maximálně 0.8 mil... Lundin tedy asi opravdu odchází, podle několika zdrojů požadoval plat 1.5 mil. dolarů, takže SFY sáhl po levnější alternativě. Možná přijde trade, kdo ví... třebas Steve čeká, až vymění Ohlunda, pak podepíše Lundina :D Jinak obrana bude téměř stejná jako ta loňská:

Brewer - Hedman
Kubina - Ohlund
Clark - Bergeron/Gervais
V základní sestavě - 5 obránců a omyl :) No ale aspoň se začalo podepisovat, s Hallovým podpisem souhlasím :)
Pokud SFY udrží i Lundina, nemám nějak s MAB problém - jako sedmý bek, Boucher ho určitě bude umět využít (jinak by ho SFY určitě nepodepsal, pokud by ho Boucher nechtěl), ale pokud bude MAB místo Lundina, tak se mi to nelíbí. Lundin měl sice problémy s fyzickou hrou v PO, ale to je tak jediné minus. Když se to vezme komplet, tak Lundin > MAB.
Prosimvas uz si toho Stamkose podepiste ja ho v tymu nechci ani za zlaty prase (teda pokud nebude hrat za 2 mega)
,,Hearing tonight Stamkos may be signed at between $7-7.5 mil per season."
http://twitter.com/sportsnetbroph/statu ... 2494299137

Tak snad to vyjde :clap: Těch 7 mega ročně by bylo dobrých, ideál je sice 6.5, ale pořád lepší jak nic :)
:yahoo:
neis píše::yahoo:
Odľahlo ti čo ? :D
Hezky clanek ohledne hysterie kolem podpisu #91:

http://www.rawcharge.com/2011/6/29/2249 ... ts-nothing" onclick="window.open(this.href);return false;

A jeste jeden, koukam ze zournaliste v okurkove sezone nesetri recesi (coz samozrejme vitam):

http://www.rawcharge.com/2011/6/28/2248 ... ve-yzerman" onclick="window.open(this.href);return false;
OndroNR píše:
neis píše::yahoo:
Odľahlo ti čo ? :D
To víš že jo! Stamkos by byl za těchto podmínek naprostá noční můra...
Hmm.... Dwayne Roloson re-signed in Tampa to 1-year deal, 3 mil. :roll: Abych pravdu řekl, moc spokojený nejsem. Přesto, že měl Rolie úžasný Play-Off, nedokážu si představit, že odchytá kolem 60 zápasů za sezonu, ne v 42 letech :hroza: Navíc 3 mega za ten jeden rok mi přijdou dost, maximum sem odhadoval 2.5. Po další sezoně Rolie skončí a brankoviště bude ZASE nevyřešený, navíc Voky už nebude volnej. Bohužel, ale tohle vidím jako špatný tah od Yzermana... nebudu se divit, když v půlce sezony budem hledat náhradu tak jako loni za Ellise.

PS. A ještě jednou opakuju, i přesto, že Rolie chytal v PO fantasticky, tak má už svůj věk a podle mně nedokáže odchytat konzistentně většinu sezony (cca 60 zápasů). Do toho všeho je to jen řešení na jeden rok, my nutně potřebujem v brance stabilitu na pár let.
GoodNewsKiller> ... hehe, ty se proste nezmenis ;-)
No jestli bude Yzerman všechny přeplácet (teda ne, že by si to Roloson nezasloužil, ale v jeho věku je to fakt požehnaný plat) , tak bude Gervais největší letní posilou :lol2:
Yzyho mám zaradeného v tej prvej polovici GM, ale podpis Rolieho sa mi nepáči :thumbsdown: Cítim, že Tampa sa popáli :bitka3:
CO stím Stammerem!!!!!!!!§ :bitka3: :bitka3: :bitka3:
neis píše:CO stím Stammerem!!!!!!!!§ :bitka3: :bitka3: :bitka3:
Tebe to asi dobre lepí čo :D
velmi dobry podpis ten roloson - pre Avs :giggle: aspon mame o jedneho konkurenta v bidding war o Vokouna menej :good:
petrik píše:velmi dobry podpis ten roloson - pre Avs :giggle: aspon mame o jedneho konkurenta v bidding war o Vokouna menej :good:
Florida alebo contender. Ak pôjde Voky do Avs, je idiot.
Getzo5 píše:
petrik píše:velmi dobry podpis ten roloson - pre Avs :giggle: aspon mame o jedneho konkurenta v bidding war o Vokouna menej :good:
Florida alebo contender. Ak pôjde Voky do Avs, je idiot.
:hmm: is he?
ja si v tomto samozrejme len tazko udrzim objektivny nadhlad, ale IMO je sanca ze do 2 rokov by sme mohli mat celkom zaujimavy core z mladych hracov (vacsina uz aj s nejakymi tymi NHL skusenostami - stastny, duchene, o´reilly, landeskog, johnson, elliott, siemens, barrie, gaunce... jasne ze vela z nich este absolutne nic nedokazalo, ale ukazuju sa slubne. a preto som aj napisal ze "je sanca" a nie ze sa to naisto stane) - s brankarom ako vokoun (verim ze o 2 roky este bude mat vykonnost na vysokej urovni) by teoreticky mohlo stacit doplnit zopar kvalitnych veteranov cez FA resp. nejaky trejd a Avs by mohli patrit k sirsiemu okruhu contenderov.

este raz opakujem - netvrdim ze sa to urcite stane, ale ta sanca tu je. ak by vokoun podpisal na 3-4 roky tak by mohol mat s nami sancu na zaujimavy cup run.

a sorry za off-topic :P
Za ŠTYRI roky MOŽNO zaujímavý Cup RUN. Počúvaš sa vôbec? :hmm: To isté môže už dosiahnuť aj s Floridou, viac či menej. A ak je pravda, čo sa od neho očakáva a čo vyhlasuje, toto je jeho posledný kontrakt v lige, takže to chce čo najskôr. Sorry, ale Colorado mi do toho nespadá.

:backtotopic:
Getzo5 píše:Za ŠTYRI roky MOŽNO zaujímavý Cup RUN. Počúvaš sa vôbec? :hmm: To isté môže už dosiahnuť aj s Floridou, viac či menej. A ak je pravda, čo sa od neho očakáva a čo vyhlasuje, toto je jeho posledný kontrakt v lige, takže to chce čo najskôr. Sorry, ale Colorado mi do toho nespadá.

OK, uvidime zajtra resp. neskor ako to nakoniec dopadne...
stamkos si dava na cas... :hmm: ale stale som na 99% presvedceny ze predlzi :yes:
Hm, taky jak sem viděl toho Roliho, tak se mi nezdá moc ideální. Ten plat říká jasně, že se s ním počítá jako s jedničkou, což za první nemusí klapnout a za druhé myslím, že stačilo přidat (maximálně!) 2M a dost možná sme mohli mít Vokouna. I 4.5M by možná vzal a to už není od těch Roliho 3M moc daleko....tím pádem se určitě bude usilovat i o Smitha na pozici dvojky.
Každopádně - toto je veliký risk, plus jak psal Pain - za rok budem muset řešit brankoviště znova.
Podle RealKypera je Stammer blízko podpisu, jeho plat by mohl být až 8.5 mil. ročně :eek2: Erlendsson si ale nemyslí, že Stamkos do otevření trhu podepíše. Jinak doufám, že ho SFY za těch 8.5 mega nepodepíše, to by bylo celkem přeplacení. Minimálně o 1.5 mega určitě.
erlendssontrib píše:IMO, don't want Roloson playing more than 50 in reg ssn RT @Troillan83: That was my thought. Was hoping for Desj for $1M for 25-30 games.
Takže v další sezoně to bude opět golman 1A-1B... nevím, jestli byl nejlepší nápad na jeden rok pořizovat golmana co odchytá polovinu sezony. Doufal sem, že SFY vyřeší brankoviště už letos :-( Proti Rolieho podpisu bych nic neměl, kdyby přišla do týmu ještě jedna jasná golmanská jednička (Voky), ale s Dwaynovo platem se mi to zdá už nemožný.
Zadnej komentar ke Garonovi?
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS