Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cathy píše:Sweeho, ja ho od jeho zvolenia resp, nasadenia neznasam.....ved ten pre nas team nespravil nic dobre
prrrrrrr
bez debat ani zdaleka sa nechyta na Chiu, ale cas ukaze (PO je tuto sezonu uz nevyhnutnostou)
to najpodstatnejsie a mozno necakane poriesil-podpis Juliena
podpisali sme nasho produktivneho potkanika Marchanda
priviedli do top six ex_kapitana Blues Backesa
a davame solidny priestor mladym hracom (aj ked je taky skôr nepodarkovy mis mas, najmä v obrane)
to, ze je momentalne golovo totalne off Pasta a Bergy s Krugom sa dost pomaly rozbiehaju, s tym nenadelame ani my, ani Sweeney nic, o kiksoch v obrane pomlcime
ze nam to s G 2jkou moc neklapne, kto mohol tusit, tiez som mal od Khudobina daleko väcsie ocakavania, od farmara McIntyre nie su ziadne, ale toto by som nejako neriesil, Rask je zvyknuty odchytat kvantum zapasov, preto ma G 2jka nejako netankuje...pokial budeme v obrane robit tak stupidne chyby, môze sa aj na hlavu postavit, aj ked pravdou je, ze potrebujeme od neho vykony z uvodu sezony
verim tomu, ze pocas TDL sa u nas nieco zaujimaveho udeje, predpokladam odchod Spoonera, hadam Hayesa, toto Sweeneey kvalitne pokadil, ked sme zan obetovali Smitha (aj ked ten u Cats nic moc)
treba mu dat sancu a nezatracovat po jednej sezone:)

do bottom six sa nam po vyse 7 tyzdnovom vypadku vracia Beleskey, ktory prinesie razantnejsiu hru do tela, mno Looch je Looch ten chyba aj mne:/
ku°va Franto na°er si!
najblizsie zapasy po tych nasich posahanych prehrach budeme hrat ako PO zapasy, budu lietat hromy blesky (i triesky:D ako v DET :giggle:
namiesto istych 3-4 bodoch (det,chi) mame akurat tak holy medvedi kkt a po kkt odohratych zapasov
http://www.foxsports.com/nhl/story/brui ... ake-011917" onclick="window.open(this.href);return false; done
Ozvite sa Sakicovi ked si to s tym McAvoyom rozmyslite.... :wink:
McAvoya ťažko dáme... Určite nie za to co.ste vy chceli. Takýto odrb by neprešiel ani.vo.fante

Na jeden gól potrebujeme strašne veľa.striel videla som.dve tretiny a nehrali sme zle len je to taký kŕč... Bolo vidieť že chcú vyhrať len možno to.chce nejaké poťa góly aby sa naštartovali... Treba makať a veriť že sa to niekedy zlomí....

Pripomínam že v nedeľu hráme o deviatej večer nášho času s pens...
Vždycky mám radost, když vstanu kvůli zápasu, který pros*reme třeba 0:1 pár minut před koncem. :facepalm:

Bohužel se u nás tak nějak střídají zápasy, kdy kupíme chybu za chybou a dostaneme menší či větší příděl, se zápasy, kdy nejsme schopni soupeře překonat, přestože jsme herně nebo střelecky lepší. Navíc nám chybí nějaký pořádný win streak.

A jít teď do TD Garden na domácí zápas musí být jen pro silné nátury.
CO my to hrame za hokej?

Zaujima ci Rask je zraneny resp. len nejaka nahla nevolnost....McIntyre zjavne nie je zrely na NHL...

Zapas sa zlomil za stavu 2:1 ked isiel Backes sam na branu...odvtedy sme prestali hrat....a su z toho jasne dalsie tri goly v nasej sieti. Dovtedy sme nehrali vyslovene zle, ono inkasovat prvy gol, vravim si stava sa, akoze nerobim z toho dramu, koniec koncov boli tam odbovbia ked sme ich tlacili...len kua, nie a nie padnut, hrame dost krcovito...nejde to Pastovi, Bergymu ani Marchandovi...dnes sa podarilo Krejcimu dat gol, aj to po chybe domacej obrany. Prilis sa pri pohybe v obrannej tretine zamerivame na hraca s pukom a nevenujeme pozornost ostatnym hracom..dnes nas to stalo hadam dva ci tri goly,...

Treba nam dvojku do branky....skoda ze Halak ma taky vysoky plat, teraz by sa nam celkom aj zisiel, na farme sa mu dari, cim by si mal naspat vybudovat sebavedomie. :jn:

Len sa obavam, ake tenke je to pod Julienom, a ci to vydrzi dnes kabina hosti u Pens :lol2:
"Toto je tým, který potřebuje, aby hrálo dobře všech 20 hráčů, pokud chceme vyhrát. Nemáme dostatek talentu na to, abychom si mohli myslet, že nám projde průměrná hra."

Julien po prohře s Pens.

Na můj vkus dost tvrdá slova. Nemyslím si, že tohle bude působit na hráče motivačně. Spíše mi to přijde, že něco smrdí v kabině a trenér to vyventiloval jako první. :neviem:

Přestože si neseme nelichotivá čísla 4-7-3 od Vánoc2016, pořád trčíme na třetí pozici divize. Jako koudel u zadku může sloužit Toronto, ostatní (mimo Habs) mají podobná čísla. A podobně mizernou hru.

Nehazím flintu do žita, klíčoví hráči (Bergeron, Pastrňák, Krejčí,...) letos neřekli poslední slovo.
po vcerajsej (krutej) prehre, mi prislo hracov aj luto
odsledoval som uvodne dve tretiny a kludne mohlo byt skore po 2 tr. opacne, vyrovnane teda urcite
boli sme korculiarsky aj strelecky aktivni, potrebovali sme akurát kontaktny gol, ktory poriesil Krejci a Backes mal na hokejke vyrovnanie, nevraviac o nasej druhej presilovke, kde tucniaci nevedeli ktora bije, tam to bolo na spadnutie a do 3.tr. som isiel s pocitom, ze to bodovo dame
akonahle sa ale do brany postavil ten nas farmar, hned moje optimisticke vizie opadli
za goly sice snehul moc nemohol, ale McI je hodny akurat na vytahovanie zemiakov na farme a je nutne poriesit inu nahradu, lebo bez Raska sme total odpisani, nevraviac o tom, ze momentalne ma daleko od formy z uvodu rocnika a to jeho odstupenie...
uznavam ale kvalitu Pens, ten prvy utok si robil na lade co chcel, preto nerozumiem tomu, ako sme sa k tomu postavili a neodstavili ho (nic nie je jednoduchsie ako odstatovat spoza klavesnice :lol2:
je to depko deka (taky Pasta nou musi byt prikryty az po usi), ale treba ist dalej a verim tomu, ze Wings si to najblizsie zliznu :kop:
pred zapasom s Pens
Obrázek

http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/hc-n ... at-boston/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jops, nazdavam sa toho nazoru ze vo vnutri kabiny sa nieco zomlelo, koneic koncov som to tusim aj v chate pisala kedysi +to zdemolovanie satne u Wings.Ked sa nad tym tak zamyslam, nad Julienovymi Slovami.......nemame hracov.....nesmeruje to k Sweemu? Ved vzdy sa hovori, ze ryba smrdi od hlavy....a tou je u nas Swee....je pravda, ze u mna je voci nemu averzia...apropos, chccela som este dopisat ze ten jeho podpis Kevana MIllera povazujem za cisty ulet...sak to je porcelan player...Ved predstava hracskeho kadra moze byt u Juliena ina ako u Swee-ho, a proste Julien musi robit s tym co ma....

Preto k TDL vyzeram s obavami....a nie su to len mierne obavy...hoci aj s nadejou, ze poriesime brankarsku dvojku.....ved ani Providence sa nedari.....

Vcera po dvoch tretinach to vobec nevyzeralo na takyto debakel...where is a mistake? Snazili sa korculovali, ale stale mi to pride take krcovite, prilis chcu resp. si primoc nahravaju, chyba mi taka jednoduchost v hre..
:uff:
I mamka má určitě velkou radost. :)
Parchant 10k pokuta. As expected.
Fuck. Campbelluv duch se tu stale vznasi..
Ja neviem co čakať od dnešného zápasu...

Dávajú nás na nohe 2!!!! Takže trošku pozriem...
:cool:
Hm zapas sa mi pacil, ale az od druhej tretiny....prvu sme akosi zaspali, segin Carlo, urcite to nechcel takto zasunut za Raska.....ale stava sa....inak nedohral zapas, snazim sa dopatrat ci to je len chvilkove alebo to bude DTD ....

Strasne som sa bala aby sme nechytili nase hluche miesta v strede zapasu, najma v druhych tretinach, ale zvladli sme to...

Pevne verim ze nas to nakopne, teraz si trosku oddychnu a zacneme hrat konecne to, na co mame....hoci si to pyta nejaku zmenu, posilu do zostavy.

Pacil sa mi Collin Miller, skoda ze hrava malo.....s prehladom riesil situacie....
Brandon Carlo suffered a lower-body injury in Thursday's game versus the Pittsburgh Penguins. He will use the All-star break to try to recover.
Ten Parchand to udelal zase :lol3:
ak už teraz nedostane riadny dištanc, tak už asi nikdy :roll: Ale ako vidno, ten primitív je schopný toto robiť v každom druhom zápase :thumbsdown:
Sakra důležité dva body (i vzhledem k porážkám Leafs a Sens) :!: :good:

Marchand mě s*re. :sisi: Teď už přijde... :stop2:

Důležitý moment.

Ten ch*j toho nenechá. Já bych mu tu tlamu rozflákal.
WSH byl jen těžko překonatelný soupeř. Jejich síla v offensive zone rozhodla, opět jsme se nevyvarovali individuálních chyb.

Nejsme spokojený s hrou Carla. Je pomalý, neobratný, málo podporuje útočné snahy, za poslední tři zápasy 4x vyloučený. Jako top obránce se mi zatím nejeví, potřebujeme od něj daleko více!

Uvidíme, co Bergeron a jeho nastřelené pravé koleno... Dynamic Duo nás drží ve hře o play-off, tak snad to u Bergerona nebude více než day-to-day...

Brad Marchand "highlights" :grc:
je to svinstvo, to je bez debaty :thumbsdown: . Mal by dostat riadnu suspendaciu. Zhorsuje to inak nas dobry image. ... A nechcem pocut ani slovo! :-D
Skorpion píše: Zhorsuje to inak nas dobry image
Obrázek
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA