prrrrrrrCathy píše:Sweeho, ja ho od jeho zvolenia resp, nasadenia neznasam.....ved ten pre nas team nespravil nic dobre
bez debat ani zdaleka sa nechyta na Chiu, ale cas ukaze (PO je tuto sezonu uz nevyhnutnostou)
to najpodstatnejsie a mozno necakane poriesil-podpis Juliena
podpisali sme nasho produktivneho potkanika Marchanda
priviedli do top six ex_kapitana Blues Backesa
a davame solidny priestor mladym hracom (aj ked je taky skôr nepodarkovy mis mas, najmä v obrane)
to, ze je momentalne golovo totalne off Pasta a Bergy s Krugom sa dost pomaly rozbiehaju, s tym nenadelame ani my, ani Sweeney nic, o kiksoch v obrane pomlcime
ze nam to s G 2jkou moc neklapne, kto mohol tusit, tiez som mal od Khudobina daleko väcsie ocakavania, od farmara McIntyre nie su ziadne, ale toto by som nejako neriesil, Rask je zvyknuty odchytat kvantum zapasov, preto ma G 2jka nejako netankuje...pokial budeme v obrane robit tak stupidne chyby, môze sa aj na hlavu postavit, aj ked pravdou je, ze potrebujeme od neho vykony z uvodu sezony
verim tomu, ze pocas TDL sa u nas nieco zaujimaveho udeje, predpokladam odchod Spoonera, hadam Hayesa, toto Sweeneey kvalitne pokadil, ked sme zan obetovali Smitha (aj ked ten u Cats nic moc)
treba mu dat sancu a nezatracovat po jednej sezone:)
do bottom six sa nam po vyse 7 tyzdnovom vypadku vracia Beleskey, ktory prinesie razantnejsiu hru do tela, mno Looch je Looch ten chyba aj mne:/