Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes chyta Emery. A z poslednich 2 zapasu bude chytat jeste 1.
:good: Není (snad) o čem. Razor dnes a na Canes. Mase pak na Pens.
Mozna si nekdo nevsiml, ale Hartnell uz zase hraje jako srаčka a cela lajna tim trpi. :-/
Update: 58% NYR, 22%BOS, 20% PIT :scare:

Jinak co jste tam vy dnes zahodili sanci :?
Atlantik píše:Jinak co jste tam vy dnes zahodili sanci
Ano, ale presto budou zas politicky korektni novinari psat, jak nas Lindback vychytal.
Giroux potřetí za sebou s minimálně bodem na zápas. :klobuk:
Naposledy se to u nás povedlo Big E před 15 lety.
Po Panikovom gole som to vypol, ale predpokladam, ze obraz hry sa velmi nezmenil. Tampa hrala v podstate dovtedy :ho*no: , my sme ich mleli, ale tie spominane zahodene sance...

Ja si stale myslim (a verim) ze pojdeme na rags, len skoda, ze po tejto prehre uz doma zacinat nebudeme :?
kajo » 11 Apr 2014, 16:55 píše:Po Panikovom gole som to vypol, ale predpokladam, ze obraz hry sa velmi nezmenil. Tampa hrala v podstate dovtedy :ho*no: , my sme ich mleli, ale tie spominane zahodene sance...
Obrázek
Tiež som zažil tento pocit proti Tampe, no akosi som vtedy dúfal, že to je len jeden zápas z mála, kedy hrajú tužku a fakt to ich postavenie nie je náhodné. Keď som ich ale videl asi v 15-tich zápasoch a v každom hrali bačov ananás a držal ich Bishop a nakoniec aj tak v 75 % zápasov vyhrali, tak takýto tím je v play-off náhodou a prajem im skoré vypadnutie. :yes:
Hmm. Tak prej se chceme za každou cenu vyhnout Bruins i Pens, takže další dva zápasy očekávám už výkon jako v play-off. :hmm: Tak snad vědí, co dělají a že si na Rangers věří...
Pasha » Pia Apr 11, 2014 6:36 pm píše: Tiež som zažil tento pocit proti Tampe, no akosi som vtedy dúfal, že to je len jeden zápas z mála, kedy hrajú tužku a fakt to ich postavenie nie je náhodné. Keď som ich ale videl asi v 15-tich zápasoch a v každom hrali bačov ananás a držal ich Bishop a nakoniec aj tak v 75 % zápasov vyhrali, tak takýto tím je v play-off náhodou a prajem im skoré vypadnutie. :yes:
hranie bačovho ananásu / tužky? Ja to skôr považujem za efektívny herný systém, ktorý ich dotiahol, kde to potrebovali a komu sa nepáči, môže si trhnúť nohou :jn:
Tady to žije... :tired:

Ale tak asi o tom už určitě víte. Jedna výhra (max. v OT), resp. tři body definitivně rozluští našeho soupeře v prvním kole play-off.

No, a vzhledem k tomu, že kluci chtějí na Rangers, tak očekávám dneska, že na Pens fakt vlítneme a snad se to bude podobat už play-off zápasu. :petrik:
Obrázek
to je párik :rofl:
To je osel ten Neal opravdu ... největší ludra hráč... :bitka3:
Tak Pens jsme dali i s 70% výkonem, holt, MAF správně naladil formu na play-off. V Pittsburghu jsou jistě rádi, že se nám pro 1. kolo vyhnou. Jinak k některejm Penguinům fakt nemám slov, neznám momentálně prostě debilnější tým (minimálně na Východě fakt ne). :grc: Takže jsem taky částečně rád...
Teď nezbývá nic jinýho než se modlit v Maseho, bez něj jsme totiž fpixi. :modlenie:
Btw. s Rags v play-off po 17ti letech! Tehdy to skončilo 4:1 pro nás a došli jsme až do finále :cup: kde jsme ale dostali nařezáno. No, každopádně z první části by se historie opakovat mohla...

THE BATTLE BEGINS :!:
LET'S GO FLYERS! :fan:

Obrázek

EDIT:
Berube says Mason out for precautionary reasons and will be ready for Rangers.
Ufff. :yahoo: :wave:

No, momentálně vidím šance 60%-40% pro Rags. Pokud chceme postoupit, pak vidím klíč v tom vyhrát game 1 nebo game 2. Jinak to bude dost špatný...
Zacinate ve ctvrtek, my zrejme ve stredu. Takze tohle klaplo :good: Planuji tedy videt celou vasi serii.
Rono píše:Pokud chceme postoupit, pak vidím klíč v tom vyhrát game 1 nebo game 2. Jinak to bude dost špatný...
NYR boli najlepší tím východu vonku, takže jeden vyhratý zápas u nich sériu nespraví...
Philu mám celkom rád, ale na druhej strane je teraz Viňout tak neviem komu fandiť :hmm:
Zkouknul sem finale Frozen Four. Ghost uzasnej vykon. Gol, dve Acka a +7
Getzo5 píše:Ghosta Holmgren po zápase priviaže do šatne :D :-/ sakra dobrý prospekt.
V dobrém. Tohle se fakt suprově čte od někoho jako Getza. :jj:

Ghost fakt čím dál víc překvapuje a už před finálem dost fans psalo, že by v příští sezóně měl nahradit Kimma. No, a po finále už se s tím stotožňují snad všichni. :giggle:

Wau, mít při skóre 7:4 - +7. :shock: To jsem ještě snad nikdy neviděl. :klobuk: Jinak Unionu samozřejmě congratz! :serus:

Obrázek
What a goal!
Dnes Akeson :good: a Heeter
Tak posledni zapas pred nami. :) pak play off :)

mimochodem co rikate na Streita ? :) jeho 42 bodu je celkem v pohode.
Anger píše:mimochodem co rikate na Streita ? :) jeho 42 bodu je celkem v pohode.
Proto jsem nikdy moc nerozuměl tomu jak tady na něj často nadáváte :neviem: Ikdyž, beru zpět :giggle: Markov má bodů 43 a my nadáváme snad ještě víc.
v druhej polovici sezony sa streit radikalne zlepsil a uz je to ok, nenadavalo sa tu na neho dlho
So Streitom som spokojny a to si este treba uvedomit, ze 1st PP minuty dostava len v pripade absencie Kimma (citaj skoro nikdy). To Pardou spominany Markov myslim, ze hra v prvom PP unite habs...

A ked sme pri obrancoch, co takto spomenut sice nenapadneho, ale podla mna najspolahlivejsieho a ano, vykonnostne tiez najkonzistentnejsieho Coburna? Ani si nechcem predstavit, kde by sme bez neho boli (ked ste ho skoro vsetci menili za vrece pukov...vid Finch :jn: )

K serii s Rags..sance vidim tak 50-50. Dolezite bude fakt ist do Philly za stavu 1:1, idealne 2:0. Ohlund tu sice spominal, ze Rags maju doma horsiu bilanciu ako vonku, no to asi nevie, ze my sme v MSG naposledy vyhrali asi este za cias Messiera :lol2:
Takisto moze byt faktor to, ci si Marty nespomenie ako sa hra hokej. Ten jeho jeden golik v 19 zapasoch je uplne dostacujuci :moj:
a aky som mal mat na neho nazor ked ked bol k prdu snad 2 sezony? :D Jemu ale dost pomohlo ze sa moze sustredovat cisto na obranu a tam mu to ide vyborne, s touto jeho sezonou som velmi spokojny.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG