Možná až nečekaně se na nás tlačí Toronto. Ottawa, Tampa, Florida i Detroit jsou na tom podobně špatně jako my, ale máme odehraných více zápasů. Z víkendu to chce alespoň 3 body a zároveň výhru nad divizním soupeřem - Floridou.
Opravdu mizérií byl zápas s NJD, jinak to po Vánocích herně taková bída není, body ovšem chybí.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
nie zle, ale proti Canes to chcelo pridat bod navyse v ot, ktory mal na hokejke Bergy, nedas dostanes aBosBru píše:Poslední b2b jsem neviděl, ale tři body beru.![]()
Akrylatova Hladena Omietka si tak pripisala druhy golovy zapis
Liles tou svojou prihravkovourozhoravkou tomu ale kvalitne dopomohol
McI za goly nevinim, ale raz darmo, Rask je Rask
u Blues celkom prekvapko
poniektore timy sa inak trapia v presilovkach, nam karta ide, v posl. 11 presilovkach, sme skorovali 8x...
presun Vatrana do 2 lajny namiesto Spoonera idealne riesenie a vyzera to na stabilnejsie zlozenie top/bottom 6
March-Bergy-Pasta
Vatrano-Krejci-Backes
Schaller-Spooner-Nash
Czarnik-Moore-Blidh
ak bude Beleskey fit tak do 3 lajny s nim
McAvoy urcite neprichadza do uvahy, s Carlom by som sa asi aj zmieril, teda jedine v pripade, ak by Lande zotrval "u nas" dlhsie (ved v stabilnej zalohe Krug,C.Miller,McAvoy,Zboril,Lauzon ale podla mna z toho nebude nic
poniektore timy sa inak trapia v presilovkach, nam karta ide, v posl. 11 presilovkach, sme skorovali 8x...
presun Vatrana do 2 lajny namiesto Spoonera idealne riesenie a vyzera to na stabilnejsie zlozenie top/bottom 6
March-Bergy-Pasta
Vatrano-Krejci-Backes
Schaller-Spooner-Nash
Czarnik-Moore-Blidh
ak bude Beleskey fit tak do 3 lajny s nim
McAvoy urcite neprichadza do uvahy, s Carlom by som sa asi aj zmieril, teda jedine v pripade, ak by Lande zotrval "u nas" dlhsie (ved v stabilnej zalohe Krug,C.Miller,McAvoy,Zboril,Lauzon ale podla mna z toho nebude nic
v 1tr. za stavu 0:3 mal na hokejke hetrik Vatrano a 0:4...sajba z prvej opeciatkovala tycku...
aj za stavu 1:4 uz boli bodmi doma, strata koncentracie, opät stupidne chyby v zadnych radoch (to pri gole na 5:5 bolo ako jako coo) a ked Rask nema svoj den
dobre tk, Julien ich da do laty a ide sa dalej
aj za stavu 1:4 uz boli bodmi doma, strata koncentracie, opät stupidne chyby v zadnych radoch (to pri gole na 5:5 bolo ako jako coo) a ked Rask nema svoj den
dobre tk, Julien ich da do laty a ide sa dalej
Co dodat? Ked si pozriete minutaz golov, zas hlucha desatminutovka....toto nas stoji dobre rozohrate zapasy. Myslim si ze toot nie je chyba Juliena ale Sweeho, ja ho od jeho zvolenia resp, nasadenia neznasam.....ved ten pre nas team nespravil nic dobre. Rask je evidentne pretazeny, bohuzial nemame adekvatnu dvojku v brane, a potom to takto vyzera ze pusta aj take veci, co by sa normalnych okolnosti nepustal....ved je nenormalne, kolko doteraz odchytal...Uznavam, angazovanie Khudobina bola chyba, hoci rpedtym ked chytal u nas tak nebol tak zly, ale vidno ze sa nikam neposunul.....
V utoku nemame taku konkurenciu, ktora by nutila hracov viac makat....na zaciatku szeony to islo hlavne Pastovi, ktory nas tahal...ten azziva mensi sezhonyn utolm, ale to neznamena, ze nehra...,jednoducho, potrebujeme tua ktivitu rozlozit na viac hracov...Bergy ma slabu sezonu, hoci v poslednom case zacal pravidelnejsie bodovat....stranse mi chyba buldozerovy hrac...reps. hrac ktory trosku rozprudi krv ako bol svojho casu Lucic
, ktory si vedel prirkyt puk, bol takym vybusnym tankom, nemal problem sa ci uz pobit alebo proste superovych hracov trosku rozohnit....
Ja som zvedava co spravi Swee do prestupovej uzavierkry....mam takeho tusaka, ze moze Krejciho vymenit.....
V utoku nemame taku konkurenciu, ktora by nutila hracov viac makat....na zaciatku szeony to islo hlavne Pastovi, ktory nas tahal...ten azziva mensi sezhonyn utolm, ale to neznamena, ze nehra...,jednoducho, potrebujeme tua ktivitu rozlozit na viac hracov...Bergy ma slabu sezonu, hoci v poslednom case zacal pravidelnejsie bodovat....stranse mi chyba buldozerovy hrac...reps. hrac ktory trosku rozprudi krv ako bol svojho casu Lucic
Ja som zvedava co spravi Swee do prestupovej uzavierkry....mam takeho tusaka, ze moze Krejciho vymenit.....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé