od
Rono » stř 09. dub 2014 16:28
Guddy.44 píše:Já bych ty Rangers být vámi docela bral. Viděl jsem poslední 3 zápasy jejich hry a: Začátky mají hodně slabé.. Prvních 10 minut si s nimi většinou soupeř dělá co chce a pokud dokážete tento čas správně využít, a pak si zajistit fyzickou hrou převahu, dalo by se to docela dobře uhrát. Další věcí je, že Nash se střelecky trápí.. A vůbec, i herně zapadl do průměru. Celou ofenzívu tahá lajna Pouliot.Brassard-Zucarello (poslední zápasy a troufám si říct poslední 3 měsíce..). St. Louis mizerný (včera netrefil ani prázdnou kasu) a Richards pomalý. Za zmínku stojí Stepan. Ten je parádní.. Výhodu vidím hlavně v tom, že třetí lajna (Brass, Pouliot a Zuca..) neumí absolutně bránit. Tam by Couture s Readem mohli zaexcelovat. Navíc bych byl za tuto sérii rád. Ale uvidíme. Kdoví, jak kdo bude v PO hrát.
A asi nejspíš taky uvidíš. Jak psal atlantik, CBJ by hlavně museli všechno vyhrát, my vše prohrát, tzn. to pustit i s Carolinou.
Co se týče NYR. Ano, mají nemálo slabin a chtělo by je to využít, snad si to prostuduje a prozkoumá pořádně i The Chief, ale jde o to, že oni proti nám (nevím jak proti ostatním) praktikují rychlej pressing na naše beky a my jsme pak úplně v prdeli. Viz. poslední zápas s LAK nebo právě s NYR. Tam to měřítko snese jen MacD a Luke (ano, i Luke...), jinak všichni ostatní jsou s tím pomalí a celej zápas se nedokážeme delší dobu usadit mimo naše pásmo.
Naši výhodou by mělo být hlavně to, že teď máme fakt 4 útoky, který jsou schopni dát góla. Tah s Vinnym do 4. lajny byl luxusní.

Pak to bude chtít hlavně načasování formy Gho, Simmera a dua Couts-Read, ale ti si svoje vždycky odvedou, o ně strach nemám.
Ovšem v MSG máme 0-0-8 in last 8, což taky hráčům na psychice moc nepřidá. Tam bude klíčový, abychom kdyžtak vyhráli game 1 nebo game 2 (pokud bude NYR začínat doma, jakože asi jo), jinak už tam moc šanci nevidím.
Ale co, play-off je jinačí soutěž, v ní jsem s NYR nehráli, co já si tak vybavuju, fakt hodně dlouho, takže se může fakt stát ledacos a třeba je zválcujeme, nebo oni nás.