Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak díky tomu, že spustili stránky trochu dřív :giggle: , tak už teď víme, že no more HSBC Arena :arrow: First Niagara Center. Chtěli jste Center, máte Center :roll:
http://firstniagaracenter.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cez leto Sabres hodne posilovali, IMO budu celu sezonu na postupovych prieckach.
http://twitter.com/#!/Roy9ner/status/108589528981323776" onclick="window.open(this.href);return false;
Yees :wave: ..bro :giggle:
Obrázek
Obrázek
KusicHockey píše:The Buffalo #Sabres have re-signed defenseman Tyler Myers to seven-year contract (38.5 mil.)
Bob McKenzie píše:So Myers gets $12M in Year 1, followed by years of $6M, $5M, $5M, $4M, $3.5M, $3M.
:hroza: To si děláš prdel... Skoro stejná smlouva jako má Ehrhoff. Příští rok spolkne dvojka Ehrhoff-Myers celkem 24 mega :rofl: V jednadvaceti letech dostat 12 mega za jeden rok, to se vážně jen tak nevidí. Hmm, v osmadvaceti, kdy by měl být na vrcholu sil, bude brát jen 3 mega :doh: Čím dál víc dementnější smlouvy.
Pegula. :good: Darcy :good: Buttman. :fucker2:

Keď my nedostaneme náš pick späť, budem vraždiť. Prvé za obeť padnú pekárne. Tradičné sú benzínky, ale chcem byť originálny.
Zaujima ma, preco boli Devils pokutovani, kym Sabres maju druhu "supervycuranu" zmluvu a NHL mlci. Nech idu do pekla.
:haha: to nemysli GM Sabres vazne......ta to :censored: na entu :bee: skoda reci
Obrázek
Ještě by to chtělo lock up Tylera_two :yes:
Tá zmluva je fakt uletená. Čím viac sa bude (by sa mal) zlepšovať, tým menej dostane. :lol: Som zvedavý akú dostane na Doughty.
Buffalo fakt nerozmýšľa, nemám slov :hroza:
OndroNR píše:Buffalo fakt nerozmýšľa, nemám slov :hroza:
For real? :eek2: Ale tak ty se vlastně vyznáš, tak to sa ospravedlňujem :sarcasm:
The Rev píše:
OndroNR píše:Buffalo fakt nerozmýšľa, nemám slov :hroza:
For real? :eek2: Ale tak ty se vlastně vyznáš, tak to sa ospravedlňujem :sarcasm:
Sám musíš uznať, že zmluva, akú dali Myersovi, je úplne mimo...
OndroNR píše:
The Rev píše:For real? :eek2: Ale tak ty se vlastně vyznáš, tak to sa ospravedlňujem :sarcasm:
Sám musíš uznať, že zmluva, akú dali Myersovi, je úplne mimo...
I ta Ehrhoffova je mimo. Skoro se divím, že Leino nedostal první rok desítku :D
Tak jasně, že ty smlouvy jsou postavené tak trochu.. ehm.. :giggle: Ale Ehrhoffův cap hit je 4 a tím to pro mě hasne. Stejně tak Myers je náš franchise player, takže dejme tomu. Na 5.500 zatím nemá, to je jasné, ale je to dle mě (a snad všech fans Sabres co jsem zatím zaregistroval) krok správným směrem :yes: Ještě ten Ennis a máme na dlouhou dobu vystaráno. Zbavit se vždycky někoho můžeme (Kotalík, Morrisonn, Hecht, Boyes).
The Rev píše:. Zbavit se vždycky někoho můžeme (Kotalík, Morrisonn, Boyes).
otázne je, ktorý debil ich bude chcieť. Možno treba zavolať Gauthierovi alebo do Toronta
Today, Lindy Ruff and the Sabres announced the hiring of Teppo Numminen as the third assistant coach.

On game days, Teppo will sit in the press box and speak with the other assistants via. headsets.
:good:
Shrňme si přípravu v zámoří. V prvním zápase jsme porazili Canes 3-1. Góly vstřelili Gaustad, Gerbe a Kaleta, tedy řada, která imo musí zůstat pohromadě. Proti L'Habs opět výhra 3-1, tentokrát startovalo více borců, u kterých se očekává první tým. Poté jsme si zajeli pro výhru do Toronta, tentokrát 2-1. Toronto na nás vyrukovalo s nejsilnější možnou sestavou vedenou top útokem Lupul-Connolly-Kessel :lol2: . Opět se dokázal prosadit Pommes (:hmm:) a výborně také zahrál náš třetí výběr ve 4 roky starém draftu, Corey Tropp. Domácí odveta skončila pro nás opět vítezně, 3-2, tentokrát za nás nastoupila silnější sestava a Ehrhoff opět ukázal, že Darcy dobře odhadl, kde nás tlačí bota a opět zaznamenal PPG. Snaživý Luke Adam zaznemenal vítězný gól. Ve třetím dnu jsme odehráli třetí zápas, tentokrát v Columbusu. Ten zápas mi přišel absolutně k ničemu, jelikož jsme už od začátku absolutně nestíhali, faulovali a Jackets trestali. Za zmínku snad jen stojí Myersův gól v PP (Ehrhoff-Myers při PP bude asi tak sedmnáctkrát lepší než Leopold-Montador). Na závěr zápas v plné palbě na obou stranách proti Caps a prohra 3-4 SO, konečně se aspoň trefil Vanek. 4. října hrajeme v Mannheimu a pak už to začne :clap: Preseason je hlavně na rozehrání, což svůj účel splnilo, ale také na vykrystalizování sestavy, jenže já si fakt nejsem 100% jistý, jak to Lindy sestaví :ja_neviem: Ale zkusím :arrow:

Vanek-Roy-Pominville
Ennis-Leino-Stafford
Gerbe-Gaustad-Kaleta
Hecht-McCormick-Boyes

Myers-Regehr
Leopold-Ehrhoff
Gragnani-Sekera

Miller, Enroth

Vášnivě se diskutuje o kapitánovi, toho se dozvíme až za pár dní. Zkusím to vyloženě jen tipnout
C-Vanek
A-Regehr
A-Gaustad
The Rev píše: Vášnivě se diskutuje o kapitánovi, toho se dozvíme až za pár dní. Zkusím to vyloženě jen tipnout
Skúsim aj ja :)
C - Derek Roy
A - Thomas Vanek
A - Paul Gaustad

Prečo Roy ? Pretože mi príde ako najväčší líder spomedzi všetkých hráčov Buffala. Ak si samozrejme odmyslím Millera. Ale brankár a kapitán, to tu už bolo, nedopadlo to celkom slávne ;)
OndroNR píše: Skúsim aj ja :)
C - Derek Roy
A - Thomas Vanek
A - Paul Gaustad
Asi tak :yes:
Tak Mannheim jsme udolali 8-3. Co k tomu napsat, nikdo se nezranil a Ennis zazářil.
Pominville kapitánem Sabres :eek2:

Pro mně je to celkem nečekaná volba. Tým Buffala sice moc nepoznám ale myslim, že jsou tam větší lídři, třeba Derek Roy. Ostatně i o Vankovi se spekulovalo jako o kapitánovi.
Já bych to dal asi Gaustadovi, ale ta volba má určitě své odpodstatnění.
Celkem překvapení...ale upřímně...Jason byl takovej černej kůň.
Leo píše:Celkem překvapení...ale upřímně...Jason byl takovej černej kůň.
To bol Grier, bohužiaľ zmluvu nedostal. :D
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS