Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

vy by ste sa mali bat :ban: :psst:

ale vazne, nech vyhra lepsi..co samozrejme by sme mali byt my :hmm:
No ja budem zajtra bez pripojenia od 5:30 minimalne do stvrtka vecera takze sa vysledok dozviem az potom, dufam ze to vsetkym natrieme :razzi:
ticho tam, bo ci to ten nožik zo znaku ukradnem a predám v zberných surovinách :dup:
To by tam ani nechceli, vsak to maju plastove... :hroza:
kajo píše:To by tam ani nechceli, vsak to maju plastove... :hroza:
tak by sme to podarovali martinovi, on by už vedel, kam to strčiť :jn:
Tak to chlapi nevyšlo, ale spokojenost je rozhodně na místě. :yes:
Zkrácená sezóna se chýlí ke konci a po třech kolech máme výbornou pozici, kterou doufám ještě vylepšíme. :wink:

Třetí kolo začalo tragicky a jeden čas jsem začal propadat i panice. :) Ale po vyhazovu Martina a rozvázání smlouvy s Evčou to nabralo úplně jiný směr a jako tým jsme šlapali. :cinka: Jsem rád, že změny mnou provedené nakonec to tížené ovoce přinesly. :) Třetí místo je výborné a jsem absolutně spokojen. :thumbsup:

Chctěl bych pogratulovat ke špičkovému umístění a zároveň vám poděkovat za vynikající výkony - FLYERS FAN a Hinault. :klobuk:

A teď již hurá do dalšího kola, které je závěrečné a o to více důležité.

Rytíři do toho!!! :wave:
Jak to vzdycky delas?
Aha..
Obrázek
sry ze som dnes zabudol natipovat, ma to napadlo az v noci tak som tipol aspon dva zapasy..... mam dost spatne obdobie a v hlave mam plno sraciek.....snad uz nezabudnem
by mazaujimalo jak sme sa dostali behom troch dni z 8 miesta na druhe :D ale ne ze by mi to vadilo :D
Omlouvám se svému týmu, že jsem poslední dva dny nenatipoval a že poslední týden jsem nebyl aktivní.
Měl jsem doma výpadek internetu a bohužel Velikonoční svátek vše zbrzdil a oprava nastala tedy až dnes.

K zákl. části se vyjádřím o víkendu, ale už teď mohu prozradit, že spokojenost je na místě. :wink:

Dnes začíná play off. Dnes začíná boj o všechno. :box:

Rytíři do toho. :box: :box: :box:
Hmm, sorry pani za dnesnych 0 bodov :D Sme na tretej pozicii, na piateho mame 8 bodov naskok, na druheho stracame 1 bod, 3 dni do konca kola, teraz sa treba maximalne sustredit a nedokafrat si to. Postup je na dosah :good:
:D FLYERS FAN nic se neděje. Já jsem na tom stejně. :) Dnes to pěkně potáhl Finch :thumbsup: a zajistil nám trochu klidu.

3 dny do konce a máme to pěkně rozehrané. Postup je blizoučko a poslední dny rozhodnou o úspěchu či neúspěchu.
Takže makáme ať máme nějaké ty prémie. :wink2:
toto kolo sme zacali na stvrtom a uz sme druhí a iba dva body na prveho :cinka: udrzat tempo a minimalne to druhe miesto musi byt :box:
Hoši perfektní prácička. Poslední dva dny můžeme být v relativním klidu a pomaličku, pomaličku se těšit na další kolo. :hop:

Tak to pojďme dotáhnout!!!
Musime ist na prve miesto, dufam, ze to dnes zas niekto potiahne :modlenie:
Že bychom to zakřikly? :?

Dneska musíme předvést excelentní výkony. Pojďme do nich Rytíři!!! :box:
Nic sme nezakrikli, druhe miesto musime uhajit a 4 body na prve miesto budu tazke ale urcite nie nerealne tak podme do toho naplno :wave:
Hošani jedeme dále a naše pozice před 2. kolem play off je velice, velice slibná. :good:
Body si neseme sebou a náskok před třetím je sice zanedbatelný, ale je tam a to se počítá. :yes:
Postoupit do Final Four to už by byl úspěch! Takže během těch osmi dní kdy se 2. druhé kolo hraje musíme makat, makat a makat!
Skacem na Knights vagon, tak ma nesklamte! A preco? Lebo mate v time dvoch failerov :klobuk:
Knights nemaj vagon, jedou na konich :sisi: :hroza:
kajo píše:Skacem na Knights vagon, tak ma nesklamte! A preco? Lebo mate v time dvoch failerov :klobuk:
Tak vítej v našem fanclubu. :klobuk:

Andy máš vedle Kaja rezervované místečko. :wink2: :frajer2:
uz druhy krat sa stalo ze ked sme sa zacali tesit z nasich vysledkov tak sme hned spadli. takze odteraz je tomu koniec :D
:censored: A náskok je v ... Teď musíme pořádně máknout. Final four byla a je stále blízko. Nesmíme si to nechat ujít. Tak makáme Rytíři!!!

Finch to mi povídej. Dneska když jsem koukal na vyhodnocení tak jsem si to také říkal. Vždycky když na nás padl optimismus, přišel menší útlum. Hold budeme muset být neustále nespokojení. :)
5 dni do konca, 5 bodov medzi prvym a stvrtym. O neakom naskoku nemozno hovorit. Klidek pani, dame to :wink2:
tak ide sa na golf chlapci :golf:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS