Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KNIGHTS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Tak to chlapi nevyšlo, ale spokojenost je rozhodně na místě.
Zkrácená sezóna se chýlí ke konci a po třech kolech máme výbornou pozici, kterou doufám ještě vylepšíme.
Třetí kolo začalo tragicky a jeden čas jsem začal propadat i panice.
Ale po vyhazovu Martina a rozvázání smlouvy s Evčou to nabralo úplně jiný směr a jako tým jsme šlapali.
Jsem rád, že změny mnou provedené nakonec to tížené ovoce přinesly.
Třetí místo je výborné a jsem absolutně spokojen. 
Chctěl bych pogratulovat ke špičkovému umístění a zároveň vám poděkovat za vynikající výkony - FLYERS FAN a Hinault.
A teď již hurá do dalšího kola, které je závěrečné a o to více důležité.
Rytíři do toho!!!
Zkrácená sezóna se chýlí ke konci a po třech kolech máme výbornou pozici, kterou doufám ještě vylepšíme.
Třetí kolo začalo tragicky a jeden čas jsem začal propadat i panice.
Chctěl bych pogratulovat ke špičkovému umístění a zároveň vám poděkovat za vynikající výkony - FLYERS FAN a Hinault.
A teď již hurá do dalšího kola, které je závěrečné a o to více důležité.
Rytíři do toho!!!
Omlouvám se svému týmu, že jsem poslední dva dny nenatipoval a že poslední týden jsem nebyl aktivní.
Měl jsem doma výpadek internetu a bohužel Velikonoční svátek vše zbrzdil a oprava nastala tedy až dnes.
K zákl. části se vyjádřím o víkendu, ale už teď mohu prozradit, že spokojenost je na místě.
Dnes začíná play off. Dnes začíná boj o všechno.
Rytíři do toho.
Měl jsem doma výpadek internetu a bohužel Velikonoční svátek vše zbrzdil a oprava nastala tedy až dnes.
K zákl. části se vyjádřím o víkendu, ale už teď mohu prozradit, že spokojenost je na místě.
Dnes začíná play off. Dnes začíná boj o všechno.
Rytíři do toho.
Hošani jedeme dále a naše pozice před 2. kolem play off je velice, velice slibná.
Body si neseme sebou a náskok před třetím je sice zanedbatelný, ale je tam a to se počítá.
Postoupit do Final Four to už by byl úspěch! Takže během těch osmi dní kdy se 2. druhé kolo hraje musíme makat, makat a makat!
Body si neseme sebou a náskok před třetím je sice zanedbatelný, ale je tam a to se počítá.
Postoupit do Final Four to už by byl úspěch! Takže během těch osmi dní kdy se 2. druhé kolo hraje musíme makat, makat a makat!
Finch to mi povídej. Dneska když jsem koukal na vyhodnocení tak jsem si to také říkal. Vždycky když na nás padl optimismus, přišel menší útlum. Hold budeme muset být neustále nespokojení.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé