Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:rofl: :rofl: :rofl: len tolko k tomu
kajo píše::rofl: :rofl: :rofl: len tolko k tomu
darmo, genius to vymyslel :giggle: mozno by mali viac bodov, keby traja nekopirovali nase tipy, ale co uz, komu niet rady, tomu niet pomoci :cool:

hlavne, ze udajne podla Houmiho sme to my vcera v chate nezvladali :lol2: :lol: :hop:

Houmi :thumbsdown:
no nič chalani, odkrutime si aj prve kolo a pojde to :good:
Ak by som nechal tie tipy, tak by sme to vyhrali. To snáď nie je pravda :hroza:
ThrashersFan píše:Ak by som nechal tie tipy, tak by sme to vyhrali. To snáď nie je pravda :hroza:
:hop: :hop: :hop:

ale kto mi to vcera v chate spominal, ze som to prekombinoval a kvoli mne prehrame :sarcasm:
Chalani gratulujem k skvelej forme ktorú ste počas základnej časti predvádzali,až do posledného dna ste bojovali o 1 priečku a stratili ju až v závere,rád vidím Kent na tých najvyšších priečkach a verím,že aj v play off vás čaká daleká cesta,formu i kvality na to máte, tak prajem veľa šťastia a poriadne si tu jazdu play off užite. :good: :wave:
Aspoň sme previedli divadlo do poslednej chvíle.
ThrashersFan píše:Aspoň sme previedli divadlo do poslednej chvíle.
divadlo, miestami az komediu :D
vdaka milosi, snad sa stretneme vo finale :good:
divadielka k tomu patria :cool:
Tohle je fakt na hovn :censored: začínat v duelu PO jako favorit. :thumbsdown:
Doufám,že se chytneme a srovnáme skore.
Díky všem co nám fandí za podporu teť jí fakt třeba :yes:

!!! Let’s Go HOCKEY KENT !!!
tak pani mame to za sebou, chcem sa vam podakovat za sezonu, za to ako ste bojovali nielen v tipovani, ale aj v diplomatickych veciach, Dadovi a TFanovi za to, ze sa na HK nevykaslali, aj ked sme tesne pred sezonou nemali svojho GM(zial, alex mi naposledy pisal len vtedy ze ma problemy s internetom, naozaj neviem co s nim teraz je), exo tebe vdaka za to, ze si sa k nam pridal (aj ked sme mladi tim bez historie) a poriadne nam svojimi vykonmi pomohol. A gratulujem k 4. miestu v individualke zakladnej časti :good:
Potesujuca sprava je, ze svoje tipy sme neustale zlepsovali, do poslednej chvile sme bojovali o prve miesto v zakladnej casti, nakoniec rozhodol jeden nestastny zapas, ktory sme prehrali po predlzeni..
Nakoniec sa to ukazalo ako rozhodujuce, kedze nas vyradili vychodniari prave v prvom kole, co ma velmi mrzi..
Napisem vam este PMku ohladom organizacnych veci, kazdemu z vas dakujem za vyborne a svedomito odtipovanu sezonu a poriadne si užite NHL Playoffs :thumbsup: GO KENT GO
Smolne vypadnutie hned v prvom kole po tak dobre rozbehnutej sezone. Nieco podobne sme zazili minulu sezonu aj my, takze viem, ake to je a ani vysmievat sa vam nejdem. Tak GL next year :wink2:
Díky švolco za uznání :wink2: měli jsme fakt skvělou základní část KTL... no play off nám o chlup nevyšlo.

Díky všem spoluhráčům HOCKEY KENT měli jsme super tým. :cool: :good: :cool:
Nemám ćo k tomu povedať. Prehrali sme vp rvom kole. Nikoho netrápi akým spôsobom po akej základnej časti, za akých okolností. Výsledok hovorí jasne. Prekliatie jediného bodu zdá sa u nás je asi zaužívaným zvykom.
Tak, vážení páni, zdá sa, že som sa stal generálnym manažérom tohto klubu. Pravdupovediac, enviem ako, ale keď už mi to bolo ponúknuté, predpokladám z hlasovania hráčov, tak by bolo zlé sklamať dôveru hráčov, ktorú si nesmierne vážim.

V prvom rade sa chcem poďakovať švolcovi za skvelú prácu v tejto sezóne. Za skvelý ťah, ktorým bolo privedenie excelenta, ktorý nebol nič dlžný svojej prezývke a počínal si skutočne excelentne. Vďaka švolco za tento rok, v ktorom sme boli druhým najlepším tímom v lige (druhá konferencia, to je iný svet :-) a úplne iná úroveň...) a veĺká škoda toho smolného plejafu.

Pre mňa to bude na pozícii GMa premiéra. Po dvoch rokoch tipovania. Dosť skoro možno, niektorí useri na svoju šancu byť GM čakajú veľmi dlho, dlhšie ako ja. Mne to pripadlo teraz. Je to zodpovednosť, stávam sa de facto zodpovedný za výsledky tímu, lebo som to ja, kto skladá tím, ja, kto skladá zostavu, vyberá poradie hráčov na nájazdy. Ale nebojím sa toho, naopak teším sa na to, beriem to ako výzvu.

Svoje kroky, ktoré plánujem, tu urćite nebudem rozoberať. Na to nie je verejná téma. Už teraz ale však môžem sľúbiť, že sa pokúsim spraviŤ všetko čo je v mojich silách, aby sme dosiahli po roku opäť na medailu.

Tak veľa šťastia kenťáci.
asi ťažko ste sa stali majiteľom licencie tímu Evil Insiders :lol3: dakto si mýli pojmy s dojmami
Evilom nesiahate ani po paty a tie trapne reci problemovy eman, finacne problemy a spol ... ohovara tim o ktorom vies kulove a nikdy nebudete mat narok na to nadvazovat na historiu Evil Insiders, a tie bannery tiez odporucam si odmazat lebo nie su tvoje nikdy neboli a nebudu, okrem toho meles hluposti lebo v prvej zostave a spoluzakladatel evilov bol Matejko a ich prvy original banner ani nemas a vopred oznamujem ze v zapasoch proti FireBirds to budete mat tvrde :!: :!:
janik píše:Evilom nesiahate ani po paty a tie trapne reci problemovy eman, finacne problemy a spol ... ohovara tim o ktorom vies kulove a nikdy nebudete mat narok na to nadvazovat na historiu Evil Insiders, a tie bannery tiez odporucam si odmazat lebo nie su tvoje nikdy neboli a nebudu, okrem toho meles hluposti lebo v prvej zostave a spoluzakladatel evilov bol Matejko a ich prvy original banner ani nemas a vopred oznamujem ze v zapasoch proti FireBirds to budete mat tvrde :!: :!:
však toto, samé drísty, sra*ky a zgrcky, čo tu vypúšťa :roll: a však ešte uvidíme, č bude ďalej
Hochu ty bys fakt zasloužil aby ti někdo pořádně šlápl do úsměvu.
Súhlasím.
dado ty babrak, mozno keby ta tvoja tlacovka bola max. polovicne dlha tak by som sa dokopal k tomu si ju precitat, ale toto je na mna moc, odmietam - aj ked mi je jasne ze prichadzam o kopec zabavy... nabuduce sa trochu krot s tou dlzkou, ok? :bitka3:
Vzhledem k velmi složité situaci, která v těchto dnech nastala jsem se po dlouhém rozmýšlení nakonec rozhodl tuto nabídku přijmout a proto přijímám funkci GM tohoto týmu.
aké prekvapivé... :-O
Walt píše:aké prekvapivé... :-O
ja sa len pýtam, či to celé divadlo bolo nutné
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA