Leo ja som sa už v podstate s tebou rozlúčil, ale tak môžem ešte raz no.
Nepodával si zas také slabé výkony, takže prestaň! :smile03: Zas ani naše výkony nebola sláva bolo to také na rovnako. Ani ja, my na teba nazabudneme tomu ver kámo a jasne, že nebudeme na teba spomínať v zlom, len v dobrom.
SC navždy!!! Tak sa maj teda aj ty a drž sa.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Zajtra začínujú už zápasy o 18:00, takže by som poprosil, aby ste natipovali do vtedy. Toto platí už pre Badheda, Paľa a mňa. Nechcem, aby sme hneď prišli o body tým, že nebudeme tipovať na čas. Sobotu a nedeľu sa tiež začínajú zápasy skôr. Treba, aby toto si každý sledoval a dal na to bacha. Je moja povinnosť teda aspoň by mala, keď som GM, aby som na takéto dohľiadol, ale treba aj sami.
Dnes absolvujeme kvalitný tréning, aby sme hneď od zajtra vstúpili do nového kola dobrým výkonom. Paľo teba dnes po tréningu neminie studená sprcha
, aby si sa kus s kľudnil
a aby si zas podával také výkony, ako prvé kolečko.
Od zajtra ideme do toho teda.
GO SC GO!!!
ixo píše:Potom ti sem ešte ukážem aký tiket mi včera nevyšiel tak si to kukni, ale môžu aj iný.
Čavte. Som inač zistil, že neni úplne taký istý systém súbojom, ako bolo v 1.kolo. Je to, dosť podobné, ale s výnimkou takejto maličkosti. V 1. kole bojovali jednotlivé tímy proti sebe z konferencii EAGELS a DARK RIDERS. Teraz je to tak, že jedna divízia z konferencii bojuje proti druhej druhej divízii z konferencii. Čiže my sme a boli sme v konferencii DARK RIDERS a divízia haddiho a do tejto divízii patria tímy Ice Cat, Mighty Bulls, Prievidza Turtles, Steeler C. Toto kolo teda bojujeme s timito tímami + ešte s tímito tímami, ktoré patria aj patrili do konferencii EAGELS a sú a boli v divízii andyho Steelers B, Draxel Dragons, Steelers A, The Best Bibbers, Hockey Kent. Čiže tieto tímy sú toto kolo naši súperi.
Náš tím a tieto tímy Ice Cat, Mighty Bulls, Prievidza Turtles, Steeler C. Steelers B, Draxel Dragons, Steelers A, The Best Bibbers, Hockey Kent patria do ČERVENEJ SKUPINY toto kolo to je označenie, ako DARK RIDERS niečo také a ostatné tímy čo nebojujú s nami oni patria do MODREJ SKUPINY. MODRA SKUPINA nás toto kolo nezaujíma, len ČERVENÁ. 4. kolo to bude takto: timy z nasej divizie (BF, CH, FA, KH, FC) s timami z haddiho divizie z konferencie Dark Riders (IC, MB, PT, SC, ST) Myslel som, že toto kolo bude, ako v 1. kole. Ospravedlňujem sa najme Paľovi a Badhedovi, lebo im som napísal-povedal, že je to také isté, ako v 1. kole, takže sorry. Moc som si nečítal aký systém v jednotlivých kolách ak sa mám priznať a ten sýstém je tu na HF zverejnení však Wild?
Musím sa na to mrknúť teda, ale tak po 4. kole ostávajú potom ešte 2. kolá do základnej časti a ak sa nemýlim tak jedno kolo by malo byť, že sa bude bojovať, ako v 1. kolo a druhe kolo, ako v 2. kole. V podstate je jedno aký je systém, len musíme tipovať pravidelne a čo najlepšie. :smile03:
Dnes sme inač získali tímovo 27b, takže som celkom spokojný. Sme zatiaľ po 1. dni na 5. mieste spolu s tímom Prievidza Turtles. Je iba úplný začiatok kolo, takže tak. Po dnešnej noci dúfam, že sa posunieme hore vyššie prípadne sa udržíme tam, kde sme. Po skončený tohto kola nám musí bezpodmienečne patriť jedno z piatich bodových miest!!!
Ešte takéto maličkosti. Od tohto kola sa ruší to, aby mal niekto z nás okrem mňa na bannery kapitánske céčko. Moc to neobstálo napr. po 1. kole ho dostal Paľo za jeho super výkony, ale počas 2. kola čo ho mal tak nemal súper výkony. Zrušilo sa to hlavne z toho dôvodu, že bannery som nerobil ja, ale Kopy a nechcel som každý mesiac s tým neotravovať, aby dakomu z Vás pridával do banneru C. Dúfam teda, že vám to nevadí.
Ďalej toto koho budeme mať vo vyhodnoteniach ešte to staré logo z 1 a 2. kola. Neviem písal som arekovi 2 pm, aby to zmenil a nič tak neviem. Nevadí nejako už bude aj tak budeme toto kolo brať body.
Dúfam, že sa to logo do začatia 4. kola dá do poriadku.
Dnes sme inač získali tímovo 27b, takže som celkom spokojný. Sme zatiaľ po 1. dni na 5. mieste spolu s tímom Prievidza Turtles. Je iba úplný začiatok kolo, takže tak. Po dnešnej noci dúfam, že sa posunieme hore vyššie prípadne sa udržíme tam, kde sme. Po skončený tohto kola nám musí bezpodmienečne patriť jedno z piatich bodových miest!!!
Ešte takéto maličkosti. Od tohto kola sa ruší to, aby mal niekto z nás okrem mňa na bannery kapitánske céčko. Moc to neobstálo napr. po 1. kole ho dostal Paľo za jeho super výkony, ale počas 2. kola čo ho mal tak nemal súper výkony. Zrušilo sa to hlavne z toho dôvodu, že bannery som nerobil ja, ale Kopy a nechcel som každý mesiac s tým neotravovať, aby dakomu z Vás pridával do banneru C. Dúfam teda, že vám to nevadí.
Ďalej toto koho budeme mať vo vyhodnoteniach ešte to staré logo z 1 a 2. kola. Neviem písal som arekovi 2 pm, aby to zmenil a nič tak neviem. Nevadí nejako už bude aj tak budeme toto kolo brať body.
Sekol som sa kus
nás tým toto kolo patrí do MODREJ SKUPINY, takže bojumeme s týmami, ktoré sem patria na toto kolo a to sú: Ice Cat, Mighty Bulls, Prievidza Turtles, Steeler C, Steelers B, Draxel Dragons, Steelers A, The Best Bibbers, Hockey Kent.
Nebudem tu každý deň písať či sme sa posunuli, alebo spadli a podobne. Treba rátať zo všetkým, že sa nám bude aj dariť, že budeme mať aj slabšie dni a úplne slabé dni. Treba sa, ale snažiť tak, ale aby sa nám čo najviac darilo.
Cibuľa: Je vidieť zatiaľ, že na toto kolo si sa ozaj dobre pripravoval a makáš na seba každý deň. Nechcem to zakríknuť, ale zatiaľ si najlepší z tímu. Nech ti táto forma dlho vydrží a nech sa čo raz viac a viac ešte stupňuje.
Inač zatiaľ som spokojný s nami.
Všetci sa snažíme a je to vidieť. Dnes po prví raz šli Badhedove body tímu.
Držme sa teda chlapi a bojujeme, ako najlepšie vieme.! :smile03:
Tak teda sme sa posunuli z 5. miesta na 4.ixo píše: Po dnešnej noci dúfam, že sa posunieme hore vyššie prípadne sa udržíme tam, kde sme.
Cibuľa: Je vidieť zatiaľ, že na toto kolo si sa ozaj dobre pripravoval a makáš na seba každý deň. Nechcem to zakríknuť, ale zatiaľ si najlepší z tímu. Nech ti táto forma dlho vydrží a nech sa čo raz viac a viac ešte stupňuje.
Inač zatiaľ som spokojný s nami.
Držme sa teda chlapi a bojujeme, ako najlepšie vieme.! :smile03:
meheh krokodilkovia moji
badhed takze si konecne niekde zakotvil tesim sa s tebou
ixo sa o teba uz postara si myslim len by ti mohol castejsie net ist lebo ja vzdy nebudem doma aby si mohol u mna natipovat a ked budem zly nedovolim ti tipovat naschval
nene deam si prdel mozes kedykolvek prist jak som doma
tak vela stastia do 3 kola vasmu celemu timu a zdar
Dik za ochotu ale uz bi mal ist net ale keby nieco tak zajdem.maros píše:meheh krokodilkovia moji![]()
badhed takze si konecne niekde zakotvil tesim sa s tebou
![]()
ixo sa o teba uz postara si myslim len by ti mohol castejsie net ist lebo ja vzdy nebudem doma aby si mohol u mna natipovat a ked budem zly nedovolim ti tipovat naschval
![]()
nene deam si prdel mozes kedykolvek prist jak som doma
tak vela stastia do 3 kola vasmu celemu timu a zdar
ixooo necerti saaa
co nevies ze chcem len rozvirit hladiny pokojnej KTL na mna je to tu az prilis pokojne a nic sa nedeje
treba to ozivit a preto podporujem vznik rivality tym ze podvrtavam kentov tak nevrtaj do mna ty lebo chcem len nieco pre dobro ktl dalsiu zdravu a hlavne dravu rivalitu napr aku u MB a IC
co nevies ze chcem len rozvirit hladiny pokojnej KTL na mna je to tu az prilis pokojne a nic sa nedeje
treba to ozivit a preto podporujem vznik rivality tym ze podvrtavam kentov tak nevrtaj do mna ty lebo chcem len nieco pre dobro ktl dalsiu zdravu a hlavne dravu rivalitu napr aku u MB a IC
Cibuľa, kde mám tú sľúbenú tortu?
Dnes chlapi dúfam, že ma potešíte takým darčekom, že pekne zabodujeme a priblížime sa k bodovím miestam. Zatiaľ nám to nejde zle, ide to celkom slušne. Nevadí, že niesme na bodových miestach to príde už onedlho. Zatiaľ sa striedame v bodovaní za tím čo je dobre. Chce to chlapi kus trpezlivosť a ono to bude ok.
Chlapi tak bojujeme ďalej.
Inač dnes asi podám samé remízy som tak odhodlaný uvidím ešte. Majte sa zatiaľ.

Tak vidíte to sami, ako sme dobačovali za posledné dni. Néjdem tu nič nikoho zdrbávať, kritizovať a podobne. Nejak nám to néjde nech robíme čo robíme. Žeby nám zas tento ročník bola súdená neúčasť v PO? Nechcem nič predbiehať, ale zatiaľ to nasvedčuje tomu. Takto teda ak sa nezlepšíme tak ozaj môžme na to PO aj tento ročník zabudnúť. Času je relatívne ešte dosť, aby sme sa dostali na PO, ale na to sa nedá spoliehať, že sa dostaneme v poslednej chvíli. Ozaj výkony nášho tímu posledné dni sú katostrofa robíme si peknú hanbu chlapi. Stratu už máme dosť veľkú na ostatné tímy, ale môže sa stať, že ostatné tými zakopnú a náš nie a môžme to dohnať. Do konca toho kola je asi ešte dačo vyše polovice tak pome skúsme zabojovať. V našom prípade, keď je takáto sitúácia my nemôžme skúšať zabojovať my musíme zabojovať to je rozkaz.
Daří se mi, ale to se může zase brzy změnit.ixo píše:Ďakujem nabokov_SJS a Leo.Leo počuj ty si sa nejak rozbehol za tých žralokov.
Škoda, že u nás ti tak nešlo. Toto aj Paľo vravel niečo takéto, že keď odídeš od nás tak potom ti pôjde. Asi náš tým je prekliaty koho k nám zobereme tomu moc néjde a jeď odíde a už mu to sipe.
Však já SE VRÁTÍM...a se mnou příjde...ÚSPĚCH.

Nazdar.
Kua chalpi o 3 dni je koniec 3 kola
Ou tento tím už túto sezónu prešiel dosť zmenami, myslím tím zmeny zostavy a stále sa nezapísal bodovo. Nevadí dáko už bude. Akože sere ma to kus aj, že zatiaľ túto sezónu je to s nami také o ničom, ale verím, že náš čaš ešte príde.
Ozaj chlapi toto kola nám už tiež bodovo nevínde, ale to ďalšie už kolo s tým musíme niečo urobiť, aby sme v ňom bodovali, predsa si PO nenecháme újsť no nie? Hoši do toho už musíme, ako tým byť to néjde, že sa z tímu dari poriadne, len jednému chce to aspoň dvoch a lepšie bude aj trom a najlepšie šetkým ak pôjde. Takže veď uvidíme, ako bude a toto kolo ešte dobojujeme.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé