Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

po dobrom uvode rocnika sme veru v peknej krize... :-P
aby som citoval klasikov: "musime to chlapci nejako zlomit..." :box:
Dnes konečne výhra a vdaka pipovi celkom jednoznačná, nahral 16b :poklona2: . V tabulke sme poskočili na naše "oblúbené" 7. miesto , horšie je ale to že pod nami sú len tímy ktoré kvôli zraneniam klúčových hráčov nastupujú často oslabené. Pred nami to je celkom tesné a 4. miesto máme ešte na dosah.
Let's Go Falcons :!: :fan:
tak s konecnym 6. miestom snad mozeme byt vzhladom na priebeh tohto kola aj spokojni... :P ale v 5. kole by to uz chcelo umiestnenie okolo top 3, takze podme na to od prveho dna :!: :povzbudzovanie:
Sam som ztoho trocha v šoku ako sa mi dnes zadarilo :D ,ale to bolo kusisko stastia inak posledne 2kola je to nic moc z mojej strany.Tak uz fakt musime lepsie zabodovat a umiestnit sa minimalne vtej top 3jke tohto kola :wave: .
Hm,vidím že jste si petrikova slova o dobrém vstupu do 5.kola vzali k srdci! :shock:
Tomu říkám drtivý nástup! tak ať se daří i dál... :good:
veru klobuk dolu, paradna trefa :thumbsup:
okrem ineho si nou Minnesota "zarobil" aj na ucast v AS game ako tzv "tiper na hot streaku" cize najlepsi tiper aktualneho 5. kola. staci uz len "malickost" - udrzat si v najblizsich 4 dnoch naskok ktory dnes ziskal :D
vyborne ma toto kolo zatial rozohrate aj Ohlund, tak drzme palce aby mal team Falcons opat v prestiznom zapase zastupenie :clap:
skoda ze to nakoniec Minnesotovi nevyslo s tym all stars, tento rok sme bez ucasti, ale aspon sa drzime na poprednych prieckach vramci tohto 5. kola (aj ked ten naskok z 2. dna je uz fuc :P). rozohrate je to dobre, treba to este rovnako dobre aj dotiahnut do uspesneho konca :povzbudzovanie:
Posledne dni neako klesame,ale stale je to este velmi otvorene a ked sa zadari tak to môze byt kludne este i 1.miesto tak treba este zabojovat.Toto kolo sme dobre rozohrali tak dufam ze to i tak skonci.
tak toto kolo nakoniec dopadlo vyborne - 2. miesto je super a v priebeznej tabulke ZC mame pripravenu dobru poziciu pre utok na vyssie mety :D :thumbsup:
gratulacia aj Ohlundovi a Minnesotovi k vybornym individualnym vykonom, ktore boli zakladom nasho uspechu :good:
my s pipom sme si dali day off resp. round off :D :oops:
round off je pre mna slaby nazov...aj keby som chcel natipovat co najhorsie ako vladzem tak by to nebolo take tragicke ako piate kolo :lol3:
Pekná trefa petrik, pipo pridal slušných 11 a vyhrali sme aj další zápas :thumbsup: . Toto zápasové kolo nám ide až výnimočne dobre, zo 6 zápasov sme prehrali len 1 a v tabulke sme momentálne 3. , bolo by super keby to udržíme až dokonca.
zeby sme konecne prelomili kliatbu zapasovych kol?
dufajme ze hej, len to nezakriknut... :-P do konca kola je este daleko, ale rozohrali sme to slusne :thumbsup:
A hned dnes prehra :hroza: , dlho to vyzeralo že pipova 6ka postačí aspon na bod ale v posledných minútach zápasu to Martin27 rozhodol pre MB. Naštastie dnes prehrala takmer celá naša konferencia takže moc sme nestratili. Dnes taktický súboj proti cicinkám, oni moc na taktiku nie sú takže by sme to mohli dať :-P .
Odohrali sa zatial 3 zápasy a už je jasné že sme vyhrali, IC zatial netrafili ani jeden zápas, petrik trafil avs, ja okrem nich aj yotes a priebežný stav 6:0 už na LA neotočia :wave: . Ale inak som skoro zabudol natipovať :hroza: , chcel som si počkať do večera kým už budú "karty vyložené" a takmer som nenatipoval vôbec..

EDIT: Polovica kola je zanami a už sme na vynikajúcom 2. mieste, pred nami sú už len SC ale so slušným odstupom, takže dôležitejšie teraz bude udržať pozíciu, dnes velmi ťažký zápas proti obhajcovi titulu, Markovi tam padá hádam všetko a ide ako stroj, bude ťažké ho zastaviť... Inak aj v minulom kole sme skončili 2. za SC, ja by som si to rád zopakoval, jašteričky po slabšom úvode sezony opäť valcujú...
Posledné 3 dni sme si všetko pokazili. Vyzeralo to že konečne nám vyjde zápasové kolo a nakoniec skončíme znovu len v strede tabulky a pritom pod nami nezostane žiadny schopnejší tím okrem RD, takže aj v priebežnej tabulke sezony sa nám ostatné tímy vzdialia :-( .
Dnes to bola bieda, v NHL vyhrali všetci favoriti (okrem VAN :-( ) , takže všetky tímy nazbierali 14-16b ale samozrejme my nie :ee: . U nás sa favoriti netipujú :scare: .
Ohlund píše:U nás sa favoriti netipujú :scare: .
:hroza: :ja_neviem: :thumbsdown:
skoda veru tohto kola... este par dni dozadu to vyzeralo velmi slubne :ja_neviem:
mna najma stve sobota, pri pisani tipov sa mi jeden niekde "stratil" takze som tipol o 1 zapas menej - samozrejme sa tym dalsie tipy posunuli a stalo ma to body :hroza: na vitazstvo proti IC by to nestacilo, ale ako som to pozeral, min. 12 bodov by som bol nahral takze ako team by sme mali o par bodikov viac :P

nad tym tipovanim na favoritov by sme sa veru mali zamysliet, lebo nas to stoji zbytocne vela "lahkych" bodov...
tipovanie stylom "tento team uz musi vyhrat aj ked je slaby, ved prehral uz prilis vela zapasov po sebe" alebo este horsie "tento team musi prehrat aby nanho "moj" team ziskal v tabulke" :hroza: pripadne akokolvek inak zdovodnene "haluzne" tipy na prekvapenia pravdepodobne nam nedaju velku sancu na uspech, najma ak budeme "haluze" tipovat vsetci... :P ak mame byt konkurencieschopni tak aspon 2 z teamu by sa mali snazit tipovat "ocakavane" vysledky
ak spravne netipneme obcasnu prekvapivu prehru favorita tak tym vela nestratime kedze to s velkou pravdepodobnostou netipnu ani ostatni, ale nemozeme stracat body na vseobecne ocakavanych vysledkoch...
Nj ja som mal byt v tíme pôvodne "útočník" , ale posledné 2-3 sezony tipujem takým dosť čudným systemom, rozhoduje u mna všeličo len nie forma a tabulka :D , ale ked vidím že to viac škodí ako pomáha a strácame ozaj lacné body tak to musím napraviť a zlepšiť od nového kola. Inak mohol by aj pipo prejsť do útoku a hrali by sme na 3 útočníkov, ked nechceme ísť do PO z 5.- 6. musíme dať všetko do predu, už nemáme čo stratiť :-P .
nastastie PO by sme mali mat relativne iste a to z ktoreho miesta donho postupime je mne osobne uplne jedno, kedze tam lepsie miesto absolutne nic negarantuje, takze az tak velmi vazne to zase brat nemusime :D
az potom v tom PO ;) :box:
takze na to aby sme este nepostupili do PO by musela nastat takato situacia:
1) my by sme museli skoncit v poslednych 2 kolach 2x posledni
2) KH vyhrat obidve zvysne kola
3) ST neskoncit horsie ako na 2. a 3. mieste

inymi slovami myslim ze si mozeme pogratulovat k dalsiemu postupu do PO :D
v samotnom PO to uz bude dost o nahode resp. o "momentalnej forme" ako sa to tu s oblubou nazyva, takze to z ktoreho miesta do PO postupime je (ako som uz spominal vcera) pre mna osobne uplne jedno. za urcitych okolnosti moze byt vyhodnejsie postupit zo 6. miesta ako z 2. :D
No hlavné je ze uz to PO by nam nemalo ujst a tam vsetci zaciname od nuly a kazdy môze kazdeho vyradit.Suhlasim ze ide hlavne o tu formu tak vtom poslednom kole to bude velmi dôlezite ako skoncime.Tak ked sa nebude darit budeme musiet trochu viacej experimentovat aby sme sa "spravne naladili" na najdôlezitejsiu cast cize PO
petrik píše:
Ohlund píše:U nás sa favoriti netipujú :scare: .
:hroza: :ja_neviem: :thumbsdown:
nad tym tipovanim na favoritov by sme sa veru mali zamysliet, lebo nas to stoji zbytocne vela "lahkych" bodov...
tipovanie stylom "tento team uz musi vyhrat aj ked je slaby, ved prehral uz prilis vela zapasov po sebe" alebo este horsie "tento team musi prehrat aby nanho "moj" team ziskal v tabulke" :hroza: pripadne akokolvek inak zdovodnene "haluzne" tipy na prekvapenia pravdepodobne nam nedaju velku sancu na uspech, najma ak budeme "haluze" tipovat vsetci... :P ak mame byt konkurencieschopni tak aspon 2 z teamu by sa mali snazit tipovat "ocakavane" vysledky
Dobre si to spomenul a vidim sa tak trochu vo vsetkom :D
No ja prave najviac preferujem to ked sa neakemu timu dlksie nedari a potom casto tak stracam body...
tak v tomto 7. kole po slabsich prvych dnoch sme sa neskor celkom slusne rozbehli :thumbsup:
uvidime ako zvladneme aj poslednych 6 dni po AS breaku, nebolo by vsak zle udrzat sa v top 3... :hmm:

no a ked som sa vcera po par tyzdnoch zase raz pozrel aj na tabulku jednotlivcov tak ma skoro prekotilo :lol: ale nemam pocit ze by sa mi nejak vynimocne darilo, takze asi skor vsetci ostatni tipuju slabsie ako zvycajne :P :D
phillipo nam dnes zachranil toto 7. kolo :good: :poklona2:
dufam ze v dnesnom chudobnom 3 zapasovom programe uz ten 7 bodovy naskok nepustime
gratulujem celemu teamu k vybornemu kolu :good: , dufam ze udrzime takuto formu az do PO :D
ozivili sme si este aj teoreticku sancu na 1. miesto v konferencii, takze ani v poslednom kole nebude o motivaciu nudza :yes:
Ja som zabudol natipovať :hroza: a pritom som tu bol včera viackrát ... Ale ked vidím tie výsledky tak o moc som neprišiel a s velkou pravdepodobnostou by som vychytal shutout..
Ohlund píše:Ja som zabudol natipovať :hroza: a pritom som tu bol včera viackrát ... Ale ked vidím tie výsledky tak o moc som neprišiel a s velkou pravdepodobnostou by som vychytal shutout..
stava sa, pohoda. ja uz som mal strach ci to nebude nieco vazne s tvojim compom...
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS